NederlandReview

    Ervaringen Sanifun

    Staat bij jou thuis iedereen ook altijd zo lang onder de douche? Je hebt ze waarschijnlijk al honderd keer verteld dat ze veel te veel water verspillen. Met de producten van Sanifun sta jij binnenkort ook misschien wel uren onder de douche. Wil je graag meer weten over de ervaringen van andere klanten met de producten van Sanifun? Lees dan hier hun reviews. Is de webshop namelijk betrouwbaar? Zij hebben de luxe douchesystemen al in huis en kunnen je daarom alles vertellen. Ze geven hun beoordeling over de webshop en het sanitair. Neem een kijkje op NederlandReview en misschien lig jij binnenkort wel in een bad uit de webshop.

    Over Sanifun
    We bestellen tegenwoordig alles online. Bij Sanifun vonden ze het daarom een gemis dat je ook je sanitair voor je badkamer niet eenvoudig online kan bestellen. Uit dit idee is Sanifun ontstaan. Je kunt met het ruime assortiment je badkamer renoveren en een nieuwe make-over geven. Maar ook klanten die op zoek zijn naar de perfecte douchekop of kraan, kunnen bij Sanifun terecht. In de webshop wordt kwaliteit en luxe altijd gegarandeerd. Ze verkopen namelijk alleen de echte topmerken op het gebied van sanitair. Ze hebben onder andere producten van Geberit, Sento, Grohe, Schütte, nie wieder bohren, Wisa en het eigen huismerk.

    Categorieën Sanifun
    – Badkamermeubel
    – Baden
    – Douche
    – Wastafels
    – Wellness
    – Toilet
    – Verwarming
    – Kranen


    Met de producten van sanifun hoef je nooit meer te boren!

    Diensten Sanifun
    Je kunt in de webshop altijd kiezen uit het ruime assortiment, maar je krijgt bij Sanifun ook altijd de laagste prijs garantie. Je betaalt in de webshop nooit te veel. Verder is de levering in Nederland en België ook altijd gratis. Ze kunnen je bestellingen ook altijd snel leveren door de grote eigen voorraad. Zodra jij je bestelling plaats, wordt de levering direct in gang gezet. Voor alle klanten die kiezen voor Sanifun, hebben ze bovenop de lage prijzen ook altijd combinatie kortingen.

    Klachten Sanifun
    Is er iets misgegaan met de levering van jouw bestelling? Of had je andere problemen? Blijf dan niet lopen met je klacht en neem contact op met de klantenservice. Je kunt op de website alle contactgegevens van het bedrijf vinden. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer en e-mailadres. De website heeft echter ook een LiveChat die op werkdagen meestal online is. Via de chat word je altijd het snelst te woord gestaan. Heb jij al contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten of je vriendelijk geholpen bent.

    Jouw ervaringen met Sanifun
    Heb jij je badkamer opnieuw ingericht met de sanitairproducten uit de webshop? Of was je toilet aan vervanging toe en komt jouw nieuwe toilet van Sanifun? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop en geef jouw beoordeling. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Is de webshop betrouwbaar? En worden bestellingen op tijd geleverd? Andere klanten horen graag van je! Schrijf een review en laat hen weten of je vaker gaat bestellen bij Sanifun.

    Wat vinden klanten van de prijs? Zijn de kortingen betrouwbaar? En verkoopt Sanifun alleen hoge kwaliteit? Ontdek het in de reviews en ervaringen.

    Sanifun
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (37)

    9,2
    86% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9,6

    Service

    9

    Prijs

    9,4

    Leveren

    9,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Uniek

    Jonathan & Silvie10-02-2019

    Onze badkamer gerenoveerd met de spa panelen die ze hier aanbieden.
    Deze spa panelen zijn een super oplossing als het zeer snel moet gebeuren,
    Zaterdag in de vroege ochtend al het oud sanitair verwijderd, enkele leidingen aangepast en tegen de avond waren de muren reeds met de panelen bekleed. De volgende dag al het nieuw sanitair geplaatst en aangesloten en konden we terug douchen.
    Onze nieuwe badkamer ziet en nu fantastisch uit en we zijn super tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ok

    Joris Van Houtem03-02-2019

    Goed materiaal aan goede prijzen.
    Nergens goedkoper gevonden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Mensen van hun woord

