NederlandReview

    Ervaringen Sanifun

    Staat bij jou thuis iedereen ook altijd zo lang onder de douche? Je hebt ze waarschijnlijk al honderd keer verteld dat ze veel te veel water verspillen. Met de producten van Sanifun sta jij binnenkort ook misschien wel uren onder de douche. Wil je graag meer weten over de ervaringen van andere klanten met de producten van Sanifun? Lees dan hier hun reviews. Is de webshop namelijk betrouwbaar? Zij hebben de luxe douchesystemen al in huis en kunnen je daarom alles vertellen. Ze geven hun beoordeling over de webshop en het sanitair. Neem een kijkje op NederlandReview en misschien lig jij binnenkort wel in een bad uit de webshop.

    Over Sanifun
    We bestellen tegenwoordig alles online. Bij Sanifun vonden ze het daarom een gemis dat je ook je sanitair voor je badkamer niet eenvoudig online kan bestellen. Uit dit idee is Sanifun ontstaan. Je kunt met het ruime assortiment je badkamer renoveren en een nieuwe make-over geven. Maar ook klanten die op zoek zijn naar de perfecte douchekop of kraan, kunnen bij Sanifun terecht. In de webshop wordt kwaliteit en luxe altijd gegarandeerd. Ze verkopen namelijk alleen de echte topmerken op het gebied van sanitair. Ze hebben onder andere producten van Geberit, Sento, Grohe, Schütte, nie wieder bohren, Wisa en het eigen huismerk.

    Categorieën Sanifun
    – Badkamermeubel
    – Baden
    – Douche
    – Wastafels
    – Wellness
    – Toilet
    – Verwarming
    – Kranen


    Met de producten van sanifun hoef je nooit meer te boren!

    Diensten Sanifun
    Je kunt in de webshop altijd kiezen uit het ruime assortiment, maar je krijgt bij Sanifun ook altijd de laagste prijs garantie. Je betaalt in de webshop nooit te veel. Verder is de levering in Nederland en België ook altijd gratis. Ze kunnen je bestellingen ook altijd snel leveren door de grote eigen voorraad. Zodra jij je bestelling plaats, wordt de levering direct in gang gezet. Voor alle klanten die kiezen voor Sanifun, hebben ze bovenop de lage prijzen ook altijd combinatie kortingen.

    Klachten Sanifun
    Is er iets misgegaan met de levering van jouw bestelling? Of had je andere problemen? Blijf dan niet lopen met je klacht en neem contact op met de klantenservice. Je kunt op de website alle contactgegevens van het bedrijf vinden. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer en e-mailadres. De website heeft echter ook een LiveChat die op werkdagen meestal online is. Via de chat word je altijd het snelst te woord gestaan. Heb jij al contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten of je vriendelijk geholpen bent.

    Jouw ervaringen met Sanifun
    Heb jij je badkamer opnieuw ingericht met de sanitairproducten uit de webshop? Of was je toilet aan vervanging toe en komt jouw nieuwe toilet van Sanifun? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop en geef jouw beoordeling. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Is de webshop betrouwbaar? En worden bestellingen op tijd geleverd? Andere klanten horen graag van je! Schrijf een review en laat hen weten of je vaker gaat bestellen bij Sanifun.

    Wat vinden klanten van de prijs? Zijn de kortingen betrouwbaar? En verkoopt Sanifun alleen hoge kwaliteit? Ontdek het in de reviews en ervaringen.

    Sanifun
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

    9,2
    86% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9,6

    Service

    8,8

    Prijs

    9,4

    Leveren

    9,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Personeel met kennis van zaken

    Xavi 11-10-2018

    De mensen aan de telefoon hebben een uitgebreide kennis van zaken en doen echt moeite om problemen op te lossen.
    Ik had namelijk een inbouwkraan aangeschaft ( niet bij Sanifun) echter konden ze me bij dat bedrijf niet vertellen hoe ik deze best kon aansluiten.
    Ik heb contact opgenomen met Sanifun en deze hebben me zonder enig probleem uitgelegd wat ik moest doen.
    Nogmaals hartelijk dank aan Sanifun, de volgende bestelling komt jullie richting uit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    10 op 10

    Louis08-10-2018

    Zeer tevreden van de kwaliteit van de service en het materiaal.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heel goed geholpen

    Anthony De Baerdemaeker06-10-2018

    Bij het monteren van mijn hangtoilet enkele technische vragen gesteld die op een zeer correcte en professionele manier werden beantwoord.
    Top jongens.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Supervriendelijk personeel

    Olga27-09-2018

    Super geholpen door supervriendelijk personeel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    top

    B. Van raamdonck27-09-2018

    Handoekradiator bestel, de goedkoopste op het internet, goede kwaliteit en binnen de 24 uur geleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede ervaring

    Roland de Meulemeester23-09-2018

    Eerste aankoop bij Sanifun, meteen een zeer aangename ervaring, personeel met kennis van zaken degelijk materiaal en uit voorraad leverbaar.

