Dynamiet Nederland

8.4

Bestellen

8.4

Service

8.1

Prijs

8.5

Levering

82.8%

Zou hier weer kopen

Dynamiet Nederland

Wanneer u negatief geregistreerd staat bij het BKR dan is het tegenwoordig vrijwel onmogelijk om nog ergens een krediet aan te vragen. Maar denkt u dat u ten onrechte een negatieve BKR-registratie hebt? Dan zegt Dynamiet Nederland dat zij u kunnen helpen. Lees hier de ervaringen van anderen met dit bedrijf.


Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is opgericht op 1 januari 2012 met als doel consumenten te helpen BKR registraties op verantwoorde wijze te verwijderen. Zij bemiddelen, starten juridische procedures en kaarten misstanden aan. Door deze dienstverlening kunnen zij mensen uit moeilijke situaties helpen. Inmiddels hebben zij met succes gerechtelijke procedures gevoerd tegen kredietverstrekkers. De ervaring heeft geleerd dat men met de juiste expertise ook de zwaarste coderingen met succes kunt betwisten. Zij onderscheiden zich doordat zij inmiddels deze expertise hebben opgedaan en een zorgvuldig netwerk van kredietverstrekkers en banken heeft opgebouwd. Hierdoor verwijderen zij zowel onterechte als terechte BKR registraties. Vele duizenden mensen zijn door hen geholpen, op een deels commerciële basis en vanuit de maatschappelijke verantwoordelijkheid die zij voelen. U kunt bij hen altijd een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.
Diensten: BKR-registratie verwijderen, waarom?

Vroeger  konden consumenten bij de aanvraag van een krediet een eventuele negatieve BKR registratie toelichten. Vervolgens kon de kredietverstrekker beoordelen of u eventueel alsnog in aanmerking kwam voor een nieuwe lening. Omdat banken helaas steeds meer productiebedrijven geworden zijn, is dit tegenwoordig niet meer mogelijk. Banken nemen niet meer de tijd om ieder geval individueel te beoordelen. Zij denken dat dit hen meer zal kosten dan dat het gaat opleveren. Hierdoor leidt een negatieve BKR registratie tegenwoordig bijna altijd tot een afwijzing op een krediet- of hypotheekaanvraag. Om toch een lening aan te kunnen vragen of een hypotheek af te kunnen sluiten is een verwijdering van de negatieve registratie noodzakelijk.


BKR-registratie verantwoord verwijderen

Dynamiet Nederland zet zich in om BKR registraties verantwoord te laten verwijderen. Dit houdt in dat zij bemiddelen voor consumenten die ten onrechte een negatieve registratie hebben of een tweede kans verdienen. Wanneer zij uw zaak aannemen, dan is het waarschijnlijk dat uw registratie zal worden aangepast of verwijderd. Daarvoor moeten zij eerst een inventarisatie van de situatie maken. Iedere situatie is namelijk uniek en kan alleen op maat geholpen worden. Het laten verwijderen van een BKR-registratie is een specialisatie op zich en dit vereist kennis, kunde en ervaring. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen beschikken zij over juristen met kennis en kunde van de relevante wetgeving. Wanneer zij uw situatie in kaart hebben gebracht wordt er een gegrond verzoek tot verwijdering of aanpassing van uw registratie ingediend bij de kredietverstrekker.


Klachten

Uw tevredenheid is belangrijk bij Dynamiet Nederland. Heeft u een suggestie hoe zij hun dienstverlening kunnen verbeteren? Of bent u ontevreden over de behandeling van uw zaak, de manier waarop u geholpen bent of het antwoord van een medewerker? Geef uw klacht of vraag dan binnen zes weken via e-mail of schriftelijk aan hen door. Als uw vraag of klacht langer geleden is ontstaan, kunnen zij deze helaas niet meer behandelen.


Heeft u dankzij Dynamiet Nederland toch een lening af kunnen sluiten?

Of bent u door hen helemaal niet verder geholpen? Hier op NederlandReview verzamelen wij alle beoordelingen van mensen over bedrijven en webshops. Deel ook uw ervaringen, zo weten anderen beter waar ze aan beginnen!