    Jan Dekkers01-02-2019

    Er werd ons beloofd de bestelling die wij hebben gedaan nog op dezelfde dag te leveren, en ja ze komen hun beloftes na.
    Doe zo voort.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super firma

    dirk01-02-2019

    Super firma. Onze bestelling was niet in voorraad en we werden persoonlijk via mail gecontacteerd om alsnog een oplossing te zoeken. 1 antwoord op deze mail van ons volstond om de bestelling te bekomen. Hartelijk dank hiervoor!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Kunnen vog velen van leren

    Jordy31-01-2019

    Een bedrijf met kennis van zaken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    William30-01-2019

    Prachtige douche gekocht, was makkelijk te monteren en werkt zoals het hoort.
    Wij zijn tevreden met onze aankoop.

    William

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Totale miskoop bad-/douchecombinatie JAVA bij Sanifun!

    Marion29-01-2019

    We kochten bij Sanifun de bad-/douchecombinatie JAVA voor de in juli 2016 compleet vernieuwde badkamer. Op de foto's lijkt het een heel mooi bad, maar in werkelijkheid is het een regelrechte ramp. Ik vind het product van echt slecht, want de onderdelen zijn niet goed geplaatst en de kwaliteit laat flink te wensen over. De afvoer en sifon lekten en we moesten een nieuwe afvoer met sifon kopen, de "darmen" aan de achterzijde van de douchewand zijn verkeerd geplaatst en komen niet overeen met de keuzeknop; de baduitloop lekte omdat het plastic blijkt te zijn; de slangkoppelingen konden niet waterdicht worden aangesloten, zodat we nieuwe koppelstukken moesten kopen; de "massagesproeiers" zijn gedeeltelijk afgebroken en bovendien werd de hele badkamer nat bij gebruik van deze sproeikoppen, evenals het voetmassagedeel. Sinds de installatie van deze bad-/douchecombinatie (die overigens door een erkend installateur die onze complete badkamer renoveerde, werd uitgevoerd) hebben we alleen maar problemen. Zo triest!
    We maakten onmiddellijk onze klachten bekend bij Sanifun en we stuurden vele E-Mailberichten, maar we werden hier gewoon afgescheept.
    Inmiddels zijn we ruim 2,5 jaar verder en het wordt alleen maar erger. We denken er sterk over na om bij een andere firma een nieuw bad te kopen, omdat we vanaf de eerste dag van plaatsing totaal geen plezier beleven aan deze bad-/douchecombinatie. Jammer, want voor dit bedrag mag men een deugdelijk product verwachten. Het was voor ons een hele dure leerschool en ik wil andere mensen hiervoor waarschuwen.
    Wij hadden alleen maar ergernis, terwijl we eigenlijk super blij moesten zijn met onze compleet vernieuwde badkamer.

    Ik had al eerder een review geschreven op de site van Sanifun, maar deze werd niet op de site geplaatst. Ben benieuwd of deze wel wordt geplaatst.

    Anoniem02-02-2019

    Het is niet mijn gewoonte te reageren op reviews van anderen, echter wanneer ik deze review lees voel ik me verplicht dit wel te doen. Als installateur heb ik de Java bij Sanifun reeds tientallen malen gekocht en geplaatst bij diverse klanten van ons en dit zonder noemenswaardige problemen. De eerste die wij hebben aangeschaft dateert reeds van 2008 en is tot op vandaag nog steeds in gebruik. Als men als installateur zijn werk correct uitvoert door alles goed te controleren en vast te zetten, de te kitten naden eerst te ontvetten en dat pas kitten, dan heeft men deze problemen niet. Ik vindt het gewoon niet kunnen dat men hier een mooi en degelijk product de grond in boort terwijl de oorzaak enkel en uitsluitend aan een slechte montage te wijten is.

    Anoniem02-02-2019

    Het is niet mijn gewoonte te reageren op reviews van anderen, echter wanneer ik deze review lees voel ik me verplicht dit wel te doen. Als installateur heb ik de Java bij Sanifun reeds tientallen malen gekocht en geplaatst bij diverse klanten van ons en dit zonder noemenswaardige problemen. De eerste die wij hebben aangeschaft dateert reeds van 2008 en is tot op vandaag nog steeds in gebruik. Als men als installateur zijn werk correct uitvoert door alles goed te controleren en vast te zetten, de te kitten naden eerst te ontvetten en dat pas kitten, dan heeft men deze problemen niet. Ik vindt het gewoon niet kunnen dat men hier een mooi en degelijk product de grond in boort terwijl de oorzaak enkel en uitsluitend aan een slechte montage te wijten is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Topservice

    Nadine Joossens20-01-2019

    Super service van dit bedrijf. Ik had een douchecabine aangeschaft die bij de installatie iets te groot bleek te zijn.
    Sanifun heeft de cabine zonder extra kosten de volgende dag reeds komen omruilen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super tevreden

    Irene Terpstra16-01-2019

    Op zoek naar een badkamerradiator met de juiste afmetingen en de juiste prijs-kwaliteitverhouding kwamen wij bij Sanifun terecht. Na de plaatsing van de bestelling werd de radiator reeds de volgende dag door ons ontvangen. En inderdaad, met een prima prijs-kwaliteit verhouding. Op een aanvullende vraag van ons werden wij op deskundige wijze door de klantenservice van Sanifun te woord gestaan. Kortom, top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooi materiaal

    Dana De winter10-01-2019

    Een complete douchecabine Francisca besteld en werd dezelfde week nog geleverd.
    Duidelijke handleiding was inbegrepen en op een zaterdagnamiddag hebben wij de cabine geplaatst.
    Montage was vrij eenvoudig en de kwaliteit is zeer goed.
    Zeker een aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Service kan wel wat beter. Levertijd veel langer dan op website staat.

    Jaco Maase04-01-2019

    De levering van mijn bestelling zou 1 week duren. Achteraf werd dit uiteindelijk 3 weken. Hierover wordt je geheel niet geïnformeerd en moet je zelf steeds opnieuw contact opnemen met de vraag wanneer je eens iets mag verwachten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Prima service

    Bruno22-11-2018

    Kraanproblemen gehad, met ticket systeem contact gehad met sanifun en prima geholpen geweest,zowel met installatie als onderdelen, prima werk !!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top jongens

    Almagi A.15-11-2018

    Super efficiënt en super snelle service.
    Heel de badkamer besteld en alles op 3 dagen geleverd.
    Bij het plaatsen van de douchecabine enkele technische vragen gesteld en meteen aan de telefoon opgelost.

    Groeten,
    A.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed spul

    Walter Voght28-10-2018

    Goed spul, goed verpakt en binnen de 24 uur geleverd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed bedrijf

    T. Volkaerts21-10-2018

    Lage prijzen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Meer dan Ok

    Nico Brouwers17-10-2018

    Snel geleverd goed verpakt en goed materiaal.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Personeel met kennis van zaken

    Xavi 11-10-2018

    De mensen aan de telefoon hebben een uitgebreide kennis van zaken en doen echt moeite om problemen op te lossen.
    Ik had namelijk een inbouwkraan aangeschaft ( niet bij Sanifun) echter konden ze me bij dat bedrijf niet vertellen hoe ik deze best kon aansluiten.
    Ik heb contact opgenomen met Sanifun en deze hebben me zonder enig probleem uitgelegd wat ik moest doen.
    Nogmaals hartelijk dank aan Sanifun, de volgende bestelling komt jullie richting uit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    10 op 10

    Louis08-10-2018

    Zeer tevreden van de kwaliteit van de service en het materiaal.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heel goed geholpen

    Anthony De Baerdemaeker06-10-2018

    Bij het monteren van mijn hangtoilet enkele technische vragen gesteld die op een zeer correcte en professionele manier werden beantwoord.
    Top jongens.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Supervriendelijk personeel

    Olga27-09-2018

    Super geholpen door supervriendelijk personeel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    top

    B. Van raamdonck27-09-2018

    Handoekradiator bestel, de goedkoopste op het internet, goede kwaliteit en binnen de 24 uur geleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede ervaring

    Roland de Meulemeester23-09-2018

    Eerste aankoop bij Sanifun, meteen een zeer aangename ervaring, personeel met kennis van zaken degelijk materiaal en uit voorraad leverbaar.

    Zeker een aanrader

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top bedrijf

    Jonas Vertongen19-09-2018

    Goede kwaliteit voor spotprijzen.

