Funding Circle

6.1
5.8

Bestellen

6.5

Service

5.8

Prijs

6.1

Levering

63.2%

Zou hier weer kopen

Funding Circle

Het kan voor bedrijven soms onmogelijk zijn een lening te krijgen bij de bank. Als bedrijf heb je altijd plannen voor de toekomst, maar daar is geld voor nodig. Bij Funding Circle worden bedrijven geholpen in contact te komen met investeerders. Je wilt natuurlijk wel eerst zeker weten of dit veilig en betrouwbaar is. Op NederlandReview vind je de recensies van klanten die vertellen over hun ervaringen met Funding Circle. 


Over Funding Circle

Het bedrijf werd opgericht om bedrijven de kans te geven hun groei te financieren met een eerlijke lening. Bedrijven en investeerders met elkaar verbinden is wat Funding Circle omschrijft als hun belangrijkste taak. Funding Circle wil bedrijven helpen om aan de toekomst te bouwen. Ze hebben al meer dan 32.000 kleine ondernemingen wereldwijd geholpen en meer dan 80.000 banen gecreëerd. Er is in totaal 3.3 miljard euro uitgeleend en met meer dan 69.000 investeerders blijft dit bedrag groeien. Deze investeerders zijn onder andere Accel Partners, Baillie Gifford, BlackRock, DST Global, Index Ventures, Ribbit Capital, Sands Capital, Temasek en Union Square Ventures.


Hoe werkt lenen bij Funding Circle?

Alle investeerders kunnen een account aanmaken en zelf beoordelen welke leningen zij willen financieren. De bedrijven kunnen een offerte aanvragen op de website. De offerte wordt gecontroleerd en beoordeeld door de medewerkers van Funding Circle. Je krijgt binnen 24 uur een reactie op je offerte en daarna kan het leenproces beginnen. Het bedrag wordt met rente door het bedrijf met maandelijkse termijnen uitbetaald. Dit bedrag wordt vervolgens over je investeerders verdeeld. 


Diensten Funding Circle

Voor bedrijven:
Je kunt bij Funding Circle leningen aanvragen tussen 10.000 en 250.000 euro. Je offerte wordt binnen 24 uur behandeld en beantwoord. De rente is vanaf 2,49% per jaar en de looptijd kan verspreid worden van 6 tot 60 maanden. Overigens zijn er geen boetes voor vervroegd aflossen. 


Voor investeerders:
Je ontvangt maandelijks rente en aflossingen over je investeringen. De rente is tot 18,90% netto per jaar en alle investeringen zijn alleen in gevestigde bedrijven die door Funding Circle gecontroleerd worden op kredietwaarde. Gratis registratie op de website en investeren kan al vanaf 100,-.


Klantenservice Funding Circle

Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen kan altijd contact opgenomen worden met de klantenservice van Funding Circle. Bedrijven kunnen bellen op telefoonnummer 020 - 24 16 885 of mailen naar kredietnemer@fundingcircle.nl. Investeerders kunnen gebruikmaken van telefoonnummer 020-80 85 560 of mailen naar investeerders@fundingcircle.nl. Het bedrijf is maandag tot een met vrijdag van 09:00 tot 17:30 bereikbaar. Je kunt het bedrijf ook vinden op Facebook en Twitter.


Jouw ervaringen met Funding Circle

Vertel andere klanten over jouw ervaringen met Funding Circle. Heb je een lening afgesloten of jouw geld geïnvesteerd, dan willen nieuwe klanten graag jouw mening horen. De positieve en negatieve verhalen zijn belangrijk om een beter beeld te schetsen van de leningen van Funding Circle. Schrijf een review over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Of vertel over de klantvriendelijkheid. Bij NederlandReview willen we het allemaal horen.


Wat zijn de ervaringen van klanten van Funding Circle? Kun je betrouwbaar en veilig lenen en investeren? Lees recensies en beoordelingen van klanten.


