NederlandReview

  Ervaringen Woning kopen? De Gouden Tips - webinars

  Wanneer je een woning wilt gaan kopen doe je dat nooit zomaar. Het is een grote investering, waar je goed over na wilt denken. Daarom is het goed om je zo goed mogelijk voor te bereiden voor je begint met het uitzoeken en bezichtigen van huizen. Daarom kun je een webinar volgen van ‘De Gouden Tips’. Hierbij leer je in 60 minuten de belangrijkste dingen waar je op moet letten in de verschillende fases van het aankoopproces. Wat de ervaringen zijn met deze webinar lees je hier bij NederlandReview.

  Over Woning kopen? De Gouden Tips – webinars

  Deze webinars zijn een initiatief van Libero Aankoop, voorheen De Onderhandelmakelaar. Zij verkopen zelf geen huizen of hypotheken, zij kopen alleen woningen aan voor potentiële kopers. Doordat zij scherp onderhandelen, kunnen zij de bodemprijs voor een huis achterhalen waar de koper van kan profiteren. De Gouden Tips – webinars worden sinds begin 2014 gegeven door Korné Pot.

  Huis kopen? Laat je niet opfokken | NOS op 3

  Diensten

  Wanneer je een woning wilt gaan kopen, kun je wat extra informatie goed gebruiken om beslagen ten ijs te komen. Daarom kun je je bij Woning kopen? De Gouden Tips – webinars inschrijven voor het volgen van een webinar van 60 minuten die live te volgen is vanuit je luie stoel. Daarbij kom je onder andere te weten waarom de meeste aankoopmakelaars niet jouw belang dienen en inspiratie vinden om de bodemprijs van jouw nieuwe woning te achterhalen. Ook kom je er achter wat veelgemaakte fouten zijn bij het kopen van een huis, en hoe jij de verkopende makelaar te slim af kunt zijn etc.

  Hoe het werkt

  Je schrijft je in voor de eerstvolgende webinar via de homepage. Omdat ze live zijn, en niet opgenomen of bewaard worden, worden ze telkens opnieuw aangeboden. Voor iedere webinar zijn 500 plaatsen beschikbaar. Er zijn geen kosten aan verbonden en je ontvangt daarnaast ook een gratis PDF én e-werkboek. Je kunt de webinar via je mobiele telefoon, laptop, tablet of desktop volgen. Daarvoor moet je op de dag en tijd van de webinar online zijn. Je leert de tips en trucs van Korné Pot, eigenaar van Libero Aankoop én auteur van het boek: 'Woning kopen? De Gouden Tips'.

  Klachten

  Over klachten met betrekking tot het inschrijven voor de webinars of de gegeven informatie is niets te vinden op de website. Wel zie je er vele reacties van mensen die de webinar hebben gevolgd.

  Vertel hier jouw ervaring!

  Heb jij de webinar met De Gouden Tips gevolgd? Wat vond je hiervan, heb je echt veel dingen geleerd, of vond je het meer een verkapte reclame voor het bedrijf wat er achter zit? Alle ervaringen zijn welkom op NederlandReview, zo helpen wij elkaar, dus vertel er hier over!

  Wat zijn de ervaringen met Woning kopen? De Gouden Tips webinars? Kun je met de informatie die je krijgt de beste woning voor jouw budget kiezen?

  Woning kopen? De Gouden Tips - webinars
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Woning kopen? De Gouden Tips - webinars

  Uw beoordeling

  Goede tips

  Onlangs heb ik een training gevolgd. De training ging over het aankopen van een nieuwe woning. Aanvankelijk was ik behoorlijk sceptisch over de training maar ik moet zeggen dat ik echt blij ben dat ik de training heb gevolgd. In de training over het kopen van een huis (De Gouden Aankooptips) heb ik veel geleerd over de valkuilen die er zijn en ook dat een aankoopmakelaar niet zaligmakend is.

  Een huis kopen is best wel een ding. Dat doe je niet zomaar en er zijn ook grote bedragen mee gemoeid. Ik ben blij dat ik deze training heb gevolgd, want ik ben er van overtuigd dat het me zeker geld zal besparen. Het hele proces van het volgen van deze training verliep ook soepel. De verbinding was stabiel, de spreker aangenaam en het ebook dat je kreeg was begrijpelijk. Eigenlijk zou deze training verplicht moeten zijn voor iedereen die een huis wil gaan kopen.

  Door: Spinder08-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Woning kopen? De Gouden Tips - webinars een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Woning kopen? De Gouden Tips - webinars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Woning kopen? De Gouden Tips - webinars actief?

  Woning kopen? De Gouden Tips - webinars is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Woning kopen? De Gouden Tips - webinars gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.