NederlandReview

  Ervaringen Cashper

  Ook benieuwd naar ervaringen van anderen met kredietfinancier Cashper? Lees dan vooral verder. Cashper is een bedrijf dat specialiseert in minileningen. Via Cashper kan je snel geld lenen met een kortlopend minikrediet. Een BKR check is niet nodig bij Cashper.

  Over Cashper

  Cashper wil de grootste online aanbieder van kleine geldbedragen zijn. Geld lenen bij Cashper kan tot maximaal €600 en vanaf €50. Zogenaamde minikredieten zijn de specialiteit van het bedrijf. Inmiddels is Cashper al vrij groot in Europa, daarbij zijn ze de enige online verstrekker van leningen die een bankvergunning heeft in Europa.

  Cashper-Dora Ft.6ick B [PROD. LUKS M.]

  Diensten

  Een klein bedrag lenen en terug betalen binnen 15 tot 30 werkdagen. Op deze manier blijft het overzichtelijk ondanks dat je een doorlopend krediet hebt. Doordat het om relatief kleine bedragen gaat die je bij Cashper kan lenen kan je ook geld lenen ondanks dat je misschien geregistreerd staat bij BKR, dat is het Bureau Krediet

  Registratie.

  Om een bedrag te lenen kan je het rekensysteem op de website gebruiken. Als je de slider beweegt zie je onmiddelijk onderaan wat de terugbetaaldatum is en wat de rentevergoeding is. Alles is erg overzichtelijk en zonder poespas.

  Er kan gekozen worden voor extra diensten zoals serviceopties of betalende opties. Er zijn ook kosteloze opties beschikbaar. Daarnaast kan een voordeelbundel worden gekozen om met nog meer gemak en snelheid een lening rond te krijgen. Mocht je er online niet uitkomen kan je altijd even bij de veelgestelde vragen of eventueel contact op te nemen via e-mail of telefoon. De telefonische bereikbaarheid is wel minimaal.

  Klachten

  Zoals aangegeven kan je Cashper via e-mail en telefoon bereiken. De telefonische bereikbaarheid is echter slechts van 13.00-17.00 door de week en op zaterdag van 13.00-15.00. De klantenservice is wel ’s ochtends ook geopend, maar dan zal contact moeten worden gezocht via e-mail.

  Andere beoordelingen laten zien dat er een snelle afhandeling van zaken is bij Cashper, maar als nadeel wordt wel aangegeven dat alleen volledig in één keer afbetalen mogelijk is. In zo’n geval is 30 werkdagen relatief kort. Daarnaast zijn er wat haken en ogen aan een eerste lening en is het niet zo dat je altijkd de volle €600 kan lenen de eerste keer. Je zal je eerst moeten bewijzen dat je wel degelijk terug betaald. Mocht je daarna een keer net te laat zijn met terug betalen mag je geen goedkope bundel bestellen.

  De klantenservice is vaak traag of geven eigenlijk helemaal geen reactie. Wat natuurlijk erg vervelend is als ze in feite je geld afhandig maken. Toch zijn er ook gebruikers van Cashper die wel makkelijk geld kunnen lenen en goede service krijgen. De ervaringen zijn dus erg verschillend.

  Als je er over denkt in zee te gaan met Cashper en een minikrediet te nemen is het wel van belang dat je het bedrijf kunt vertrouwen. Beoordelingen kunnen je hierbij helpen. Wacht dan ook niet een beoordeling te schrijven als je zelf al een ervaring hebt met Cashper.

  NederlandReview levert echte reviews en ervaringen van klanten die voorgingen bij Cashper. Lees ze allemaal bij NederlandReview!

  Cashper
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

  6.4
  58% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cashper

  Uw beoordeling

  Cashper

  Hallo mensen,
  ik heb in 2014 leningen via cashper gekregen voor mijzelf mijn partner mijn baas mijn
  ouders en nog 35 mensen.
  de bedragen waren niet hoog -100 p.p.

  ik heb nooit vertrouw gehaad aan sites zoals cashper of ferratum etc.
  en de methodes dat dit soort bedrijvenbgebruiken om mensen uit te persen met hoge rentes etc en ik heb ze nooit terug betaald.
  lenen aan mensen zonder inkomsten of bkr of geen garantie dat je geld terug krijgt
  is idioot volgens mij .
  dus ik en de rest zegt bedankt voor de 4000 euro cashper!!
  we hebben een leuke festje gehaad.