Meer informatie


Soms heb je gewoon even wat extra geld nodig. Of misschien heb je toch best aardig wat geld nodig, zoals bij het beginnen van je eigen bedrijf. Een zakelijke lening kan je dan op weg helpen om je eigen bedrijf op te zetten als je er zelf het geven even niet voor hebt. Maar ondanks dat je met een zakelijke lening investeert in je eigen inkomen en ontwikkeling is zo’n lening niet zomaar even bij iedere bank of financiële instelling te krijgen. Één van de instellingen die zich wel helemaal op deze doelgroep richt is Funding Circle. Maar hoe weet je nou of deze geldverstrekker wel zo betrouwbaar is als ze lijken? En wat kun je verwachten als je bij hen een lening afsluit om je eigen zaak te starten of extra personeel aan te nemen? En wat houdt een zakelijke lening bij Funding Circle allemaal in? Lees verder en wie weet kom je wel meer te weten over dit bedrijf voor zakelijke leningen.


De Oprichting van Funding Circle

Vele bedrijven hebben moeite om hun start of groei te financieren. Op die manier kom je nooit uit de situatie waar je nu in zit. Soms is er gewoon even wat extra geld nodig om dat uiteindelijk dubbel terug te verdienen. Aan de andere kant hebben investeerders juist te maken met lage rendementen. De mensen achter Funding Circle merkten dit, en hebben een oplossing bedacht. Hun doel is om deze groeiende bedrijven en investeerders met elkaar te verbinden. Bedrijven kunnen rechtstreeks via Funding Circle aan bedrijven lenen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat deze bedrijven banen creëren, lokale gemeenschappen ondersteunen en op die manier de algehele economie te ondersteunen. Volgens heb is iedereen “made to do more”. Of je nou een restaurant, groothandel of kledingwinkel hebt, Funding Circle kan je wellicht helpen je potentie waar te maken.


Funding Circle In Amsterdam, Nederland

Sinds 2014 is Funding Circle ook in Nederland aan de weg aan het timmeren. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.


Funding Circle’s Nederlandse Managing Director, Jeroen Broekema

In Nederland werd Funding Circle gelanceerd door Jeroen Broekema. Hij is afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden en de London School of Economics. Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest bij zowel ABN Amro bracht hij in 2014 Funding Circle naar Nederland. Sinds die tijd is hij ook Managing Director van deze Nederlandse tak van het bedrijf.


Je Werkkapitaal Financieren met Funding Circle

Je vraagt je nu misschien af wat je allemaal met een lening van Funding Circle kunt doen. Één van de mogelijkheden is financieren van je werkkapitaal. Soms heb je een geweldig idee in je hoofd maar gewoon niet de financiële mogelijkheden om ze werkelijkheid te maken. Dit kan heel frustrerend zijn, vooral als je weet dat je concept uiteindelijk aardig winstgevend zal worden als je het eenmaal aan de gang hebt. In dat geval kun je een lening afsluiten om je werkkapitaal te financieren. Funding Circle geeft je dan eigenlijk het geld om je concept werkelijkheid te maken. Het is dan aan jou om te laten zien of het idee echt zo winstgevend kan worden als je in je hoofd had. Op die manier kun je de salarissen, voorraden aan te vullen of aan andere dagelijkse financiële verlichtingen te voldoen ook als je kapitaal eigenlijk al vast zit in voorraden of debiteuren.


Extra Personeel Aannemen via Funding Circle

Je kunt een lening van Funding Circle ook gebruiken om personeel aan te nemen. Natuurlijk kost personeel geld. Ze moeten immers voor ieder uur dat ze werken betaald worden. Maar die extra handen zorgen er ook voor dat je in één dag meer gedaan krijgt dan je in je eentje kan doen. Op die manier vergroot het hebben van (meer) personeel dus ook je inkomsten. Extra personeel kan dus erg handig zijn, vooral als je daardoor meer klussen kunt aannemen en de productie van je bedrijf omhoog gaat.


