NederlandReview

    Ervaringen vtwonen

    Lees hier wat anderen zeggen over dit bedrijf. Vtwonen is een online shop en woonwinkel. Het is daarnaast nog veel meer met een eigen magazine. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is bij dit bedrijf. Als je een goede of slechte ervaring met ze hebt dan horen we graag van je. Het is goed om te ontdekken wat jij van dit bedrijf vindt. Door je mening te delen help je ook anderen om een goed beeld van Vtwonen te krijgen. 

    Over vtwonen
    Alles wat je leuk vindt voor in je woning staat op Vtwonen.nl. Er is een ruim aanbod van alle bekendere merken en ook van alle bekende designers te vinden. Het is een zeer toonaangevende webshop waar je volop wooninspiratie kunt opdoen. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Er is onder andere een ruim assortiment voor Home en Living. Het gaat om merken als Umbra, Joseph Joseph, Jamie Oliver en ook van Brabantia als we het over bekende merken voor woonaccessoires hebben. 

    Het assortiment is steeds groeiende en er komen steeds meer bekende merken bij en mooiere producten. Het is goed om de reacties te ontvangen op deze mooie producten wanneer ze in je woonkamer staan.


    Hoe pas je een donkere wand toe in je interieur? Zie hier de tips van vtwonen!

    Diensten van vtwonen
    Vtwonen heeft een uitgebreid pakket aan producten voor in de woning. Het is mooi om te zien waar je allemaal uit kunt kiezen. Het is mooi om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om de juiste producten te kiezen en ook aan te schaffen. Op Vtwonen is het allemaal mogelijk. 

    Klachten, tips en complimenten over vtwonen
    Wanneer je een klacht hebt over de dienstverlening van vt wonen of van een product dan is het goed om hier een klacht over in te dienen. Ze zullen er dan alles aan doen om te zorgen voor een passende oplossing. Kwaliteit en service zijn kernwaarden van hun. Het is belangrijk dat al hun klanten tevreden zijn en blij.  

    Een klacht wordt gemakkelijk ingediend via de telefoon, per post of per mail. Binnen zeven dagen mag je vervolgens een inhoudelijke reactie verwachten.

    De klacht kun je via de volgende kanalen indienen: 
    Per post: SB Commerce B.V.
    T.a.v. Teamleider Klantenservice
    Postbus 1042
    3800 BA Amersfoort
    Per telefoon:  033-4538010 
    Per mail : klantenservice@sbcommerce.nl

    Heb jij ervaring met vtwonen?
    Het is goed om ook jouw mening op Nederlandreview.nl achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven. 

     

    Lees ervaringen van klanten met online woonwinkel vtwonen. Hoe is de service, het bestelgemak, de levering? Is het aanbod modieus? Is er sale? Laat zelf ook je ervaring achter met vtwonen!

    vtwonen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (38)

    5
    39% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,8

    Service

    4,6

    Prijs

    5,4

    Leveren

    4,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    leuke webshop

    Laura Passer09-11-2018

    leuke webshop heb al een aantal keer besteld
    maar soms doet de verzending er wel lang over dat is echt jammer

    vind het tvprogramma ook heel leuk!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Onbetrouwbaar!

    Fred Boting09-11-2018

    Butler m-1200 besteld zou op voorraad zijn, krijg geen bevestigingsmail over levering, zijn per mail of telefonisch niet te bereiken. Wat een aanfluiting maar wel reclame maken in woonprogramma's. Schandalig stoppen met die webshop! Geen of 1 ster geven niet mogelijk!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Levertijden dramatisch

    Priscilla06-10-2018

    Ik bestel een gieter die op voorraad is. Krijg 4-6 weken later pas bericht dat het product even niet leverbaar is en dat het nog 3-4 weken gaat duren. Wat is dit voor een service?

    Leuke producten, maar zo hoeft het niet van mij!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    300 stijvolle woonmerken bij vtwonen!

    Levering 3 keer uitgesteld.

    Naomi17-09-2018

    Ik vindt een halve ster zelfs te veel. Heb 2 orders geplaatst (begin augustus) waar van ze zeiden dat alles op voorraad was. Omdat ik geen bevestigings mail heb ontvangen, Ben ik zelf er achteraan
    gaan bellen van hoe of wat. Krijg ik te horen dat het product er niet is en dat het over 2 weken weer op voorraad komt.

    Ik ben niet de moelijkste dus wacht het netjes af. 2 weken later ontvang ik een mail dat het is uitgesteld en dat het 3 weken later komt. 3 weken later ontvang ik weer een mail dat het weer is uitgesteld en dat het 2 weken later komt. 2 WEKEN LATER KRIJG IK WEER EEN MAIL! Helaas weer vertraagd... bladiebladiebla.

    Dus ik bel de hoofdlevernacier van het product en die geven aan dat de levertijd eind november is. IK HEB BEGIN AUGUSTUS BESTELD?

    Als je zo iets weet als webshop dan bespreek je dat met je klant en kijk je gezamelijk naar alternatieven. Maar dat is blijkbaar te veel gevraagd. Zal wel aan mij liggen. BESTEL HIER NOOIT.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Komen afspraak niet na

    Helene nabben24-08-2018

    Stoelen besteld met levering naar keuze.
    Ideaal zou je denken daar wij elk fulltime werken en levering op zaterdag konden kiezen/aanvinken bij bestelling.

    Niets is minder waar: ,geen bericht dat levering grote producten niet mogelijk blijkt in weekend!!!
    Ook een tijd afspreken om eventueel toch iets te kunnen regelen om bestelling te ontvangen bleek niet mogelijk.
    Wij hebben rechtstreeks contact opgenomen met Flevobirds (logistiek bedrijf ingehuurd door webwinkel) om afspraak te regelen d.m.v. tijdig bericht wanneer chauffeur in buurt zou zijn te ontvangen.
    Helaas....ook dit ging mis.
    15 minuten voordat chauffeur op adres zou arriveren een bericht.
    Bijna onmogelijk hierop te reageren.

    Jammer dat er op veelbelovende website afspraken kunnen worden gemaakt die niet worden nagekomen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Levering niet volgende in huis

    LE24-05-2018

    Minpunt ze zeggen voor 22u besteld volgende dag in huis.. niet dus! Je krijgt er ook geen bericht over, je moet zelf er achter aan bellen.. na een hele dag te hebben gewacht op de spullen kan ik weer een dag vrijnemen om alsnog de spullen in ontvangst te nemen...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Onprofessioneel, Onbekwaam, Onpersoonlijk

    Daniel Welling30-01-2018

    Op 21 november 2017 als Kerstcadeau online gekocht, met 5 à 6 dagen levertijd. Na twee weken zelf contactformulier ingevuld, want ik hoorde maar niets. Kreeg een mail dat de levertijd vertraagd was. Daarna een mail dat het product 15 december geleverd zou zijn. 21 december maar zelf gebeld, ik hoorde weer niets: 'Of ik het product voor de Kerst nog kon verwachten?', antwoord: Neen, levertijd is met drie weken verlengd. Kunnen wij u een gratis VT Wonen tijdschrift aanbieden? NEE, ik wil mijn Kerstcadeau. Vier weken later: nog geen magazine rek, en ook geen gratis VT Wonen. Zelf na een maand maar weer contact opgenomen, ik had namelijk nog steeds NIETS van hen gehoord, kreeg ik de volgende dag een mail, u product kan niet worden geleverd.... Een automatisch aangemaakte mail, zonder toenaam, zonder excuus... pffff. En m'n geld? dat heb ik nog niet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Waar is de service?

    Sammie26-01-2018

    Helaas nu een aantal slechte ervaringen met de VTwonen klantenservice gehad. Het begint bij het zoeken naar contact, hetzij via telefoon of via email dat je heel lang moet wachten totdat je aan de berut bent en antwoordt krijgt. Telefonisch iedere dag het bandje gekregen dat er door onvoorziene omstandigheden een enorme drukte is en dat je dus langer moet wachten. Dat is nu al een jaar zo, wat blijkt dat de klantenservice onderbezet is of dat op er gewoon te veel klachten en vragen zijn. Hoe dan ook, geen goede zaak. Via email contact gezocht en ook daar duurt het of minstens 3-5 werkdagen voordat ik antwoord krijg of zoals nu geen eens een antwoord krijg..en wat doe je dan als je bijv. je retourgeld niet terugkrijgt, bellen..krijg je weer dat cirkeltje dat je dus dat vervelende bandje moet aanhoren en zo 40min verder bent met je belminuten. Als je dan een verkeerd product geleverd hebt gekregen en je moest al op die verkeerde levering 6weken wachten (wat niet vermeld stond als zodanig 6weken) dan geven ze aan dat je dan weer 6 weken moet wachten, meer kunnen ze niet doen. En dat laatste dat ze zo gemakzuchtig omgaan met hun klanten frustreert. Het zijn stuk voor stuk dure producten uit het hoge segment waar je absoluut goede service bij hoort te krijgen en daar lopen ze angstvallig op achter. Ik zeg niet dat de mensen aan de telefoon onaardig zijn, zeer zeker niet, maar je merkt dat de grote baas Sanoma totaal geen concessies wil doen om klantenservice te bieden die nodig is bij het aanbieden van dit soort producten. Geen tegemoetkoming of dat extra stapje zetten/telefoontje te plegen met de leverancier om te zorgen dat de gedupeerde klant zo snel mogelijk het goede product ontvangt. Ze zijn daar totaal niet bereidwillig in. Dus koop je iets, zorg dat het niet meer terug hoeft, want de service is echt belabberd en terug in de tijd. Mijn tip is, koop je spullen dan eerder bij bol.com, bijenkorf, flinders of Fonq.nl die wél bereikbaar en bereidwillig zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    vt wonen beurs was erg leuk!!

    Wendy Joris09-10-2017

    Vorige week zaterdag naar de vt wonen beurs geweest

    ik vond het ontzettend leuk. Het was net alsof ik in het vtwonen magazine aan het rondlopen was. Heel veel inspiratie opgedaan en heel veel leuke woontips mee gekregen. Jammer dat veel dingen wel duur zijn, maar soms kun je als je een beetje creatief bent, zelf ook van alles maken met de tips die je daar hebt gezien.

    Ook leuk dat je overal je armbandje kunt scannen. Vorig jaar liep ik met tassen vol folders rond en kon op een gegeven moment niks meer meenemen haha, maar nu was dat veel minder.

    Het was wel erg druk toen ik binnen was, vooral bij de eettentjes stonden best wel lange rijen en er waren overal veel mensen. Maar wel erg lekker eten en ook mooi ingericht allemaal dus dat maakte het wachten weer goed hoor

    Volgend jaar wil ik weer gaan! Maar misschien ga ik dan op een andere dag.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Uitstekende ervaring

    Rebecca05-10-2017

    Uitstekende ervaring bij de woonbeurs en een leuke online shop.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    VT Wonen wel leuk

    Mare Janssen11-09-2017

    Ik vind VT Wonen wel leuk! Ik heb een tijdje een abonnement op het blad en vind het leuk om in te bladeren en lezen. iK heb nu zelf iets van drie keer iets besteld wat ik in het blad had gezien.Een keer een lampje en een deken en ook een setje met handdoekjes. Het werd gewoon met 1 of 2 dagen geleverd en ik heb nooit hoeven ruilen. Dus het kan ook goed gaan hier. En ik heb nog steeds het VT Wonen blad. Vind het op tv ook leuk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Stay away!

