NederlandReview

  Ervaringen Atlantis Financiers

  Overweeg jij deze kredietverstrekker voor jouw bedrijfje, maar wil je eerst meer weten hoe het eerdere ondernemers bevallen is? Hier lees je reviews van ervaringen en beoordelingen. Kom straks gerust nog eens terug om jouw mening met ons te delen in een recensie.

  Bedrijfsleningen

  Ook bedrijven en ZZP’ers binnen het MKB hebben soms wat extra geld nodig. Een bedrijfslening is dan een optie. Maar als zelfstandig ondernemer heb je het vaak al druk genoeg met je zaak. Dan zit je er niet op te wachten de werkzaamheden stil te leggen en een afspraak te maken bij een bank. Gelukkig kunnen financieringen tegenwoordig ook online aangevraagd worden. Maar met enkel het criterium dat de financieringsaanvraag eenvoudig gedaan kan worden, ben je er natuurlijk nog niet. Je wilt uiteraard ook dat de partij waarmee je in zee gaat betrouwbaar is, de lening veilig, de voorwaarden gunstig en de rente laag. Flexibiliteit is ook niet verkeerd, voor het geval het aflossen sneller kan dan aanvankelijk gedacht, of je een kleine tegenslag mee maakt.

  Soms heb je gewoon wat extra geld of krediet nodig voor die volgende stap in je carrière

  Beoordeling aanvraag

  Een aanvraag indienen, betekent niet dat een lening direct wordt toegekend. Vaak wordt alle informatie bekeken, getoetst en beoordeeld, want de schuld moet ook nog afgelost worden. Logisch, want als jij iemand geld leent, wil je het ook graag terug. Maar ruime criteria voor het verkrijgen van een ondernemerskrediet is voor de aanvrager wel zo prettig. Dan is het mogelijk om snel en verantwoord te investeren in je bedrijf. En een kleine onderneming is meer dan alleen de harde cijfers, want er bestaat ook nog zoiets als toekomstperspectief en bedrijfsplan. Als dat hoop en mogelijkheden kan bewerkstelligen, is het fijn als dat meegerekend wordt. Mocht een aanvraag onverhoopt afgewezen worden, is het fijn als een verstrekker mee kijkt voor eventuele andere oplossingen, desnoods via partners.

  Bedenk alleen altijd, dat hoe mooi de voorwaarden en de lening ook lijken, geld lenen kost altijd geld. Een kredietverstrekker is uiteindelijk ook een bedrijf.  Atlantis Financiers

  Dit is een van de kredietverstrekkers voor bedrijven die ons land rijk is en waarbij de focus op het Midden en Klein Bedrijf ligt met een jaaromzet van 250.000 euro of hoger. Als een zakelijk krediet is toegewezen, gaat het vorm krijgen. Dit wordt, als het goed is, binnen 48 uur besloten. Aan de hand van de kredietbehoefte van een onderneming, het doel van het krediet, spaargeld, eventuele voorstellen met betrekking tot aflossing, toegevoegde informatie, et cetera, wordt er vervolgens in samenspraak naar een passende financiering gewerkt. Het bedrijfskrediet wordt, volgens de website, zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van de klant. Tevens is het mogelijk om met een adviseur te spreken voor advies.

  Recensies voor en door consumenten

  De meningen en ervaringen van mensen die al een lening hebben lopen of afgelost bij deze verstrekker, zijn waardevol, omdat ze andere ondernemers helpen bij het maken van een keuze. Het aanbod is nu eenmaal vrij groot. Of wellicht ben jij een (oud-)lener en wil je er graag wat over kwijt. Deel jouw beoordeling dan vandaag nog met de wereld en schrijf snel jouw review.

  Atlantis Financiers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Atlantis Financiers

  Uw beoordeling

  Lening

  Wat een ballentent!

  Door: L. Kunkeler16-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  1 van de betere

  3e financiering die ik tot op heden heb aangevraagd. Voor het eerst met atlantis. Zover beste (scheelde niet veel hoor, maar wel iets) rente gehad so far. Snel geregeld en duidelijk. Duidelijker dan de meeste. Financiering bijna terugbetaald dus denk al aan de volgende. Door de goede ervaring, ook weer met atlantis.

  Door: Ondernemer uit amsterdam21-11-2018
  Jos24-06-2020

  Niet betrouwbaar, bij kans op contract beeindiging doen ze het direct omdat ze dan een boete willen vergoed krijgen. Doen geen nette zaakjes

  Meriam14-12-2020

  Is het bedrijf Atlantix Service nou veilig of niet ?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Atlantis Financiers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Atlantis Financiers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Atlantis Financiers actief?

  Atlantis Financiers is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Atlantis Financiers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.