Funding Circle en Voorfinanciering Opdrachten

Het is natuurlijk logisch dat een klant je pas betaalt als de klus gedaan is en/of het eindproduct geleverd is. Maar daarvoor moet je soms al wel de materialen, ingrediënten en andere spullen aanschaffen die nodig zijn om de klus te klaren. Als schilder heb je verf en verfdoeken nodig, een restaurant moet de ingrediënten in huis hebben voor de mensen komen eten en een loodgieter of andere bouwmedewerker kan moeilijk aankomen zonder de materialen om de verbouwing te gaan doen. Funding Circle kan je het geld geven om deze spullen in huis te halen zodat je gewoon aan de slag kunt als een klant je niet van tevoren al wil betalen.


Aanschaf Apparatuur via Funding Circle

Hoe handig je met je handen ook bent, vaak krijg je meer voor elkaar met de juiste apparatuur. Soms helpt apparatuur je sneller vooruit, een andere keer kunnen het juiste gereedschap je helpen om klussen te klaren die je met de hand echt niet voor elkaar krijgt. Een boor, technische apparatuur, een oven, computers, keukengerei of andere handige technische snufjes. Funding Circle kan je het geld verstrekken om deze apparaten aan te schaffen. Zo kun je goed voorbereid aan iedere klus beginnen en ben je sneller klaar dan je anders was geweest. Ook kun je dan soms klussen aannemen die je anders niet had kunnen doen omdat ze te zwaar zijn of teveel tijd in beslag nemen.


Nieuwe Kantoorinrichting via Funding Circle

Werk je nog steeds vanuit je oude achterkamertje met een inrichting die al lang geleden aan vervanging toe was? Op die manier kun je geen klanten of cliënten ontvangen., dus is het hoog tijd om het oude meubilair de deur uit de doen en je kantoor de professionele uitstraling te geven die je klanten van je verwachten. Door middel van een lening van Funding Circle kun je een nieuw kantoor inrichten of je keuken een make-over geven. Op die manier maak je een goede, professionele indruk bij je klanten en zorg je ervoor dat ze vertrouwen in je hebben. Dit kan je helpen klussen binnen te halen van klanten die meteen rechtsomkeert maken als ze een oude troep aantreffen bij het bedrijf wat hun verbouwing moet regelen of de catering van hun diner op zich zou nemen. Zo win je klanten en houd je degenen die je al had.Funding Circle in Nederland.


Funding Circle Financiert de Verbouwing van je Bedrijfspand

Je kunt het ook groter aanpakken dan alleen de inrichting van je kantoor, warenhuis, keuken of andere ruimte. Misschien is je hele kantoor wel toe aan een nieuwe look of ben je er zelfs uitgegroeid. Of je nou wilt uitbreiden of de huidige bedrijfsruimte helemaal anders wilt gaan inrichten, Funding Circle kan je helpen aan het geld dat nodig is om je verbouwing te financieren. Wie weet kun je er door een paar muren te plaatsen of juist uit te breken wel voor zorgen dat je bedrijf efficiënter loopt. Je kunt er dan immers voor zorgen dat een ruimte helemaal is zoals jij het mooist, best of handigst vindt. Jij en je medewerkers krijgen zo meer ruimte of maken beter gebruik van de ruimte die er al is. Dit komt de productiviteit ten goede. En soms is het ook nodig voor het onderhoudt van het gebouw om eens een grondige renovatie te houden. Ook klanten vinden het fijn om in een bedrijf te komen waar het niet alleen maar behelpen is. Daarom kan een verbouwing soms handig zijn om beter uit de voeten te kunnen, meer klanten te werven en je bedrijf een professionele uitstraling te geven.


Online een Lening Aanvragen bij Funding Circle

Als een lening van Funding Circle je wel wat lijkt en denkt dat je hiermee je bedrijf vooruit kunt helpen, dan vraag je je misschien af hoe dit in zijn werk gaat en welke stappen je moet ondernemen om een lening van Funding Circle te krijgen. Je kunt heel makkelijk een lening aanvragen bij Funding Circle. Wel willen ze uiteraard wat persoonlijke details van je weten. Hieronder vallen onder andere je naam, telefoonnummer enzovoort. Maar ze zullen je ook vragen of je bedrijf minstens 2 jaar bestaat en of de omzet van het afgelopen jaar meer dan €30.000,- bedroeg. Ze beloven dat ze je na het ontvangen van je formulier binnen 24 uur een vrijblijvend aanbod doen.


