NederlandReview

  Ervaringen vtwonen

  Lees hier wat anderen zeggen over dit bedrijf. Vtwonen is een online shop en woonwinkel. Het is daarnaast nog veel meer met een eigen magazine. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is bij dit bedrijf. Als je een goede of slechte ervaring met ze hebt dan horen we graag van je. Het is goed om te ontdekken wat jij van dit bedrijf vindt. Door je mening te delen help je ook anderen om een goed beeld van Vtwonen te krijgen.

  Over vtwonen

  Alles wat je leuk vindt voor in je woning staat op Vtwonen.nl. Er is een ruim aanbod van alle bekendere merken en ook van alle bekende designers te vinden. Het is een zeer toonaangevende webshop waar je volop wooninspiratie kunt opdoen. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Er is onder andere een ruim assortiment voor Home en Living. Het gaat om merken als Umbra, Joseph Joseph, Jamie Oliver en ook van Brabantia als we het over bekende merken voor woonaccessoires hebben.

  Het assortiment is steeds groeiende en er komen steeds meer bekende merken bij en mooiere producten. Het is goed om de reacties te ontvangen op deze mooie producten wanneer ze in je woonkamer staan.


  Hoe pas je een donkere wand toe in je interieur? Zie hier de tips van vtwonen!

  Diensten van vtwonen

  Vtwonen heeft een uitgebreid pakket aan producten voor in de woning. Het is mooi om te zien waar je allemaal uit kunt kiezen. Het is mooi om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om de juiste producten te kiezen en ook aan te schaffen. Op Vtwonen is het allemaal mogelijk.

  Klachten, tips en complimenten over vtwonen

  Wanneer je een klacht hebt over de dienstverlening van vt wonen of van een product dan is het goed om hier een klacht over in te dienen. Ze zullen er dan alles aan doen om te zorgen voor een passende oplossing. Kwaliteit en service zijn kernwaarden van hun. Het is belangrijk dat al hun klanten tevreden zijn en blij.

  Een klacht wordt gemakkelijk ingediend via de telefoon, per post of per mail. Binnen zeven dagen mag je vervolgens een inhoudelijke reactie verwachten.

  De klacht kun je via de volgende kanalen indienen:
  Per post: SB Commerce B.V.
  T.a.v. Teamleider Klantenservice
  Postbus 1042
  3800 BA Amersfoort
  Per telefoon: 033-4538010
  Per mail : klantenservice@sbcommerce.nl

  Heb jij ervaring met vtwonen?

  Het is goed om ook jouw mening op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven.

  Lees ervaringen van klanten met online woonwinkel vtwonen. Hoe is de service, het bestelgemak, de levering? Is het aanbod modieus? Is er sale? Laat zelf ook je ervaring achter met vtwonen!

  vtwonen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (44)

  4.8
  39% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.4
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  4.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Badmat met 12 uur in huis!

  Gisteravond een badmat besteld van hkliving, gezien in het tijdschrift van VT wonen en daarna gauw online op hun eigen website besteld (ik zag m daarna ook in andere webshops, maar bij vt wonen was de verzending gewoon gratis). Ik was een beetje huiverig of ze wel met een dag zouden leveren maar vanochtend vroeg om half negen werd er hier al aangebeld en daar stond de bezorger al voor de deur! Ik had ook niet meer in mijn mail gekeken om te kijken hoe laat ze zouden komen, ik denk ik zie het wel, nou ze zijn dus heel erg snel bij VT wonen! Binnen 12 uur geleverd gewoon, of misschien wel sneller. en dus ook gratis verzending.

  De mat is heel goed verpakt, netjes ingerold in dik plastic en ook met een grote doos eromheen. Onze kat ook weer blij ;)

  Het aanbod op de website is trouwens ook heel groot en ik vond het bestellen heel makkelijk. Je vult gewoon ff een formuliertje in en we hebben met credit card afgerekend.

  Ik snap niet waarom mensen zo negatief zijn over vtwonen zoals ik hieronder zie... Ik ben superblij met de supersnelle bezorging en service!

