NederlandReview

    Ervaringen Cashper

    Ook benieuwd naar ervaringen van anderen met kredietfinancier Cashper? Lees dan vooral verder. Cashper is een bedrijf dat specialiseert in minileningen. Via Cashper kan je snel geld lenen met een kortlopend minikrediet. Een BKR check is niet nodig bij Cashper.

    Over Cashper

    Cashper wil de grootste online aanbieder van kleine geldbedragen zijn. Geld lenen bij Cashper kan tot maximaal €600 en vanaf €50. Zogenaamde minikredieten zijn de specialiteit van het bedrijf. Inmiddels is Cashper al vrij groot in Europa, daarbij zijn ze de enige online verstrekker van leningen die een bankvergunning heeft in Europa.

    Diensten

    Een klein bedrag lenen en terug betalen binnen 15 tot 30 werkdagen. Op deze manier blijft het overzichtelijk ondanks dat je een doorlopend krediet hebt. Doordat het om relatief kleine bedragen gaat die je bij Cashper kan lenen kan je ook geld lenen ondanks dat je misschien geregistreerd staat bij BKR, dat is het Bureau Krediet

    Registratie.

    Om een bedrag te lenen kan je het rekensysteem op de website gebruiken. Als je de slider beweegt zie je onmiddelijk onderaan wat de terugbetaaldatum is en wat de rentevergoeding is. Alles is erg overzichtelijk en zonder poespas.

    Er kan gekozen worden voor extra diensten zoals serviceopties of betalende opties. Er zijn ook kosteloze opties beschikbaar. Daarnaast kan een voordeelbundel worden gekozen om met nog meer gemak en snelheid een lening rond te krijgen. Mocht je er online niet uitkomen kan je altijd even bij de veelgestelde vragen of eventueel contact op te nemen via e-mail of telefoon. De telefonische bereikbaarheid is wel minimaal.

    Klachten

    Zoals aangegeven kan je Cashper via e-mail en telefoon bereiken. De telefonische bereikbaarheid is echter slechts van 13.00-17.00 door de week en op zaterdag van 13.00-15.00. De klantenservice is wel ’s ochtends ook geopend, maar dan zal contact moeten worden gezocht via e-mail.

    Andere beoordelingen laten zien dat er een snelle afhandeling van zaken is bij Cashper, maar als nadeel wordt wel aangegeven dat alleen volledig in één keer afbetalen mogelijk is. In zo’n geval is 30 werkdagen relatief kort. Daarnaast zijn er wat haken en ogen aan een eerste lening en is het niet zo dat je altijkd de volle €600 kan lenen de eerste keer. Je zal je eerst moeten bewijzen dat je wel degelijk terug betaald. Mocht je daarna een keer net te laat zijn met terug betalen mag je geen goedkope bundel bestellen.

    De klantenservice is vaak traag of geven eigenlijk helemaal geen reactie. Wat natuurlijk erg vervelend is als ze in feite je geld afhandig maken. Toch zijn er ook gebruikers van Cashper die wel makkelijk geld kunnen lenen en goede service krijgen. De ervaringen zijn dus erg verschillend.

    Als je er over denkt in zee te gaan met Cashper en een minikrediet te nemen is het wel van belang dat je het bedrijf kunt vertrouwen. Beoordelingen kunnen je hierbij helpen. Wacht dan ook niet een beoordeling te schrijven als je zelf al een ervaring hebt met Cashper.

    NederlandReview levert echte reviews en ervaringen van klanten die voorgingen bij Cashper. Lees ze allemaal bij NederlandReview!

    Cashper
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    6,4
    58% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,4

    Service

    6

    Prijs

    5,2

    Leveren

    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Cashper

    Hallo mensen,
    ik heb in 2014 leningen via cashper gekregen voor mijzelf mijn partner mijn baas mijn
    ouders en nog 35 mensen.
    de bedragen waren niet hoog -100 p.p.

    ik heb nooit vertrouw gehaad aan sites zoals cashper of ferratum etc.
    en de methodes dat dit soort bedrijvenbgebruiken om mensen uit te persen met hoge rentes etc en ik heb ze nooit terug betaald.
    lenen aan mensen zonder inkomsten of bkr of geen garantie dat je geld terug krijgt
    is idioot volgens mij .
    dus ik en de rest zegt bedankt voor de 4000 euro cashper!!
    we hebben een leuke festje gehaad.

