NederlandReview

    Ervaringen Funding Circle

    Het kan voor bedrijven soms onmogelijk zijn een lening te krijgen bij de bank. Als bedrijf heb je altijd plannen voor de toekomst, maar daar is geld voor nodig. Bij Funding Circle worden bedrijven geholpen in contact te komen met investeerders. Je wilt natuurlijk wel eerst zeker weten of dit veilig en betrouwbaar is. Op NederlandReview vind je de recensies van klanten die vertellen over hun ervaringen met Funding Circle.

    Over Funding Circle

    Het bedrijf werd opgericht om bedrijven de kans te geven hun groei te financieren met een eerlijke lening. Bedrijven en investeerders met elkaar verbinden is wat Funding Circle omschrijft als hun belangrijkste taak. Funding Circle wil bedrijven helpen om aan de toekomst te bouwen. Ze hebben al meer dan 32.000 kleine ondernemingen wereldwijd geholpen en meer dan 80.000 banen gecreëerd. Er is in totaal 3.3 miljard euro uitgeleend en met meer dan 69.000 investeerders blijft dit bedrag groeien. Deze investeerders zijn onder andere Accel Partners, Baillie Gifford, BlackRock, DST Global, Index Ventures, Ribbit Capital, Sands Capital, Temasek en Union Square Ventures.

    Reclame van Funding Circle UK.

    Hoe werkt lenen bij Funding Circle?

    Alle investeerders kunnen een account aanmaken en zelf beoordelen welke leningen zij willen financieren. De bedrijven kunnen een offerte aanvragen op de website. De offerte wordt gecontroleerd en beoordeeld door de medewerkers van Funding Circle. Je krijgt binnen 24 uur een reactie op je offerte en daarna kan het leenproces beginnen. Het bedrag wordt met rente door het bedrijf met maandelijkse termijnen uitbetaald. Dit bedrag wordt vervolgens over je investeerders verdeeld.

    Diensten Funding Circle

    Voor bedrijven:
    Je kunt bij Funding Circle leningen aanvragen tussen 10.000 en 250.000 euro. Je offerte wordt binnen 24 uur behandeld en beantwoord. De rente is vanaf 2,49% per jaar en de looptijd kan verspreid worden van 6 tot 60 maanden. Overigens zijn er geen boetes voor vervroegd aflossen.

    Voor investeerders:
    Je ontvangt maandelijks rente en aflossingen over je investeringen. De rente is tot 18,90% netto per jaar en alle investeringen zijn alleen in gevestigde bedrijven die door Funding Circle gecontroleerd worden op kredietwaarde. Gratis registratie op de website en investeren kan al vanaf 100,-.

    Klantenservice Funding Circle

    Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen kan altijd contact opgenomen worden met de klantenservice van Funding Circle. Bedrijven kunnen bellen op telefoonnummer 020 - 24 16 885 of mailen naar kredietnemer@fundingcircle.nl. Investeerders kunnen gebruikmaken van telefoonnummer 020-80 85 560 of mailen naar investeerders@fundingcircle.nl. Het bedrijf is maandag tot een met vrijdag van 09:00 tot 17:30 bereikbaar. Je kunt het bedrijf ook vinden op Facebook en Twitter.

    Jouw ervaringen met Funding Circle

    Vertel andere klanten over jouw ervaringen met Funding Circle. Heb je een lening afgesloten of jouw geld geïnvesteerd, dan willen nieuwe klanten graag jouw mening horen. De positieve en negatieve verhalen zijn belangrijk om een beter beeld te schetsen van de leningen van Funding Circle. Schrijf een review over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Of vertel over de klantvriendelijkheid. Bij NederlandReview willen we het allemaal horen.

    Wat zijn de ervaringen van klanten van Funding Circle? Kun je betrouwbaar en veilig lenen en investeren? Lees recensies en beoordelingen van klanten.

    Meer informatie

    Soms heb je gewoon even wat extra geld nodig. Of misschien heb je toch best aardig wat geld nodig, zoals bij het beginnen van je eigen bedrijf. Een zakelijke lening kan je dan op weg helpen om je eigen bedrijf op te zetten als je er zelf het geven even niet voor hebt. Maar ondanks dat je met een zakelijke lening investeert in je eigen inkomen en ontwikkeling is zo’n lening niet zomaar even bij iedere bank of financiële instelling te krijgen. Één van de instellingen die zich wel helemaal op deze doelgroep richt is Funding Circle. Maar hoe weet je nou of deze geldverstrekker wel zo betrouwbaar is als ze lijken? En wat kun je verwachten als je bij hen een lening afsluit om je eigen zaak te starten of extra personeel aan te nemen? En wat houdt een zakelijke lening bij Funding Circle allemaal in? Lees verder en wie weet kom je wel meer te weten over dit bedrijf voor zakelijke leningen.

