NederlandReview

  Ervaringen Spotcap

  Wat vinden consumenten van Spotcap? Spotcap helpt het midden- en kleinbedrijf aan een krediet of andere flexibele financiering.

  Over Spotcap

  De onderneming is in het jaar 2014 opgericht en het zijn Toby Triebel en Jens Woloszak welke leiding geven aan dit bedrijf. Spotcap heeft o.a. een kantoor in Berlijn, maar ook in Amsterdam, London, Sydney en Madrid. Spotcap was een dochteronderneming van Rocket internet venture. U kunt bij Spotcap terecht voor geld lenen en een doorlopend krediet. Natuurlijk kan iedereen een beoordeling of review achterlaten over Spotcap op NederlandReview. Het is zo mogelijk voor iedereen om een goed beeld te krijgen van deze onderneming.

  Spotcap is een van de nieuwste kredietverstrekkers van het land. Ze helpen om ondernemers te laten groeien. Om de leningen goed te keuren worden de aanvragen natuurlijk gecontroleerd en geanalyseerd. Voor het grootste deel gebeurt dit zelfs automatisch. Een kredietaanvraag kan binnen een paar minuten en hooguit twee werkdagen helemaal gecontroleerd worden. Hierna krijgt u het resultaat aangeboden. De aannemer krijgt weer tijd en ruimte om vervolgens te gaan ondernemen.

  Misschien weet u wel hoe moeilijk het momenteel is voor ondernemers om een krediet te krijgen om verder te groeien. Vaak zijn de banken niet geïnteresseerd in het geldbedrag welke de ondernemer wil lenen. Het bedrag is te laag. Ook moeten de ondernemers een lange historie aantonen om te laten zien hoe financieel gezond ze zijn. Het duurt vaak lang om het hele traject te doorlopen. Spotcap zorgt voor een snelle verwerking van de kredietaanvragen en biedt een flexibele oplossing. Vaak is de lening al binnen een dag beschikbaar.
  Ondernemers kunnen weer groeien en werkkapitaal financieren of extra personeel aannemen. Het assortiment kan worden uitgebreid en een nieuwe marketingcampagne kan worden gestart.

  Spotcap - NOAH19 London

  Het beoordelen van een aanvraag gaat veel sneller en gemakkelijker.

  Spotcap is in 2014 gestart door Jens Woloszcak en Toby Triebel. Het zijn twee keien binnen de financiële sector. Rocket internet was de eigenaar van Spotcap, in Berlijn gevestigd. Ze zijn sinds 2007 actief op het internet en hebben meer dan 20.000 medewerkers verdeeld over meerdere bedrijven en verschillende bedrijven. Rocket internet is actief in 100 landen en op 5 continenten.

  Diensten van Spotcap

  Spotcap biedt leningen en kredieten aan, aan ondernemers in Nederland en andere landen. Ze kijken op een andere manier naar de aanvragen dan een traditionele bank. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn.

  Klachten, tips en complimenten over en voor Spotcap

  Natuurlijk kan er een keer iets misgaan. Ook bij Spotcap is dat mogelijk. Als u daarom ergens niet tevreden oer bent of een klacht heeft dan is het goed om dit kenbaar te maken. Stuur uw klacht naar Spotcap via de email, de website, telefonisch of per post. Op die manier is het mogelijk om Spotcap naar een passende oplossing te laten zoeken of om een nadere uitleg te ontvangen.
  Natuurlijk kunt u ook een compliment inzenden of een tip. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om zowel klachten als complimenten te geven.

  Uw mening over Spotcap

  Als u bekend bent met Spotcap dan is het goed om uw review en uw beoordeling te geven op NederlandReview. Hierdoor is het mogelijk voor anderen om een goed beeld te krijgen van Spotcap . Help daarom anderen door uw mening over Spotcap met anderen te delen op NederlandReview.

