NederlandReview

    Ervaringen Findio

    Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf! Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun. Laten we je eerst wat meer vertellen over dit bedrijf.

    Over Findio

    Wanneer je geld wilt lenen dan is het goed om naar dit bedrijf te gaan. Het is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL). Ze zijn de marktleider op het gebied van consumenten kredieten in ons land. Wereldwijd is het een van de grootste financiële instellingen van de wereld.


    Het bedrijf vindt het belangrijk, dat hun klanten zelf kunnen kiezen. Ze willen duidelijke taal spreken en geven je ook een 30 dagen bedenktijd. Ze zijn er voor jou!

    Het is mogelijk om zelf de beste keuzes te maken voor jouw leven. Wanneer je droomt van een uitbouw kan wat extra geld fijn zijn. Ook voor een andere auto of wat extra hulp bij opgroeiende kinderen is het fijn om wat extra geld te hebben. Natuurlijk kun je ervoor gaan sparen. Het is echter ook mogelijk om er geld voor te lenen. Je hebt dan geld wanneer het jou uitkomt. Het is natuurlijk wel belangrijk om hier verantwoord mee om te gaan.
    Het is mogelijk om alle leningen zelf online aan te vragen. Hiervoor is het niet nodig om een advies aan te vragen. Binnen 30 seconden krijg je al een terugkoppeling of je in aanmerking komt voor de lening of niet. Je krijgt een offerte binnen 30 minuten in je mailbox. Je kunt hierna binnen drie werkdagen over het geld beschikken. Je moet natuurlijk wel alle documenten goed en correct aanleveren om alles goed te laten keuren.
    Lenen is natuurlijk niet niets. Je gaat voor een langere periode een verplichting aan. Op de site wordt je daarom goed voorgelicht en is er volop informatie te vinden. Je kunt ook een adviseur bellen om meer informatie te krijgen.

    Ook is er een bedenktijd van 30 dagen, waar 14 dagen voldoende zou zijn geweest. Het is belangrijk om de beste keuzes te maken en ook om hier goed over na te denken.

    Je woonwens de boom in

    Diensten van Findio

    Er zijn een aantal producten welke dit bedrijf aanbiedt. Het gaat onder andere om:
    • Autofinanciering
    • Motorfinanciering
    • Bootfinanciering
    • Caravanfinanciering
    • Eenmalige aanschaf financieren
    • Onverwachte kosten financieren
    • Verbouwing financieren
    Zonnepanelen financieren

    Klachten, tips en complimenten over Findio

    Wanneer je een klacht hebt over hun dan kun je dit via de mail, per post en ook telefonisch kenbaar maken. Het bedrijf zal altijd op zoek gaan naar een passende oplossing om jou tevreden te houden. Alles draait om de klant bij dit bedrijf. Tips en complimenten zijn natuurlijk ook van harte welkom.

    Heb jij ervaring met Findio?

    Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview.nl helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

    Lees hier de beoordelingen en reviews van echte klanten van Findio voordat je zelf online geld leent of een krediet afsluit. Want hoe betrouwbaar is Findio? Wat is hun tarief en hoe is hun service?

    Findio
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (35)

    7.4
    77% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.8
    Service
    rating
    7.4
    Prijs
    rating
    7.2
    Leveren
    rating
    7.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer

    Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

    We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft

    Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

    Door: Claudia Klein 26-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    lening aanbieding

    Goedendag

    Heeft u voor alle doeleinden een lening nodig? Heeft u een financieel probleem? Bridge Finance is gegarandeerd door financiële diensten te verlenen aan klanten tegen een gunstige rente. Onze leningen zijn eenvoudig en snel. Neem vandaag nog contact met ons op om de lening te krijgen die u nodig heeft. We kunnen elke lening met een rentepercentage van 2% matchen aan uw budget. Als je interesse hebt, neem dan nu contact op met (adrianbay0008@gmail.com)

    Door: Adrian Bayford 17-03-2020
    REMY FINK 25-03-2020

    Heb je een lening nodig ? E-mail ons remy.credit111@gmail.com Hallo Hoe gaat het vandaag ?? Heeft u nu een dringende lening nodig binnen de komende 6 uur zonder enige stress of vertraging REMY.CREDIT is hier om al uw problemen vandaag op te lossen, wij verstrekken een lening tegen een rente van 2% e-mail ons nu voor uw dringende leningen E-mail ons {remy.credit111@gmail.com} E-mail ons remy.credit111@gmail.com E-mail ons remy.credit111@gmail.com

