De LeningMakelaar

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De LeningMakelaar

Ben je op zoek naar een makelaar in consumptieve leningen? Wellicht kan De Leningmakelaar jouw uitkomst bieden. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen bij De Leningmakelaar zijn. Op deze pagina lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is De Leningmakelaar?

 


De Leningmakelaar is een landelijk opererend intermediair op het gebied van consumptieve leningen. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze de vraag van consumenten samenbrengen met het aanbod van diverse geldverstrekkers. Volgens De Leningmakelaar kun je via het bedrijf makkelijk, snel en goedkoop geld lenen. Er wordt aangegeven dat er wordt samengewerkt met een grote selectie van geldverstrekkers. Hierdoor hebben klanten de mogelijkheid uit 30 leningen te kiezen.  


Mocht je een aanvraag willen doen, dan kun je dit online realiseren. Je dient dan online een aantal gegevens door te geven. Jouw gegevens zullen vervolgens worden gedeeld met verschillende kredietaanbieders. Op de dienstverlening van het bedrijf is een privacy statement van toepassing.  


Garanties en erkenningen

 


Er wordt door de medewerkers van De Leningmakelaar aangegeven dat de dienstverlening is ingericht naar de wensen en behoefte van de klanten. Om diensten aan te mogen bieden beschikt de Leningmakelaar over een specifieke vergunning. Deze vergunning krijg je van de Autoriteit Financiële Markten. Dit is onderdeel van A-Krediet Financiële Diensten.


De Leningmaker is eveneens onderdeel van het Klachten Instituut Dienstverlening genaamd Kifid. Op deze wijze kan het bedrijf de dienstverlening borgen en jou als cliënt optimaal van dienst zijn. Mocht je onverhoopt toch niet helemaal content zijn met dienstverlening van De Leningmakelaar, dan horen zij dit graag. Mocht je een klacht willen indienen dan is dit mogelijk via een klachten formulier. Klachten die binnenkomen zullen door het bedrijf direct geregistreerd worden. Er wordt aangegeven dat ze klachten binnen twee weken zullen beantwoorden.  


Lening oversluiten

 


Je kunt een lening oversluiten. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je bij jouw bestaande lening de maandlasten te hoogt vindt. De Leningmakelaar zal je helpen met het oversluiten van je huidige lening naar een passende lening.  


Contact opnemen

 


Mocht je vragen, opmerkingen of feedback hebben voor de Leningmakelaar, dan kun je een brief sturen naar het volgende adres: De Leningmakelaar, Edeseweg 109, 6721 JS in Bennekom. Je kunt eveneens telefonisch contact opnemen of een fax sturen. Het telefoonnummer is 0318 452452 en het faxnummer is 0318 452455. Het is eveneens mogelijk om een e-mail te sturen naar info@de-leningmakelaar.nl.  


Er wordt door deze organisatie aangegeven dat ze samen naar je situatie zullen kijken. Je inkomen en wensen zullen eveneens worden doorgenomen. Daarnaast kun je inventariseren welke lening je wenst te hebben. Op deze wijze is het voor het bedrijf mogelijk om zaken te doen met het overgrote deel van de kredietverstrekkers die er in Nederland zijn. Dit zorgt er volgens het bedrijf voor dat je optimaal ondersteund kunt worden bij het oversluiten van je lening.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een lening aangevraagd bij De Leningmakelaar? Ben je tevreden over de producten/diensten van De Leningmakelaar? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker een lening aanvragen bij De Leningmakelaar? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Mede dankzij jouw bevindingen kan dit bedrijf de grootste blijven op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)