    Japo30-08-2017

    Naar mijn mening is VT wonen een waardeloos bedrijf. 1,5 week geleden een bestelling geplaatst en via iDEAL betaald. Bestelling kunnen ze niet vinden, niet traceerbaar, maar storten ook niet het geld retour ondanks mijn verzoek. Reageren niet of nauwelijks op mails en telefoontjes. Klacht kan officieel alleen via de post worden gedaan volgens hun eigen website, lijkt mij niets meer dan een ontmoedigingsbeleid. Geeft daarmee mijn inziens gelijk de klantvriendelijkheid en dienstverlening van het bedrijf weer, nl. Kennen ze niet!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Slechte retourservice

    Gregory14-08-2017

    We hadden onlangs bij vtwonen een kinderbedje en bijhorende matras besteld. Bij de levering stelden we vast dat er bij vtwonen behoorlijk geblunderd was aangezien er een verkeerd kleur van bed geleverd was alsook een verkeerde afmeting van matras. Na contact met de klantendienst moesten we eerst bewijzen dat er een verkeerde levering was plaatsgevonden. Vervolgens moesten we alles terugzenden en pas wanneer de retour terug bij vtwonen is gearriveerd, kon onze bestelling opnieuw besteld en geleverd worden. Dit is een allesbehalve klantvriendelijk proces en duurt ook nog eens een eeuwigheid om de juiste producten geleverd te krijgen. De fouten bij vtwonen bezorgen ons (als klant) enorm veel overlast wat natuurlijk geen blijk geeft van goede klantenservice. vtwonen kan nog veel leren van de concurrentie wat dit betreft!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    slecht

    pim08-08-2017

    bestelling geplaatst van meerdere artikelen. Leverijd zou 3/4 weken zijn!
    Na een paar dagen bericht dat een deel niet leverbaar was. Zet dit dan meteen op je site zou ik denken.
    Na een week werd een ander produkt alsnog geleverd. Helaas was 1/3 (!) van de bestelling kapot (glas)
    Kosteloos wordt het beschadigde produkt weer opgestuurd, echter weer in delen aangezien het niet op voorraad is.

    Zelden zo'n amateuristische webshop gezien als die van VTwonen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Goede webshop

    D. Alkmaar02-08-2017

    Al meerdere keren bij vtwonen geshopt. Meerdere keren al positief verrast door de adequate levering, helaas nu voor het eerst een vertraging gehad.. Balen want ik keek echt uit naar mijn bestelling, maarja het is niet anders. Ik werd gelukkig wel goed ingelicht over de vertraging en wanneer ik hem wel kon verwachten. Gelukkig nu een paar dagen na de oorspronkelijke datum mijn bestelling ontvangen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Aankoop

    Lore Van Walleghem05-07-2017

    Beste,

    Ik kocht een maand geleden via de website een zetel. De betaling is doorgegaan maar tot op heden heb ik niets ontvangen. Na telefonisch contact werd duidelijk dat er een fout was gebeurd bij jullie en dat de bestelling nu toch zou doorgaan. Na meer als een week wachten heb ik terug telefonisch contact gezocht. Dit nu zonder gehoor. Deze kosten lopen serieus op. Op mijn drie mails aan de klantenservice is nooit aan antwoord gekomen. Uiteindelijk kreeg ik via de facebookpagina toch contact met iemand. Weer werd mij beloofd dat het product diezelfde week nog geleverd zou worden. We zijn weer al meer als een week verder en ik heb nog steeds niets ontvangen. Ik blijf contact zoeken via Facebook. Ik word aan het lijntje gehouden en 'on hold' gezet, ik krijg pas om de twee dagen dagen een antwoord als 'ik kijk het na', excuses dat er te weinig personeel is,.... Maar geen antwoord op mijn probleem.

    Het geld voor de zetel is gestort, ik wil dan ook graag bevestiging over mijn bestelling of een update over mijn levering. Ik ben enorm teleurgesteld in jullie service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Supersnel

    Henk M.05-07-2017

    Ik krijg vanavond mn schoonouders op bezoek en ik vond m'n badkamer nogal kaal. Dus ik heb gisteravond een mooi kleed besteld via de webshop en vandaag is het al direct geleverd! Supersnel! En het kleed is mooi groot, dus ben ik ook blij mee.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte service

