NederlandReview

  Ervaringen Consumind Leningen

  Er zijn nogal wat vaste lasten die iedere maand terug komen. Natuurlijk ben je veel geld kwijt aan je huur of hypotheek. Maar ook voor gas, water, licht en telecom ben je bij elkaar toch aardig wat kwijt. Op dit gebied zijn er ook vele aanbieders waardoor het niet altijd makkelijk is uit te zoeken welke aanbieder het beste bij je past. Financiële assistent Consumind is een bedrijf dat hierbij wil helpen. Maar kun je ze wel vertrouwen? Zal hun advies wel helemaal op jou toegespitst zijn? En zal hun de klantenservice van je wel helpen als je ergens vragen over hebt of er iets toch niet helemaal goed gaat? Dat is iets wat alleen echte klanten van Consumind je kunnen vertellen. Lees hun reviews om ervoor te zorgen dat je zeker weet wat je kunt verwachten als je met Consumind in zee gaat. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen om meer inzicht te krijgen in Consumind voordat je je door hen laat adviseren.

  Over Consumind Leningen

  Consumind Leningen is een bedrijf dat advies geeft op het gebied van d e grootste maandelijkse lasten.Ze noemen zich een “financiële assistent voor alle grote vaste lasten in het huishouden”. Ze hebben een team van specialisten op elk gebied en ieder van hen is bereid om je met raad en daad te woord te staan. Zo kunnen ze bijvoorbeeld helpen om uit te zoeken welke energieaanbieder het beste past bij jouw maandelijkse en jaarlijkse energieverbruik. Ook op het gebied van telecom kunnen ze je adviseren over de juiste aanbieder van internet, (mobiele) telefonie en televisie. Die zijn immers in onze moderne maatschappij onmisbaar als je een beetje wilt meekomen. Je hyptheek is misschien wel je grootste maandelijkse last. Je wilt hiervoor niet teveel rente moeten betalen. Hierom helpen ze je de bank of andere financiële instelling te zoeken die het best bij jou en je situatie past. Hoe zorgvuldig en voorzichtig je ook bent, soms kom je ineens voor grote kosten te staan. Een ongeluk zit in een klein hoekje en hoeft niet eens je eigen schuld te zijn. Om je hiertegen te beschermen kun je een verzekering afsluiten. Een ziektekostenverzekering is verplicht, maar welke en of je een basis- of aanvullende verzekering wilt is je eigen keus. Ook zijn er nog aansprakelijkheidsverzekeringen, inboedelverzekeringen, opstalverzekeringen, autoverzekeringen en nog vele andere verzekeringen om over na te denken. Consumind kan je helpen uit te zoeken welke verzekering jij nodig hebt. En als je toch ineens voor een grote kostenpost komt te staan kan Consumind je bijstaan in het afsluiten van de juiste persoonlijke lening, credit card, doorlopend krediet of consumptief krediet.


  Consumind stelt zich voor.

  Diensten van Consumind

  Consumind kan benaderd worden via de informatie op hun website. Op hun website kun je ook handige overzichten vinden die je al heel wat wijzer kunnen maken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Consumind

  Heb je al eens kennis gemaakt met Consumind? Misschien heb je ze wel gebruikt om de juiste verzekering of lening te vinden. In die gevallen horen wij graag meer over je mening en ervaring met Consumind. Schrijf een Consumind review en vertel ons wat jij werkelijk van Consumind vindt.

  Consumind Leningen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Consumind Leningen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Consumind Leningen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Consumind Leningen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Consumind Leningen actief?

  Consumind Leningen is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Consumind Leningen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.