    De Oprichting van Funding Circle

    Vele bedrijven hebben moeite om hun start of groei te financieren. Op die manier kom je nooit uit de situatie waar je nu in zit. Soms is er gewoon even wat extra geld nodig om dat uiteindelijk dubbel terug te verdienen. Aan de andere kant hebben investeerders juist te maken met lage rendementen. De mensen achter Funding Circle merkten dit, en hebben een oplossing bedacht. Hun doel is om deze groeiende bedrijven en investeerders met elkaar te verbinden. Bedrijven kunnen rechtstreeks via Funding Circle aan bedrijven lenen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat deze bedrijven banen creëren, lokale gemeenschappen ondersteunen en op die manier de algehele economie te ondersteunen. Volgens heb is iedereen “made to do more”. Of je nou een restaurant, groothandel of kledingwinkel hebt, Funding Circle kan je wellicht helpen je potentie waar te maken.

    Funding Circle In Amsterdam, Nederland

    Sinds 2014 is Funding Circle ook in Nederland aan de weg aan het timmeren. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

    Funding Circle’s Nederlandse Managing Director, Jeroen Broekema

    In Nederland werd Funding Circle gelanceerd door Jeroen Broekema. Hij is afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden en de London School of Economics. Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest bij zowel ABN Amro bracht hij in 2014 Funding Circle naar Nederland. Sinds die tijd is hij ook Managing Director van deze Nederlandse tak van het bedrijf.

    Je Werkkapitaal Financieren met Funding Circle

    Je vraagt je nu misschien af wat je allemaal met een lening van Funding Circle kunt doen. Één van de mogelijkheden is financieren van je werkkapitaal. Soms heb je een geweldig idee in je hoofd maar gewoon niet de financiële mogelijkheden om ze werkelijkheid te maken. Dit kan heel frustrerend zijn, vooral als je weet dat je concept uiteindelijk aardig winstgevend zal worden als je het eenmaal aan de gang hebt. In dat geval kun je een lening afsluiten om je werkkapitaal te financieren. Funding Circle geeft je dan eigenlijk het geld om je concept werkelijkheid te maken. Het is dan aan jou om te laten zien of het idee echt zo winstgevend kan worden als je in je hoofd had. Op die manier kun je de salarissen, voorraden aan te vullen of aan andere dagelijkse financiële verlichtingen te voldoen ook als je kapitaal eigenlijk al vast zit in voorraden of debiteuren.

    Extra Personeel Aannemen via Funding Circle

    Je kunt een lening van Funding Circle ook gebruiken om personeel aan te nemen. Natuurlijk kost personeel geld. Ze moeten immers voor ieder uur dat ze werken betaald worden. Maar die extra handen zorgen er ook voor dat je in één dag meer gedaan krijgt dan je in je eentje kan doen. Op die manier vergroot het hebben van (meer) personeel dus ook je inkomsten. Extra personeel kan dus erg handig zijn, vooral als je daardoor meer klussen kunt aannemen en de productie van je bedrijf omhoog gaat.

    Funding Circle en Voorfinanciering Opdrachten

    Het is natuurlijk logisch dat een klant je pas betaalt als de klus gedaan is en/of het eindproduct geleverd is. Maar daarvoor moet je soms al wel de materialen, ingrediënten en andere spullen aanschaffen die nodig zijn om de klus te klaren. Als schilder heb je verf en verfdoeken nodig, een restaurant moet de ingrediënten in huis hebben voor de mensen komen eten en een loodgieter of andere bouwmedewerker kan moeilijk aankomen zonder de materialen om de verbouwing te gaan doen. Funding Circle kan je het geld geven om deze spullen in huis te halen zodat je gewoon aan de slag kunt als een klant je niet van tevoren al wil betalen.

    Aanschaf Apparatuur via Funding Circle

    Hoe handig je met je handen ook bent, vaak krijg je meer voor elkaar met de juiste apparatuur. Soms helpt apparatuur je sneller vooruit, een andere keer kunnen het juiste gereedschap je helpen om klussen te klaren die je met de hand echt niet voor elkaar krijgt. Een boor, technische apparatuur, een oven, computers, keukengerei of andere handige technische snufjes. Funding Circle kan je het geld verstrekken om deze apparaten aan te schaffen. Zo kun je goed voorbereid aan iedere klus beginnen en ben je sneller klaar dan je anders was geweest. Ook kun je dan soms klussen aannemen die je anders niet had kunnen doen omdat ze te zwaar zijn of teveel tijd in beslag nemen.

