Spotcap

8

Bestellen

7.6

Service

7.1

Prijs

7.1

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Spotcap

Op zoek naar een zakelijk krediet? Mogelijk dat Spotcap uitkomst kan bieden. Via de website van Spotcap kun je je als ondernemer in drie stappen aanmelden. Dit bedrijf wil ondernemers helpen bij de groei van hun bedrijf door middel van het verstrekken van een krediet. De volledige aanvraag van het krediet gaat online. 


Wat vinden consumenten van Spotcap? Hoe zijn hun ervaringen?

Over Spotcap

De onderneming is in het jaar 2014 opgericht en het zijn Toby Triebel en Jens Woloszak welke leiding geven aan dit bedrijf. Spotcap heeft o.a. een kantoor in Berlijn, maar ook in Amsterdam, London, Sydney en Madrid. Spotcap was een dochteronderneming van Rocket internet venture.  


Je kunt bij Spotcap terecht voor geld lenen en een doorlopend krediet. Natuurlijk kan iedereen een beoordeling of review achterlaten over Spotcap op NederlandReview. Het is zo mogelijk voor iedereen om een goed beeld te krijgen van deze onderneming. 

Spotcap is een van de nieuwste kredietverstrekkers van het land. Ze helpen om ondernemers te laten groeien. Om de leningen goed te keuren worden de aanvragen gecontroleerd en geanalyseerd.


Voor het grootste deel gebeurt dit automatisch. Een kredietaanvraag kan binnen een paar minuten en hooguit twee werkdagen helemaal gecontroleerd worden. Hierna krijg je het resultaat aangeboden. De aannemer krijgt weer tijd en ruimte om vervolgens te gaan ondernemen. 

Misschien weet je wel hoe moeilijk het momenteel is voor ondernemers om een krediet te krijgen om verder te groeien. Vaak zijn de banken niet geïnteresseerd in het geldbedrag welke de ondernemer wil lenen. Het bedrag is te laag.


Ook moeten de ondernemers een lange historie aantonen om te laten zien hoe financieel gezond ze zijn. Het duurt vaak lang om het hele traject te doorlopen. 

Het beoordelen van een aanvraag gaat veel sneller en gemakkelijker

Spotcap is in 2014 gestart door Jens Woloszcak en Toby Triebel. Rocket internet was de eigenaar van Spotcap, in Berlijn gevestigd. Ze zijn sinds 2007 actief op het internet en hebben meer dan 20.000 medewerkers verdeeld over meerdere bedrijven en verschillende bedrijven. Rocket internet is actief in 100 landen en op 5 continenten.  

Diensten van Spotcap

Spotcap biedt leningen en kredieten aan, aan ondernemers in Nederland en andere landen. Ze kijken op een andere manier naar de aanvragen dan een traditionele bank. 

Klachten, tips en complimenten over en voor Spotcap

Natuurlijk kan er een keer iets misgaan. Ook bij Spotcap is dat mogelijk. Als je daarom ergens niet tevreden oer bent of een klacht hebt, dan is het goed om dit kenbaar te maken. Stuur jouw klacht naar Spotcap via de email, de website, telefonisch of per post. Op die manier is het mogelijk om Spotcap naar een passende oplossing te laten zoeken of om een nadere uitleg te ontvangen.


Natuurlijk kun je u ook een compliment inzenden of een tip.

Jouw mening over Spotcap

Als je bekend bent met Spotcap dan is het goed om jouw review en jouw beoordeling te geven op NederlandReview. Hierdoor is het mogelijk voor anderen om een goed beeld te krijgen van Spotcap. Help daarom anderen door jouw mening over Spotcap met anderen te delen op NederlandReview.


Zakelijk of bedrijfskrediet? Zijn ze betrouwbaar en hoe is de rente? Lees duizenden ervaringen van klanten die jou voorgingen bij Spotcap. Lees beoordelingen bij NederlandReview!


 


Ondernemen, dat zit in je bloed

Eigenlijk wist je dat al heel lang. In het verleden op je werk lag je regelmatig in de clinch met je werkgever. Niet omdat je een slechte werknemer was, zeer zeker niet. Jij zag gewoon altijd hoe dingen sneller, beter en vooral efficiënter konden.


