Hanno

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hanno

Als je een huis wilt kopen is het goed om te weten wat je budget is. Daarvoor kun je online bij Hanno je hypotheek berekenen en langskomen voor een oriëntatiegesprek. Daarin bespreek je jouw woonwensen en financiële mogelijkheden met een hypotheekadviseur. Gratis en vrijblijvend.


Over Hanno

Hanno is een moderne organisatie voor advies over je hypotheek en verzekeringen. Hanno geeft onafhankelijk advies, regelt jouw financiën efficiënt en houdt ze continu in de gaten. Zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Hanno in het kort:


- Onafhankelijk: Hanno rekent nooit provisie en vergelijkt alle aanbieders. Hierdoor werkt Hanno volledig onafhankelijk en adviseert de hypotheek en verzekeringen die het beste bij jou passen.
- Persoonlijk: bij Hanno krijg jij persoonlijk advies van ervaren verzekerings- en hypotheekadviseurs.
- Snel en efficiënt: Hanno heeft handige online tools voor het berekenen en regelen van jouw financiën.
- Eerlijke prijzen: Hanno geeft ouderwets goed advies voor een scherpe online prijs.
- HypotheekBelofte: met de Hanno HypotheekBelofte maak jij meer kans op je droomhuis.


Hanno HypotheekBelofte

Om jou een voorsprong te geven op anderen kopers heeft Hanno de Hanno HypotheekBelofte. Daarmee regel je jouw hypotheek grotendeels vooraf en bied je met goede voorwaarden voor de verkoper. Zo maak je meer kans dat jouw bod wordt geaccepteerd. Dat geeft je een voordeel op de huizenmarkt en de mogelijkheid om flink te besparen. De Hanno HypotheekBelofte is gratis aan te vragen in het gratis oriëntatiegesprek.


Heb jij ervaring met Hanno? Deel dan jouw review!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Goed hypotheekadvies, prima prijs

Ik heb vorig jaar mij hypotheek afgesloten via Hanno en kan ze van harte aanbevelen. Ik ben erg tevreden over het advies en de hypotheek was zo afgesloten.

M

Menko Busch

21-05-2019

0