NederlandReview

  Ervaringen Floryn (voorheen InvoiceFinance)

  Staat u als MKB-er of ZZP-er op het punt om in zee te gaan met deze kredietverlener en bent u op zoek naar meningen en beoordelingen? Of heeft u ervaring met dit bedrijf en wilt u graag uw ervaringen delen door middel van een review? In beide gevallen bent u hier op de juiste pagina.

  De ideale kredietverstrekker

  Van alles in het leven is er wel een ideaalbeeld te verzinnen, dus ook van kredietverstrekkers. Banken vallen door hun sterke bureaucratie, papierwinkel en hoge eisen voor velen al af, zeker als het om het lenen van kleinere kredieten gaat. Dit is bij banken vaak niet eens mogelijk, maar de vraag is er wel naar. In het ideaalbeeld doet de droomverstrekker dus ieder krediet (hoe klein deze ook is), is hij betrouwbaar, veilig, volledige transparantie, weinig administratie, geen lange wachttijden, snelle afhandeling (dus snel het gevraagde bedrag beschikbaar), lage rente, geen transactiekosten, kan het online via een website en zijn de eisen naar de aanvrager redelijk. In het kort: Makkelijk, snel en zonder verrassingen.

  Kredietverlening anno nu

  De nieuwe kredietverlening scheelt de aanvrager een ritje naar de bank. Zeker als deze in het segment zit voor een lening onder de 250.000 euro, kan iemand zich op deze manier een vervelend gesprek besparen, want banken zijn niet happig op deze groep. Toch zijn er genoeg ZZP-ers en MKB-ers die tot deze groep behoren. Gelukkig zijn er ook mensen die deze kreet gehoord hebben en hier op ingesprongen zijn met creatieve oplossingen. Het is daardoor steeds vaker mogelijk om online een krediet af te sluiten, zelfs al is het een relatief laag bedrag.


  Crediteuren en debiteuren

  Cash-flow MKB

  Een eigen bedrijf hebben is fijn, als het lekker loopt nog beter en als alles goed gaat helemaal top. Dit hangt uiteraard van meerdere aspecten af. Op het moment dat je als bedrijf facturen verstuurd, begint het wachten op het geld en dus omzet. Aangezien sommige klanten graag het maximale betaaltermijn af willen wachten, kan het soms dus wel even duren voordat een verzonden factuur betaald is. Als klein bedrijfje heb je die financiële ruimte niet altijd. Daarnaast weet je je tijd waarschijnlijk wel beter te besteden dan met het versturen van herinneringen en aanmaningen. Niet alleen kan een ondernemer zich zo beter richten op de groei van de zaak, maar ook eens met de rest van het gezin mee-eten of iets doen ter ontspanning.

  Floryn (voorheen InvoiceFinance)

  Dit bedrijf werkt via een online platform waarvoor mensen zich kunnen aanmelden. Eenmaal aangemeld, krijgt de persoon toegang, kan hij of zij openstaande rekeningen van klanten uploaden en kan het financieren beginnen. Op deze manier wordt tevens het debiteurenmanagement automatisch voor het eigen bedrijf geregeld.

  Reviews

  Wellicht heeft u ervaring met Floryn en wilt u graag uw mening delen? Of bent u benieuwd naar de beoordelingen van andere zelfstandigen en wilt u die graag lezen? Dat is hier allebei mogelijk.

  Ook zo benieuwd naar meningen en ervaringen van eerdere klanten van deze kredietverlener? Lees hier hun reviews en beoordelingen. Schrijven mag ook!

  Floryn (voorheen InvoiceFinance)
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9,4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9,4
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Makkelijk en snel

  In eerste instantie was ik sceptisch maar ze hebben het netjes waargemaakt. We beschikte overr geld binnen een dag, fijn.

  Door: Peter09-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Snel geregeld en nu heb ik altijd geld

  ING wilde me niet helpen, InvoiceFinance wel. Aardige club en snel lening gekregen. Ze denken en doen als ondernemers, wat fijn is

  Door: Rob26-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  krediet voor zzp'er

  als zzp'er is het niet gemakkelijk een goed krediet te krijgen, ik heb lang moeten zoeken
  bij invoicefinance is het uiteindelijk gelukt. kwam allemaal ook netjes en betrouwbaar over, anders zou ik het niet gedaan hebben
  goed om te weten waar je terecht kunt als je wat extra's nodig hebt
  ik verdien ruim genoeg per maand maar gek genoeg willen veel banken er toch niet aan omdat je 'zzp'er' bent. ik ben het daar niet mee eens.

  Door: Frank04-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Floryn (voorheen InvoiceFinance)

  Uw beoordeling