    Nieuwe Kantoorinrichting via Funding Circle

    Werk je nog steeds vanuit je oude achterkamertje met een inrichting die al lang geleden aan vervanging toe was? Op die manier kun je geen klanten of cliënten ontvangen., dus is het hoog tijd om het oude meubilair de deur uit de doen en je kantoor de professionele uitstraling te geven die je klanten van je verwachten. Door middel van een lening van Funding Circle kun je een nieuw kantoor inrichten of je keuken een make-over geven. Op die manier maak je een goede, professionele indruk bij je klanten en zorg je ervoor dat ze vertrouwen in je hebben. Dit kan je helpen klussen binnen te halen van klanten die meteen rechtsomkeert maken als ze een oude troep aantreffen bij het bedrijf wat hun verbouwing moet regelen of de catering van hun diner op zich zou nemen. Zo win je klanten en houd je degenen die je al had.


    Funding Circle in Nederland.

    Funding Circle Financiert de Verbouwing van je Bedrijfspand

    Je kunt het ook groter aanpakken dan alleen de inrichting van je kantoor, warenhuis, keuken of andere ruimte. Misschien is je hele kantoor wel toe aan een nieuwe look of ben je er zelfs uitgegroeid. Of je nou wilt uitbreiden of de huidige bedrijfsruimte helemaal anders wilt gaan inrichten, Funding Circle kan je helpen aan het geld dat nodig is om je verbouwing te financieren. Wie weet kun je er door een paar muren te plaatsen of juist uit te breken wel voor zorgen dat je bedrijf efficiënter loopt. Je kunt er dan immers voor zorgen dat een ruimte helemaal is zoals jij het mooist, best of handigst vindt. Jij en je medewerkers krijgen zo meer ruimte of maken beter gebruik van de ruimte die er al is. Dit komt de productiviteit ten goede. En soms is het ook nodig voor het onderhoudt van het gebouw om eens een grondige renovatie te houden. Ook klanten vinden het fijn om in een bedrijf te komen waar het niet alleen maar behelpen is. Daarom kan een verbouwing soms handig zijn om beter uit de voeten te kunnen, meer klanten te werven en je bedrijf een professionele uitstraling te geven.

    Online een Lening Aanvragen bij Funding Circle

    Als een lening van Funding Circle je wel wat lijkt en denkt dat je hiermee je bedrijf vooruit kunt helpen, dan vraag je je misschien af hoe dit in zijn werk gaat en welke stappen je moet ondernemen om een lening van Funding Circle te krijgen. Je kunt heel makkelijk een lening aanvragen bij Funding Circle. Wel willen ze uiteraard wat persoonlijke details van je weten. Hieronder vallen onder andere je naam, telefoonnummer enzovoort. Maar ze zullen je ook vragen of je bedrijf minstens 2 jaar bestaat en of de omzet van het afgelopen jaar meer dan €30.000,- bedroeg. Ze beloven dat ze je na het ontvangen van je formulier binnen 24 uur een vrijblijvend aanbod doen.

    Regelingen bij Funding Circle

    Ze bieden bij Funding Circle een aantal voordelen. Bij een krediet tot €250,00 kun je een lening afsluiten vanaf 3,79%, Je zult bij Funding Circle niet vastzitten aan een vast bedrag per maand. Natuurlijk gaan ze wel uit van een vast bedrag per maand en kun je hier zelf ook vanuit gaan als je dat prettig vindt. Maar als je eens een maand iets extra’s wilt aflossen kun je dit ongestraft doen. Ze zullen je hiervoor geen boete geven in de vorm van meer rente. Ook kun je kiezen voor flexibele termijnen. Je kunt dus zelf weten hoe lang je erover doet om het geld terug te betalen.

    Inloggen bij Funding Circle

    Als je eenmaal een lening hebt bij Funding Circle kun je gewoon inloggen en online dingen aanpassen. Daar kun je dus ook regelen dat je een maand meer wilt betalen of flexibele termijnen wilt. Ook kun je er zien hoeveel van het totale bedrag je al hebt afbetaald en hoeveel je nog moet betalen. Zo kun je handig overzicht houden over je geldzaken.

    Contact Opnemen Met Funding Circle

    Natuurlijk kun je wel persoonlijk contact opnemen met Funding Circle. Aan de bovenkant van de website zie je meteen het telefoonnummer dat je kunt bellen als je persoonlijk iemand wilt spreken. Ze zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30. Je kunt dus tijdens werkdagen altijd wel iemand bereiken. Natuurlijk is het ook mogelijk Funding Circle een e-mail te sturen. Er zijn verschillende e-mailadressen, dus kies degene die het beste aansluit bij je vraag, klacht or probleem. Maar je kunt ook gewoon hun kantoor in Amsterdam bezoeken. Daarnaast kun je Funding Circle vinden op Social Media zoals Instagram, Facebook en Twitter. Daar houden ze je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen betreft Funding Circle.

    Ervaringen met Funding Circle

    Inmiddels hebben ze al meer dan 400.00 bedrijven over de hele wereld geholpen met een lening. Ook heeft Funding Circle al ruim 70.000 investeerders geholpen om te bouwen aan hun eigen toekomst. Vele mensen binnen en buiten Nederland hebben dus ervaring met dit bedrijf. En omdat Funding Circle al zeven jaar actief is binnen Nederland en al langer buiten Nederland zaken doet hebben de mensen achter Funding Circle zelf ook al aardig wat ervaring met hoe een lening werkt.

    Complimenten Klachten en Tips voor Funding Circle

    Natuurlijk horen wij ook graag wat jij van Funding Circle vindt. Heb je al eens een lening aangevraagd bij Funding Circle? Hebben ze je persoonlijke achtergrond in beschouwing genomen, of keken ze alleen maar naar de cijfers en statistieken zonder te overwegen wat daar achter gezeten kan hebben? Vertel ons alles wat je over Funding Circle kwijt wilt. Het maakt niet uit of je een positief verhaal hebt over hoe ze jouw bedrijf hebben geholpen of een klacht over wat dan ook. Ook tips voor Funding Circle zijn van harte welkom zodat zij hun diensten kunnen verbeteren ten goede van iedereen.

    Hebben we je nu wat meer kunnen vertellen over Funding Circle? Ben je nog dingen te weten gekomen die je hiervoor nog niet wist? Hebben we de verschillende doelen van een zakelijke lening een beetje duidelijk kunnen maken? Hopelijk hebben we je wat meer inzicht gegeven in de mogelijkheden die (een lening van) Funding Circle je kan bieden wat betreft het uitbreiden en winstgevender maken van jouw eigen bedrijf. Maar vergeet niet zelf ook onderzoek te doen en eerlijk te bedenken of je de lening echt zult kunnen gebruiken om je bedrijf winstgevender te maken.

    Funding Circle
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (33)

    6.8
    69% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    7.4
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    6.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goed klantencontact en correcte service

    Het klantencontact van Funding Circle is erg correct en netjes. Op aanraden van een vriend ben ik terecht gekomen bij deze partij en dat is tot nu toe goed bevallen. Ik vind het belangrijk en vertrouwen wekken als een bedrijf netjes met klanten omgaat, ze te woord staat waar nodig en goed bereikbaar is voor vragen en bij problemen. Zeker als het om financiële producten gaat, want daar zitten ook bedrijven tussen die dit allemaal heel wat minder netjes voor elkaar hebben. Misschien zijn die uiteindelijk niet eens zo verkeerd, maar het zet toch te denken als zo'n partij niet goed bereikbaar is of zelfs verkeerde informatie uitgeeft. Ik hoorde goede verhalen over Funding Circle en hun omgang met hun klanten, daarom koos ik destijds voor Funding Circle en dat is mij tot nog toe niet tegengevallen, alleen nog goede ervaringen met afsluiten, service en contact. De rente is schappelijk en overal valt over te praten.

    Door: Richard26-01-2019
    Funding Circle29-01-2019

    Beste Richard, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je altijd contact met ons opnemen via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Goed

    Ik ben niet happig op een lening. Geld lenen kost geld zeggen ze altijd en dat is ook zo. Echter door enorme groei kon ik mijn supply niet bijhouden. Ik had meer inventory nodig dan ik zelf kon opbrengen. Dan heb je 2 keuzes, of je zegt nee tegen je klanten, of je gaat ergens geld halen; snel groeien en snel weer afbetalen. Dat was uiteraard de keuze. Dus (vele) banken gecheckt en vergeleken. Funding circle IS de goedkoopste (in ieder geval in mijn situatie) kwa rente. Goed geholpen, goede check of ik kredietwaardig was en snelle afhandeling. Ook gauw weer afbetaald en zonder problemen. Dus een goede review hier van mij. Ik geef 4 sterren want het kan altijd beter. (bijvoorbeeld geen rente ;-)

    Door: ondernemer11-06-2018
    Funding Circle25-09-2018

    Beste 'ondernemer', bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Gemakkelijke lening

    Dat ging makkelijk. Ik had geld nodig voor m'n bedrijf, die door omstandigheden even wat problemen heeft, maar dat heb ik voorlopig met Funding Circle weer even opgevangen gelukkig.