Regelingen bij Funding Circle

Ze bieden bij Funding Circle een aantal voordelen. Bij een krediet tot €250,00 kun je een lening afsluiten vanaf 3,79%, Je zult bij Funding Circle niet vastzitten aan een vast bedrag per maand. Natuurlijk gaan ze wel uit van een vast bedrag per maand en kun je hier zelf ook vanuit gaan als je dat prettig vindt. Maar als je eens een maand iets extra’s wilt aflossen kun je dit ongestraft doen. Ze zullen je hiervoor geen boete geven in de vorm van meer rente. Ook kun je kiezen voor flexibele termijnen. Je kunt dus zelf weten hoe lang je erover doet om het geld terug te betalen. 


Inloggen bij Funding Circle

Als je eenmaal een lening hebt bij Funding Circle kun je gewoon inloggen en online dingen aanpassen. Daar kun je dus ook regelen dat je een maand meer wilt betalen of flexibele termijnen wilt. Ook kun je er zien hoeveel van het totale bedrag je al hebt afbetaald en hoeveel je nog moet betalen. Zo kun je handig overzicht houden over je geldzaken.


Contact Opnemen Met Funding Circle

Natuurlijk kun je wel persoonlijk contact opnemen met Funding Circle. Aan de bovenkant van de website zie je meteen het telefoonnummer dat je kunt bellen als je persoonlijk iemand wilt spreken. Ze zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30. Je kunt dus tijdens werkdagen altijd wel iemand bereiken. Natuurlijk is het ook mogelijk Funding Circle een e-mail te sturen. Er zijn verschillende e-mailadressen, dus kies degene die het beste aansluit bij je vraag, klacht or probleem. Maar je kunt ook gewoon hun kantoor in Amsterdam bezoeken. Daarnaast kun je Funding Circle vinden op Social Media zoals Instagram, Facebook en Twitter. Daar houden ze je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen betreft Funding Circle.


Ervaringen met Funding Circle

Inmiddels hebben ze al meer dan 400.00 bedrijven over de hele wereld geholpen met een lening. Ook heeft Funding Circle al ruim 70.000 investeerders geholpen om te bouwen aan hun eigen toekomst. Vele mensen binnen en buiten Nederland hebben dus ervaring met dit bedrijf. En omdat Funding Circle al zeven jaar actief is binnen Nederland en al langer buiten Nederland zaken doet hebben de mensen achter Funding Circle zelf ook al aardig wat ervaring met hoe een lening werkt.


Complimenten Klachten en Tips voor Funding Circle

Natuurlijk horen wij ook graag wat jij van Funding Circle vindt. Heb je al eens een lening aangevraagd bij Funding Circle? Hebben ze je persoonlijke achtergrond in beschouwing genomen, of keken ze alleen maar naar de cijfers en statistieken zonder te overwegen wat daar achter gezeten kan hebben? Vertel ons alles wat je over Funding Circle kwijt wilt. Het maakt niet uit of je een positief verhaal hebt over hoe ze jouw bedrijf hebben geholpen of een klacht over wat dan ook. Ook tips voor Funding Circle zijn van harte welkom zodat zij hun diensten kunnen verbeteren ten goede van iedereen.


Hebben we je nu wat meer kunnen vertellen over Funding Circle? Ben je nog dingen te weten gekomen die je hiervoor nog niet wist? Hebben we de verschillende doelen van een zakelijke lening een beetje duidelijk kunnen maken? Hopelijk hebben we je wat meer inzicht gegeven in de mogelijkheden die (een lening van) Funding Circle je kan bieden wat betreft het uitbreiden en winstgevender maken van jouw eigen bedrijf. Maar vergeet niet zelf ook onderzoek te doen en eerlijk te bedenken of je de lening echt zult kunnen gebruiken om je bedrijf winstgevender te maken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (38)

Anderen bekeken ook