NederlandReview

  Ervaringen Hypotheek24

  Ontdek wat anderen over dit bedrijf zeggen! Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview. Laten we je eerst wat meer over dit bedrijf vertellen.

  Over Hypotheek24

  Een hypotheek afsluiten kun je zelf is het idee van Hypotheek24. Al vele duizenden mensen gingen je voor. Sinds 2013 is het gemakkelijker geworden voor een consument om een hypotheek af te sluiten. Zo kunnen starters vrij beperkt een keuze maken en kiest eigenlijk iedereen hetzelfde. De hypotheek afsluiten kun je dan ook heel gemakkelijk zelf doen. Deze site geeft je de tools om zelf een hypotheek af te sluiten en helpt je bij iedere stap. Je kunt zo zelf je hypotheek online kiezen en ook duizenden euro’s besparen.


  Het zelf afsluiten van een hypotheek is helemaal niet zo moeilijk. Consumenten willen ook veel meer zelf doen. Ze stappen zelf online over van zorgverzekeraar en kiezen zelf hun nieuwe energieleverancier of verkopen en verhuren hun woning via het internet. Veel mensen dachten, dat het afsluiten van een hypotheek te complex was. Niets is echter minder waard. Het is wel belangrijk om voldoende kennis te hebben van een hypotheek.
  Deze site is een onderdeel van de DGN Familie. Sites als degoedkoopstenotaris.nl, zorgkiezer.nl zijn enkele andere sites welke onder hun vleugels horen.

  Net als Barbie op zoek naar een droomhuis? Dan heb je waarschijnlijk een hypotheek nodig

  Diensten van Hypotheek24

  Eigenlijk bieden ze bij deze site, maar een dienst aan. Het gaat om het online aanbieden van een hypotheek. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om hier volop gebruik van te maken.

  Klachten, tips en complimenten over Hypotheek24

  Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Het bedrijf zal er alles aan doen om de klacht naar behoren op te lossen. Door je klacht kenbaar te maken is het mogelijk voor het bedrijf om hun dienstverlening te verbeteren.

  Heb jij ervaring met Hypotheek24?

  Is dit een goed of een slecht bedrijf? Deel je mening op NederlandReview en laat ons weten wat je van Hypotheek24 vindt. We horen graag wat jouw mening is over hun. Deel je review op deze site.

  Lees hier beoordelingen van echte klanten van Hypotheek24. Loont het hier je hypotheek over te sluiten? Hoe werkt het precies? Zijn er klachten en hoe lossen ze die op?

  Hypotheek24
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  6.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Niet genoeg zekerheid

  Ja leuk, voor wie denkt dat hij het zelf kan. Ik ben halverwege gestopt met invullen omdat ik toch de zekerheid wilde hebben. Dus heb een " mannetje" ingeschakeld. Was mijn eerste keer een huis kopen en alles ging gelukkig goed. Ik heb uiteindelijk (denk ik) wel een goede hypotheek met de beste rente die ik kon krijgen. Achteraf gezien denk ik ook dat ik het zelf gekund had, nu ik gezien heb wat zo'n mannetje voor je doet. Die heeft gewoon heel veel jaren ervaring en weet wat hij doet. Maar op zich is dat geen rocket science. Dus heel misschien ga ik voor mijn volgende huis hiervoor omdat het prima kan. Maarja, ik hoop dat dat nog een paar jaartje duurt ;-)

  Levering heb ik dus laag gezet want dat is er nooit van gekomen. Prijs is trouwens wel goed als je dat vergelijkt met zo'n hypotheekmannatje. Dat is duur!!

  Door: Hanziga, Jan 08-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Klopt ook nog!

  Klopt ook nog! Een vriend van mij kocht bijna gelijk ook een huis. En bij wijze van test heb ik de boel afgesloten met behulp van hypotheek24 en een vriend van mij via zijn hypotheek mannetje (zo'n adviseur). Hij was 2500 euro kwijt aan hem en een (iets) hogere rente dan ik. Nou, prima dus!

  Door: Arnout 14-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  prima en snel

  We waren een beetje huiverig eerst, maar duidelijke uitleg en goed geregeld dus uiteindelijk ervoor gekozen om het via dit te doen. Een alternatief op de huidige manier van hypotheken krijgen. Dank daarvoor.

  Door: Marieke H.A. 24-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Je bent een nummer

  Drama bedrijf. Alles zou kunnen, niks kan, bellen niet terug, reageren sporadisch op mail en vervolgens moet ik nog wel kosten betalen terwijl ik geen hypotheek heb. Nooit meer!

  Door: Ruud 15-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Hypotheek24

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Hypotheek24 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Hypotheek24. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hypotheek24 actief?

  Hypotheek24 is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hypotheek, Geld lenen, Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hypotheek24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.