NederlandReview

    Ervaringen Findio

    Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf! Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview.nl. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun. Laten we je eerst wat meer vertellen over dit bedrijf. 

    Over Findio
    Wanneer je geld wilt lenen dan is het goed om naar dit bedrijf te gaan. Het is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL). Ze zijn de marktleider op het gebied van consumenten kredieten in ons land. Wereldwijd is het een van de grootste financiële instellingen van de wereld. 


    Je woonwens de boom in

    Het bedrijf vindt het belangrijk, dat hun klanten zelf kunnen kiezen.  Ze willen duidelijke taal spreken en geven je ook een 30 dagen bedenktijd. Ze zijn er voor jou! 

    Het is mogelijk om zelf de beste keuzes te maken voor jouw leven. Wanneer je droomt van een uitbouw kan wat extra geld fijn zijn. Ook voor een andere auto of wat extra hulp bij opgroeiende kinderen is het fijn om wat extra geld te hebben. Natuurlijk kun je ervoor gaan sparen. Het is echter ook mogelijk om er geld voor te lenen. Je hebt dan geld wanneer het jou uitkomt. Het is natuurlijk wel belangrijk om hier verantwoord mee om te gaan. 
    Het is mogelijk om alle leningen zelf online aan te vragen. Hiervoor is het niet nodig om een advies aan te vragen. Binnen 30 seconden krijg je al een terugkoppeling of je in aanmerking komt voor de lening of niet. Je krijgt een offerte binnen 30 minuten in je mailbox. Je kunt hierna binnen drie werkdagen over het geld beschikken. Je moet natuurlijk wel alle documenten goed en correct aanleveren om alles goed te laten keuren.  
    Lenen is natuurlijk niet niets. Je gaat voor een langere periode een verplichting aan. Op de site wordt je daarom goed voorgelicht en is er volop informatie te vinden. Je kunt ook een adviseur bellen om meer informatie te krijgen. 

    Ook is er een bedenktijd van 30 dagen, waar 14 dagen voldoende zou zijn geweest. Het is belangrijk om de beste keuzes te maken en ook om hier goed over na te denken.   

    Diensten van Findio
    Er zijn een aantal producten welke dit bedrijf aanbiedt. Het gaat onder andere om:
    •    Autofinanciering
    •    Motorfinanciering
    •    Bootfinanciering
    •    Caravanfinanciering
    •    Eenmalige aanschaf financieren
    •    Onverwachte kosten financieren
    •    Verbouwing financieren
    •    Zonnepanelen financieren

    Klachten, tips en complimenten over Findio
    Wanneer je een klacht hebt over hun dan kun je dit via de mail, per post en ook telefonisch kenbaar maken. Het bedrijf zal altijd op zoek gaan naar een passende oplossing om jou tevreden te houden. Alles draait om de klant bij dit bedrijf. Tips en complimenten zijn natuurlijk ook van harte welkom. 

    Heb jij ervaring met Findio? 
    Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. Nederlandreview.nl helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. 

    Lees hier de beoordelingen en reviews van echte klanten van Findio voordat je zelf online geld leent of een krediet afsluit. Want hoe betrouwbaar is Findio? Wat is hun tarief en hoe is hun service?

    Findio
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    6,4
    68% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,6

    Service

    6,4

    Prijs

    6,6

    Leveren

    6,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede service!

    Mr T20-09-2018

    Ik heb sinds een jaar leningen via Findio lopen (eerst PL die later omgezet naar DL). Aanvraag ging soepel, Findio is duidelijk over de formulieren en documenten die ze nodig hebben, als je aanlevert wat ze vragen, gaat het prima. Ik kreeg binnen 3 dagen na aanvraag het geld op de rekening. Overzetten van PL naar DL ging ook supersnel; aanvraag op dag1, omzetting dag 2 en klaar.
    Gisteren vraag over email gestuurd mbt verlagen kredietlimiet en de snelste manier om dit te realiseren. Vandaag al een passend voorstel in de mail met duidelijk de kosten en percentages genoemd. Even ondertekenen en retour.
    De online omgeving is ook duidelijk. Enige min punt is dat mijn (afgeloste) PL nog steeds zichtbaar is als ik inlog.
    Moet zeggen dat ik uiterst sceptisch was bij het aangaan van de eerste lening maar ik heb tot nu toe geen slechte ervaring gehad en alleen maar dat wat ik nodig had: no nonsens financiering. Telefonisch wat lastiger te bereiken maar daar heb je Whatsapp (binnen 24 uur antwoord) en email (ook binnen 24 uur antwoord) voor. Dikke pluim wat mij betreft!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte service

