Findio
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer6,4

U bent nu bij:

Totaal

6,4

Bestellen

6,4

Service

6,2

Prijs

6,4

Leveren

6,6
13 rating67 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

09-10-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hanneke

Findio - Verbouwcoach superhandig

Afspraak gehad met de verbouwcoach van Findio omdat ik meer wilde weten over hoe ik mijn keuken zou kunnen verbouwen en ook met betrekking tot een eventuele waardestijging. want hebben nieuwe kopers liever een grotere tuin of een grotere keuken?
ik vond de persoon met wie ik hierover sprak zeker kundig en er kwamen goede adviezen uit!
Ik ben nog steeds aan het overwegen, maar ik ben blij dat ik ergens goed geholpen ben met mijn vragen hierover.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


24-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Mike

Findio - Valse beloftes

FIndio houdt zich niet aan de afspraken, binnen 3 werkdagen staat het geld op de rekening volgens de website. Mooi niet dus, dossier werd pas opgepakt na 3 dagen. Tot 2 keer aan toe extra documenten aanmoeten leveren terwijl de voorgaande collega zegt dat alles compleet is. Kreeg uiteindelijk doodleuk na de behandeling te horen dat het nog 2 werkdagen duurt voor dat ze het geld overmaken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: D. Blom

Findio - Findio - prima ervaring

In het najaar van 2016 een lening aangevraagd en toegewezen gekregen.
Het hele proces is gemakkelijk en vlot verlopen.
Het resultaat: een lening met goede voorwaarden en een prima rentepercentage.
Binnen 5 dagen stond het geld op de rekening.
In de zomer van 2017 door middel van een extra aflossing, de lening afgelost.
De mijnFindio omgeving is overigens een groot pluspunt voor ons, erg gemakkelijk om via deze digitale omgeving de huidige stand van de lening te bekijken en de extra aflossing te regelen.

Enige puntje van kritiek:
Er werd geadverteerd met de Bol.com actie, waarbij bij een volledig ingevuld / aangeleverd dossier een Bol.com cadeaubon zou opleveren.
Ondanks te hebben voldaan aan alle voorwaarden, hebben we deze nooit ontvangen.
Een mail hierover heeft tot geen enkele reactie geleid.

Wat ik wil zeggen, neem dit product niet af omdat u een cadeaubon denkt te ontvangen, maar omdat u denkt dat het product het beste aansluit op uw financieringsbehoefte.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: J groen

Findio - Valse beloftes

In november 2016 leningaanvraag ondertekend.
Tm heden ons aan een lijntje gehouden met mondelingen toezeggingen gedaan.
Achteraf allemaal leugens , de afwijzijng van de lening wist findio ook in november 2016 ook al
Hoop kosten gemaakt ongeveer
Contact gehad met juridische loket , op hun aanraden nemen we een advocaat ,

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Eef

Findio - Keuken verbouwing

wij hebben een prachtige keuken dankzij findio
elke dag extra genieten is het extra geld voor de lening ruimschoots waard!

bedankt!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-04-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bremke

Findio - Overgestapt vanwege dure lening

Overgestapt vanwege een veel te dure lening die we nog open hadden staan bij een andere bank.

Hier was de rente en daarmee de maandlasten een stuk lager, het gaat ook om een aanzienlijk bedrag, dus dat scheelt nogal wat geld.

Los van wat uitzoekwerk en administratie was het al met al betrekkelijk snel geregeld.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-03-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    8
6,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Els Halfords

Findio - Alle leningen bij elkaar ondergebracht

Omdat ik door de jaren heen bij diverse partijen een lening heb ondergebracht, was ik het spoor een beetje bijster. Ik wist niet precies waar ik nog een lening had lopen en ik wilde het overzicht terug. Dit is mij gelukt dankzij Findio. Op de website van Findio kun je namelijk niet alleen leningen afsluiten, maar je kunt ook je huidige lopende leningen over laten nemen. Ik heb voor deze optie gekozen. Er wordt wel een flinke prijs voor in rekening gebracht, maar dat was het mij wel waard. Nu heb ik alle leningen bij één partij liggen en dat maakt het voor mij een stuk overzichtelijker om inzicht te krijgen in de verschillende leningen die ik nog heb lopen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-12-2016
  • Bestellen

