NederlandReview

  Ervaringen Becam

  Toen je jaren geleden die lening afsloot, ging je ervanuit dat je die dubbeldik terug zou verdienen. Je was toen misschien net afgestudeerd of had net promotie gehad of je was misschien net je eigen bedrijf begonnen. Helaas was de werkelijkheid niet zo rooskleurig als je had gehoopt, gedacht, of misschien zelfs wel verwacht. Wat de reden ook moge zijn, je hebt destijds een lening afgesloten en nu moet je op de blaren zitten, Of eerder de rente. Als je die rente nou eens zou kunnen verlagen....? Volgens Becam is dat geen droom, maar werkelijkheid. Volgens het bedrijf is het zelfs mogelijk om duizenden euro's te besparen. Als dit je interesse heeft gewekt maar je nog wat extra informatie nodig hebt, ben je hier aan het juiste adres! Op NederlandReview delen klanten van Becam hun ervaringen, dus er is een grote kans dat je hier het antwoord op je vragen zult vinden. Heb je zelf al gebruikgemaakt van de diensten van Becam? Vergeet dan niet je mening erover te delen!

  Over Becam

  Het doel van Becam is om de rente op bestaande leningen te verlagen. Becam richt zich dus op het goedkoper maken van een bestaande lening door die over te sluiten. Daarom werkt Becam samen met gespecialiseerde banken die consumptief krediet aanbieden. Deze aanbieders bieden de laagste rente op de market. Becam bemiddelt tussen jou en deze aanbieders. Momenteel zijn de rentes lager dan ooit. Het is al mogelijk een persoonlijke lening af te sluiten vanaf 4,1%. Deze persoonlijke lening is op elk moment boetevrij af te lossen.

  Zie hier een voorproefje van Becam!

  Dit is hoe het werkt

  Een offerteaanvraag kan direct op de site van Becam zelf gedaan worden. De rest van het proces gaat als volgt:

  Door middel van de gratis besparingscheck kun je uitrekenen hoeveel je op je huidige lening kunt besparen. Je vult je gegevens in op het formulier en vraagt zoeen offerte aan. Je ontvangt een email met een vrijblijvende offerte van Becam Als je blij bent met de offerte onderteken je deze en stuur je hem terug. Becam zorgt voor de administratie en de bank zorgt voor het aflossen van de bestaande lening.

  Becam wordt gefinancieerd door de banken waarmee zij samenwerkt. Voor de klant zijn haar diensten bij wet gratis.

  Op hun site geeft Becam wel aan dat ze werkt op basis van execution only. Ze geeft de klant voorafgaand geen advies. Er wordt ervanuit gegaan dat de klant zelf voldoende weet van leningen en de zaken die daarbij komen kijken, en dat de klant weet wat hij of zij wil.


  Heb je nog vragen?

  Aarzel in dat geval niet langer en neem contact met Becam op! Dit kan telefonisch, via het nummer 088 777 23 23, of per mail op info@becam.nl.

  Als je een nare ervaring met Becam hebt gehad, heb je hier, op deze pagina, de mogelijkheid om jouw klacht over Becam te vermelden. Ook kun je ze een tip geven, zodat ze hun diensten in de toekomst kunnen verbeteren.

  Jouw mening telt!

  Ben je al bekend met de diensten van Becam? Heel goed! Vele bezoekers van NederlandReview zijn beniewd naar jouw ervaring, dus deel deze met hen! Op deze manier kunnen mensen die in dezelfde schoenen staan een weloverwogen keuze maken. Wat voor lening had je? Hoeveel heb je dankzij Becam kunnen besparen? Ben je tevreden met het behaalde resultaat? Wat vond je van de service van Becam? Wat waren Becam's sterke punten? Vond je dat er verbeterpunten waren? Deel het vooral, want jouw mening telt!

  Becam
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Becam

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Becam een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Becam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Becam actief?

  Becam is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen, Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Becam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.