NederlandReview

  Ervaringen Financieel Fit

  Zoek je een bedrijf waar je een lening kunt aanvragen? Bekijk op deze pagina van NederlandReview wat mensen van Financieel Fit vinden.

  Wat is Financieel Fit?

  Financieel fit is een bedrijf waar je een lening kunt aanvragen. Dit doe je door eerst op zorgvuldige wijze een formulier in te vullen. Het bedrijf geeft overduidelijk aan dat het een serieuze zaak is om een lening aan te vragen. Mocht je een aanvraag voor een lening hebben gedaan dan zal Financieel Fit tijdens kantooruren contact met je opnemen.

  Voorbereiding eerste adviesgesprek met Financieel Fit

  Innovaties

  Het bedrijf geeft aan je financiën als één samenhangend geheel te zien. Het bedrijf stelt dat wat er ook gebeurt, je financieel fit zal blijven. Het bedrijf geeft aan, al sinds 1998 een financieel fit leven voor haar klanten te regelen. Er wordt door het bedrijf gemeld dat de inzet van digitale middelen en innovaties ervoor zorgen dat klanten op elk moment een totaaloverzicht hebben.

  Vestigingen

  Financieel Fit valt onder de Financieel Fit groep. Het bedrijf heeft vestigingen door het hele land zoals in Flevoland, Almere, Gelderland, Apeldoorn, Arnhem, Beuningen en Doetinchem. Op de website van Financieel Fit staan alle steden beschreven.

  Voordelen

  Volgens de medewerkers van het bedrijf ben je bij Financieel Fit aan het juiste adres voor financiering. Je kunt op het formulier aangeven welk bedrag je wilt lenen. Je kunt op het formulier ook aangeven welk bedrag je per maand wilt afbetalen. Je kunt een verzoek doen voor een lening zonder dat je daarbij aan een financiële instelling bent gebonden.

  Aanbiedingen en renterpercentages

  Klanten kunnen gebruik maken van recente aanbiedingen en goede rentepercentages. Er wordt aangegeven dat je profiteert van een ruime mate van flexibiliteit als het om het aanvragen van een lening gaat.De medewerkers van Financieel Fit laten via haar website weten dat duizenden consumenten al hebben gekozen voor Financieel Fit. Achterliggende gedachte is dat de mensen niet alleen lichamelijk fit willen blijven, maar ook financieel.

  Wetenswaardigheden

  Je kunt op verschillende manieren contact met het bedrijf opnemen. Het telefoonnummer waarop het bedrijf is te bereiken is 0164 650 088. Mocht je een e-mail willen sturen dan kan dit naar krediet@financieelfit.nl. Je kunt aanvragen doen via het aanvraagformulier maar ook telefonisch. Je aanvraag komt direct bij het bedrijf binnen nadat deze verzonden is.

  Beoordelen aanvraag

  Een aanvrag zal worden beoordeeld op betaalbaarheid. Die beoordeling vindt plaats op basis van de laatste geldende normen. Financieel Fit zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om de offerte samen door te spreken. De offerte wordt per e-mail aan de klant verzonden. Je kunt de app bestuderen, beoordelen en via de app retour sturen. Financieel Fit ontvangt de documenten en zorgt voor een rappe afwikkeling/uitbetaling van de lening.

  Welke klantervaringen zijn er bij Financieel Fit?

  Ben je klant bij Financieel Fit? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Heb jij al eerder een lening bij Financieel Fit aangevraagd? Ben je tevreden over de service bij Financieel Fit? Ga je in de toekomst vaker een lening aanvragen bij Financieel Fit? Zou je andere mensen aanbevelen een lening bij Financieel Fit aan te vragen? Op welke manier heb je met dit bedrijf samengewerkt? We stellen het zeer op prijs als jij via NederlandReview je mening geeft over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland.

  Financieel Fit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  5.8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Financieel Fit

  Uw beoordeling

  Huis

  Een hele prettige samenwerking gehad met financieel fit. Wij zijn vanaf het begin tot het eind van het koopproces goed begeleid bij het regelen van de hypotheek voor onze koopwoning. Wij hebben lang gezocht voor een geschikte woning en de adviseur heeft ons hierbij ten alle tijden ondersteund. Geen vraag was te veel of te gek. Er werden hele goed adviezen geven waar wij niet zo snel op waren gekomen zonder hypotheek adviseur. Wij durfde alles uit handen te geven en financieel fit 100% te vertrouwen. Verder vinden wij het prettig dat we altijd snel en duidelijk antwoord krijgen op onze vragen naderhand.

  Het is niet de goedkoopste adviseur, maar je krijgt er ontzettend veel voor terug. Wij vinden het daarom het dubbel en dwars waard, en zijn zeer tevreden.

  Door: Atif Rahaoui04-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Hypotheek afgesloten

  Bij Financieel Fit lansingerland een hypotheek afgesloten. Kon met dank aan hun eindelijk een woning kopen. Ik ben de medewerkers van Financieel Fit zeer erkentelijk.

  Door: Robert11-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Hypotheek

  Komen afspraken niet na, reageren niet op klachten en hebben lak aan de AVG

  Door: Ronald Bosmans 18-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  -

  in de zomer gesolliciteerd toen gehoord dat ik net te laat was. Zij zouden mijn gegevens bewaren. In november werd ik gebeld en uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek. deze gehad. never nooit iets van gehoord. dit noem ik niet professioneel. ik zou zo spoedig mogelijk een telefoontje ontvangen.

  Door: Lisanne 19-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Financieel Fit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Financieel Fit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Financieel Fit actief?

  Financieel Fit is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Financieel Fit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.