Floryn

5.4
5.4

Bestellen

5.7

Service

4.9

Prijs

5.4

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

Floryn

Staat u als MKB-er of ZZP-er op het punt om in zee te gaan met deze kredietverlener en bent u op zoek naar meningen en beoordelingen? Of heeft u ervaring met dit bedrijf en wilt u graag uw ervaringen delen door middel van een review? In beide gevallen bent u hier op de juiste pagina.

De ideale kredietverstrekker

Van alles in het leven is er wel een ideaalbeeld te verzinnen, dus ook van kredietverstrekkers. Banken vallen door hun sterke bureaucratie, papierwinkel en hoge eisen voor velen al af, zeker als het om het lenen van kleinere kredieten gaat. Dit is bij banken vaak niet eens mogelijk, maar de vraag is er wel naar. In het ideaalbeeld doet de droomverstrekker dus ieder krediet (hoe klein deze ook is), is hij betrouwbaar, veilig, volledige transparantie, weinig administratie, geen lange wachttijden, snelle afhandeling (dus snel het gevraagde bedrag beschikbaar), lage rente, geen transactiekosten, kan het online via een website en zijn de eisen naar de aanvrager redelijk. In het kort: Makkelijk, snel en zonder verrassingen.

Kredietverlening anno nu

De nieuwe kredietverlening scheelt de aanvrager een ritje naar de bank. Zeker als deze in het segment zit voor een lening onder de 250.000 euro, kan iemand zich op deze manier een vervelend gesprek besparen, want banken zijn niet happig op deze groep. Toch zijn er genoeg ZZP-ers en MKB-ers die tot deze groep behoren. Gelukkig zijn er ook mensen die deze kreet gehoord hebben en hier op ingesprongen zijn met creatieve oplossingen. Het is daardoor steeds vaker mogelijk om online een krediet af te sluiten, zelfs al is het een relatief laag bedrag.Cash-flow MKB

Een eigen bedrijf hebben is fijn, als het lekker loopt nog beter en als alles goed gaat helemaal top. Dit hangt uiteraard van meerdere aspecten af. Op het moment dat je als bedrijf facturen verstuurd, begint het wachten op het geld en dus omzet. Aangezien sommige klanten graag het maximale betaaltermijn af willen wachten, kan het soms dus wel even duren voordat een verzonden factuur betaald is. Als klein bedrijfje heb je die financiële ruimte niet altijd. Daarnaast weet je je tijd waarschijnlijk wel beter te besteden dan met het versturen van herinneringen en aanmaningen. Niet alleen kan een ondernemer zich zo beter richten op de groei van de zaak, maar ook eens met de rest van het gezin mee-eten of iets doen ter ontspanning.

Floryn

Dit bedrijf biedt zakelijk krediet van €10.000 tot €2 miljoen aan MKB bedrijven die meer dan €100.000 omzet draaien. Door de werkwijze van Floryn, heb je relatief weinig documenten nodig om een zakelijk krediet aan te vragen. Ze geven je binnen 24 uur uitsluitsel en bij goedkeuring kun je ook binnen 24 uur geld opnemen van het krediet. Goed om te weten: Floryn is PSD2 geaccrediteerd door De Nederlandsche Bank.

Reviews

Wellicht heeft u ervaring met Floryn en wilt u graag uw mening delen? Of bent u benieuwd naar de beoordelingen van andere zelfstandigen en wilt u die graag lezen? Dat is hier allebei mogelijk.

Ook zo benieuwd naar meningen en ervaringen van eerdere klanten van deze kredietverlener? Lees hier hun reviews en beoordelingen. Schrijven mag ook!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook