Homedeco

7

Bestellen

5.2

Service

6.4

Prijs

5.8

Levering

44%

Zou hier weer kopen

Homedeco

Wanneer je je huis in gaat richten heb je misschien niet meteen voor ogen welke stijl of kleuren je mooi vindt. En als je al wel een idee hebt van wat je zoekt, moet je ook nog op zoek naar die winkel die de producten verkoopt die bij die stijl passen. Homedeco brengt een en ander samen door je van ideeën en een uitgebreide portal te voorzien via waar je de spulletjes van jouw smaak kunt aanschaffen. Wat andere mensen vinden van deze interieurpagina en hun services en diensten lees je hier op NederlandReview.


Over Homedeco

 
Op de pagina van Homedeco kun je terecht voor inspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Ook vind je er verschillende interieurfoto’s en een uitgebreide blog over dit onderwerp. Via Facebook en Instagram delen zij veel ideeën op het gebied van interieurinrichting. Daarnaast hebben zij ook nog de Binnenkijken app met allerlei foto’s van huizen, momenteel alleen nog voor iOS systemen, aan de Android versie wordt nog gewerkt. Daarnaast kun je via Homedeco ook allerlei spulletjes kopen om je huis (en tuin) leuk aan te kleden in de stijl die bij jou past. Via de Homedeco pagina wordt je doorgeleid naar verschillende webshops. Het motto van Homedeco is: “Maak van je huis je thuis!”


Diensten

 
Je kunt via Homedeco onder andere de volgende artikelen kopen:

  • Woonkamer – o.a. banken, bijzettafels, binnenhaarden, boekenkasten, etc.
  • Koken & Tafelen – o.a.bestek, borden, buffetkasten, deegrollers, dienbladen, etc.
  • Slaapkamer – o.a. bedden, bedspreien, boxsprings, dekbedden, dekbedovertrekken, etc.
  • Badkamer – o.a. badbruggen, badkamer accessoires, badtextiel, douchegordijnen, etc.
  • Werkplek – o.a. boekenkasten, bureaus, bureaulampen, bureaustoelen, etc.
  • Baby & Kind – o.a. aankleedkussens, babybedden, babydekens, etc.
  • Tuin – o.a. balkonsets, barbecues, barbecue accessoires, bloempotten, etc.
  • Verlichting – o.a. bureaulampen, feestverlichting, hanglampen, lantaarns, etc.
  • Accessoires – o.a. afvalemmers, behang, binnenhaarden, boekensteunen, etc.

Bij alle artikelen zie je meteen bij welke webshop deze wordt aangeboden, je klikt op het artikel naar keuze, en vervolgens klik je op de knop ‘Naar de shop’. Je wordt dan doorgelinkt naar de betreffende shop en kunt het product direct bestellen. De shops die hun artikelen bij Homedeco aanbieden zijn o.a. VT Wonen, Wehkamp, Made.com, Fonq, etc.


Brand Boutiques

 
Via Homedeco kun je ook online shoppen bij webwinkels van verschillende interieurmerken. Je vindt deze onder het kopje ‘Brand Boutiques’ links bovenaan op de startpagina. Je bestelt in dit geval op de site van Homedeco, en de Brand Boutique stuurt de producten naar je toe.


Dreamdeals 

Een aparte categorie die je op de website van Homedeco kunt vinden zijn de Dreamdeals. Dit zijn wekelijks één of twee nieuwe items die je met een extra hoge korting kunt aanschaffen.


Klachten

 
Omdat je de producten niet rechtstreeks bij Homedeco maar bij andere webshops koopt, gelden bij aankoop van de artikelen de algemene voorwaarden van die betreffende webshops. Homedeco is niet verantwoordelijk voor defecten en dergelijke.


Wat vind jij van de Homedeco pagina?

 
Heb jij dankzij de Homedeco pagina alle artikelen kunnen vinden zodat jij je inrichting helemaal in stijl hebt af kunnen maken? Of verwijzen ze wellicht alleen maar door naar te dure webshops? Laat hier jouw mening horen!


Is het raadzaam om via Homedeco je interieurartikelen te kopen of verwijzen ze je door naar te dure shops die bijvoorbeeld ook nog heel traag leveren?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (25)

Dks tuintafel

Tafel geleverd zonder bevestigingsmateriaal. Hierover geappt en er werd aangegeven dat ze hier wel wat mee konden. Ik dacht nog naïef dat ze die vergeten waren erbij te leveren, maar blijkt er dus niet standaard bij te zitten. Ook wilden ze de tafel niet monteren wat ik wel verwacht had voor dat geld (was toch geen ikeabouwpakket wat ik gekocht heb). Dit in de app ook aangegeven en er werd mij verteld dat ik dit niet aangegeven had. Dit stond echter nergens op de website vermeld dat dat zou moeten. De bal werd mooi bij de klant gelegd. Na deze feedback niks meer gehoord. Slechte service.