  Door: H.01-07-2017
  Pascal24-05-2020

  Hoi ik heb voor de eerste keer besteld bij VTWONEN.nl en wel een opberg box. Deze is al drie weken onderweg met verschillende telefoontjes en mailtjes en ik krijg alleen maar te horen dat er een technische storing is, wat betekend dat ze niks voor mij kunnen doen. Geen leverdatum helemaal niks, als alleen maar afwachten afwachten en nog eens afwachten. Over een week ben ik een maand verder dit kan ik echt niet meer serieus nemen sorry met alle respect ik wacht nog een paar daagjes af en hoop op het beste. Vriendelijke groet Pascal.

  Pascal24-05-2020

  Hoi ik heb voor de eerste keer besteld bij VTWONEN.nl en wel een opberg box. Deze is al drie weken onderweg met verschillende telefoontjes en mailtjes en ik krijg alleen maar te horen dat er een technische storing is, wat betekend dat ze niks voor mij kunnen doen. Geen leverdatum helemaal niks, als alleen maar afwachten afwachten en nog eens afwachten. Over een week ben ik een maand verder dit kan ik echt niet meer serieus nemen sorry met alle respect ik wacht nog een paar daagjes af en hoop op het beste. Vriendelijke groet Pascal.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  vt wonen beurs was erg leuk!!

  Vorige week zaterdag naar de vt wonen beurs geweest

  ik vond het ontzettend leuk. Het was net alsof ik in het vtwonen magazine aan het rondlopen was. Heel veel inspiratie opgedaan en heel veel leuke woontips mee gekregen. Jammer dat veel dingen wel duur zijn, maar soms kun je als je een beetje creatief bent, zelf ook van alles maken met de tips die je daar hebt gezien.

  Ook leuk dat je overal je armbandje kunt scannen. Vorig jaar liep ik met tassen vol folders rond en kon op een gegeven moment niks meer meenemen haha, maar nu was dat veel minder.

  Het was wel erg druk toen ik binnen was, vooral bij de eettentjes stonden best wel lange rijen en er waren overal veel mensen. Maar wel erg lekker eten en ook mooi ingericht allemaal dus dat maakte het wachten weer goed hoor

  Volgend jaar wil ik weer gaan! Maar misschien ga ik dan op een andere dag.

  Door: Wendy Joris09-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  VT Wonen huisje bestellen ging goed

  Hallo allemaal,

  Ik ben gek op die stijl van VT Wonen en heb mijn huisje helemaal ingericht als een echt VT Wonen-huisje.
  Ik heb niet alles bij VT Wonen gekocht, ik vond ook bij bijv. de Ikea en zelfs de Xenos dingetjes die er heel goed bij pasten.
  Maar wel een aantal dingen speciaal bij VT wonen gezocht, zoals een heel mooi wijnrek en een setje lampen voor boven de tafel. In industriele kleuren.
  Alles is nu klaar en ik ben er heel blij mee, ziet er echt mooi en als een geheel uit.

  Ik zie dat niet iedereen tevreden is met bestellen bij VT Wonen, maar bij mij is alles gewoon echt goed gegaan. Ik had het pakket met een paar dagen in huis en het was ook gewoon compleet. Misschien had ik geluk of ik weet niet, maar het kan dus wel.

  Groetjes,
  Marjolijne

  Door: Marjolijne08-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Nu wel positieve ervaring, vloerkleed gekocht

  Ondanks een eerdere slechte ervaring met een moeizame retournering toch weer iets besteld bij VT Wonen. Ik had een bijzonder vloerkleed gezien in hun blad, op andere websites werd deze ook wel aangeboden, maar niet in groot formaat zoals ik dat wilde. Daardoor toch weer een bestelling gedaan bij VTwonen. En warempel, ditmaal ging het een stuk voorspoediger! Niet alleen had ik mijn bestelling ditmaal wel met 1 dag in huis, ook zag het kleed er perfect uit en ik ben nu wel erg tevreden met mijn aankoop.

  Of ze hebben de service sterk verbeterd of ik had de afgelopen keer gewoon pech ofzo... Ik ben nu in ieder geval erg tevreden met mijn nieuwe design!

  Door: Karina02-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Betaald maar geen levering al 3 maanden nu!

  Besteld, betaald, geen enkel product ontvangen, meerdere keren gebeld en gemaild. 