    Zeker een aanrader

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top bedrijf

    Jonas Vertongen19-09-2018

    Goede kwaliteit voor spotprijzen.

    Groeten,
    Jonas

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Lekke radiator en niet ruilen !!!

    T van de Vusse18-09-2018

    Via Bol.com een handdoekradiator bij Sanifun gekocht. Bij aansluiten spoot het water tot aan het plafond, een lasnaad lekte. Men was niet bereid om dit telefonisch af te handelen. Radiator via bol.com teruggestuurd. Sanifun is echt niet zo grappig en beschuldigen ons ervan de radiator te hebben beschadigd.
    Ons advies, niet bij dit bedrijf kopen !!!!

    T. van de Vusse02-10-2018

    Uiteindelijk toch ons geld terug gekregen....

    Tanja van de Vusse10-10-2018

    Oh nee, toch nog niet, pas geld retour wanneer deze review wordt verwijderd........

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Prachtige en zeer voordelige douchecabines

    Liam15-09-2018

    Prachtige en zeer voordelige douchecabine

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede ervaring

    Van Geel02-09-2018

    Zeker voor herhaling vatbaar.

    J. V. G.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede ervaring

    Brigitte & Marcel02-09-2018

    Eerste online bestelling bij dit bedrijf en was een aangename.
    Zou meteen opnieuw hier bestellen.

    Brigitte en Marcel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede webwinkel

    Remie31-08-2018

    Heel onze nieuwe badkamer bij Sanifun besteld.
    Al de goederen werden in één levering en op afspraak geleverd.

    Groeten,
    Remie

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Personeel met kennis van zaken

    S. Hermans30-08-2018

    Personeel met kennis van zaken, vele ideeen en materialen die veel geld doen kunnen uitsparen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    10 op 10

    N. Verslissen23-08-2018

    De hoogste score 10 op 10 superbedrijf, doe zo voort.

    Groeten Nancy.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    De beste service

    Marjolijn Emmers19-08-2018

    Voor een totaal renovatie van onze badkamer hebben wij diverse sanitair zaken bezocht en hebben beslist bij Sanifun alles aan te schaffen.
    De reden van ons besluit was dat men bij Sanifun ( als enig bedrijf die wij bezocht hebben) echte kennis van zaken hebben, ze hebben vele ideeën om veel geld uit te sparen, ze konden alles gewoonweg uit voorraad leveren en waren tenslotte nog de goedkoopste ook.
    Het loont zeker de moeite om hier langs te komen voor dat men een beslissing neemt. Wij hebben er zeker geen spijt van.
    Fam. Emmers

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed online bedrijf

    A. Dekkers18-08-2018

    Zondag een douchecabine online besteld.
    Maandag reeds een leverafspraak voor dinsdag te leveren.
    Cabine is van goede kwaliteit en eenvoudig in mekaar te zetten.
    Dit bedrijf raden wij zeker aan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beste Service ooit

    S. Bosman12-08-2018

    Top Service.
    Bij de montage van mijn douchecabine brak ik een profiel. Meteen naar Sanifun gebeld en gevraagd of er een nieuw profiel besteld kan worden.
    "Hebben wij op voorraad " zeiden ze, en werd de dag nadien reeds bij ons gratis thuis bezorgd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooie douchecabine

    M. Jannsens11-08-2018

    Mooie douchecabine besteld en twee na de bestelling reeds geleverd. Goede handleiding bijgeleverd.
    Besluit: een zeer tevreden klant.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service

    Ron Dekkers11-08-2018

    Zeer tevreden over de kwaliteit, de service en de snelheid van dit bedrijf.
    Doe zo voort.

    Mvg,
    Ron

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Trieste service

    GJ 07-07-2018

    Echt een slechte ,niet service gerichte firma.
    Bestellen gaat wat je zelf doet goed,daarna begint de ellende .
    Defecten en verkeerde onderdelen in de geleverde bestelling
    Bij garantie na 7 maanden geven ze niet thuis en schuiven ze het af op kalkaanslag
    Het is gewoon rommel wat ze verkopen.
    Jammer dat jullie je verantwoording niet nemen ,en de klant wederom geld uit de zak willen kloppen.
    Eerste en laatste aankoop hier gedaan!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Barslechte service na verkoop.

    Ludo Dodemont12-06-2018

    Hier niet kopen! Kopen en leveren gaat prima maar als er een probleem is met het bestelde goed, dan wordt u niet geholpen. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd en aan het lijntje gehouden. Ik ben al meer dan 6 (!!!) maanden heen en weer aan het mailen en bellen om mijn douchecabine die een fabricagefout heeft te laten maken/vervangen. Ik stuit altijd op een muur. Hier kopen is een loterij en ten strengste af te raden! Dit is een link naar mijn gemail met sanifun : https://www.online-sanitair.com/helpdesk/external/viewTicket/key/VHhrS3NOamMrdHVNWXFuc0MzYlRyWmFjSGE5Mk5tY2FTVzRNTlpKMXE1OD0=/

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Schrijf zelf een review over Sanifun

    Uw beoordeling