Floryn

5.4

Bestellen

5.7

Service

4.9

Prijs

5.4

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

Floryn

Staat u als MKB-er of ZZP-er op het punt om in zee te gaan met deze kredietverlener en bent u op zoek naar meningen en beoordelingen? Of heeft u ervaring met dit bedrijf en wilt u graag uw ervaringen delen door middel van een review? In beide gevallen bent u hier op de juiste pagina.

De ideale kredietverstrekker

Van alles in het leven is er wel een ideaalbeeld te verzinnen, dus ook van kredietverstrekkers. Banken vallen door hun sterke bureaucratie, papierwinkel en hoge eisen voor velen al af, zeker als het om het lenen van kleinere kredieten gaat. Dit is bij banken vaak niet eens mogelijk, maar de vraag is er wel naar. In het ideaalbeeld doet de droomverstrekker dus ieder krediet (hoe klein deze ook is), is hij betrouwbaar, veilig, volledige transparantie, weinig administratie, geen lange wachttijden, snelle afhandeling (dus snel het gevraagde bedrag beschikbaar), lage rente, geen transactiekosten, kan het online via een website en zijn de eisen naar de aanvrager redelijk. In het kort: Makkelijk, snel en zonder verrassingen.

Kredietverlening anno nu

De nieuwe kredietverlening scheelt de aanvrager een ritje naar de bank. Zeker als deze in het segment zit voor een lening onder de 250.000 euro, kan iemand zich op deze manier een vervelend gesprek besparen, want banken zijn niet happig op deze groep. Toch zijn er genoeg ZZP-ers en MKB-ers die tot deze groep behoren. Gelukkig zijn er ook mensen die deze kreet gehoord hebben en hier op ingesprongen zijn met creatieve oplossingen. Het is daardoor steeds vaker mogelijk om online een krediet af te sluiten, zelfs al is het een relatief laag bedrag.Cash-flow MKB

Een eigen bedrijf hebben is fijn, als het lekker loopt nog beter en als alles goed gaat helemaal top. Dit hangt uiteraard van meerdere aspecten af. Op het moment dat je als bedrijf facturen verstuurd, begint het wachten op het geld en dus omzet. Aangezien sommige klanten graag het maximale betaaltermijn af willen wachten, kan het soms dus wel even duren voordat een verzonden factuur betaald is. Als klein bedrijfje heb je die financiële ruimte niet altijd. Daarnaast weet je je tijd waarschijnlijk wel beter te besteden dan met het versturen van herinneringen en aanmaningen. Niet alleen kan een ondernemer zich zo beter richten op de groei van de zaak, maar ook eens met de rest van het gezin mee-eten of iets doen ter ontspanning.

Floryn

Dit bedrijf biedt zakelijk krediet van €10.000 tot €2 miljoen aan MKB bedrijven die meer dan €100.000 omzet draaien. Door de werkwijze van Floryn, heb je relatief weinig documenten nodig om een zakelijk krediet aan te vragen. Ze geven je binnen 24 uur uitsluitsel en bij goedkeuring kun je ook binnen 24 uur geld opnemen van het krediet. Goed om te weten: Floryn is PSD2 geaccrediteerd door De Nederlandsche Bank.

Reviews

Wellicht heeft u ervaring met Floryn en wilt u graag uw mening delen? Of bent u benieuwd naar de beoordelingen van andere zelfstandigen en wilt u die graag lezen? Dat is hier allebei mogelijk.


Ook zo benieuwd naar meningen en ervaringen van eerdere klanten van deze kredietverlener? Lees hier hun reviews en beoordelingen. Schrijven mag ook!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Lening rekening courant

120k rekening courant gekregen. Na 1 maand zonder het geld te hebben opgenomen te horen gekregen dat we niks mogen opnemen. Commissie kwijt van 1500. Vuile Oplichters, niet te vertrouwen.

M

Md d

01-10-2022

0

aanvraag financiering

in 2020 een financiering aangevraagd voor bedrijf die afgewezen was. Daarna verzocht om al mijn gegevens uit hun systemen te verwijderen. Daarvan bevestiging gehad dat die verwijderd waren. Nu 6 maanden later via tussenpersoon een nieuwe aanvraag gedaan die zij ook bij Floryn hadden uitgezet. in eerste instantie kwam daar een aanbod voor financiering uit op basis van mijn bankafschriften. deze werd echter dag later weer ingetrokken omdat ze op basis van vorige aanvraag toch geen ruimte zagen. Uit de afwijzing blijkt dat ze alle gegevens zoals persoonsgegevens en bankafschriften enz. ondanks dat ze aangaven dat die verwijderd waren toch stiekem behouden hebben en nog voor diverse doeleinden gebruiken. Geprobeerd een klacht in te dienen maar het klachten e-mail adres van dit bedrijf wat ze op de site vermelden blijkt helemaal niet te bestaan.

D

Daniel

26-02-2021

0

ZZP Krediet

Ridiculous company assessment! Their system doesn't recognize bank statements for foreign currency accounts even if from the big Dutch banks (Mine was USD statement from ABN AMRO), Forget about online payment systems like Paypal, etc. They can only check your EUR bank statement, ignoring everything else you may have! My company with 800K EUR revenue in 2019 was rejected for a small loan because of this reason and because they say: My customers should be Dutch! What a joke! The biggest companies in the world and even the biggest Dutch companies are international companies! My company is registered and based in NL but it's an international business and my customers are other companies in Europe and around the world. They think customer means their neighbors in their own town! Stay away from this unprofessional company, Work with a professional one that knows what business means! They just wasted my time!

K

K.M

25-04-2020

0

Waardeloze communicatie

1e x afgewezen-akkoord!-vervolgens teruf benaderd omwille van nieuw produkt en met zekerheid mij nu wel te kunnen helpen zelf moeten informeren na diverse keren uiteindelijk weer het zelfde antwoord gekregen als de 1e keer-wat ik zelf natuurlijk al wist!

J

Jurgen

31-01-2019

0

Makkelijk en snel

In eerste instantie was ik sceptisch maar ze hebben het netjes waargemaakt. We beschikte overr geld binnen een dag, fijn.

P

Peter

09-12-2018

0

Snel geregeld en nu heb ik altijd geld

ING wilde me niet helpen, InvoiceFinance wel. Aardige club en snel lening gekregen. Ze denken en doen als ondernemers, wat fijn is

R

Rob

26-11-2018

0

krediet voor zzp'er

als zzp'er is het niet gemakkelijk een goed krediet te krijgen, ik heb lang moeten zoeken bij invoicefinance is het uiteindelijk gelukt. kwam allemaal ook netjes en betrouwbaar over, anders zou ik het niet gedaan hebben goed om te weten waar je terecht kunt als je wat extra's nodig hebt ik verdien ruim genoeg per maand maar gek genoeg willen veel banken er toch niet aan omdat je 'zzp'er' bent. ik ben het daar niet mee eens.

F

Frank

04-04-2018

0