    MisterW25-08-2018

    Geen pluspunten. Na aanvraag ben ik 1 keer gebeld. Helaas, door omstandigheden gesprek gemist, gevraagd om terug te bellen. Gebeld,, gesprek met een eerste lijnmedewerker, met de belofte dat ik teruggebeld zou worden. Dus na herhaalde verzoeken en diverse mailtjes niet gebeld. Totaal geen reactie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Slechte service

    Dempie16-08-2018

    Al 4 dagen bezig om een lening af te sluiten. Het duurt allemaal erg lang. Het klopt dus niet wat er op de website staat. Binnen 3 dagen heb je het geld echt niet. Ze bieden de service whattsapp aan, maar er wordt pas na 26!! Uur gereageerd. Erg slecht!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Moet je snel lenen?

    Wilmer Josef05-07-2018

    Denken aan het krijgen van een lening van een echte bron die gegarandeerd is? E-mail Europafunding@gmail.com en wordt nu goedgekeurd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Goede website maar verder

    Ivan Blagojevic14-06-2018

    Bij findio kan je lening snel aanvragen maar verder...... Ben al 5de werkdag na de aanvraag verder. Geen geld en ook klantenservice is niet te spreken. Jammer van een bedrijf dat door anwb wordt voorgedagen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    geld lenen

    JoLa21-04-2018

    duurde iets langer dan ik had gedacht
    maar ik kreeg het geld wel gewoon op tijd binnen!
    wel duur maar goed dus ook sneller dan bij anderen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    veel papierwerk voor verbouwing maar dan heb je ook wat

    Jolanda01-03-2018

    Wij moesten wel heeel veel papieren enzo in orde maken en van alles regelen... Lees hier dat het bij veel mensen heel erg snel gaat allemaal, maar bij ons was dat wat lastiger. Misschien omdat we al vaak hebben geleend bij andere partijen en ook best een pittige hypotheek moeten dragen?
    Maar ik ben wel blij dat het nu allemaal geregeld is en wij kunnen beginnen met de verbouwing , daar hebben we lang naar uitgezien.

    Begeleiding is goed wel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    lenen voor een verbouwing

    Elsa09-01-2018

    Lekkere lage rente, daarom hebben wij de knoop doorgehakt om te lenen voor een grote verbouwing aan ons huis. Meer ruimte in de keuken, uitbouw de tuin in, dat zijn nogal wat kosten, maar het moet zichzelf ruimschoots terugverdienen. We hebben goed advies van FIndio mogen ontvangen en zijn goed geholpen. Blijft prijzig allemaal, maar het is nu goed geregeld. Vanaf april gaat de verbouwing van start als alles meezit!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Lening snel geregeld

    Leo01-12-2017

    Het was verrassend snel geregeld eigenlijk. Geld nodig voor financiering van de verbouwing van mijn huis. Ik verwacht hierdoor een stevige meerwaarde te kunnen cashen later. Gelukkig vond Findio dat ook. Ik vond het advies grondig en netjes.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Belachelijk

    K16-11-2017

    Ik wilde een lenig afsluiten.. telefonisch benaderd en toen ik aangaf waar het geld voor gebruikt zou worden werd het verzoek ineens afgekeurd terwijl die eerst goed gekeurd was, een auto en materiaal die ook zakelijk gebruikt zullen worden mogen ze niet financieren... volgens mij mag ik toch zelf weten wat ik met het geleende geld ga doen zo lang maar bewezen is dat ik het zou terug betalen en dit ook kan betalen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Verbouwcoach superhandig

    Hanneke09-10-2017

    Afspraak gehad met de verbouwcoach van Findio omdat ik meer wilde weten over hoe ik mijn keuken zou kunnen verbouwen en ook met betrekking tot een eventuele waardestijging. want hebben nieuwe kopers liever een grotere tuin of een grotere keuken?
    ik vond de persoon met wie ik hierover sprak zeker kundig en er kwamen goede adviezen uit!
    Ik ben nog steeds aan het overwegen, maar ik ben blij dat ik ergens goed geholpen ben met mijn vragen hierover.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Valse beloftes

    Mike24-08-2017

    FIndio houdt zich niet aan de afspraken, binnen 3 werkdagen staat het geld op de rekening volgens de website. Mooi niet dus, dossier werd pas opgepakt na 3 dagen. Tot 2 keer aan toe extra documenten aanmoeten leveren terwijl de voorgaande collega zegt dat alles compleet is. Kreeg uiteindelijk doodleuk na de behandeling te horen dat het nog 2 werkdagen duurt voor dat ze het geld overmaken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Findio - prima ervaring