‘Dat kun je alleen als je een eigen bedrijf hebt.’, riep je baas eens. Nou, dat is nog niet eens zo’n gek idee, dacht je toen al. Een paar jaar later heb je die stap gezet, je bent voor jezelf begonnen. En daar heb je tot op de dag van vandaag nog geen spijt van. Want ondernemen? Zit in je bloed.


Meteen het eerste jaar groene cijfers

Dat lukt bijna niemand, maar jou wel. Het is je niet zomaar komen aanwaaien, soms had je het gevoel dat je je thuis weer moest voorstellen. Het was hard werken, maar het was het ook allemaal waard.


Want nu je zo om je heen kijkt, in je eigen kantoor (daar droomde je vroeger als klein kind al van.) voel je je dik tevreden. De zaken lopen goed en eigenlijk wordt het tijd voor een stapje groter.


Samen met je compagnon heb je besproken dat het tijd wordt om een grote investering te doen, om mee te kunnen komen met de grote jongens binnen jullie vakgebied. De winkel loopt goed, klanten zijn tevreden, de verkoop stijgt nog altijd, toch zit je bedrijf aan zijn plafond en dat voel je.


Ondernemen is risico’s durven nemen

Daarom heb je besloten dat het tijd is voor een webshop. Alle producten die nu in de winkel te koop zijn, moeten in de toekomst ook eenvoudig online besteld kunnen worden. Daarvoor moet wel je hele website aangepast worden en een webshop worden ingericht.


En met meer dan 500.000 verschillende producten die geleverd kunnen worden, is dat nogal een klus. En een grote klus: kost veel geld. Na wat offertes te hebben opgevraagd schrik je je een hoedje, het kost nog veel meer geld dan je had gedacht. Een ding staat als een paal boven water: zoveel geld heb je niet.


Heb je wel eens van Spotcap gehoord?

Vraagt een ondernemer je tijdens een wekelijkse netwerkbijeenkomst. Je schudt je hoofd. ‘Bij Spotcap kun je tegen een hele lage rente een krediet aanvragen tot maar liefst €150.000,.’ Je luistert geïnteresseerd, maar ergens gaat er meteen een alarmbel af in je achterhoofd.


Er zijn zoveel malafide kredietverstrekkers op de markt, jij past wel op je goedlopende bedrijf aan zoiets riskants bloot te stellen. Toch is je nieuwsgierigheid gewerkt en je belt bij thuiskomst met Spotcap.


Bij Spotcap denken ze met je mee

Je hebt meteen een klik met de medewerker van Spotcap. Hij is net als jij een ondernemer in hart en nieren en denkt met je mee over de stap die je zakelijk wilt gaan zetten. Zo kom je er achter dat Spotcap niet zomaar een krediet aan je verstrekt.


Een vast team van Spotcap neemt eerst je bedrijfsvoering onder de loep om te toetsen of jouw geplande investering zinvol is. Het is een geruststellende gedachte dat niet alleen jijzelf hebt bedacht dat jouw bedrijf aan een groeispurt toe is, ook een heel team van financiële specialisten kijkt over je schouder mee.


Gedurende het gesprek wordt je scepsis steeds minder en eigenlijk zit je er over na te denken om het gewoon te doen.


Binnen een dag is de financiering rond bij Spotcap

En dezelfde week staat het geld op je rekening. Wat ongelofelijk snel en vloeiend loopt dit traject. Dat is mooi, want nu kun jij direct het bedrijf dat de nieuwe website voor je gaat inrichten aan het werk zetten.


Want ondanks dat je met een gerust gevoel krediet hebt afgenomen tegen slechts 0,5% (.) rente, wil je heel graag alles snel in gang zetten om met het geleende geld ook weer geld te gaan verdienen. En snel gaat het, want binnen 3 weken is de nieuwe website in de lucht en kunnen klanten hun producten online bestellen.


Het krediet is de beste zakelijke stap ooit

Nog beter dan je van tevoren had kunnen vermoeden. Want waar je de eerste 10 bestellingen direct op de eerste dag nog als wonder zag, moet je na 2 maanden een extra medewerker aannemen om alle bestellingen correct en op tijd te kunnen verwerken.


Het credo ‘ondernemen is risico nemen’ gaat door je hoofd. Zoals dat vaker is met de clichés, ook deze is waar. Als je de stap niet had genomen om een webshop te openen, had je de enorme groei die je de afgelopen maanden in 1 klap maakte nooit kunnen realiseren.


Wellicht is het binnenkort jouw beurt om Spotcap bij een collega ondernemer aan te bevelen, want zonder Spotcap was deze geweldige stap niet mogelijk geweest.


Vervroegd aflossen, kan dat eigenlijk bij Spotcap?

Je gelooft het zelf nauwelijks. De webshop is zo’n succes dat je met de omzet die je nu draait het verstrekte krediet van Spotcap nu al zou kunnen aflossen. Uiteraard betaal je je aflossing per maand, maar de financiële situatie staat het toe dat je het bedrag in 1 keer aflost.


Want ja, ook al is de rente maar 0,5% per maand, je blijft toch een Hollander: dat kost geld. Vanuit je ondernemersnetwerk ken je de verhalen dat vervroegd aflossen niet kan. Als je dat toch per se wilt, moet je een boete betalen die zo hoog is dat je net zo goed de afgesproken betalingstermijn kunt afwachten.


Daar heb je dus geen zin in en besluit met Spotcap te bellen. ‘Dat is geen enkel probleem bij Spotcap, wij zijn alleen maar blij dat dat de zaken bij u zo voorspoedig verlopen.’


Een beetje verbluft hang je op, wat een fantastische service bij Spotcap. Geen moeilijk gedoe, geen addertjes onder het gras, Spotcap is een gepassioneerd bedrijf die jou als ondernemer wil helpen te groeien. Punt.


Dat mooie bedrijfspand daar aan de overkant

Je bent enorm verheugd, de bestellingen via de webshop blijven maar toenemen. En dat is niet het enige, ook de verkoop in de winkel neemt toe. Je besluit daarom uit te breiden en je te specialiseren in bureaustoelen. Je had er altijd wel tientallen staan in de winkel, maar om echt als expert voor de dag te komen moeten dat er meer worden. Een ding zit niet mee, de ruimte.


Om de showroom in te kunnen richten die jij in je hoofd hebt, heb je eigenlijk een groter pand nodig. Stiekem kijk je al een paar jaar verlekkerd naar het pand aan de overkant. Veel groter, lichter en een ruim parkeerterrein voor de deur.


Maar ja, tot nu toe heb je nooit echt een reden gehad om te verhuizen naar een groter pand. Plus, wat gaat dat allemaal weer kosten?


Een tweede keer aankloppen bij Spotcap kan altijd

In je achterhoofd zingt de oplossing al: Waarom bel je niet gewoon nog een keer met de jongens van Spotcap? Immers, voor een vrijblijvend advies kun je ook altijd bij hen terecht. Het telefoongesprek verloopt wederom uitermate prettig.


Het feit dat je voor de tweede keer in relatief korte tijd een beroep doet op Spotcap wordt niet gezien als twijfelachtig, maar als een blijk van vertrouwen. Uiteraard kan Spotcap je helpen om de volgende stap van jouw droom te verwezenlijken.


Wel is het zo dat opnieuw de liquiditeit van je bedrijf wordt beoordeeld alvorens er tot betaling wordt overgegaan. Dat geeft je een veilig gevoel, ook nu weer blijft Spotcap vriendelijk en ook kritisch ten aanzien van je bedrijfsvoering.


Geld verstrekken doen ze om je te helpen groeien, maar alleen als het redelijkerwijs winstgevend zal zijn in de toekomst.


Dromen komen uit met een krediet van Spotcap

Het klinkt sentimenteler dan je eigenlijk bedoelt, toch is het wel wat je denkt als je 3 maanden later je kersverse, ruime showroom aan het inrichten bent. Het nieuwe pand is prachtig en voldoet aan alle wensen die jij voor een showroom hebt.


Over een week staat een grootste opening gepland, dus er is nog genoeg werk aan de winkel. De kantoorhoeken moeten nog ingericht worden, er moeten in totaal nog 45 nieuwe bureaustoelen geleverd worden, de goodybags voor de bezoekers moeten nog samengesteld worden en de catering moet ook nog worden geregeld.


Toch maak je je geen zorgen. Eigenlijk kun je alleen maar genieten van wat je allemaal om je heen hebt. Wie had dit kunnen voorzien een paar jaar geleden? Hard werken, risico’s durven nemen, soms wat tegenslagen incasseren en hier en daar wat slapeloze nachten, maar het is het allemaal waard geweest.


Wordt dit jouw zakelijke succesverhaal?

Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met Spotcap. In een gratis gesprek ontvang je advies of jij ook het krediet kunt ontvangen om die grote stap vooruit te maken. En dat slechts tegen 0,5% rente. Super snel op je rekening en vervroegd aflossen kan altijd. Jouw droom maak je waar met een krediet van Spotcap.


Lees altijd eerst ervaringen in reviews van klanten!

Maar... lees altijd eerst reviews van klanten die jou voorgingen. Want zijn die wel echt zo enthousiast als sommigen je willen doen geloven? Vooral als je geld wilt lenen, is het verstandig om goed te weten waar je aan toe bent.


En of je daarbij misschien een risico loopt. Lees dus de ervaringen van klanten op NederlandReview om een goed beeld te krijgen van Spotcap en van andere leningverstrekkers!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Waardeloos kredietbedrijf - slechte communicatie - dreigementen

Slechte communicatie. Maakt hun afspraken niet waar en brengen door hun manier van communiceren schade aan bij bedrijven. Niet met dit bedrijf in zee gaan. Hun rente is torenhoog en hun klantsupport is niet bestaand. Als ze zelf een fout maken met incasseren dreigen ze met een rechtszaak. Ik heb in 10 jaar als ondernemer nog nooit dit soort rare praktijken bij een kredietverlener meegemaakt. Schandalige partij en ik kan iedereen adviseren een andere partij te zoeken. Ik zal later nog eventuele communicatie hier uploaden met [naam verwijderd - red. NederlandReview] van spotcap. Dit is de enige persoon die communiceert en een zeer dreigende ondertoon voert.

N

Nvt

10-10-2017

1

Super en snel!

Spotcap is een goede en zeer betrouwbare partner op het gebied van financieringen, Spotcap heeft ons al meerde malen voorzien van kredieten , waar juist andere partijen nee zeiden.Spotcap is eerlijk en snel en wij zijn er echt superblij mee , liquiditeit in ons goed lopende bedrijf houden dat is ontzettend belangrijk ,daarom zijn wij blij met jullie!! De onderstaande negatieve recensies kan ik me totaal niet in vinden !

M

MArtijn

31-12-2016

0

Verademing

Had behoefte aan stukje werkkapitaal en geen zin om maanden op te wachten. Ik kon alles gemakkelijk uploaden en service was uitstekend. Echt een verademing.

H

Hilbert de Bruijn

27-10-2016

0

Snel geregeld en erg aangename samenwerking

Aanvraag is snel en makkelijk voltooid en zoals beloofd, binnen 24 uur was alles geregeld! Altijd persoonlijk contact gehad met klantenservice, de procedure is snel, flexibel en gericht op ondernemers. Kortom, fijn om met Spotcap samen te werken, zou het zeker aanbevelen!

A

A.

01-06-2016

0

Zeer onflexibel

Geen idee of Spotcap goed werkt, zijn namelijk zeer onflexibel. Het maakt niet uit hoeveel cijfers, documenten en alternatief, sluitend, bewijs je aanlevert. Als je je aangifte omzetbelasting niet hebt houdt het op. Maakt ook niet uit dat dit document eenmalig wordt verstrekt en dat dit niet op valt te vragen,

G

GD

25-05-2016

0

Snelle beoordeling prima service!

Simpel aanvraag proces en prettig persoonlijk contact via de telefoon. Binnen een dag was de goedkeuring van het krediet geregeld. Alles erg netjes afgehandeld.

R

robin beek

25-11-2015

0

Eigenaar

Na ellenlange procedures bij mijn huisbankier die op niks zijn uitgelopen heb ik op aanraden van mijn adviseur een financieringsaanvraag ingediend bij Spotcap. Bijzonder dat banken zo moeilijk doen met een kredietaanvraag terwijl ik het bij Spotcap binnen een dag geregeld had. Niks op aan te merken, doen wat ze zeggen en bovendien goede communicatie. Het is wel iets prijziger dan de bank maar de snelheid en flexibiliteit maakt dat ruimschoots goed. Kan het zeer aanbevelen.

B

Bernardus Sandero

06-11-2015

0

Gemakkelijk, keurig

Krediet geregeld, ging gemakkelijk bij Spotcap. Keurige service, prettige dienstverlening. Tevreden, dus.

G

G.

17-10-2015

0

Belooft van alles, maakt niks waar.

Belooft van alles, maakt niks waar. Terugbellen? Nooit van gehoord.

A

Andries

12-10-2015

0