  Door: Spy01-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  zou jij nog maals bij caspher inkopen

  Ja zeker en wel meteen ik ben altijd 100% geholpen en nog nooit enige problemen gehad in een woord Caspher is een top bedrijf

  Door: paul ducker05-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  heer

  tevreden, je weet vooraf wat je betaald dus niet achteraf zeuren

  Door: Roland 03-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  oplichters

  zijn gewoon oplichters je moet zoveel rente betalen of extra kosten
  logische dat ze gestopt zijn
  mensen komen nog erger in de problemen door een
  blij dat ik het niet nodig had

  Door: dani13-10-2016
  Roland 03-11-2016

  niet mee eens, paar keer gebruik van gemaakt en naar alle tevredenheid.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Komen ze nog terug?

  Zie titel!

  Door: Piet04-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  AFGEZET DOOR CASHPER

  DAMN ZE ZIJN ER GEWOON VANDOOR NIKS MEER GEHOORD
  CRIMINELEN

  Door: Simone30-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  oplichting

  Geen denken aan!! gewoon gasten die snel geld wilden verdienen en vervolgens met de Noorderzon verdwijnen richting Malta!!

  Door: Anoniem25-07-2016
  Anymous29-07-2016

  Ze vragen veel te veel terug aan rente en je blijft op dezelfde bedragen zitten je kan nooit een grotere bedrag vragen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Goed maar duur

  Jammer

  Het was snel makkelijk maar duur,verder kon het mijn op Veel moment geholpen worden.
  Voor mijn mogen ze terug.

  Gr Ami

  Door: A Rerhiou25-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Niet te vertrouwen

  Het zou natuurlijk heel raar zijn als mensen (als cashper het weer doet) gewoon verder in zee gaan met deze maltees/rotterdamse onderneming. Om zonder verdere informatie gewooon te stoppen is ongehoord, ja pas als je terugbetaald heb krijg je per mail bericht dat je enige tijd moet wachten. Nergens is informatie over deze 2 maanden sluiting, terwijl wel de zeer persoonlijke gegevens van honderdduizend mensen op de server van cashper staat.

  Door: Groenendijk 27-05-2016
  Anoniem30-05-2016

  Ik ben het helemaal met Groenendijk eens, dit kan niet zomaar en ik trek mij zo en zo terug van dit vreemde zaakje

  Cas01-06-2016

  Ik snap werkelijk niks van Cashper. Ik heb ze meerdere keren gemaild en vooralsnog hetzelfde antwoord. Zomaar uit het niets. Was altijd erg tevreden maar dit kan toch niet? Nergens enige informatie te vinden. Ook niet op de site van Novumbank., die overigens ook niet reageren op emails. Aparte zaak, die veel te lang duurt.

  Kas08-06-2016

  Paar keer contact gehad met de klantenservice en ze kunnen niet eens een indicatie geven over hoe of wat en wanneer het weer beschikbaar word allemaal. Ze blijven aardig en volhouden dat ik direct op de hoogte wordt gebracht als ik weer kan lenen maar al 2 maanden nada. Vreemd hoor. Als ze er mee stoppen lijkt me dat niet zo moeilijk even mede te delen. Maarja wie ben ik.

  neeltje09-06-2016

  Na lang zoeken ben ik er achter gekomen dat caspher in afwachting is van een nieuwe vergunning van het afm. En dat het dus onduidelijk is of ze doorgaan ja of nee. Ben het met je eens dat het zeer klantonvriendelijk is om hier je klanten niet over te informeren. En er niks over op de site te zetten. Het is en blijft een vreemde zaak!!! Heb er al verschillende keren over gemaild, maar krijgt gewoon geen antwoord terug.

  neeltje13-06-2016

  Caspher is gestopt!!!! Kunt vanaf vandaag (13 juni 2016) geen minilening meer aanvragen. Heb ze vandaag gemaild" de bank ( AFM) kan ze verlopig geen nieuw produkt aanbieden. Het is beter een andere verstrekker te zoeken". Belachelijk dat ze de klanten zolang aan het lijntje hebben gehouden. Gelukkig zit ik zelf niet in de positie maar kan me heel goed voorstellen dat er velen zijn die wel in de problemen zitten. Hoop dat degene snel een uitweg vinden om alles op de rit te krijgen.