    Door: Spy01-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    zou jij nog maals bij caspher inkopen

    Ja zeker en wel meteen ik ben altijd 100% geholpen en nog nooit enige problemen gehad in een woord Caspher is een top bedrijf

    Door: paul ducker05-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    heer

    tevreden, je weet vooraf wat je betaald dus niet achteraf zeuren

    Door: Roland 03-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    oplichters

    zijn gewoon oplichters je moet zoveel rente betalen of extra kosten
    logische dat ze gestopt zijn
    mensen komen nog erger in de problemen door een
    blij dat ik het niet nodig had

    Door: dani13-10-2016
    Roland 03-11-2016

    niet mee eens, paar keer gebruik van gemaakt en naar alle tevredenheid.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Komen ze nog terug?

    Zie titel!

    Door: Piet04-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    AFGEZET DOOR CASHPER

    DAMN ZE ZIJN ER GEWOON VANDOOR NIKS MEER GEHOORD
    CRIMINELEN

    Door: Simone30-07-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    oplichting

    Geen denken aan!! gewoon gasten die snel geld wilden verdienen en vervolgens met de Noorderzon verdwijnen richting Malta!!

    Door: Anoniem25-07-2016
    Anymous29-07-2016

    Ze vragen veel te veel terug aan rente en je blijft op dezelfde bedragen zitten je kan nooit een grotere bedrag vragen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goed maar duur

    Jammer

    Het was snel makkelijk maar duur,verder kon het mijn op Veel moment geholpen worden.
    Voor mijn mogen ze terug.

    Gr Ami

    Door: A Rerhiou25-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Niet te vertrouwen

    Het zou natuurlijk heel raar zijn als mensen (als cashper het weer doet) gewoon verder in zee gaan met deze maltees/rotterdamse onderneming. Om zonder verdere informatie gewooon te stoppen is ongehoord, ja pas als je terugbetaald heb krijg je per mail bericht dat je enige tijd moet wachten. Nergens is informatie over deze 2 maanden sluiting, terwijl wel de zeer persoonlijke gegevens van honderdduizend mensen op de server van cashper staat.

    Door: Groenendijk 27-05-2016
    Anoniem30-05-2016

    Ik ben het helemaal met Groenendijk eens, dit kan niet zomaar en ik trek mij zo en zo terug van dit vreemde zaakje

    Cas01-06-2016

    Ik snap werkelijk niks van Cashper. Ik heb ze meerdere keren gemaild en vooralsnog hetzelfde antwoord. Zomaar uit het niets. Was altijd erg tevreden maar dit kan toch niet? Nergens enige informatie te vinden. Ook niet op de site van Novumbank., die overigens ook niet reageren op emails. Aparte zaak, die veel te lang duurt.

    Kas08-06-2016

    Paar keer contact gehad met de klantenservice en ze kunnen niet eens een indicatie geven over hoe of wat en wanneer het weer beschikbaar word allemaal. Ze blijven aardig en volhouden dat ik direct op de hoogte wordt gebracht als ik weer kan lenen maar al 2 maanden nada. Vreemd hoor. Als ze er mee stoppen lijkt me dat niet zo moeilijk even mede te delen. Maarja wie ben ik.

    neeltje09-06-2016

    Na lang zoeken ben ik er achter gekomen dat caspher in afwachting is van een nieuwe vergunning van het afm. En dat het dus onduidelijk is of ze doorgaan ja of nee. Ben het met je eens dat het zeer klantonvriendelijk is om hier je klanten niet over te informeren. En er niks over op de site te zetten. Het is en blijft een vreemde zaak!!! Heb er al verschillende keren over gemaild, maar krijgt gewoon geen antwoord terug.

    neeltje13-06-2016

    Caspher is gestopt!!!! Kunt vanaf vandaag (13 juni 2016) geen minilening meer aanvragen. Heb ze vandaag gemaild" de bank ( AFM) kan ze verlopig geen nieuw produkt aanbieden. Het is beter een andere verstrekker te zoeken". Belachelijk dat ze de klanten zolang aan het lijntje hebben gehouden. Gelukkig zit ik zelf niet in de positie maar kan me heel goed voorstellen dat er velen zijn die wel in de problemen zitten. Hoop dat degene snel een uitweg vinden om alles op de rit te krijgen.

