NederlandReview

  Ervaringen Hypotheek-berekenen.nl

  Ben je op zoek naar een hypotheek? Zou je willen weten waar je de beste en meest goedkope hypotheek kunt afsluiten? Wellicht is Hypotheek-berekenen een goede optie voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke objectieve en onafhankelijke ervaringen over Hypotheek-berekenen.nl bekend zijn.

  Wat is Hypotheek-berekenen.nl?

  Via Hypotheek-berekenen.nl kun je kijken bij welke partij je het meest voordelig een hypotheek kunt afsluiten. De website Hypotheek-berekenen.nl valt onder de paraplu van het Nationaal Bespaarcentrum. Deze onderneming richt zich op het informeren van particulieren over hoe ze de beste financiële producten kunnen afsluiten en/of hoe en hoeveel zij op hun huidige producten kunnen besparen. Het bedrijf geeft aan dat ze als tussenpersoon onafhankelijk zijn. Daardoor hebben ze de optie om je volledig onafhankelijk te informeren.

  Simpel en snel je hypotheek berekenen + 5 tips! | eenPassiefInkomen.nl

  Klachtenprocedure

  Op de website van dit bedrijf is te lezen dat het bedrijf alles in het werk stelt om klanten tevreden te houden. Toch kan er een keer onverhoopt iets mis gaan. In zo'n situatie kun je (als je wil) een klacht indienen. Er wordt aangegeven dat het bedrijf haar best zal doen om tot een goede oplossing te komen. Je dient te reageren volgens een bepaalde procedure. Je kunt je klacht schriftelijk bij Hypotheek-berekenen.nl indienen. Je kunt hiervoor een brief met klacht sturen naar het volgende bedrijf/adres: Nationaal Bespaarcentrum, Boogschutterstraat 1, 7324 AE Apeldoorn.

  Voorwaarden

  Klanten hebben eveneens de mogelijkheid om een e-mail te sturen. Dit kun je doen naar info@nationaalbespaarcentrum.nl. Vermeld in deze e-mail als onderwerp allereerst dat het om de klachtenprocedure gaat. In het schrijven dien je een omschrijving te geven van wat je klacht precies is. Er wordt gevraagd om je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven. Er wordt verzocht om kopieën van de informatie mee te sturen. Dit zou je klacht duidelijker kunnen maken. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat de medewerkers binnen 14 dagen een reactie op je klacht zullen geven.

  Klantenservice

  De klantenservice is alle dagen van de week per e-mail beschikbaar. Je dient dan een mail te sturen naar info@nationaalbespaarcentrum.nl. Telefonisch is het bedrijf te bereiken via telefoonnummer 085-0043648. De telefonische bereikbaarheid is vanaf 09:00 uur 's ochtends tot 21:00 uur in de avond. De consultants van Hypotheek-berekenen.nl staan je graag vrijblijvend te woord. Tenminste, dat is wat er op de website wordt aangegeven.

  Verdienmodel

  Ben je benieuwd hoe het bedrijf haar geld verdiend? De dienstverlening naar jou toe is in ieder geval gratis en vrijblijvend. Wanneer ze je in contact brengen met een financieel adviseur, zullen ze daar financiële compensatie voor ontvangen. Er wordt verder aangegeven dat het Nationaal Bespaarcentrum een beheersbaar beloningsbeleid heeft vastgesteld. Het doel van dit beloningsbeleid is het voorkomen dat de medewerkers beloningen ontvangen, die zou kunnen leiden tot onzorgvuldige klanten behandeling. Het personeel van Hypotheek-berekenen.nl wordt gebaseerd op prestaties van de lange termijn. Er worden door het bedrijf diverse criteria gebruikt. Het objectief handelen in het belang van de klant speelt hier een belangrijke rol in.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens een bestelling gedaan bij Hypotheek-berekenen.nl? Ben je tevreden over de diensten van deze organisatie? Zijn de personeelsleden van Hypotheek-berekenen goed in staat geweest om je te helpen? Als je een mening over dit bedrijf zou mogen geven, hoe zou deze mening er dan uitzien? Ga je in de toekomst vaker een bestelling doen bij Hypotheek-berekenen.nl? De gebruikers van NederlandReview waarderen het als jij je visie deelt over Hypotheek-berekenen.nl. Je kunt dit doen op deze pagina van NederlandReview.

  Hypotheek-berekenen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hypotheek-berekenen.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hypotheek-berekenen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hypotheek-berekenen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hypotheek-berekenen.nl actief?

  Hypotheek-berekenen.nl is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hypotheek

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hypotheek-berekenen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.