CrossLend
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,6

U bent nu bij:

Totaal

8,6

Bestellen

8,6

Service

9,4

Prijs

6,2

Leveren

9,8
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

25-01-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Enco

CrossLend - snel geld

ik kreeg snel geld via crosslend. had het ook op zeer korte termijn nodig om rekeningen te betalen, waarmee ik weer hoop goed op te starten na een lastige periode, financieel gezien.

fijn dat ze snel kunnen bijstaan wanneer dat nodig is.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Daphne 23-02-2017

Wat was het bedrag wat u leende? En hoelang heeft het geduurd voor dat er genoeg was geïnvesteerd ? Groetjes Daphne

19-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    4
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joris

CrossLend - Prijzig maar snel geld lenen

Snel geld nodig om weer op gang te komen.
De prijs viel mij wat tegen, maar ik kreeg het geld snel binnen. Daar ging het mij om.
Wegens omstandigheden kon ik niet lang wachten, anders zou ik problemen binnen het bedrijf ontwikkelen.

Als zakelijke partner om geld te lenen is dit een uitstekend efficiënte partner.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: I. Noest

CrossLend - Snel een lening

Het lukte mij snel om een lening af te sluiten bij Crosslend. Niet dat je niet uitgebreid van alles moet invullen en aanvragen, maar het geld had ik gelukkig snel genoeg binnen. Ik had het nodig om op gang te komen. Het ligt in de verwachting dat ik het snel heb terugverdiend.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marco

CrossLend - Geld nodig voor kickstart nieuw bedrijf

Geld nodig gehad om mijn bedrijf een kickstart te kunnen geven.
Gelukkig was het snel goedgekeurd en ontvangen. Daardoor hebben wij de maand december goed kunnen starten en direct geld terug kunnen verdienen aan deze lening.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    4
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marco T

CrossLend - Geld lenen investering

Het is duur maar geld lenen is altijd duur.
als het goed is verdienen we het geleende geld snel terug.
het is een investering.
je krijgt hier snel wat je wil en de serviceverlening is beter dan bij de concurrent, waar wij het ook tevergeefs hebben geprobeerd.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-12-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: R. T.

CrossLend - Investeringsrekening. ik wil mijn geld weer zien groeien

Wegens wegvallen van spaargeld op andere rekeningen overgestapt naar een investeringsrekening van CrossLend.
Ik moet zeggen, het is een heel uitzoekwerk, maar dat is juist omdat je het zo op maat kunt snijden. Ik heb gekozen voor zo min mogelijk risico's bijvoorbeeld.

Ik wil mijn geld weer flink zien groeien en ben daarom content om weg te zijn bij mijn oude bank, waar de rekening alleen maar geld KOST.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anton

CrossLend - Geld geleend bij Crosslend

Ik heb ook geld geleend bij Crosslend. Niet een groot bedrag, precies genoeg om die maand de rekeningen te kunnen betalen. Met een beetje geluk gaat daarna weer zelf.

Het ging relatief makkelijk allemaal. Het wordt natuurlijk wel uitgebreid gecontroleerd en van alles, maar uiteindelijk heb je het geld snel binnen. Daarom ook gekozen voor deze partij, ik had het snel nodig.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: f.

CrossLend - snel een lening nodig in nood, snel gekregen

We zaten vorige maand in de penarie door onverwachte rekeningen
Snel een lening aangevraagd en snel gekregen. Daar verbaasde ik mij nog over, hoe snel dat ging.
We proberen het nu zo snel mogelijk terug te betalen, dan zijn we er weer gauw vanaf.

Niet om vaak te doen, wel een uitkomst in geval van nood.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-10-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: S.F.G.

CrossLend - Prima lening.

Erg snel een lening kunnen regelen. Geen gesodemieter en onder prima voorwaarden en rente. Zal het misschien nog vaker gaan gebruiken ja.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over CrossLend

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij CrossLend?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen CrossLend

Overweegt u om een kapitaal te reserveren voor investeringen? Lees dan eerst de reviews over CrossLend. Deze pagina biedt ook nuttige informatie als u overweegt een lening aan te vragen voor een bij voorbeeld een vastgoedaankoop, een verbouwing of een openstaande schuld met een hoge rente. Bij CrossLend leent u van andere particulieren die hun vermogen graag willen laten groeien door het te investeren in leningen aan derden. Dit is een geheel ander principe dan wanneer u van een bank leent. Het kan een optie zijn voor personen die dit liever niet doen of vanwege bepaalde omstandigheden niet bij een bank kunnen lenen.

Over CrossLend
CrossLend is zoals ze het zelf op hun website omschrijven een geheel nieuw concept van lenen en investeren. Het is een ontmoetingsplaats van mensen die hun vermogen willen laten groeien door het tegen rente uit te lenen en mensen die voor diverse investeringen een geldbedrag nodig hebben. De investeringen worden door middel van een letteraanduiding ingedeeld in laag risico (A) tot hoog risico (HR). Uiteraard stijgt het rendement naarmate u uw geld in een meer risicovolle lening investeert. Maar u loopt ook een grotere kans uw geld niet, niet volledig of pas veel later dan gedacht terug te krijgen. CrossLend is een van oorsprong Duits bedrijf dat volgens eigen zeggen het streven heeft om marktleider te worden op het terrein van een geheel nieuwe manier van vraag en aanbod van financiering. CrossLend is op dit moment actief in Nederland, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Niet meer op de traditionele manier, waarbij iemand die geld nodig heeft naar een bank gaat en daar om een lening vraagt, maar op een geheel nieuwe manier waarbij de geldvrager online een verzoek indient en binnen zeer korte tijd uitsluitsel krijgt of de aanvraag wel of niet wordt toegekend. CrossLend noemt zichzelf een marktplaats waar leners en investeerders elkaar ontmoeten.

Zorg voor verantwoord lenen
Wanneer u bij CrossLend een lening aanvraagt voor een investering waarvoor u op dit moment geen geld heeft, houd dan een paar zaken in het oog voordat u de aanvraag doorzet. Beoordeel allereerst voor uzelf of u de betalingsverplichting die u aangaat wel kunt nakomen. Daarnaast is het van belang dat u zich afvraagt of datgene waar u het geld aan wilt uitgeven op dit moment noodzakelijk is. Kunt u de aankoop uitstellen zodat u er mogelijk voor kunt sparen? Dit scheelt aanmerkelijk in de kosten. Wanneer er sprake is van herfinanciering van reeds bestaande schuld, zoals bij voorbeeld een openstaand bedrag op uw creditcard, moet u zich allereerst ervan vergewissen of de rente niet hoger is dan die u aan de creditmaatschappij verschuldigd bent.


CrossLend: manier om (snel) rijk te worden of juist om snel geld te verliezen?

Hoe wordt een aanvraag ingediend?
Wanneer u een lening wilt aanvragen klikt u op de button “ik wil lenen”. Vervolgens wordt u gevraagd hoeveel geld u nodig heeft en voor welk doel. Daarna moet u zich eerst registreren alvorens u verder door het aanvraagproces wordt geleid. Zodra uw verzoek binnen is, wordt het gepubliceerd op het platform voor de investeerders die bij CrossLend zijn aangesloten. Zij kunnen vervolgens inschrijven op uw kredietverzoek. Het kan dus zijn dat uw lening door verschillende investeerders wordt opgebracht. Zodra het benodigde bedrag beschikbaar is, wordt het door de partnerbank van CrossLend naar u overgemaakt en kunt u erover beschikken. Daarna start uiteraard ook de overeengekomen aflossingsverplichting op de lening.

Klachten
Er wordt op de website geen specifieke aandacht besteed aan klachten over de dienstverlening van CrossLend. Wel vindt u een overzicht van veel gestelde vragen voor zowel investeerders als leners. Hier wordt geen aandacht aan klachten besteed, u vindt op de website wel de contactgegevens, zowel een telefoonnummer als een e-mailadres voor zowel mensen die willen lenen als voor investeerders. Op de website staat niet vermeld of CrossLend is aangesloten bij een geschillencommissie of consumentenorganisatie. Omdat her een van oorsprong Duits bedrijf is, doet u in feite zaken met een niet Nederlandse onderneming. De financieringen verlopen ook via een Duitse bank en de Duitse regels zijn van toepassing. Dit is iets om in overweging te nemen als u met CrossLend in zee wilt gaan.

Heeft u ervaring met CrossLend als lener of als investeerder?
Deel uw beoordeling over dit bedrijf dan met de bezoekers van Nederland Review. Wanneer een bezoeker van onze website overweegt een lening af te sluiten of zijn vermogen te investeren voor het financieren van particuliere kredietverzoeken kan diegene er zijn of haar voordeel mee doen. Dus heeft u ervaring met CrossLend, laat het ons dan vandaag nog weten.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!