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    lening

    Hallo kijkers
    Dit is Oceanic-financiering. We bieden leningen aan particulieren en bedrijven over de hele wereld. We zijn een geregistreerd en erkend bedrijf. Heeft u een lening nodig om uw rekeningen te betalen? heb je een lening nodig om te starten? heb je een lening nodig om een appartement te kopen? we bieden allerlei soorten leningen aan, als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een lening van welke aard dan ook E-mail: Oceanicfinance113@gmail.com

    Door: oceanicfinance 14-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    lening

    Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

    Heeft u dringend behoefte aan financiële versterking? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn kantoor via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan ​​omdat we over de hele wereld uitstekende leenservices bieden.

    We bieden allerlei soorten leningdiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf zal u helpen een aantal doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

    We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest. Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​aandelenlening van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege de hoge rente rente, onvoldoende onderpand, schuld / batenverhouding, lage kredietscore of andere redenen

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien wanneer en waar u deze nodig hebt

    Wij bieden 24-uurs leningen van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang direct een reactie.

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

    Door: Claudia Klein 11-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Loan

    Ik ben zo blij dat ik een lening van 2% heb gekregen van een leningverstrekker die me helpt met mijn lening. Het was ongelooflijk hoe ik een lening kreeg van $ 80.000,00 .. ik heb een andere service geprobeerd, maar ik kon nooit een lening krijgen van die service. sommigen van hen zullen me vragen heel veel documenten in te vullen en aan het einde van de dag zal het niet goed eindigen. maar ik ben blij na betaling met Payday-leningen, ik heb mijn lening van $ 80.000,00 kunnen krijgen nu mijn bedrijf goed gaat en ik wil jullie dit vandaag laten weten omdat ze snel en 100% betrouwbaar zijn. nu betaal ik de lening terug die ik van het bedrijf heb gekregen (Payday-leningen). Neem contact met hen op via e-mail: {paydayloanservices990@gmail.com} of whatsapp op: +13479806601 voor meer info bedankt.

    Door: Davidson 10-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    lening

    Hallo, ik ben de heer Spencer Wilson, een legitieme en betrouwbare geldschieter. Ik verstrek leningen tegen duidelijke en gemakkelijk te begrijpen voorwaarden met een rentevoet van 2%. Ik verleen zakelijke, persoonlijke, studenten-, auto- en factuurbetalingsleningen. Als je een lening nodig hebt, neem dan rechtstreeks contact met me op: spencerloan.usa@gmail.com of voeg me toe op Whatsapp: +18153830444

    Door: SPENCER WILSON 05-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Heeft u een lening nodig tegen een zeer laag tarief van 2%?

    Heeft u een lening nodig tegen een zeer laag tarief van 2%? we geven woninglening, zakelijke lening, elke vorm van lening Geïnteresseerd, neem contact met ons op via e-mail: arnoidweman@gmail.com voor meer informatie

    Door: Mr Arnoid Weman 25-02-2020
    SPENCER WILSON 05-03-2020

    Hallo, ik ben de heer Spencer Wilson, een legitieme en betrouwbare geldschieter. Ik verstrek leningen tegen duidelijke en gemakkelijk te begrijpen voorwaarden met een rentevoet van 2%. Ik verleen zakelijke, persoonlijke, studenten-, auto- en factuurbetalingsleningen. Als je een lening nodig hebt, neem dan rechtstreeks contact met me op: spencerloan.usa@gmail.com of voeg me toe op Whatsapp: +18153830444

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bieten finanzielle Unterstützung

    Hallo mevrouw / heer
    Ik ben de heer Daniel BIENCZYK, een particuliere geldschieter die internationale leningen aanbiedt tegen een vast tarief van 3% per jaar. Ik heb een kapitaal dat zal worden gebruikt om leningen tussen particulieren op korte en lange termijn van 2000 € te verstrekken aan alle serieuze mensen die het echt nodig hebben. Ik verstrek leningen, hypotheekleningen, investeringsleningen,
    Autolening, persoonlijke lening. Ik ben beschikbaar om al mijn klanten tevreden te stellen binnen een periode van maximaal 24 uur na ontvangst van het kredietaanvraagformulier.
    E-mailadres: bienczykdaniel1@gmail.com
    vriendelijke groeten