  Moo12-10-2016

  Ik moet nog geld betalen..jaar geleden al...nu krijg ik ineens bericht dat als ik nu de helft betaal de andere helft wordt kwijtgescholden???? Bizar want normaal krijg je incasso bureau op je dak...vind het prima zo....

  sjaak28-11-2016

  Zelfde verhaal hier moo....moet ook nog terugbetalen, al een jaar. Krijg ik deze week een mailtje in gebrekkig nederlands dat als ik €140 betaal er €187 wordt kwijtgescholden...de 140 mag ik in termijnen van 20 betalen??!! Vreemde zaak, denk dat ze geen poot meer hebben om op Te staan...zit nu toch Te twijfelen om Te betalen zeker aangezien ik met alle aflossingen die ik al heb gedaan het geleende bedrag al heb terugbetaald...advies iemand?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Wel goed, maar vreemde zaak

  Heel vreemd dat ik op de dag dat ik het geld weer terugbetaald had, ook te horen kreeg dat ik voorlopig niet meer mag lenen. En dat terwijl ik alles netjes op tijd betaald was en voorderest ook geen problemen waren, kwam dit zomaar uit de lucht vallen. Maar de lening zelf was goed verlopen.

  Door: Irma db.24-04-2016
  Patick28-04-2016

  Had ik ook heb mini leningterug betaald en kreeg ook te zien dat lenen niet meer kon omdat ze met iets nieuws bezig zijn en dat kon wel enkele weken duren. Ga morgen even contact opnemen .

  B30-04-2016

  Heb ik ook. Ik kreeg 3 april te horen dat ze met de website of zo iets bezig zijn en ze zijn nog steeds niet bereikbaar via de website heel vreemd

  A02-05-2016

  Ik vind het ook erg vreemd! Ik heb dit ook al vanaf begin april. Het lijkt erop dat er wel nieuwe aanvragen gedaan worden. Maar bestaande klanten niet geholpen worden.

  Bianca03-05-2016

  Dit is dus al een maand zo???? Dan moet er wat aan de hand zijn..... Wellicht failliet of iets dergelijks

  I.04-05-2016

  Hier hetzelfde! Normaal super goede service. Niet netjes dat het niet op de site vermeld staat! Ben benieuwd hoelang het onderhoud gaat duren....

  ingrid16-05-2016

  Zeker heel vreemd,en je krijgt ook geen contact. Wat is hier aan de hand

  lydia26-05-2016

  dit is het enigste dat je hoord, nu al 2 maanden Uw aanvraag kan momenteel niet worden afgehandeld. Wij zijn op dit moment bezig met een nieuw product om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Om deze reden wordt het volledige systeem opnieuw bekeken en aangepast. Dit kan nog enkele weken duren.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Bijna té makkelijk... dezelfde dag gestort op je rekening

  Dat ging wel heel makkelijk
  Had ff een paar hondertjes nodig voor een grote aanschaf en dat wordt dan dus nog dezelfde dag gestort op je rekening

  Bijna te makkelijk, want het is natuurlijk wel duur, dat lenen. Misschien niet zo gezond voor iedereen, dit

  Door: Diana02-12-2015
  lydia26-05-2016

  Dit is het enigste dat je hoord na een aanvraag, duurd nu wel erg lang Uw aanvraag kan momenteel niet worden afgehandeld. Wij zijn op dit moment bezig met een nieuw product om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Om deze reden wordt het volledige systeem opnieuw bekeken en aangepast. Dit kan nog enkele weken duren.

  IA02-06-2016

  caspher heeft gesoemeld met rentes mensen hebben te veel betaald,ik vind dat dit terug betaald moet worden aan de klanten

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Handig voor wie snel cash nodig heeft

  Supermakkelijk krediet regelen, hier!
  Uitrekenen online is ook handig
  Natuurlijk is het wel duur, maar dat weet je van te voren
  Handig voor wie snel cash nodig heeft

  Door: Sander29-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Cashper een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 12 ervaringen geplaatst over Cashper. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 58% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cashper actief?

  Cashper is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cashper gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.