  Besteld en betaald in december 2018 maar tot op heden geen levering! Inmiddels 3 maanden later nog steeds geen oplossing, niet eens mijn volledige betaling terug en ook nog steeds geen enkel product ontvangen.

  Zeer slechte onbekwame én bijdehande klantenservice medewerkers.

  Door: EdA05-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Waarom bestaat VT wonen nog?

  Ik snap niet dat VT Wonen zo bekend en een "grote naam" is.

  Waarom heeft RADAR of de consumentenbond hier nog niks mee gedaan? 

  3 december besteld en betaald, zou op voorraad zijn. Leverdatum 14 december gekozen ivm vrij zijn voor levering. Vervolgens 14 dec niks geleverd gekregen (En niks vam VT gehoord over vertraging!), daarna verschillende keren gebeld (lange wachttijd) en gemaild.

  ELKE KEER ZELFDE ANTWOORD. Is binnen maar magazijn is vertraagd. Of: is in bestelling en wordt ieder moment verwachten maar magazijn loopt achter dus verzending kan wat vertraging hebben


  Uiteindelijk eind januari 2019 bericht; niet leverbaar, geld wordt teruggestort 

  Ik kan me niet voorstellen dat dit anno 2019 de manier van track en trace en klantenservice is.
  Ongeloofwaardig verhaal, zeker als je achteraf hier leest dat 8 van de 10 mensen dezelfd ervaring heeft..lijkt me erg sterk!

  Blijkbaar hadden ze het al niet ten tijde van bestellen, waarom dan een consument toch laten betalen en aan t lijntje houden een voorliegen?

  Door: Larissa 11-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geweldig tijdschrift, vooral de tips!

  Geweldig tijdschrift!

  Ik koop het blad geregeld los, maar overweeg nu een abonnement, want dat is weer goedkoper.

  Vooral de tips van de huizen en de inrichtingen vind ik helemaal te gek. Ik heb al heel veel trucjes nagedaan thuis en ook wel eens iets aangeschaft wat ik in het blad was tegengekomen. Uit het laatste nummer bijvoorbeeld een paar kleedjes besteld.

  Heel veel inspiratie haal ik uit VT Wonen, door de tips en de ideeën.

  Ik lees ook wel andere woonbladen soms, maar ik vind VT Wonen het leukst, ze schrijven helemaal mijn stijl, niet zo serieus maar wel interessant en handig

  Door: Mechteld Overbree19-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  VT Wonen wel leuk

  Ik vind VT Wonen wel leuk! Ik heb een tijdje een abonnement op het blad en vind het leuk om in te bladeren en lezen. iK heb nu zelf iets van drie keer iets besteld wat ik in het blad had gezien.Een keer een lampje en een deken en ook een setje met handdoekjes. Het werd gewoon met 1 of 2 dagen geleverd en ik heb nooit hoeven ruilen. Dus het kan ook goed gaan hier. En ik heb nog steeds het VT Wonen blad. Vind het op tv ook leuk.

  Door: Mare Janssen11-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Goede webshop

  Al meerdere keren bij vtwonen geshopt. Meerdere keren al positief verrast door de adequate levering, helaas nu voor het eerst een vertraging gehad.. Balen want ik keek echt uit naar mijn bestelling, maarja het is niet anders. Ik werd gelukkig wel goed ingelicht over de vertraging en wanneer ik hem wel kon verwachten. Gelukkig nu een paar dagen na de oorspronkelijke datum mijn bestelling ontvangen.

  Door: D. Alkmaar02-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Tafel uit programma

  Zondag een tafel gekocht die ik in het programma vtwonen had gezien. De tafel was Dinsdag (zoals aangegeven) keurig geleverd. De tafel was niet goedkoop maar dan is de kwaliteit ook hoog ( en mooi). Ik kijk regelmatig naar het programma en haal daar ook veel inspiratie vandaan, ik ben wel van plan om hier nog een keer iets te bestellen. Al met al ben ik tevreden over deze webshop

  Door: Dorus23-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Slecht bereikbaar!