    Groeten,
    Jonas

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Lekke radiator en niet ruilen !!!

    T van de Vusse18-09-2018

    Via Bol.com een handdoekradiator bij Sanifun gekocht. Bij aansluiten spoot het water tot aan het plafond, een lasnaad lekte. Men was niet bereid om dit telefonisch af te handelen. Radiator via bol.com teruggestuurd. Sanifun is echt niet zo grappig en beschuldigen ons ervan de radiator te hebben beschadigd.
    Ons advies, niet bij dit bedrijf kopen !!!!

    T. van de Vusse02-10-2018

    Uiteindelijk toch ons geld terug gekregen....

    Tanja van de Vusse10-10-2018

    Oh nee, toch nog niet, pas geld retour wanneer deze review wordt verwijderd........

    Sanifun01-02-2019

    U heeft inderdaad bij ons een radiator aangeschaft echter is dit het enige dat strookt met de waarheid in uw review. Nadat u de radiator heeft ontvangen heeft, heeft u besloten de radiator terug te zenden, dit met de melding dat de radiator zou lekken. Sanifun verkoopt uitsluitend producten waarvan wij zeker weten dat deze van zeer hoge kwaliteit zijn en waren dus zeer verbaast van de melding dat de radiator zou lekken en hebben onze technische dienst de opdracht gegeven dit tot in de detail uit te zoeken. Meteen bij het openen van de retour zending waren wij met verstomming verbaasd in welke toestand u ons deze radiator terug had gegeven, De radiator was vol met deuken, over heel de radiator waren krassen en op tientallen plekken was de verf en de beschermlaag beschadigd, net alsof men over de radiator met een vrachtwagen had gereden. Toen wij U daarover aanspraken ontkende u al de schades niet maar was u van mening dat dit allemaal wel mocht omdat de radiator zou lekken. Echter na meerdere testen door onze technische dienst bleek er geen enkele lek te zijn. Om ons gelijk te staven hebben wij de radiator naar de fabrikant opgestuurd die eveneens tot de conclusie kwamen dat er geen lek te bespeuren was. Op u vraag hebben wij u daarvan een testrapport bezorgd. Als commerciële geste heeft de fabrikant de radiator hersteld en opnieuw gespoten en u deze terug bezorgd. Desondanks wij van mening waren dat u ons hiervoor dankbaar zou zijn schrijft u deze review die niet strookt met de realiteit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Prachtige en zeer voordelige douchecabines

    Liam15-09-2018

    Prachtige en zeer voordelige douchecabine

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede ervaring

    Van Geel02-09-2018

    Zeker voor herhaling vatbaar.

    J. V. G.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede ervaring

    Brigitte & Marcel02-09-2018

    Eerste online bestelling bij dit bedrijf en was een aangename.
    Zou meteen opnieuw hier bestellen.

    Brigitte en Marcel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede webwinkel

    Remie31-08-2018

    Heel onze nieuwe badkamer bij Sanifun besteld.
    Al de goederen werden in één levering en op afspraak geleverd.

    Groeten,
    Remie

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Personeel met kennis van zaken

    S. Hermans30-08-2018

    Personeel met kennis van zaken, vele ideeen en materialen die veel geld doen kunnen uitsparen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    10 op 10

    N. Verslissen23-08-2018

    De hoogste score 10 op 10 superbedrijf, doe zo voort.

    Groeten Nancy.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    De beste service

    Marjolijn Emmers19-08-2018

    Voor een totaal renovatie van onze badkamer hebben wij diverse sanitair zaken bezocht en hebben beslist bij Sanifun alles aan te schaffen.
    De reden van ons besluit was dat men bij Sanifun ( als enig bedrijf die wij bezocht hebben) echte kennis van zaken hebben, ze hebben vele ideeën om veel geld uit te sparen, ze konden alles gewoonweg uit voorraad leveren en waren tenslotte nog de goedkoopste ook.
    Het loont zeker de moeite om hier langs te komen voor dat men een beslissing neemt. Wij hebben er zeker geen spijt van.
    Fam. Emmers

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed online bedrijf

    A. Dekkers18-08-2018

    Zondag een douchecabine online besteld.
    Maandag reeds een leverafspraak voor dinsdag te leveren.
    Cabine is van goede kwaliteit en eenvoudig in mekaar te zetten.
    Dit bedrijf raden wij zeker aan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beste Service ooit