    Door: daniel 24-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    offer

    Bent u op zoek naar een lening om de rekening te betalen, een huis te kopen, enz. U kunt contact met ons opnemen via e-mail jm707279@gmail.com omdat we leningen verstrekken die zo laag zijn als 2% rente, we geven ook lang- en kortlopende leningen waarmee u ook contact kunt opnemen ons via whats app nummer +393924698291 voor meer informatie

    Bedankt
    Beheer

    Door: John Morris 21-02-2020
    davidson 09-03-2020

    Ik ben zo blij dat ik een lening van 2% heb gekregen van een leningverstrekker die me helpt met mijn lening. Het was ongelooflijk hoe ik een lening kreeg van $ 80.000,00 .. ik heb een andere service geprobeerd, maar ik kon nooit een lening krijgen van die service. sommigen zullen me vragen om heel veel documenten in te vullen en uiteindelijk zal het niet goed eindigen. maar ik ben blij na betaling met Payday-leningen, ik heb mijn lening van $ 80.000,00 kunnen krijgen nu mijn bedrijf goed gaat en ik wil jullie dit vandaag laten weten omdat ze snel en 100% betrouwbaar zijn. nu betaal ik de lening die ik van het bedrijf heb gekregen (Payday-leningen), neem contact met hen op via e-mail: {paydayloanservices990@gmail.com} of whatsapp op: +13479806601 voor meer info bedankt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Loan offer

    Hallo,
    Wij zijn geregistreerde en gecertificeerde leningverstrekkers die dat
    biedt de beste oplossing voor uw financiële probleem, heeft u nodig
    geld voor het project, het bedrijfsleven, belastingen, rekeningen en vele andere redenen,
    onze leningen zijn eenvoudig en goedkoop, neem vandaag nog contact met ons op.
    we kunnen elke lening regelen die overeenkomt met uw budget, we geven een lening van minimaal $ 5.000 vijfduizend Amerikaanse dollars, maximaal $ 10.000.000 tien miljoen Amerikaanse dollars zo laag
    als 2% rente, neem contact met ons op als u vandaag een lening nodig heeft via e-mail:
    paydayloanservices990@gmail.com of WhatsApp +13479806601

    Door: Williams 18-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    LENING AANBIEDING

    Geachte dames en heren.

    Mijn naam is Willams Moller. Ik ben een particuliere leningverstrekker hier in de Verenigde Staten van Amerika. Ik geef allerlei soorten leningen aan mensen die financiële hulp nodig hebben voor zakelijke doeleinden of persoonlijk gebruik. Als u een dringende lening nodig hebt, bied ik een lening met een lage rente van 2% per jaar. Voor meer informatie en hoe toe te passen. vriendelijk contact met mij vandaag via e-mail: williammollercredits@gmail.com

    vriendelijke groeten
    William Moller
    Directeur
    E-mail: williammollercredits@gmail.com

    Door: William Moller 13-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Heeft u een lening nodig tegen een zeer laag tarief van 2%?

    Heeft u een lening nodig tegen een zeer laag tarief van 2%? wij geven woninglening, zakelijke lening elke vorm van lening Geïnteresseerd, neem contact met ons op via e-mail: arnoidweman@gmail.com voor meer informatie

    Door: Mr Arnoid Weman 05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    LENING AANBIEDING

    Geachte dames en heren.

    Mijn naam is Willams Moller. Ik ben een particuliere leningverstrekker hier in de Verenigde Staten van Amerika. Ik geef allerlei soorten leningen aan mensen die financiële hulp nodig hebben voor zakelijke doeleinden of persoonlijk gebruik. Als u een dringende lening nodig hebt, bied ik een lening met een lage rente van 2% per jaar. Voor meer informatie en hoe toe te passen. vriendelijk contact met mij vandaag via e-mail: williammollercredits@gmail.com

    vriendelijke groeten
    William Moller
    Directeur
    E-mail: williammollercredits@gmail.com

    Door: William Moller 21-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Ze trekken voorbarige conclusies