    Je loopt gewoon een aantal stappen door, waarbij je van alles over jezelf en je bedrijf moet invoeren, dan gaan ze dat controleren en uiteindelijk heb ik de financiering rond gekregen. Erg fijn om dit zo gemakkelijk en goedkoop (relatief natuurlijk) te hebben kunnen regelen.

    Hopelijk helpt mij dit het dipje door en kan ik mede hierdoor mijn bedrijf behouden!

    Door: Ton17-08-2018
    Funding Circle25-09-2018

    Beste Ton, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer tevreden klant door dienstverlening Funding Circle.

    Ik ben zelf zeer te spreken over de dienstverlening van Funding Circle.
    Is iets niet helemaal duidelijk, dan nemen ze contact met je op. Ben je niet helemaal tevreden, dan nemen ze contact met je op. Echt erg netjes in de omgang en wat betreft klanttevredenheid. Voor mij een belangrijke voorwaarde om met een bedrijf in zee te gaan, want ik weet uit eigen ervaring dat zeker niet alle bedrijven zo netjes met klanten omgaat. Daarom ben en blijf ik zeker een tevreden klant van Funding Circle. En ik raad ze ook aan anderen aan.

    Door: Gerard14-01-2019
    Funding Circle16-01-2019

    Beste Gerard, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    dildo

    Ik word paar keer per week door energie maatschappijen en anderen gebeld en lastig gevallen.
    En krijg ik heel veel ongevraagde blanco brieven nieuwsgierig maak je het open zijn altijd de zelfde malloten ja hoor REKLAME u wind de 30 miljoen als of je aleen hoeft op te halen en al dat gekkigheid.
    En nu deze mensen vallen ook nog eens lastig van Funding Circle die geven geen miljoenen weg maar paar ton krediet.
    Alsof ik daar zal intrappen ben toch NIET GEK....
    Heb nooit gereageerd op hun brieven maar je raad het al wat ze zijn.
    Ik vraag me af ik heb ook een bedrijf als ik ook zo blanco reclame zou opsturen zou goed idee zijn denk ik krijg ik ook hoop klanten kassa katyingk cicingk kassa die rinkelt.
    En als alle ondernemers massaal ook blanco geadresseerde reclames zouden sturen wat zou er dan gebeuren beter ophouden met dat idioot reclame champagne STOP STOP STOP er mee Funding Circle.
    Staat moet dit gewoon verbieden.
    En de KVK moet ook STOPPEN STOPPEN STOPPEN met bedrijfsgegevens te verkopen en die moet ook op Ijn donder krijgen.
    KVK is niet opgericht om BV gegevens te verkopen van hard werkende ondernemers.

    Door: Lore20-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Liegbeesten

    Ze zijn de grootste spammers van Nederland. Ze kopen illegaal KvK data in. Daarbij verstoppen ze zich achter een ander bedrijf, en weigeren natuurlijk te vertellen wat de naam van dat zogenaamde bedrijf is. Het is natuurlijk van de zotte dat je hen moet vragen niet gespamd te worden, dat staat immers al bij de KvK aangegeven.

    Beste Funding Circle: is weet dat dit jullie dit lezen, dus hierbij de vraag in het publiek: durf je ons te vertellen welk buro jullie gebruiken voor die adressen, zodat we hen rechtstreeks daarop aan kunnen spreken?

    Door: Hennie GrootLipman06-01-2020
    Funding Circle13-01-2020

    Beste Hennie, Bedankt voor je feedback. Als je wilt weten welke gegevens wij van je onderneming hebben en waar we deze vandaan hebben gehaald, kun je een mail sturen naar klachten@fundingcircle.com. Als je in deze mail je bedrijfsnaam, adres en postcode kunt vermelden, zullen wij je aanvraag in behandeling nemen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Leuke investering! Rendement & Bonus via link

    Leuke investering! Rendement & Bonus via link

    Ik ben nu 2 maanden actief op Funding Circle als investeerder. Mijn dashboard is gevuld met 32 leningen en een verwacht bruto rendement van 10,92%. Inmiddels heb ik mijn eerste aflossing + rendement ontvangen :) Deze betalingen kan ik gedetailleerd terug vinden in een transparant overzicht. Dit vind ikzelf zeer prettig.

    Ook zijn 2 vrienden van mij begonnen met investeren in Funding Circle. 

    Hierdoor ontvangt ieder een bonus van €25 (actievoorwaarde is wel om €500 te investeren binnen 30 dagen na aanmelding).

    Het enige wat ik nog mis is een app. Dit zou het investeren nog makkelijker maken.