    Moo12-10-2016

    Ik moet nog geld betalen..jaar geleden al...nu krijg ik ineens bericht dat als ik nu de helft betaal de andere helft wordt kwijtgescholden???? Bizar want normaal krijg je incasso bureau op je dak...vind het prima zo....

    sjaak28-11-2016

    Zelfde verhaal hier moo....moet ook nog terugbetalen, al een jaar. Krijg ik deze week een mailtje in gebrekkig nederlands dat als ik €140 betaal er €187 wordt kwijtgescholden...de 140 mag ik in termijnen van 20 betalen??!! Vreemde zaak, denk dat ze geen poot meer hebben om op Te staan...zit nu toch Te twijfelen om Te betalen zeker aangezien ik met alle aflossingen die ik al heb gedaan het geleende bedrag al heb terugbetaald...advies iemand?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Wel goed, maar vreemde zaak

    Heel vreemd dat ik op de dag dat ik het geld weer terugbetaald had, ook te horen kreeg dat ik voorlopig niet meer mag lenen. En dat terwijl ik alles netjes op tijd betaald was en voorderest ook geen problemen waren, kwam dit zomaar uit de lucht vallen. Maar de lening zelf was goed verlopen.

    Door: Irma db.24-04-2016
    Patick28-04-2016

    Had ik ook heb mini leningterug betaald en kreeg ook te zien dat lenen niet meer kon omdat ze met iets nieuws bezig zijn en dat kon wel enkele weken duren. Ga morgen even contact opnemen .

    B30-04-2016

    Heb ik ook. Ik kreeg 3 april te horen dat ze met de website of zo iets bezig zijn en ze zijn nog steeds niet bereikbaar via de website heel vreemd

    A02-05-2016

    Ik vind het ook erg vreemd! Ik heb dit ook al vanaf begin april. Het lijkt erop dat er wel nieuwe aanvragen gedaan worden. Maar bestaande klanten niet geholpen worden.

    Bianca03-05-2016

    Dit is dus al een maand zo???? Dan moet er wat aan de hand zijn..... Wellicht failliet of iets dergelijks

    I.04-05-2016

    Hier hetzelfde! Normaal super goede service. Niet netjes dat het niet op de site vermeld staat! Ben benieuwd hoelang het onderhoud gaat duren....

    ingrid16-05-2016

    Zeker heel vreemd,en je krijgt ook geen contact. Wat is hier aan de hand

    lydia26-05-2016

    dit is het enigste dat je hoord, nu al 2 maanden Uw aanvraag kan momenteel niet worden afgehandeld. Wij zijn op dit moment bezig met een nieuw product om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Om deze reden wordt het volledige systeem opnieuw bekeken en aangepast. Dit kan nog enkele weken duren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5

    Bijna té makkelijk... dezelfde dag gestort op je rekening

    Dat ging wel heel makkelijk
    Had ff een paar hondertjes nodig voor een grote aanschaf en dat wordt dan dus nog dezelfde dag gestort op je rekening

    Bijna te makkelijk, want het is natuurlijk wel duur, dat lenen. Misschien niet zo gezond voor iedereen, dit

    Door: Diana02-12-2015
    lydia26-05-2016

    Dit is het enigste dat je hoord na een aanvraag, duurd nu wel erg lang Uw aanvraag kan momenteel niet worden afgehandeld. Wij zijn op dit moment bezig met een nieuw product om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Om deze reden wordt het volledige systeem opnieuw bekeken en aangepast. Dit kan nog enkele weken duren.

    IA02-06-2016

    caspher heeft gesoemeld met rentes mensen hebben te veel betaald,ik vind dat dit terug betaald moet worden aan de klanten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Handig voor wie snel cash nodig heeft

    Supermakkelijk krediet regelen, hier!
    Uitrekenen online is ook handig
    Natuurlijk is het wel duur, maar dat weet je van te voren
    Handig voor wie snel cash nodig heeft

    Door: Sander29-11-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Cashper

    Uw beoordeling