  Ik heb een meubel besteld en wil deze retourneren. Op de site staat dat ik hiervoor telefonisch een afspraak moet maken. Na 15(!) keer gebeld te hebben eindelijk een medewerker aan de lijn. Alle andere keren heb ik maar na 20 minuten zelf de verbinding verbroken omdat ik maar in de wacht bleef zitten. Had in die tussentijd ook nog een mail gestuurd en een terugbel verzoek aangevraagd, ook daar wordt niet op gereageerd. Omdat ik gebruik had gemaakt van AfterPay, ook maar met hen contact opgenomen of de betalingstermijn uitgesteld kon worden. Zij deden daar gelukkig niet moeilijk over.
  Uiteindelijk dus retour afspraak gemaakt met VT wonen... Je raad het al, er kwam niemand opdagen op de afgesproken dag. Ik bestel hier nooit meer iets! En ga maar weer 15 keer bellen om een nieuwe afspraak in te plannen... Zucht!

  Door: Corinne de Graaf22-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Slechtste webshop ooit!

  Na 2 maanden wachten op mijn bestelling heb ik besloten mijn bestelling te annuleren. Begin november heb ik een bestelling geplaatst. Deze zou volgens de website de volgende dag geleverd worden. Kan uiteraard gebeuren dat dat iets later wordt, maar na enkele dagen toch gebeld. Wat blijkt, hij is nog niet binnen. Kan gebeuren. Aangegeven dat ik wil wachten op mijn bestelling. Wel vond ik het vreemd dat dit niet naar mij was gecommuniceerd. Eind november weer zelf gebeld omdat ik niet op de hoogte werd gehouden. 31 december zou mijn bestelling worden geleverd. Oke. 1.5 maand verder, maar goed eindelijk duidelijkheid. Ook begin januari hoorde ik niks. Ik heb daarom zelf gebeld. O nou weten van niks was het antwoord. Ik zou diezelfde dag een mail ontvangen met daarin duidelijkheid of en wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Uiteraard weer niks gehoord. Volgende dag werd mij (NA WÉÉÉR 20 MINUTEN IN DE WACHT TE HEBBEN GESTAAN) beloofd dat ik iets zou horen. Week later, weer niets gehoord. Ook vandaag konden ze mij niks vertellen. Ze zou erachteraan gaan. Ik heb haar uitgelegd dat ik daar geen vertrouwen meer in heb, aangezien ik telkens 'door onvoorziene omstandigheden' in de wacht word gezet. Hierop antwoordde de medewerkster: "waarom bel je dan steeds". Ummmh omdat ik iets 2 maanden geleden heb besteld, geen duidelijkheid krijg en ik mijn bestelling graag wil ontvangen, daarom! Dit was de druppel, bestelling geannuleerd. Had van VT-wonen echt een betere service verwacht en aan de reviews te zien, velen met mij!

  Door: jeske09-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Nooit meer

  Bestelling voor tv kastje geplaatst, er stond bij dat deze direct leverbaar was. Daarna een mail gekregen dat het rond de 24e december geleverd zou worden. Nieuwjaar, niets gehoord. Enkele keren gebeld, heel lang in de wacht gestaan. Eindelijk iemand aan de telefoon. Ze gingen me toevallig NET een mail sturen vandaag. De bestelling zou pas 16 januari aankomen bij het magazijn, een week later zou ik het ontvangen. Ik heb de bestelling geannuleerd. Wat een slechte communicatie en service. Levertijden zijn onjuist, en als ik andere reacties lees hadden we nog lang kunnen wachten op dit kastje. Slecht bereikbare klantenservice. Jammer. dit was een eenmalige bestelling, mij zien ze nooit meer terug daar. Kastje elders besteld, zelfde kastje, 50 euro goedkoper.

  Door: Nanda Vanhommerig08-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  VT Wonen: bestel hier nooit!

  Begin december een wandposter besteld, (kerstkado) zou 12 december geleverd worden. Nooit iets van ze gehoord, zelf gaan bellen op 16 december. Je staat 20 minuten in de wacht. Er werd beloofd dat artikel voor de kerst geleverd zou worden. Niets geleverd, geen enkele communicatie hierover, ronduit onbeschoft. Op 28-12 weer gebeld, weer 20 minuten in de wacht. Ik blijk bij 180 andere klanten te behoren die dit artikel besteld hebben. Op mijn vraag waarom er niet gecommuniceerd wordt hierover en ik zelf steeds moet bellen wordt er geantwoord dat dit met de afdeling communicatie is opgenomen, dat dit echt beter moet worden. (op 18 december zelfde antwoord gekregen) Ik vraag me af of die afdeling uberhaupt wel bestaat bij VT Wonen? En wat doen ze dan? Vervolgens zegt de telefoniste ook nog: maar U wordt toch nu goed geholpen?? Ik heb product geannuleerd, ben erg benieuwd wanneer ik geld terugzie. Slechtste online ervaring ooit!