    Door: Mathijs DL18-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    snel en kundig geld geleend

    Ik had niet een zeer groot bedrag nodig, maar wel op korte termijn. Dat gebeurt soms bij het zaken doen en het kost mij veel geld en moeite als dit niet snel kan worden geregeld.

    Zoals beloofd kreeg ik zeer snel een antwoord met een duidelijke omschrijving van de kosten en de termijn. Ik ben tevreden over deze vlotte service en gelukkig kon ik het bedrag snel op mijn rekening zien verschijnen. De rente is schappelijk. Volgende keer zou ik zeker nogmaals Funding Circle overwegen, als ik wederom snel geld nodig heb,

    Door: Gerard06-01-2018
    Funding Circle25-09-2018

    Beste Gerard, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Goed geholpen met investeringsgeld voor eigen bedrijf

    Heel goed en fijn contact gehad met Funding Circle. Aardige mensen die met je meedenken, heel fijn.
    Voor mijn bedrijf snel investeringsgeld nodig. Hier netjes geregeld en uitgezocht.
    Snel geld kunnen ontvangen, erg goed dat dat nog netjes ergens kan. Het was voor mijn bedrijf echt belangrijk dat dit snel en goed kon worden geregeld. Je kunt als startend bedrijf niet te lang zonder zitten natuurlijk...
    Dus bedankt Funding Circle voor de goede service! Ik geef jullie graag 5 sterren!

    Door: Andries09-11-2018
    Funding Circle04-12-2018

    Beste Andries, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goede website, goed rendement, €25 bonus

    Ziet eruit als een betrouwbare website, waar een mooi rendement valt te behalen!

    Goede punten:
    - Het overzicht van waarin je kan investeren;
    - Wat je investeringen zijn;
    - Overzicht van je behaalde/ te behalen rendement.

    Een app is er helaas nog niet. Dat zou extra gebruiksgemak geven. Is er al iets bekend over wanneer deze er komt?

    Door: Ton21-03-2019
    Funding Circle25-03-2019

    Hi Ton, dankjewel voor je bericht. Goed om te horen dat je tevreden bent en hartelijk dan voor de feedback. Wij zijn momenteel zeker bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden om een applicatie te implementeren. Mocht je in de toekomst vragen of feedback hebben, neem dan vooral contact met ons op! Dit kan via investeerders@fundingcircle.nl of 020 80 85 560. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    rendement

    Heel mooi platform, ik doe al een tijdje mee, niet met grote bedragen want is voor extra. Het rendement is redelijk, zij kunnen er ook niets aan doen dat de rente momenteel historisch laag is. Hier krijg je er tenminste nog wat voor terug.

    Door: Rudolf12-12-2019
    Funding Circle30-12-2019

    Beste Rudolf, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via investeerders@fundingcircle.nl (voor investeerders) of kredietnemer@fundingcircle.nl (voor ondernemers). Met vriendelijke groet, Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    een wc-bril voor in mijn jaccuzi

    Sturen heel irritant (zogenaamd aanlokkelijke) aanbiedingen over financiëringen, terwijl je er niet om vraagt. Maken dus min of meer misbruik van de omstandigheden om MKB'ers op dwingende wjize te lokken, zonder dat je toestemming hebt gegeven deze (nep)aanbiedingen te sturen. Tevens kopen ze reviews op. Een nepbedrijf dus.

    Door: Peter Jan Hendrik26-11-2019
    Funding Circle04-12-2019

    Hey Peter Jan, bedankt voor je feedback. Excuses voor het ongemak, we willen dit graag voor je oplossen. Zou je hiertoe een mail kunnen sturen naar uitschrijven@fundingcircle.com met het betreffende KvK-nummer, referentienummer of bedrijfsnaam? Dan zullen wij ervoor zorgen dat je geen post meer ontvangt. Met vriendelijke groet, Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Investeren

    Mij is opgevallen dat de looptijden niet overeenkomen. Ik heb geïnvesteerd in projecten met een kleine looptijd. Hoe je het ook wendt of keert, hier worden twaalf maanden aan toegevoegd. Ik heb geïnvesteerd in een project waarvan de looptijd twaalf maanden is, nu is de looptijd ineens 24 maanden. Dit is bij elk project zo. Niet te vertrouwen, ik vond het een goed platform, nu ben ik zeer teleurgesteld en investeer niet langer bij Funding Circle.

