NederlandReview

  Ervaringen Financieringsgilde

  Als eigenaar van een midden-klein bedrijf, kan het soms lastig zijn een lening aan te vragen. Althans, zo lijkt het voor jou misschien. Je bent wellicht bang dat banken niet zo gauw geneigd zijn je te helpen. Het uitzoekwerk zou nou wel eens een héle klus kunnen worden. Je bent misschien bang dat door al dat 'uitgezoek', je je echte werkzaamheden niet meer uit zult kunne voeren, en dat je uiteindelijk misschien niet eens een lening Toch zou het ontzettend jammer zijn als dit je ervan weerhoudt om je bedrijf uit te breiden, te renoveren, of misschien zelfs te redden. In zo'n geval is Financieringsgilde misschien iets voor jou. Deze financiële adviseurs komen met een offerte met de aanbieders die het beste bij jouw situatie past. In het Engels zeggen ze SMEs are the backbone of the economy, dus daarom is het belangrijk dat die van jou het zo goed mogelijk doet! Als dit je interesse geprikkeld heeft, maar je nog wat meer informatie wilt, ben je hier op de juiste plaats. Hier vind je de ervaringen van mensen die gebruik hebben gemaakt van de diensten van Financieringsgilde. Als je zelf al gebruik hebt gemaakt van hun diensten, vergeet dan niet om jouw ervaring te delen!

  Over Financieringsgilde

  Financieringsgilde is sinds 2016 actief. Ze bestaan uit een team van ervaren financieel adviseurs en zijn in heel Nederland actief, dus je kunt altijd terecht bij een adviseur bij jou in de buurt. De adviseurs waarmee ze werken zijn volgens hun website ervaren, en hierdoor zijn ze flexibel inzetbaar in verschiillende situaties.

  Wat kan Financieringsgilde voor jou betekenen?

  De werkwijze is als volgt: op hun site vul je in hoeveel je zou willen lenen, op basis daarvan vraag je een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met een adviseur. Tijdens dat gesprek bespreken de adviseur en jij je bedrijfssiuatie, het doel van de fianciering en je wensen.

  Als je blij bent met het gesprek, wordt er een financieringsaanvraag samengesteld. Bij elke aanvraag wordt rekening gehouden met de desbetreffende sector. Cruciaal bij het maken van de aanvraag zijn je huidige financiële cijfers en resultaten. Een bedrijf moet wel genoeg winst maken om de financiering terug te kunnen betalen, en dit moet met cijfers kunnen worden onderbouwt. Ook kijken ze naar prognoses voor de komende jaren. Deze moeten in logische verhouding zijn met de huidige omzetcijfers. Door middel van cijfers willen zij de geldschieters overtuigen.

  Heb je nog vragen?

  Schroom in dat geval niet contact met Financieringsgilde op te nemen. dit kan telefonisch: (085) 864 03 03, of per mail: info@financieringsgilde.nl

  Indien je een negatieve ervaring hebt gehad, heb je hier de mogelijkheid om een klacht tegen Financieringsgilde in te dienen, evenals ze een advies te geven zodat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren.

  Jouw mening telt!

  Heb je al gebruikgemaakt van de diensten van Financieringsgilde? Deel je ervaring met ons! Wat vond je ervan? Heb je je doel inmiddels bereikt? Wat vind je van de de aanbieder die ze voor jou gekozen hebben? Vond je dat hun voorstel goed paste bij jouw wensen en inkomen? Ben je blij met de rente en de snelheid waarmee je af moet betalen? Vond je dat er goed naar je geluisterd werd? Dit zijn een aantal vragen waarop de bezoekers van ReviewsNederland graag een antwoord zouden willen! Door jouw mening te geven, kunnen mensen in een soortgelijke situatie een weloverwogen keuze maken, en kan Financieringsgilde haar diensten optimaliseren!

  Financieringsgilde
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Financieringsgilde

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Financieringsgilde een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Financieringsgilde. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Financieringsgilde actief?

  Financieringsgilde is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen, Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Financieringsgilde gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.