NederlandReview

  Ervaringen Hanno

  Als je een huis wilt kopen is het goed om te weten wat je budget is. Daarvoor kun je online bij Hanno je hypotheek berekenen en langskomen voor een oriëntatiegesprek. Daarin bespreek je jouw woonwensen en financiële mogelijkheden met een hypotheekadviseur. Gratis en vrijblijvend.

  Over Hanno

  Hanno is een moderne organisatie voor advies over je hypotheek en verzekeringen. Hanno geeft onafhankelijk advies, regelt jouw financiën efficiënt en houdt ze continu in de gaten. Zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Hanno in het kort:

  - Onafhankelijk: Hanno rekent nooit provisie en vergelijkt alle aanbieders. Hierdoor werkt Hanno volledig onafhankelijk en adviseert de hypotheek en verzekeringen die het beste bij jou passen.
  - Persoonlijk: bij Hanno krijg jij persoonlijk advies van ervaren verzekerings- en hypotheekadviseurs.
  - Snel en efficiënt: Hanno heeft handige online tools voor het berekenen en regelen van jouw financiën.
  - Eerlijke prijzen: Hanno geeft ouderwets goed advies voor een scherpe online prijs.
  - HypotheekBelofte: met de Hanno HypotheekBelofte maak jij meer kans op je droomhuis.

  Hanno the Navigator

  Hanno HypotheekBelofte

  Om jou een voorsprong te geven op anderen kopers heeft Hanno de Hanno HypotheekBelofte. Daarmee regel je jouw hypotheek grotendeels vooraf en bied je met goede voorwaarden voor de verkoper. Zo maak je meer kans dat jouw bod wordt geaccepteerd. Dat geeft je een voordeel op de huizenmarkt en de mogelijkheid om flink te besparen. De Hanno HypotheekBelofte is gratis aan te vragen in het gratis oriëntatiegesprek.

  Heb jij ervaring met Hanno? Deel dan jouw review!

  Hanno
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hanno

  Uw beoordeling

  Goed hypotheekadvies, prima prijs

  Ik heb vorig jaar mij hypotheek afgesloten via Hanno en kan ze van harte aanbevelen. Ik ben erg tevreden over het advies en de hypotheek was zo afgesloten.

  Door: Menko Busch21-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Hanno een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Hanno. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hanno actief?

  Hanno is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hanno gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.