    4
  • Service

    4
  • Prijs

    6
  • Levering

    4
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Mans Boere

Findio - Zo makkelijk is het anders niet

Voor mijn hobby op zoek naar een lening, maar die kon ik bij de bank niet krijgen. Ook bij Findio kreeg ik nul op het rekest. Volgens de organisatie voldeed ik niet aan de strenge voorwaarden die ze stellen. En dan toch op de site zeggen dat het makkelijk is om geld te lenen? Dat vind ik een beetje misleidende reclame dan. Wanneer je telefonisch contact met ze opneemt denken ze ook niet echt met je mee, maar vertellen ze je direct dat het niet mogelijk is om hier een lening af te sluiten.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-11-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Y. Boerdam

Findio - Makkelijk en snel een lening bij Findio

Van vroeger uit was ik eraan gewend om naar de bank te gaan voor een lening, maar sinds deze bij ons uit het dorp verdwenen is, kijk ik steeds vaker op het internet. Nu kwam ik via via bij Findio terecht en daar heb ik uiteindelijk ook mijn lening afgesloten. Het afsluiten is bijzonder simpel en het tarief is ook nog eens zeer gunstig. Bijkomend voordeel: je hebt 30 dagen bedenktijd. Hierdoor kun je altijd nog afzien van je lening wanneer je het toch niets vindt. Maar dat kan ik me niet voorstellen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Findio

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Findio?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Findio

Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf! Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview.nl. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun. Laten we je eerst wat meer vertellen over dit bedrijf. 

Over Findio
Wanneer je geld wilt lenen dan is het goed om naar dit bedrijf te gaan. Het is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL). Ze zijn de marktleider op het gebied van consumenten kredieten in ons land. Wereldwijd is het een van de grootste financiële instellingen van de wereld. 


Je woonwens de boom in

Het bedrijf vindt het belangrijk, dat hun klanten zelf kunnen kiezen.  Ze willen duidelijke taal spreken en geven je ook een 30 dagen bedenktijd. Ze zijn er voor jou! 

Het is mogelijk om zelf de beste keuzes te maken voor jouw leven. Wanneer je droomt van een uitbouw kan wat extra geld fijn zijn. Ook voor een andere auto of wat extra hulp bij opgroeiende kinderen is het fijn om wat extra geld te hebben. Natuurlijk kun je ervoor gaan sparen. Het is echter ook mogelijk om er geld voor te lenen. Je hebt dan geld wanneer het jou uitkomt. Het is natuurlijk wel belangrijk om hier verantwoord mee om te gaan. 
Het is mogelijk om alle leningen zelf online aan te vragen. Hiervoor is het niet nodig om een advies aan te vragen. Binnen 30 seconden krijg je al een terugkoppeling of je in aanmerking komt voor de lening of niet. Je krijgt een offerte binnen 30 minuten in je mailbox. Je kunt hierna binnen drie werkdagen over het geld beschikken. Je moet natuurlijk wel alle documenten goed en correct aanleveren om alles goed te laten keuren.  
Lenen is natuurlijk niet niets. Je gaat voor een langere periode een verplichting aan. Op de site wordt je daarom goed voorgelicht en is er volop informatie te vinden. Je kunt ook een adviseur bellen om meer informatie te krijgen. 

Ook is er een bedenktijd van 30 dagen, waar 14 dagen voldoende zou zijn geweest. Het is belangrijk om de beste keuzes te maken en ook om hier goed over na te denken.   

Diensten van Findio
Er zijn een aantal producten welke dit bedrijf aanbiedt. Het gaat onder andere om:
•    Autofinanciering
•    Motorfinanciering
•    Bootfinanciering
•    Caravanfinanciering
•    Eenmalige aanschaf financieren
•    Onverwachte kosten financieren
•    Verbouwing financieren
•    Zonnepanelen financieren

Klachten, tips en complimenten over Findio
Wanneer je een klacht hebt over hun dan kun je dit via de mail, per post en ook telefonisch kenbaar maken. Het bedrijf zal altijd op zoek gaan naar een passende oplossing om jou tevreden te houden. Alles draait om de klant bij dit bedrijf. Tips en complimenten zijn natuurlijk ook van harte welkom. 

Heb jij ervaring met Findio? 
Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. Nederlandreview.nl helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!