    Marie05-07-2017

    Ik had bij VTWonen twee vloerkleden gekocht in totaal van een waarde van 1000 euro. Ik heb deze bestelling direct na aankoop geannuleerd en de vloerkleden niet ontvangen. Ik belde na twee weken wanneer ik het geld terug zou kunnen ontvangen en toen werd ik bericht dat er een fout was gemaakt en dat het bedrag zo snel mogelijk zou worden gestort, uiterlijk binnen 10 dagen. Twee weken verder is het geld nog steeds niet op mijn rekening gestort. Echt een super slechte en onbetrouwbare service helaas. Ik hoop dat ik mijn geld nog terugkrijg.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nu wel positieve ervaring, vloerkleed gekocht

    Karina02-07-2017

    Ondanks een eerdere slechte ervaring met een moeizame retournering toch weer iets besteld bij VT Wonen. Ik had een bijzonder vloerkleed gezien in hun blad, op andere websites werd deze ook wel aangeboden, maar niet in groot formaat zoals ik dat wilde. Daardoor toch weer een bestelling gedaan bij VTwonen. En warempel, ditmaal ging het een stuk voorspoediger! Niet alleen had ik mijn bestelling ditmaal wel met 1 dag in huis, ook zag het kleed er perfect uit en ik ben nu wel erg tevreden met mijn aankoop.

    Of ze hebben de service sterk verbeterd of ik had de afgelopen keer gewoon pech ofzo... Ik ben nu in ieder geval erg tevreden met mijn nieuwe design!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Badmat met 12 uur in huis!

    H.01-07-2017

    Gisteravond een badmat besteld van hkliving, gezien in het tijdschrift van VT wonen en daarna gauw online op hun eigen website besteld (ik zag m daarna ook in andere webshops, maar bij vt wonen was de verzending gewoon gratis). Ik was een beetje huiverig of ze wel met een dag zouden leveren maar vanochtend vroeg om half negen werd er hier al aangebeld en daar stond de bezorger al voor de deur! Ik had ook niet meer in mijn mail gekeken om te kijken hoe laat ze zouden komen, ik denk ik zie het wel, nou ze zijn dus heel erg snel bij VT wonen! Binnen 12 uur geleverd gewoon, of misschien wel sneller. en dus ook gratis verzending.

    De mat is heel goed verpakt, netjes ingerold in dik plastic en ook met een grote doos eromheen. Onze kat ook weer blij ;)

    Het aanbod op de website is trouwens ook heel groot en ik vond het bestellen heel makkelijk. Je vult gewoon ff een formuliertje in en we hebben met credit card afgerekend.

    Ik snap niet waarom mensen zo negatief zijn over vtwonen zoals ik hieronder zie... Ik ben superblij met de supersnelle bezorging en service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Tafel uit programma

    Dorus23-06-2017

    Zondag een tafel gekocht die ik in het programma vtwonen had gezien. De tafel was Dinsdag (zoals aangegeven) keurig geleverd. De tafel was niet goedkoop maar dan is de kwaliteit ook hoog ( en mooi). Ik kijk regelmatig naar het programma en haal daar ook veel inspiratie vandaan, ik ben wel van plan om hier nog een keer iets te bestellen. Al met al ben ik tevreden over deze webshop

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Geweldig tijdschrift, vooral de tips!

    Mechteld Overbree19-06-2017

    Geweldig tijdschrift!

    Ik koop het blad geregeld los, maar overweeg nu een abonnement, want dat is weer goedkoper.

    Vooral de tips van de huizen en de inrichtingen vind ik helemaal te gek. Ik heb al heel veel trucjes nagedaan thuis en ook wel eens iets aangeschaft wat ik in het blad was tegengekomen. Uit het laatste nummer bijvoorbeeld een paar kleedjes besteld.

    Heel veel inspiratie haal ik uit VT Wonen, door de tips en de ideeën.