W

Wilma Kolkman

10-06-2023

0forum

kapstok van i Bella Living

op 5 december 22 kapstok gekocht en betaald aan Home Deco. Product zou op 7 december geleverd worden. Niets ontvangen op 7 december. Statusupdate gevraagd. Reactie Home Deco: vraag doorgestuurd aan de verkoper.v Geen reactie. Daarna gebeld met Home Deco. Weer vraag doorgestuurd aan verkoper. Geen reactie van verkoper. Op de site van de verkoper i Bella Living vraag over de levering gesteld. Antwoord: wij nemen zsm contact met u op. Geen reactie .Telefoon van i Bella Living wordt niet opgenomen, via een bandje wordt je gevraagd mail te sturen. E-mail verzonden 13 dec met verzoek op uiterlijk 14 december mij info te verstrekken. Geen reactie. !5 december verkoper via de mail ultimatum gesteld om info te verstrekken, anders wordt de koop ongedaan gemaakt door mij., Nu 15 december 22 om 20:30 uur nog geen enkele reactie. Op de site van i Bella Living staat dat producten altijd op voorraad staan en dat er snelle levering plaatsvind. Ik ben erg ontevreden over de "service " van Home Deco en van i Bella Living

R

Ruud Scheffler

15-12-2022

0forum

BBQ roltafel van Keter

Ik heb een BBQ tafel van keter besteld omdat deze verrolbaar was. ( staat ook duidelijk in de beschrijving op de site) Bij montage bleek dat de 2 poten met wieltjes er niet bij waren maar 4 vaste poten. Er stond ook duidelijk in de montagehandleiding dat er 2 poten met wieltjes moeten zijn en twee vaste poten. Na contact op te nemen met home deco.nl blijkt dat die wieltjes niet kunnen geleverd worden. Dit is iets dat echt niet kan vind ik!!! Iets verkopen op de site maar je krijgt iets anders geleverd!!!

N

Niels Degezelle

22-07-2022

0forum

lampenkappen

Slechte ervaring uitgestelde levertijd, geen betrokkenheid medewerkers bellen niet terug mailen niet en annuleren order zonder probleem.

N

Nicole

02-06-2022

0forum

Stoel

Komen de afgesproken levertijd niet. Erg jammer.

M

Mick

16-12-2021

0forum

Salontafel 3 delig

Een bestelling gedaan, jammer dat de tafel transport schaden heeft. De medewerkster heeft contact met de leverancier gedaan.... probleem is binnen paar minuten opgelost. Vriendleijke medewerkers en goeie service. Ben zeer blij.

A

Asmaa Houari

19-07-2021

0forum

Bureau

I bought a desk the 4th of January. It stated it will be delivered end of February/the beginning of March. After hearing nothing half March I asked for a status update. They said something went wrong and the supplier will receive this in inventory at the 5th of May, which means end of May for me. They offered 5% off for compensation. Its half may and Ive asked again about the delivery date. Again, he supplier will receive this in inventory at the 7th of July, which means end of August (?? why is it two months instead of the previous 1 month?) for me. Even though my status update says that home deco received its delivery. Seriously not okay. Don't buy here if you actually want to have your item.

J

Jaike

12-05-2021

0forum

Sidetable

My order was supposed to be delivered the next day but of course, even after 2 days no e-mail, no update, nothing. On the website at the order status it still shows the date of delivery as that next day from the day I ordered, so they don't even bother to update the dates. I asked for status update, I haven't received anything. Today I called their customer service number and they told me they will contact the company and let me know via e-mail. No e-mail received whatsoever, but they still dare to send me e-mails about their offers. So this is my first experience with homedeco. Never again!

M

Maria Sfich

28-04-2021

0forum

Sjimmie plank 120cm

Product besteld en is nooit geleverd. Kreeg dagen na het bestellen ineens een mail dat mijn retourzending goed was aangekomen?!? Daarna stond op hun site dat het product was uitverkocht terwijl toen Ik bestelde zouden er volgens de site nog 2 zijn. Op mails reageert dit bedrijf niet, ze zijn overigens wel heel goed in spam reclame mails sturen... Waardeloos bedrijf en ik raad iedereen dus ook af iets bij deze oplichters te bestellen!

M

Max

21-01-2021

0forum

Eetkamerstoel

Het bestellen ging prima. Er stond verwachte leverdatum 9juli en nu is het al 16 juli en nog steeds mijn product niet ontvangen. Er staat al 2 dagen dat mijn product verstuurd is maar nog niks bij postnl. De levertijden kloppen dus niet. In de toekomst bestel ik hier niet meer.