    D. Blom21-08-2017

    In het najaar van 2016 een lening aangevraagd en toegewezen gekregen.
    Het hele proces is gemakkelijk en vlot verlopen.
    Het resultaat: een lening met goede voorwaarden en een prima rentepercentage.
    Binnen 5 dagen stond het geld op de rekening.
    In de zomer van 2017 door middel van een extra aflossing, de lening afgelost.
    De mijnFindio omgeving is overigens een groot pluspunt voor ons, erg gemakkelijk om via deze digitale omgeving de huidige stand van de lening te bekijken en de extra aflossing te regelen.

    Enige puntje van kritiek:
    Er werd geadverteerd met de Bol.com actie, waarbij bij een volledig ingevuld / aangeleverd dossier een Bol.com cadeaubon zou opleveren.
    Ondanks te hebben voldaan aan alle voorwaarden, hebben we deze nooit ontvangen.
    Een mail hierover heeft tot geen enkele reactie geleid.

    Wat ik wil zeggen, neem dit product niet af omdat u een cadeaubon denkt te ontvangen, maar omdat u denkt dat het product het beste aansluit op uw financieringsbehoefte.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Valse beloftes

    J groen03-07-2017

    In november 2016 leningaanvraag ondertekend.
    Tm heden ons aan een lijntje gehouden met mondelingen toezeggingen gedaan.
    Achteraf allemaal leugens , de afwijzijng van de lening wist findio ook in november 2016 ook al
    Hoop kosten gemaakt ongeveer
    Contact gehad met juridische loket , op hun aanraden nemen we een advocaat ,

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Keuken verbouwing

    Eef20-06-2017

    wij hebben een prachtige keuken dankzij findio
    elke dag extra genieten is het extra geld voor de lening ruimschoots waard!

    bedankt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Overgestapt vanwege dure lening

    Bremke29-04-2017

    Overgestapt vanwege een veel te dure lening die we nog open hadden staan bij een andere bank.

    Hier was de rente en daarmee de maandlasten een stuk lager, het gaat ook om een aanzienlijk bedrag, dus dat scheelt nogal wat geld.

    Los van wat uitzoekwerk en administratie was het al met al betrekkelijk snel geregeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Alle leningen bij elkaar ondergebracht

    Els Halfords30-03-2017

    Omdat ik door de jaren heen bij diverse partijen een lening heb ondergebracht, was ik het spoor een beetje bijster. Ik wist niet precies waar ik nog een lening had lopen en ik wilde het overzicht terug. Dit is mij gelukt dankzij Findio. Op de website van Findio kun je namelijk niet alleen leningen afsluiten, maar je kunt ook je huidige lopende leningen over laten nemen. Ik heb voor deze optie gekozen. Er wordt wel een flinke prijs voor in rekening gebracht, maar dat was het mij wel waard. Nu heb ik alle leningen bij één partij liggen en dat maakt het voor mij een stuk overzichtelijker om inzicht te krijgen in de verschillende leningen die ik nog heb lopen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Zo makkelijk is het anders niet

    Mans Boere16-12-2016

    Voor mijn hobby op zoek naar een lening, maar die kon ik bij de bank niet krijgen. Ook bij Findio kreeg ik nul op het rekest. Volgens de organisatie voldeed ik niet aan de strenge voorwaarden die ze stellen. En dan toch op de site zeggen dat het makkelijk is om geld te lenen? Dat vind ik een beetje misleidende reclame dan. Wanneer je telefonisch contact met ze opneemt denken ze ook niet echt met je mee, maar vertellen ze je direct dat het niet mogelijk is om hier een lening af te sluiten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Makkelijk en snel een lening bij Findio

    Y. Boerdam11-11-2016

    Van vroeger uit was ik eraan gewend om naar de bank te gaan voor een lening, maar sinds deze bij ons uit het dorp verdwenen is, kijk ik steeds vaker op het internet. Nu kwam ik via via bij Findio terecht en daar heb ik uiteindelijk ook mijn lening afgesloten. Het afsluiten is bijzonder simpel en het tarief is ook nog eens zeer gunstig. Bijkomend voordeel: je hebt 30 dagen bedenktijd. Hierdoor kun je altijd nog afzien van je lening wanneer je het toch niets vindt. Maar dat kan ik me niet voorstellen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Findio

    Uw beoordeling