Snelwonen

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Snelwonen

Ben je zoekende naar een huurwoning, kamer, studio of andere woonruimte? Dan is Snelwonen wellicht een interessant platform voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze website bekend is. Alle reviews zijn objectief en onafhankelijk geschreven.
Wat is Snelwonen?
Snelwonen is een zoekmachine voor huurwoningen, kamers en studio’s. Via de homepage kan direct een stad ingevuld worden, waarna je een zoekopdracht kunt starten. Het is ook mogelijk om direct naar een stad te gaan. Er kan gezocht worden in steden zoals Amsterdam, Maastricht, Groningen, Utrecht en vele andere. Een woningzoektocht kan je leiden naar een villa, appartement, studio, kamer of andere woonruimte. Volgens dit bedrijf zal je geen woning meer over het hoofd zien. Ieder gevonden woonobject wordt direct gepresenteerd en je wordt onmiddellijk geïnformeerd. Deze website is onderdeel van FBR MEDIA BV in Lelystad.
Hoe werkt het?
Normaal gesproken kost de zoektocht naar woonruimte veel moeite. Je struint dagelijks online netwerken, makelaars, google en andere opties af. Dit is een intensief proces wat je behoorlijk veel energie kan kosten. Snel Wonen neemt deze handelingen van je over. Je wordt automatisch geïnformeerd als je op een woning kan reageren. In sommige situaties zijn woningen al vergeven. Deze worden dan zo spoedig mogelijk van de website verwijderd.
Wonen
De meeste mensen vinden het prettig om op eigen benen te staan. Daar hoort het wonen in een eigen woning bij. Helaas is het in Nederland tegenwoordig niet gemakkelijk om een huurwoning te vinden. Het is een van de redenen waarom dit platform is opgericht. Een eigen woning wil zeggen een eigen plekje. Wel zo prettig om een eigen huis te hebben na een dag hard gewerkt te hebben. Helaas wonen jongeren door krapte op de woningmarkt vaak op late leeftijd nog bij hun ouders.


Kosten
Je kan een proefperiode aangaan voor 2 weken. Je hoeft dan geen kosten te betalen. Na deze periode kan je het platform gebruiken voor € 19,99 per maand. Er moet steeds een maand vooraf betaald worden. Stopzetten kan op ieder gewenst moment. Er zijn ook voordeelbundels af te sluiten. Je betaalt dan minder voor een langere periode. Een andere optie is om een jaarabonnement te nemen. De kosten zijn dan € 8,33 per maand.
Garanties, opzeggen en vragen
Vind je het aanbod tegenvallen? Heb je het idee dat deze service toch niet bij je past? Dan kan je aanspraak maken op de niet-goed-geld-terug garantie. Je moet dan een e-mail sturen naar post@snelwonen.nl. Dit mailadres kan je ook gebruiken als je een willekeurige vraag wil stellen. Er wordt aangegeven dat je nergens aan vastzit. Opzeggen kan je doen wanneer je wilt.
Privacy policy
Er wordt waarde gehecht aan de privacy van gebruikers. Dit komt tot uiting in een privacybeleid. Als je de website bezoekt of contact opneemt ontvangt het bedrijf informatie over jou. Hetzelfde geldt voor het aanmaken van een account. Dan moet je ook allerlei dingen doorgeven. In de privacyverklaring wordt uitleg gegeven over hoe ze met jouw gegevens omgaan. Het kan raadzijn zijn om deze verklaring eens door te nemen.
Klantervaringen
Ben jij al klant bij Snelwonen? Ben je hier weleens op zoek gegaan naar woonruimte? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vind je van dit platform? Heb je resultaat geboekt? We waarderen het als je je mening geeft via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)