  Zakelijk of bedrijfskrediet. Zijn ze betrouwbaar en hoe is de rente? Lees duizenden ervaringen van klanten die u voorgingen bij Spotcap. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

  Spotcap
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  7.4
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  7.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Eigenaar

  Na ellenlange procedures bij mijn huisbankier die op niks zijn uitgelopen heb ik op aanraden van mijn adviseur een financieringsaanvraag ingediend bij Spotcap. Bijzonder dat banken zo moeilijk doen met een kredietaanvraag terwijl ik het bij Spotcap binnen een dag geregeld had. Niks op aan te merken, doen wat ze zeggen en bovendien goede communicatie. Het is wel iets prijziger dan de bank maar de snelheid en flexibiliteit maakt dat ruimschoots goed. Kan het zeer aanbevelen.

  Door: Bernardus Sandero 06-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Super en snel!

  Spotcap is een goede en zeer betrouwbare partner op het gebied van financieringen,
  Spotcap heeft ons al meerde malen voorzien van kredieten , waar juist andere partijen nee zeiden.Spotcap is eerlijk en snel en wij zijn er echt superblij mee , liquiditeit in ons goed lopende bedrijf houden dat is ontzettend belangrijk ,daarom zijn wij blij met jullie!!
  De onderstaande negatieve recensies kan ik me totaal niet in vinden !

  Door: MArtijn 31-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Snel geregeld en erg aangename samenwerking

  Aanvraag is snel en makkelijk voltooid en zoals beloofd, binnen 24 uur was alles geregeld! Altijd persoonlijk contact gehad met klantenservice, de procedure is snel, flexibel en gericht op ondernemers. Kortom, fijn om met Spotcap samen te werken, zou het zeker aanbevelen!

  Door: A. 01-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Snelle beoordeling prima service!

  Simpel aanvraag proces en prettig persoonlijk contact via de telefoon. Binnen een dag was de goedkeuring van het krediet geregeld. Alles erg netjes afgehandeld.

  Door: robin beek 25-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Waardeloos kredietbedrijf - slechte communicatie - dreigementen

  Slechte communicatie. Maakt hun afspraken niet waar en brengen door hun manier van communiceren schade aan bij bedrijven.

  Niet met dit bedrijf in zee gaan. Hun rente is torenhoog en hun klantsupport is niet bestaand.

  Als ze zelf een fout maken met incasseren dreigen ze met een rechtszaak. Ik heb in 10 jaar als ondernemer nog nooit dit soort rare praktijken bij een kredietverlener meegemaakt. Schandalige partij en ik kan iedereen adviseren een andere partij te zoeken.

  Ik zal later nog eventuele communicatie hier uploaden met [naam verwijderd - red. NederlandReview] van spotcap. Dit is de enige persoon die communiceert en een zeer dreigende ondertoon voert.

  Door: Nvt 10-10-2017
  geen 31-10-2017

  Hetzelfde hier, [naam verwijderd - red. NederlandReview]  dreigt inderdaad, had bij hun een lening genomen ter overbrugging van de mijne. Had rekeningnummer gewijzigd, netjes die [naam verwijderd - red. NederlandReview]  gemaild met het verzoek te wijzigen. Nooit reactie van gehad en vervolgens inderdaad dreigementen aan de telefoon dat ze zouden aanklagen. Belachelijk.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Verademing

  Had behoefte aan stukje werkkapitaal en geen zin om maanden op te wachten. Ik kon alles gemakkelijk uploaden en service was uitstekend. Echt een verademing.

  Door: Hilbert de Bruijn 27-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Gemakkelijk, keurig

  Krediet geregeld, ging gemakkelijk bij Spotcap. Keurige service, prettige dienstverlening. Tevreden, dus.

  Door: G. 17-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Zeer onflexibel

  Geen idee of Spotcap goed werkt, zijn namelijk zeer onflexibel. Het maakt niet uit hoeveel cijfers, documenten en alternatief, sluitend, bewijs je aanlevert. Als je je aangifte omzetbelasting niet hebt houdt het op. Maakt ook niet uit dat dit document eenmalig wordt verstrekt en dat dit niet op valt te vragen,

  Door: GD 25-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Belooft van alles, maakt niks waar.

  Belooft van alles, maakt niks waar. Terugbellen? Nooit van gehoord.

  Door: Andries 12-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Spotcap

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Spotcap een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Spotcap. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Spotcap actief?

  Spotcap is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Spotcap gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.