    S. Bosman12-08-2018

    Top Service.
    Bij de montage van mijn douchecabine brak ik een profiel. Meteen naar Sanifun gebeld en gevraagd of er een nieuw profiel besteld kan worden.
    "Hebben wij op voorraad " zeiden ze, en werd de dag nadien reeds bij ons gratis thuis bezorgd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooie douchecabine

    M. Jannsens11-08-2018

    Mooie douchecabine besteld en twee na de bestelling reeds geleverd. Goede handleiding bijgeleverd.
    Besluit: een zeer tevreden klant.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service

    Ron Dekkers11-08-2018

    Zeer tevreden over de kwaliteit, de service en de snelheid van dit bedrijf.
    Doe zo voort.

    Mvg,
    Ron

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Trieste service

    GJ 07-07-2018

    Echt een slechte ,niet service gerichte firma.
    Bestellen gaat wat je zelf doet goed,daarna begint de ellende .
    Defecten en verkeerde onderdelen in de geleverde bestelling
    Bij garantie na 7 maanden geven ze niet thuis en schuiven ze het af op kalkaanslag
    Het is gewoon rommel wat ze verkopen.
    Jammer dat jullie je verantwoording niet nemen ,en de klant wederom geld uit de zak willen kloppen.
    Eerste en laatste aankoop hier gedaan!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Barslechte service na verkoop.

    Ludo Dodemont12-06-2018

    Hier niet kopen! Kopen en leveren gaat prima maar als er een probleem is met het bestelde goed, dan wordt u niet geholpen. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd en aan het lijntje gehouden. Ik ben al meer dan 6 (!!!) maanden heen en weer aan het mailen en bellen om mijn douchecabine die een fabricagefout heeft te laten maken/vervangen. Ik stuit altijd op een muur. Hier kopen is een loterij en ten strengste af te raden!

    Sanifun03-02-2019

    Beste Ludo, wanneer iemand niet tevreden is over onze producten en of onze service dan is dit hun volste recht dit te uiten via reviews zoals u hier doet, echter zijn wij van mening wanneer men de review schrijft dat men dan ook de waarheid en het volledige verhaal verteld hetgeen u hier helaas niet heeft gedaan waardoor wij ons verplicht voelen hier op te reageren: Het klopt dat u bij ons een na een bezoek in onze showroom een douche bad combinatie heeft aangeschaft. Deze werd ook enkele dagen nadien geleverd. Na enkele maanden zendt u ons een bericht dat de deur niet goed aansluit. Op onze vraag stuurt u ons enkele afbeeldingen en was ons vermoeden dat er fout was in één van de profielen was. Om zeker te zijn sturen wij u meteen uiteraard gratis een volledige set van al de profielen die deze cabine heeft. Na maanden niets meer van u vernomen te hebben en in de veronderstelling dat het probleem opgelost was nam u terug contact met ons op met de melding dat het probleem niet verholpen was. U bent terug naar onze showroom komen kijken waar dezelfde cabine uitgestald staat. Samen hebben wij alle details besproken die eventueel in aanmerking zouden komen om het probleem op te lossen, eveneens hebben wij afgesproken dat wij de volledige cabine zouden vervangen indien het probleem niet opgelost geraakt. Wederom vernemen wij weken niets meer van u tot u plots weer contact opneemt dat het probleem nog steeds niet is opgelost. Zoals afgesproken sturen wij onze mensen naar u, deze dragen de cabine naar beneden en brengen deze naar ons atelier waar wij de cabine opbouwen en vaststellen dat u zowel in de originele profielen alsook in de vervangende profielen gaten op een verkeerde plaats heeft geboord die de oorzaak waren van het probleem. We hebben u op de hoogte gebracht dat het probleem gevonden is en het niet om een fabricagefout gaat, maar om een montagefout. Als commerciële geste hebben wij nul euro aangerekend voor de twee extra sets profielen, nul euro aangerekend voor de 600 km verplaatsingen en nul euro aangerekend voor al de uren onderzoekswerk en waren dan ook van mening dat u hier zeer tevreden mee zou zijn. Blijkbaar niet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Schrijf zelf een review over Sanifun

    Uw beoordeling