    Omdat ik een lening met flink hoge rente had lopen waardoor ik beetje in een cirkeltje bleef hangen, wilde ik graag via Findio de maandlasten verlagen. Alle info verstuurd, maar of dit daadwerkelijk aankomt is steeds niet duidelijk omdat er geen ontvangstbevestiging wordt gestuurd. Omdat ze zelfs aan de telefoon tegenstrijdige/onjuiste berichten afgeven, in totaal 3x gegevens gemaild, èn via de post verstuurd. Dag na toezenden zelf maar weer even gebeld. Kreeg te horen dat ze nog meer info wilden hebben, dat waren ze blijkbaar alleen weer even vergeten op te vragen. Gelijk netjes de info gemaild (èn direct gebeld voor ontvangst). Volgende dag een mail met afkeuring adh van mijn ingestuurde gegevens. Blijkt dat ze afkeuren op onbenullige, simpel verklaarbaar afschrijvingen, zonder de uitleg te vragen. 3x in 3 maanden tijd eenzelfde bedrag naar iemand zijn rekening overmaken is natuurlijk ontzettend verdacht. En een bedrag iets later overmaken naar een instantie maakt je gelijk onbetrouwbaar, ookal heb je dit met de betreffende instantie netjes geregeld. Ik wil niet voor niets mijn te dure lening oversluiten, maar wat betreft Findio blijf ik maar gewoon lekker achter de feiten aan hobbelen.

    Door: Anoniem 30-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Leugenaars!!

    Begin oktober 2018 heb ik een aanvraag ingediend voor een persoonlijke lening. Alle formulieren opgestuurd, de ook direct in orde werden bevonden en binnen 24 uur stond het geld op mijn rekening. Hiervoor alle lof!! Toen begon echter het gesjoemel. Ongeveer 2 weken later kreeg ik een email, dat Findio de rentetarieven had verlaagd. Onder de noemer niet geschoten is altijd mis, heb ik telefonisch contact opgenomen met Findio en gevraagd of ik ook voor renteverlaging in aanmerking kwam. Er werd mij direct gezegd, dat dit het geval was en dat men, doordat men pas kortgeleden mijn documenten had ontvangen, alleen een nieuw contract hoefde te ondertekenen. Ik zou hier dezelfde dag nog over terug gebeld worden. Ik werd echter niet gebeld! Uiteindelijk bijna een week later maar zelf weer gebeld. 's-Morgens dezelfde medewerker weer aan de lijn gehad en het contract zou direct opgestuurd worden. 's-Middags nog geen contract en zelf maar weer gebeld. De reactie:"Heeft U het contract niet ontvangen? IK heb het vanmorgen verstuurd. Ik ga het alsnog een keer versturen!" Paar uur later nog geen contract en weer gebeld. Reactie:"U komt niet in aanmerking voor een renteverlaging. U moet eerst een half jaar betaald hebben en dan gaan wij kijken of U een renteverlaging kunt krijgen. Als ik nu een nieuw contract stuur, wordt het rentepercentage 5,9 %. Aangegeven, dat ik dan over deze belachelijke gang van zaken een chef wilde spreken. Deze was er nu niet en zou mij de volgende ochtend terug bellen. Deze gaf alleen aan, dat hij de gang van zaken betreurde, maar er verder ook niets aan kon doen. Hem ook al aangegeven, dat ik begreep, dat een eventuele renteverlaging voor mij misschien niet mogelijk was, maar dat ik de gang van zaken en het gelieg door de medewerker belachelijk vond. Ook gezegd, dat een persoonlijke lening iets is op basis van vertrouwen en dat dit bij mij volledig weg was. Hierop heb ik contact gezocht met mijn vorige kredietverstrekker Geldshop. Deze gaf mij aan, dat ook zij de rente hadden verlaagd en dat men mij een rente aan kon bieden van 0,1 % lager als het laagste tarief van Findio. Hierop heb ik inmiddels mijn persoonlijke lening overgesloten naar Geldshop. Bij het binnenhalen van klanten is Findio erg klantvriendelijk, maar als je eenmaal klant bent, hoor je niets meer van ze. Zo geven ze ook aan, als je alle documenten in 1 keer goed opstuurt, je een cadeaubon van Bol.com ontvangt. Het maakt dan niet uit, of er een contract wordt afgesloten. Dit wordt elke week door hen opnieuw bekeken. Maar ondanks het feit, dat mijn contracten inmiddels 6 weken geleden zijn opgestuurd, heb ik niets ontvangen. Na 5 weken heb ik hierover een mail gestuurd, maar daar werd door Findio ook niet op gereageerd!! Klantvriendelijkheid is bij dit bedrijf ver te zoeken!!! Alleen bij het binnenhalen van klanten is men erg snel, maar daarna laat alles behoorlijk te wensen over!! Ik ben inmiddels blij met het feit, dat mijn persoonlijke lening niet meer bij Findio is ondergebracht!!!