    Ik lees ook wel andere woonbladen soms, maar ik vind VT Wonen het leukst, ze schrijven helemaal mijn stijl, niet zo serieus maar wel interessant en handig

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slecht bedrijf

    van Buren08-06-2017

    Bestelde salontafel ontvangen en deze bleek beschadigd. Gebeld. Tafel volgende dag opgehaald. Vervolgens belachelijk lang wachten op terugbetaling. Ze maken compleet misbruik van de situatie. Ik zal hier nooit maar dan ook nooit meer iets bestellen. Schandalig bedrijf samen met SB commerce

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    VT Wonen huisje bestellen ging goed

    Marjolijne08-06-2017

    Hallo allemaal,

    Ik ben gek op die stijl van VT Wonen en heb mijn huisje helemaal ingericht als een echt VT Wonen-huisje.
    Ik heb niet alles bij VT Wonen gekocht, ik vond ook bij bijv. de Ikea en zelfs de Xenos dingetjes die er heel goed bij pasten.
    Maar wel een aantal dingen speciaal bij VT wonen gezocht, zoals een heel mooi wijnrek en een setje lampen voor boven de tafel. In industriele kleuren.
    Alles is nu klaar en ik ben er heel blij mee, ziet er echt mooi en als een geheel uit.

    Ik zie dat niet iedereen tevreden is met bestellen bij VT Wonen, maar bij mij is alles gewoon echt goed gegaan. Ik had het pakket met een paar dagen in huis en het was ook gewoon compleet. Misschien had ik geluk of ik weet niet, maar het kan dus wel.

    Groetjes,
    Marjolijne

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    slechte service

    janine 05-06-2017

    ik heb 6 artikelen besteld bij vt wonen
    waarvan ik er 4 niet heb ontvangen
    nu heb ik er daar 2 van opnieuw verstuurd gekregen maar ik mis nog steeds 2 artikelen die met een andere levering kwamen
    nu zeggen ze dat het geleverd is, en is er is ook inderdaad geleverd maar niet alles zat in het pakket
    nu mis ik daar 2 artikelen nog uit
    ik krijg geen reactie op de mail en ik heb gevraagd om bewijs te leveren dat het daadwerkelijk geleverd is en dat krijg ik maar niet wat een slechte service zeg!!!!!

    nu een maand verder en nog geen geld terug

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slechte levering en service

    Lydia 17-02-2017

    Na de bestelling kreeg ik pas enkele dagen later een e-mail dat één van de twee producten niet op voorraad was. Ik heb aangegeven dat ik hier niet 4 weken op wilde wachten. Het andere product werd uiteindelijk na 1 week wel bezorgd. Helaas was dit niet naar mijn zin en daarom heb ik het teruggestuurd. Volgens de track&trace code is dit 8 dagen geleden al bij VT Wonen afgeleverd, maar tot op de dag van vandaag heb ik dit nog niet bevestigd gekregen per mail. De kosten van het geannuleerde product heb ik na 3 weken nog steeds niet retour op mijn rekening gekregen, dus ik ben bang dat het bedrag van het geretourneerde artikel voorlopig ook nog niet terug ga krijgen. Zeer slechte service en communicatie!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Slechte webwinkel

    P van Dijk01-02-2017

    Bestellen voor de prijs waar ze mee adverteren is niet mogelijk. 2 keer gemaild, 0 reacties.
    Bestel heel veel online maar nooit meer bij vtwonen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Geen aanrader

    Janet26-01-2017

    Ik heb op 7 januari een bestelling bij deze webshop gedaan. De producten zouden binnen een week geleverd worden. Een dag later kreeg ik mail dat 1 van mijn bestelde artikelen niet op voorraad was. Vanaf 18 januari zou het product weer leverbaar zijn. Ik had de optie om de andere artikelen alvast te laten verzenden. Omdat het wat mij betreft niet op een paar dagen aan kwam heb ik het zo gelaten. Inmiddels is het 26 januari en ik heb nog niets. Ik heb een paar dagen geleden een mailtje verstuurd en daar heb ik geen reactie op gehad. Vandaag dan toch maar gebeld. Wat schets mijn verbazing; alle bestelde producten zijn niet meer voorradig en zijn er pas vanaf 24 februari weer! Dus ook de producten die er eerder wel waren en waar ik ook al voor betaald heb.
    Al met al een levertijd van 7 weken voor een theepot en 2 voorraadpotten.
    Slechte communicatie, slechte service, zeker geen aanrader. Ik mocht de bestelling wel annuleren. Nou, dat is nog eens vriendelijk. Zo behoud je je klanten...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    slechte klantenservice

    k.menk23-01-2017

    Bestelling geplaatst bij VT wonen. Kreeg bericht dat deel van de bestelling later geleverd werd. Indien ik het andere deel wilde ontvangen kon ik dit melden. Na melding wordt er echter na een week nog niets geleverd,zonder enig bericht.
    Klantenservice is onbereikbaar. Drie keer gebeld. Drie keer meer dan 10 minuten in de wacht. Uiteindelijk opgehangen.