S

Soraya

16-07-2020

2forum

heel veel

Super bedrijf, goede service ook toen ik iets niet snapte

I

Irma

03-06-2020

0forum

Badkraan

Jammer genoeg ben ik echt niet tevreden. Eerste maal gebruik gemaakt van jullie diensten en het zal hierbij ook blijven. Product op maandag besteld, ging woensdag geleverd worden, de vrijdag nog niets gehoord. Een status update gevraagd, geen antwoord. Op dinsdag telefonisch contact, er was een foutmelding (geld van mijn rekening halen ging precies wel vlot, de rest niet) de mevrouw aan de lijn ging dit oplossen zodat op woensdag de verzending kon gebeuren, op vrijdag (inmiddels 11 dagen later) terug telefonisch contact na niets te horen, er bleek niets gedaan te zijn. Nu ging vandaag ten laatste mijn product geleverd worden, maar helaas pindakaas, de leverdatum verandert plots naar morgen. Tegen dan zijn we 14 dagen verder, en onze kraan staat maar verder te lekken in tussentijd...

K

KDV

19-05-2020

0forum

Bartafel

Ik heb last minute bij HomeDeco een bartafel besteld, deze is prachtig! Was niet duur en ik vind hem nog mooier dan op de foto's. Toppppp!

N

N.P.

29-02-2020

0forum

hoeslakens

Nieuwe hoeslakens besteld bij HomeDeco. Mooie kwaliteit en snel ontvangen. Tevreden mee!

S

Sl

12-12-2019

0forum

Overtrek

Vrijdag besteld, zou 1 dag duren om te versturen. Nu dinsdag: geen bericht verzending ontvangen. Geen telefoonnr te vinden. Chatten gaat heel marginaal: geen excuses, geen afsluiting met ‘goedemoegen’ oid. Hele onprofessionele manier van communiceren: totaal niet klantgericht. Zal me benieuwen of ik mijn aankoop ontvang en zo ja: wanneer en in welke staat. Ik wilde geen ster geven maar je miet ze aanklikken en dan worden er automatisch twee ingekleurd. Manipulatief.

K

Klant

19-11-2019

0forum

6 Velvet stoelen

Bestelling online ging vlot, erna ondanks telefonisch contact (vriendelijkele correctr mevrouw aan de lijn) zijn ze ERG onprofessioneel met dingen oppakken en als KLANT BEN JE ECHT UREN kwijt om achter de bestelling aan te gaan. 5werkdagen levering schrijden ze over, totaal geem contact met de klant hierover, je belt zelf maakt ook geen fluit uit. Bezorgingsdag wordt tot de dag zelf, niet doorgegeven, zat op mijn werk dat ik het bericht zag. Was de eerste maar zeker ook de laatste keer dat ik daar iets bestel. Wij waren bijna onze bestelling van bijna 500euro kwijt, hadden ze onbeheerd voor de deur achtergelaten. Een excuus achteraf ook niet...bizar gewoon.

A

A.Uysal

10-10-2019

0forum

geitenvel

Of homedeco misleidend is, weet ik niet. Wat ik wel weet is dat de service erg bedroefend is. 7 Juni jl. een geitenvel voor verjaardag van mijn dochter besteld. Na 10 werkdagen nog niks, dus te laat. Opgebeld en 3 dagen later ontvangen. Kreeg effen bruin velletje, zonder tekening. Het vel was totaal afwijkend van alledrie de afbeeldingen. Zelfs geen mix van kleuren. Dus misleiding. Klacht, met foto, opgestuurd per email en vroeg om, via overleg met Esbeco, ontheffing retourkosten. Er zou iets aan gedaan worden, maar verder geen bericht hierover. Diverse malen gebeld en toen een ander antwoord: "Het is een natuurproduct". Zou nog bericht krijgen, maar heb verder niks meer vernomen. Ik laat het hierbij, omdat ik zelf terminaal ben en het me teveel energie en tijd kost. Wel geef ik alles door aan Consuwijzer.

S

S.Heetveld

15-07-2019

0forum

Cadeau

Ik heb afgelopen woensdag vóór 16 u een bestelling geplaatst. Dat moest volgens de informatie op de site de volgende werkdag aankomen. Het is zaterdag en ik heb nog niets ontvangen. Na verschillende berichten en mails donderdag, vrijdag en vandaag heb ik nog steeds geen antwoord gekregen wat er met het pakket gebeurd is en wanneer ik het mag verwachten.

I

Isabelle Van Dongen

08-06-2019

0forum

Veel inspiratie! Direct shoppen.

Zoveel leuke manieren om inspiratie op te doen. Kan echt verdwalen in de foto's en blogs. Ook goed geholpen met vragen over spullen die ik had gezien.

A

A.

19-03-2019

0forum

Retour tapijt wegens te klein

Ik ben zeer tevreden over de ganse lijn maar helaas het is te klein,wat nu.

G

Godelieve Van der Perre

26-02-2019

1forum