    Door: Michael25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Diverse

    Jammer genoeg lukt het vaak niet om te investeren. Tot 3 x toe in 1 week lees ik : Server unavailable of error ! De site kan dus op dat moment niet alle aanvragen aan en 1 minuut later is het dat er niet meer geinvesteerd kan worden. Zo lukt het dus nooit om te investeren.
    Funding Circle, doe hier wat aan want dat scheelt een hoop ergernis voor de investeerders.

    Door: H.J. Burghart24-10-2019
    Funding Circle13-11-2019

    Hoi H.J. Burghart, de afgelopen periode is de interesse in leningen aanzienlijk toegenomen. Dit leidt tot foutmeldingen op de website tijdens piekmomenten. Wij zijn hiervan op de hoogte en er wordt inmiddels gezocht naar een oplossing. Voor verdere vragen of meldingen neem vooral contact met ons op via investeerders@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Funding Circle

    Verified

    Anje24-11-2019

    Sturen ongevraagd meerdere keren per maand per post een brief hoe makkelijk je wel niet kunt lenen, voor de aardigheid keer ingevuld en ja hoor, via vage redenen (negatieve registratie ???) geen mogelijkheden, vervolgens bij de Rabobank bank zeer snel akkoord op een aanvraag.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Geen

    Funding Circle houd zich niet aan AVG en GDPE, ongeacht wat zij beweren. Ik heb nooit toestemming gegeven waar dan ook (ook niet bij KVK) en krijg ongewenst (al meerdere malen) post binnen.
    Daarop staat bedrijfsnaam, geslacht (Dhr), Voorletter + achternaam en persoonlijke adresgegevens.

    Zeer kwalijke zaak!

    Zie site KVK:

    Stel je bent zzp’er en je hebt een bedrijf aan huis. Dan is jouw bedrijfsadres waarschijnlijk gelijk aan je woonadres en wordt dat beschouwd als persoonsgegeven. Jouw adres mag dan niet zomaar worden gebruikt.

    Ik ben ZZP'er, dus Funding Circle is strafbaar!

    Door: Richard31-07-2019
    Richard31-07-2019

    Zou je hier weer kopen moet natuurlijk NEE zijn, want ik heb nooit wat bij ze willen kopen!

    Richard31-07-2019

    GDPE moet natuurlijk GDPR zijn.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Ongewenste reclame toezending

    Houdt zich niet aan de AVG. Schermt met dat ze gegevens kopen van andere bedrijven en zich willen houden aan de regelgeving volgens GDPR. Blijkbaar houdt dat bedrijf waar jullie de gegevens van kopen zich hier niet aan. Bij inschrijving KVK hebben wij duidelijk aangegeven dat we GEEN reclame post willen ontvangen. Jullie zijn hiermee dus in overtreding. Stop met de vinger naar een ander te wijzen! Jullie kunnen heel eenvoudig in het KVK register checken of een bedrijf reclame wenst te ontvangen. Dus doe gewoon je werk fatsoenlijk en stop met ongewenst benaderen van bedrijven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En ja, ik heb al een mail gestuurd om onze gegevens uit jullie systemen te laten verwijderen en een klacht bij de ACM ingediend zodat dit soort praktijken stoppen!

    Door: Petra19-06-2019
    Funding Circle01-07-2019

    Beste Petra, bedankt voor je feedback. Graag nemen we deze onduidelijkheid bij je weg en lichten we toe hoe dit tot stand komt. Wij kopen onze data in bij een extern bureau om toegang te hebben tot hoogkwalitatieve data waarbij de GDPR wetgeving in acht wordt genomen. Naar ons insziens is deze data altijd gevalideerd en met instemming van de klant. Mocht dit niet juist blijken te zijn, vinden we het erg belangrijk om dit te kunnen terugkoppelen naar de leverancier. Hopelijk is je vraag hiermee beantwoord. Als u nog meer vragen heeft, zouden wij die graag willen beantwoorden. U kunt ons bereiken via jbroekema@fundingcircle.nl of u kunt ons bellen op 020 - 24 16 885 Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Verified

    Marijn08-07-2019

    Hoogkwalitatieve data? Jullie sturen post naar een adres waar ik al lang niet meer gevestigd ben. Gewoon stoppen met lastigvallen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen

    De aanvraag begint uiteraard met het vastleggen van een groot aantal persoonlijke en zakelijke gegevens waaronder jaarrekening en kopie IB, maar ook je financieringsdoel waarbij je de keuze hebt uit een aantal opties. Dat kost je al met al veel tijd.
    Daarna wordt je snel gebeld. Binnen een minuut weet je vervolgens dat je financieringsdoel niet wordt ondersteund.
    Dat is best gek als je dat doel als optie kan selecteren tijdens de procedure. Beetje zonde van de inspanning ook.
    Wat ook gek is: na het versturen van je aanvraag kan je met je account niet meer bij je ingevoerde gegevens. Je kan ze niet verwijderen noch aanpassen.
    Wat nog gekker is: als je daarover een vraag stelt bij Funding Circle dan blijft het vooral stil.