  Door: Nicky28-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  leuke webshop

  leuke webshop heb al een aantal keer besteld
  maar soms doet de verzending er wel lang over dat is echt jammer

  vind het tvprogramma ook heel leuk!!

  Door: Laura Passer09-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Onbetrouwbaar!

  Butler m-1200 besteld zou op voorraad zijn, krijg geen bevestigingsmail over levering, zijn per mail of telefonisch niet te bereiken. Wat een aanfluiting maar wel reclame maken in woonprogramma's. Schandalig stoppen met die webshop! Geen of 1 ster geven niet mogelijk!

  Door: Fred Boting09-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Levertijden dramatisch

  Ik bestel een gieter die op voorraad is. Krijg 4-6 weken later pas bericht dat het product even niet leverbaar is en dat het nog 3-4 weken gaat duren. Wat is dit voor een service?

  Leuke producten, maar zo hoeft het niet van mij!

  Door: Priscilla06-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Levering 3 keer uitgesteld.

  Ik vindt een halve ster zelfs te veel. Heb 2 orders geplaatst (begin augustus) waar van ze zeiden dat alles op voorraad was. Omdat ik geen bevestigings mail heb ontvangen, Ben ik zelf er achteraan
  gaan bellen van hoe of wat. Krijg ik te horen dat het product er niet is en dat het over 2 weken weer op voorraad komt.

  Ik ben niet de moelijkste dus wacht het netjes af. 2 weken later ontvang ik een mail dat het is uitgesteld en dat het 3 weken later komt. 3 weken later ontvang ik weer een mail dat het weer is uitgesteld en dat het 2 weken later komt. 2 WEKEN LATER KRIJG IK WEER EEN MAIL! Helaas weer vertraagd... bladiebladiebla.

  Dus ik bel de hoofdlevernacier van het product en die geven aan dat de levertijd eind november is. IK HEB BEGIN AUGUSTUS BESTELD?

  Als je zo iets weet als webshop dan bespreek je dat met je klant en kijk je gezamelijk naar alternatieven. Maar dat is blijkbaar te veel gevraagd. Zal wel aan mij liggen. BESTEL HIER NOOIT.

  Door: Naomi17-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Komen afspraak niet na

  Stoelen besteld met levering naar keuze.
  Ideaal zou je denken daar wij elk fulltime werken en levering op zaterdag konden kiezen/aanvinken bij bestelling.

  Niets is minder waar: ,geen bericht dat levering grote producten niet mogelijk blijkt in weekend!!!
  Ook een tijd afspreken om eventueel toch iets te kunnen regelen om bestelling te ontvangen bleek niet mogelijk.
  Wij hebben rechtstreeks contact opgenomen met Flevobirds (logistiek bedrijf ingehuurd door webwinkel) om afspraak te regelen d.m.v. tijdig bericht wanneer chauffeur in buurt zou zijn te ontvangen.
  Helaas....ook dit ging mis.
  15 minuten voordat chauffeur op adres zou arriveren een bericht.
  Bijna onmogelijk hierop te reageren.

  Jammer dat er op veelbelovende website afspraken kunnen worden gemaakt die niet worden nagekomen.

  Door: Helene nabben24-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Levering niet volgende in huis

  Minpunt ze zeggen voor 22u besteld volgende dag in huis.. niet dus! Je krijgt er ook geen bericht over, je moet zelf er achter aan bellen.. na een hele dag te hebben gewacht op de spullen kan ik weer een dag vrijnemen om alsnog de spullen in ontvangst te nemen...

  Door: LE24-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over vtwonen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is vtwonen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 44 ervaringen geplaatst over vtwonen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 39% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is vtwonen actief?

  vtwonen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van vtwonen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.