    steffi 09-10-2017

    Na 5 emails, ontelbare telefoons en berichten op Facebook krijg ik maar geen hulp voor het terugsturen van een artikel. Slechtste klantenservice OOOOOOOIT!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichters

    Petra21-01-2017

    Ik heb bij VT Wonen kapstok haakjes besteld, zou binnen een paar weken verzonden worden.
    (Had een kado kaart gekregen van een vriendin, waar ik heel blij mee was)
    Maar wat schets mijn verbazing ik kreeg een mailtje dat de bestelling pas over drie maanden weer leverbaar is.
    Als ik hier niet mee akkoord ging dan kon ik de bestelling annuleren, dit heb ik toen gedaan want ik wilde dan wel wat anders bestellen. alleen mijn kado kaart had ik al weggegooid dus, maar dit was geen probleem volgens de Mevrouw aan de telefoon, ze gaf mij mijn kaart nummer door en dan zou ik weer een nieuwe bestelling kunnen doen binnen vijf werkdagen. Dat geprobeerd en helaas lukte dit dus niet, en toen maar weer gebeld met de klantenservice van VT wonen ze beloven om je dan een mailtje te sturen maar er gebeurt helemaal niets. Als je zelf een mailtje verstuurd krijg je al helemaal geen reactie. Dus mensen pas op en koop en bestel hier niets ze komen hun beloftes niet na, er wordt helemaal niets opgelost ook niet na drie keer bellen. Ik ben mijn geld kwijt en misschien ben ik wel niet de enige. Van mij mogen ze die tv programma wel van de televisie halen want een bedrijf dat op deze manier reclame maakt is geen knip voor de neus waard. Zelfs een ster is nog teveel voor dit bedrijf. Bestellen never en nooit weer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Weigering terugbetaling

    Marijn Grevink04-01-2017

    Na een product te hebben gevonden op de VT wonen webshop, hebben wij een tegoedbon gekocht om speciaal dat product te kunnen kopen. Na levering bleek dit een verkeerd product te zijn. Na veelvuldig contact is gebleken dat het product zoals ze aangeven op de site niet beschikbaar en zouden wij ons geld terug krijgen.

    Het product is vervolgens terug verstuurd en in goede staat aangekomen. Wij kregen hierover een bevestiging van VT wonen en met daarin dat ons het geld terug zouden krijgen.

    Later werden wij opgebeld met de mededeling dat we een tegoedbon terug zouden krijgen. In alle normale gevallen zou ik dit niet meer dan logisch vinden, behalve in dit geval. VT wonen maakt een fout door verkeerde informatie op de site te zetten, wij kopen, op basis van die (foutieve) informatie een bon om vervolgens in te kunnen leveren en krijgen vervolgens een verkeerd product. Het kan niet juist zijn dat we dan gewoon de bon maar terug krijgen en maar wat anders moeten kiezen.

    Dit is onjuist en raad iedereen ten strengste af aankopen te doen via de webshop. Je weet maar nooit, wie weet is de informatie wel onjuist en word je met een tegoedbon opgezadeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    nooit meer bestellen bij VT

    Anja Schellekens11-12-2016

    Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Jaja, aangekomen bij het winkelwagentje bleek het ineens 2 tot 6 dagen levertijd te zijn. Na 6 dagen gemaild, geen reactie. Later een algemene mail ontvangen dat 1 vd producten die ik besteld heb 5 maanden levertijd heb. Of ik de rest dan al wel vast wil ontvangen. Hallo, moet ik daar echt antwoord op geven? natuurlijk!!! Ik wil andere producten afzeggen en via een andere site bestellen (bij BOL en WEKHAMP wel gewoon op voorraad) Maar krijg wederom geen reactie van VT klantenservice. Dus maar weer opnieuw gemaild. Conclusie 3 weken later, niets in huis en geen geld terug. Mijn tip: gebruik de webshop ter inspiratie en bestel daarna je producten bij betrouwbare webwinkels