Lees de reviews van de klanten van Dynamiet Nederland! Staat u negatief geregistreerd bij BKR? Is Dynamiet de oplossing? Is dit wel legaal en betrouwbaar?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (116)

Positieve BKR verwijdering

Sarah van De Berg Bedankt voor u hulp bij de verwijdering Van negatieve BKR van 2 en 3 door u hulp en aan sturing konden we alles aanleveren wat u nodig had, om ons te helpen dat de onterechte BKR eraf ging met 2 maanden zijn we schoon , nogmaals dank voor u hulp.

T

Theo Janssen

06-07-2023

0

verwijdering bkr registratie

Hallo allemaal. is er iemand die een negatieve a2 codering bij vesting finace heeft laten verwijderen? Is dit bij het 1e verwijderingsverzoek meteen gedaan? graag reacties, dankjewel alvast!

A

Anoniem

26-06-2023

2

Positieve Verwijdering BKR registratie

Dynamiet Nederland is een organisatie welke helpt bij het verwijderen van een onterechte BKR registratie. Ik kan niet anders zeggen dan dat bedanken voor de gigantisch inzetten, betrokken zijn en steunen tijdens het afhandelen van het dossier. Daarbij is een eerste afwijzing geen reden tot stoppen en proberen ze het via een andere weg. Zelfs kijken naar alternatieve welke eerder nog niet geprobeerd nemen ze mee. Deze heeft geleid tot het gewenste resultaat, verwijdering van mijn BKR registratie.

B

berend Schonewille

13-06-2023

1

Verjaringstermijn

Ben super goed geholpen door dynamiet Nederland Met verjaring van schulden ben echt super blij dat het dynamiet is gelukt omdat te bewerkstelligen ben echt super dankbaar Dynamiet Nederland bedankt kan mensen dynamiet Nederland echt aanbevelen!!!

S

Said

06-02-2023

0

Fantastisch geholpen met een goed eind resultaat. Aanrader!!!!!

S

S.

15-12-2022

0

Bkr registratie verwijderd

Wat een fantastische service, Na jaren kunnen wij eindelijk onze droom gaan leven. Dank voor uw uitmuntende werk en get daardoor verkregen resultaat.

M

Marieke Schut

15-12-2022

0

BKR verwijderen

Snelle reacties op mail en komen afspraken na

E

Emile

25-11-2022

0

Codering BKR

Heel vriendelijke en behulpzame mensen . Goede service !!! Ik ben heel blij met de uitslag !!! Heel veel dank ik kan een betere toekomst samen met mijn kinderen beginnen!!! Een huis kopen… Top top top…

L

Lucia Mariana

28-07-2022

0

Bkr verwijdering

Zeer goede specialist binnen 3 maanden 4 negatieve coderingen verwijdert . Ze doen echt wat ze zeggen. Raad het echt bij mensen aan.

J

Jannie Eelsing

18-07-2022

0

BKR verwildering

Zeker binnen een maand of twee is mijn BKR codering A2 van mijn naam af en ik ben er blij mee aangezien ik nu weer hypotheek kan aanvragen

Y

Yasar

03-05-2022

0

Verwijdering BKR

Fantastisch geholpen met een super goed eind resultaat. Ze doen wat ze zeggen. Top top top

C

Conny

31-03-2022

0

Bkr registratie verwijderen

Slordig en traag. Ik was er slechter aan toe na afloop. De kans om eventueel in bezwaar te gaan is mij ook ontnomen door de slordigheid van Dynamiet Ned