    Voor mij voelt het als een goedkope manier om informatie over jou en je bedrijf te verzamelen....

    Door: JHA17-06-2019
    Funding Circle19-06-2019

    Hoi JHA, Graag willen we deze onduidelijkheid wegnemen. Jouw privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen jouw gegevens ook niet langer bewaren dan nodig is. Helaas zijn wij op grond van wettelijke voorschriften verplicht om alle aanvragen te bewaren. De maximum termijn daarvan is 5 jaar en begint als op het moment als je een aanvraag hebt gedaan. Mede daardoor kunnen we jouw gegevens niet verwijderen. Wij zullen uiteraard de gegevens vertrouwelijk behandelen en niet delen met derden. Normaal als een aanvraag is geannuleerd wordt het bedrijf op een non-mailing lijst geplaatst. Dit is waarschijnlijk fout gegaan. Zou je een mailtje kunnen sturen met je bedrijfsnaam, referentienummer onderaan de brief of het KvK-nummer van het bedrijf naar jbroekema@fundingcircle.nl? Dan zullen ervoor zorgen dat je geen ongewenste brieven meer van ons ontvangt. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    zeer tevreden

    Heb in 4 jaar tijd , bijna 300 bedrijven geïnvesteerd
    En met succes . Mijn behaalde rendement meer dan 10 % netto.
    Dus hoor je mij niet klagen .
    En omdat ik de uitbetaalde rente , weer in bedrijven steekt , is het net een sneeuwbal effect . mijn resultaat groeit ..
    Dus een aanrader voor ieder.

    Door: Koos van Gemert16-06-2019
    Funding Circle17-06-2019

    Beste Koos, hartelijk dank voor de review. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Mocht je in de toekomst vragen of feedback hebben, neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via investeerders@fundingcircle.com of door te bellen naar 020 808 55 60. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle.

    Verified

    Peter Klercq02-08-2019

    Ik ben heel tevreden met dit platform, ook ik kreeg de brieven via de post, al enige tijd was ik op zoek naar investeerders, puur omdat het nu noodzakelijk was ivm met aantoonbare GROEI en de BPM wetgeving die voor Taxibedrijven desastreuze gevolgen heeft. In oproepen op LinkedIn, gaf ik al aan dat investeerder 15 % nog dit jaar terug zouden kunnen ontvangen van de Investering, zo een voorstel zie ik nergens en mijn concurrent heeft in zijn Bid niet eens een terugbetaal garantie vermeld gehad. Kortom de ene zaak is de andere niet, ik zou zelf ook heel kritisch zijn in welk bedrijf ik geld zou stoppen maar als de prognose overduidelijk is zou ik elke ondernemer die er voor wil gaan als project in portefeuille omarmen. Kortom, met een goed plan waar je zelf voor meer dan 100% achterstaat en het enthousiasme hebt, dan is er altijd een oplossing. Ik heb niet het gehele bedrag ontvangen wat ik zocht maar het is de opstap naar een mooi merk voor Nederland en België.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    verstekken leningen top

    prima club, mooie rendementen en duidelijke waarschuwing voor defaults. Zou overigens een - mogelijkheid tot- afkoop van defaults, bijvoorbeeld middels % inhouding afhankelijk van risico categorie op prijs stellen, dan kan iedereen kiezen of dit wenselijk is.

    Door: Martin12-06-2019
    Funding Circle12-06-2019

    Beste Martin, dank voor je review en feedback. Mocht je in de toekomst vragen hebben, neem dan vooral contact op via investeerders@fundingcircle.com of bel naar 020 808 55 60

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    geen

    Het bedrijf stuurt ongewenst post naar mijn adres terwijl ik als ondernemer NMI geregistreerd ben, kortom tegen de wet. vermijden.

    Door: Erwin05-06-2019
    Funding Circle07-06-2019

    Hey Erwin, bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je ondanks de registratie bij NMI alsnog post hebt ontvangen. Excuses voor het ongemak, we willen dit graag voor je oplossen. Zou je hiertoe een mail kunnen sturen naar jbroekema@fundingcircle.nl met het betreffende KvK-nummer, referentienummer of bedrijfsnaam? Dan zullen wij ervoor zorgen dat je geen post meer ontvangt. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Funding Circle

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Funding Circle een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 33 ervaringen geplaatst over Funding Circle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 69% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Funding Circle actief?

    Funding Circle is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Funding Circle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.