    Door: Peter 09-11-2018
    Aad 14-11-2018

    Wel vervelend hoe het is gegaan voor jou lees ik. Ik zelf ben wel tevreden over de dienstverlening. Wel moet ik toegeven dat het Cadeaubon voor bol.com nooit is aangekomen en men er alles om doet niet te versturen. Heb er niet om gevraagd maar wel een mail gehad dat er nog een document miste terwijl ik het wel had opgestuurd en te bewijzen is. Of het laatste telefoontje om alles rond te maken dat ze nog 1 informatie nodig hadden zijn allemaal de dingen om geen cadeaubon uit te geven denk ik. maar goed. Het ging om de krediet en daar ben ik zeer blij mee.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Geld al binnen.

    Het geld is vrijdag al binnengekomen zie ik vandaag toevallig.
    Blijkbaar gaat de transactie sneller dan het informatie. Ik ben er blij mee en erg geholpen dankzij Findio . Het ging erg makkelijk en vriendelijk geholpen.

    Door: Aad 23-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Aanvraag lening

    Maandag offerte met alles erbij opgestuurd.
    Eind van de week gebeld dat er nog 1 stukje mistte . Na die ene stuk erbij is er een akkoord volgens meneer aan de telefoon. Dus het is zeker. Nu is het zaterdag en hoor ik dat er nog een eindbeoordeling moet gebeuren. Is het nou zo dat de stukken al is beoordeeld en de eindboordeling gaat kijken hoe en wat waar wordt gestord. Of wordt het pas op de eindbeoordeling ernaar gekeken en ben ik blij gesteld voor nix ? Heeft er iemand ervaring mee.

    Door: Aad 22-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Goede service!

    Ik heb sinds een jaar leningen via Findio lopen (eerst PL die later omgezet naar DL). Aanvraag ging soepel, Findio is duidelijk over de formulieren en documenten die ze nodig hebben, als je aanlevert wat ze vragen, gaat het prima. Ik kreeg binnen 3 dagen na aanvraag het geld op de rekening. Overzetten van PL naar DL ging ook supersnel; aanvraag op dag1, omzetting dag 2 en klaar.
    Gisteren vraag over email gestuurd mbt verlagen kredietlimiet en de snelste manier om dit te realiseren. Vandaag al een passend voorstel in de mail met duidelijk de kosten en percentages genoemd. Even ondertekenen en retour.
    De online omgeving is ook duidelijk. Enige min punt is dat mijn (afgeloste) PL nog steeds zichtbaar is als ik inlog.
    Moet zeggen dat ik uiterst sceptisch was bij het aangaan van de eerste lening maar ik heb tot nu toe geen slechte ervaring gehad en alleen maar dat wat ik nodig had: no nonsens financiering. Telefonisch wat lastiger te bereiken maar daar heb je Whatsapp (binnen 24 uur antwoord) en email (ook binnen 24 uur antwoord) voor. Dikke pluim wat mij betreft!

    Door: Mr T 20-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Slechte service

    Geen pluspunten. Na aanvraag ben ik 1 keer gebeld. Helaas, door omstandigheden gesprek gemist, gevraagd om terug te bellen. Gebeld,, gesprek met een eerste lijnmedewerker, met de belofte dat ik teruggebeld zou worden. Dus na herhaalde verzoeken en diverse mailtjes niet gebeld. Totaal geen reactie.

    Door: MisterW 25-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Slechte service

    Al 4 dagen bezig om een lening af te sluiten. Het duurt allemaal erg lang. Het klopt dus niet wat er op de website staat. Binnen 3 dagen heb je het geld echt niet. Ze bieden de service whattsapp aan, maar er wordt pas na 26!! Uur gereageerd. Erg slecht!

    Door: Dempie 16-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Findio

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Findio een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 35 ervaringen geplaatst over Findio. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 77% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Findio actief?

    Findio is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hypotheek, Geld lenen, Leningen vergelijken

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Findio gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.