S

Syed Hussain

25-03-2022

0

TRAP NIET IN HUN NEPPE REVIEWS

In het verleden helaas ook misleid door de mooie woorden van Dynamiet Nederland. Ze beweren dat ze je kunnen helpen bij het verwijderen van je (terechte) BKR notering. In feite doen ze niets anders dan een brief schrijven met standaard persoonlijke belangen die zwaarder afwegen dan de BKR notering. Deze sturen ze naar de kredietverstrekker. De kredietverstrekker gaat uiteraard niet akkoord en uw BKR notering blijft staan. Ze bieden dan een extra service aan om uw zaak voor te leggen aan een rechter. De kosten zullen ongeveer 3000 euro zijn. Dus opgesomd wat u zelf ook kunt doen en uzelf ongeveer 600 euro kunt besparen; - Schrijf een brief naar de instantie die u aangemeld heeft bij de BKR. - Vermeld hierbij waarom uw BKR notering (on)juist is. - Dynamiet geeft aan dat uw belangen, dus het kopen van een huis bijvoorbeeld zwaarder wegen dan de notering. Om uw verhaal nog sterker te maken wordt er geadviseerd om te reageren op een huis en een hypotheek aan te vragen. De hypotheek zal dan afgewezen worden doordat u geregisterd staat bij de BKR. Daarna kunt u het beste op een huurhuis reageren waarbij ze een financieel kredietcheck uitvoeren bij BKR. Hier krijgt u ook een afwijzing. - U kunt met de afwijzing een verhaal schrijven dat u nu belemmerd wordt door de BKR notering en dat uw betaalsituatie is veranderd en dat u verder geen schulden meer heeft. Dit stuurt u door naar de kredietverstrekker. De kredietverstrekker kan op basis hiervan beslissen om de BKR notering te verwijderen. MEER DOET DYNAMIET NEDERLAND NIET VOOR U.

S

Singh

23-03-2022

0

BKR registratie

Omdat ik een ander huis wilde kopen even BKR gecontroleerd. Tot mijn verbazing stond er in eens een A2 registratie die bij mij niet bekend was. Schuldeiser gebeld dat ik het bedrag in 1 keer wilde betalen en dat dan de A2 melding gelijk verwijderd zou worden omdat het al zeker 12 jaar geleden was. Dit wilde de schuldeiser niet doen. Contact opgenomen met Dynamiet. Het heeft even geduurd, omdat de schuldeiser meer dan eens niet op tijd reageerde, maar uiteindelijk is de melding verwijderd. Heel blij mee! Dynamiet is een netjes en betrouwbaar bedrijf, die nakomt wat het beloofd.

P

Petra

21-03-2022

0

BKR verwijderen

Ik Had al jaren een negatieve notering. Ik ben heel goed geholpen door dynamiet. Na alles aan geleverd te hebben ben ik eindelijk schoon en kan ik verder met me leven

A

A. De deugd

14-03-2022

0

BKR registratie

Uitstekend begeleid en met de gewenste resultaten. Ik ben nu van mijn BKR registraties af en kan Dynamiet NL van harte aanraden!

R

Rabia

14-03-2022

0

Verjaring bkr notering

Dynamiet heeft gezorgd dat onze bkr notering werdt verwijderd Onder de verjaringswet dit omdat de notering al 15 jaar oud was en (waarvan wij het bestaan niet eens afwisten. ) Ze hebben dit discreet netjes en vlot voor elkaar gekregen Zonder dat ze ons veroordeelden Waardoor wij nu wel een hypotheek kunnen krijgen bij onze bank. Het koste ons een best bedrag naar daarin tegen als de bkr gewoon bleef staan waren we vele malen duurder uit geweest en geen hypotheek Dus het was dubbel en dwars het geld waard Dank dank.

E

Erik

11-03-2022

0

BKR

Top bedrijf helpen echt super waar ze kunnen en dankzij Vera zijn we nu verlost van onze BKR A2 codering en hoeven de nota die open stond zelfs niet meer te betalen. Werden prima op de hoogte gehouden van de vorderingen. Echt super. Beveel dit bedrijf dan ook zeker aan. Uitstekende service

C

Conny Kweekel

08-03-2022

0

Goed

Ben verlost van mijn bkr dankzij dynamiet Nederland. Goede communicatie en een top team. Thanks mr Biesheuvel. ??

F

Fabian

28-02-2022

0

Negatieve BKR

Ze doet wat het moet doen , was vriendelijk , goed en snel . Ik ben tevreden , met een word uitstekend , dank je wel voor alles .

A

Andrey

22-02-2022

0