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Salontafel

    Nellie19-11-2016

    Tafel besteld, zou afgelopen week geleverd worden na een maand wachten. Helaas geen tafel gekregen, geen reactie op mail, telefonisch onbereikbaar. Heb wel gelijk moeten afrekenen. Waardeloos en bestel hier zeker nooit weer!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloze service

    Alassertje15-11-2016

    Tot twee keer toe het verkeerde artikel geleverd gekregen.
    Geen reactie op mail of klacht. Klantenservice komt beloftes niet na.
    Nu een maand verder en ik zit nog steeds zonder juist artikel.
    Zeer teleurgesteld in VT wonen klantenservice.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    waardeloze levering en service

    Lotte04-11-2016

    Tijdens het bestellen wordt aangegeven dat een artikel voorradig is en wordt ook een levertijd aangegeven, maar na betaling blijkt het artikel helemaal niet voorradig te zijn en kun je maanden wachten op een bestelling, als die al komt. Dit is me nu voor de tweede keer overkomen en ik heb hierover een klacht ingediend. Op deze klacht heb ik geen enkele reactie ontvangen. Waardeloze service en levering.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Schandalig!!

    Sanne R.18-10-2016

    Ik heb diverse artikelen bij vt wonen webshop besteld. Op het moment dat ik de artikelen in mijn winkelwagen had gedaan stond er dat deze voorradig waren (anders had ik de producten al niet besteld nl). Na betaald te hebben krijg ik een e-mail dat een aantal producten van de bestelling niet voorradig zijn en pas anderhalve maand later geleverd zullen worden. Omdat 1 product wel op voorraad was van mijn bestelling, ben ik er zelf achteraan gegaan om ervoor te zorgen dat deze alvast verstuurd werd en dit is uiteindelijk gedaan. Maar tot op heden (ruim 2,5 maand verder) heb ik de overige producten niet ontvangen en ontvang ik om de zoveel tijd de volgende email van vt wonen:

    Beste,

    Één of meer van de door u bestelde product(en) is op dit moment niet voorradig. De eerder gecommuniceerde leverdatum hebben wij helaas niet gehaald, onze excuses hiervoor.

    Zodra wij concrete informatie hebben over de leverdatum van uw bestelling, zullen wij u hierover verder informeren.

    Indien u de producten die op voorraad zijn wenst te ontvangen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

    U kunt hiervoor contact met ons opnemen via klantenservice@vtwonen.nl of telefoonnummer 088-5500107.

    Als wij niets van u vernemen, wachten wij met versturen totdat de bestelling compleet is.

    Met vriendelijke groet,
    vtwonen.nl
    Klantenservice

    En mail waar je helemaal niets aan hebt! Hoe VT wonen met hun klanten omgaat is ronduit belachelijk! Ik koop veel online en heb al een heleboel webshops uitgeprobeerd, maar dit is wel de meest waardeloze online shop die ik ooit heb meegemaakt! Ik raad niemand aan hier iets te kopen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    waardeloos

    bert klein12-08-2016

    heb een stoel besteld was eerst 4 dagen levertijd werd 4 weken , was verkeerde stoel, zou omgeruild worden maar mn geld werd teruggestort. hierop weer de stoel besteld en na enige telefoontjes en loze beloftes nog geen steek verder.
    voel me niet serieus genomen door die mensen daar

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Handige tips

    Lisa14-05-2016

    De website van VT Wonen vind ik heel leuk

    Er staan handige tips op over inrichting en je kunt ook bestellen

    Dat heb ik nog niet gedaan, want het is wel een beetje duur voor mij

    MAar ik wil wel nog wat bestellen want het is allemaal heel mooi!!

    Groetjes,
    Lisa

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Schrijf zelf een review over vtwonen

    Uw beoordeling