NederlandReview

    Ervaringen FonQ

    Wat vindt u van FonQ? En natuurlijk wat vinden de consumenten over het bedrijf FonQ? Wij, NederlandReview, verzamelen reviews van andere consumenten die ervaring hebben meegemaakt met het bestellen van producten, het omgaan met de klachtencentrum en of het wel of niet op tijd wordt aangeleverd. NederlandReview is een platform waar u uw mening/review kunt achterlaten over een bedrijf zodat wij als NederlandReview weten hoe het bedrijf is. Ook kunnen de consumenten hier aan profiteren en kunnen ze hierdoor weten of het bedrijf wel of niet geschikt is om daar iets te gaan kopen. Hiermee bieden we een goede service en samen met andere consumenten kijken we dus of het een geschikte bedrijf voor je is om daar je spullen te gaan kopen. Graag willen we weten wat uw mening is over Fonq.nl.

    Over Fonq

    Wat is FonQ? FonQ is een webwarenhuis met meer dan 40.000 artikelen/producten in hun assortiment. Het zijn kleurrijke en bijzondere producten die het leven iets of net beter maken met cadeau’s, voor je huis of voor in de schuur. Je vindt unieke cadeau- en designproducten en een groot assortiment op het gebied van wonen, koken en tuin producten die je bij Fonq.nl kan vinden voor in en om het huis. Het is een eigentijdse webwarenhuis waar je zeker leuke en unieke designproducten kunt vinden volgens FonQ. In hun grote enorme assortiment met ruim 50.000 producten en de beste merken vind je alles voor in en om het huis volgens hen. Klopt dit volgens jou dat je alles kan vinden voor in en om het huis? En dat er een groot assortiment is op het gebied van wonen, koken en tuin producten? Zo ja, laat je review achter.


    FonQ is onderdeel van RFS Holding BV waaronder ze ook de baas zijn over wehkamp.nl RFS is de marktleider op het gebied van online winkelen in Nederland. Het webwarenhuis is opgericht in het jaar 2003 die een jong en snelgroeiend e-commercebedrijf is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en er werken ongeveer 190 personen in het gehele ordertraject; Marketing, logistiek, voorraad, inkoop klantenservice en flfillment.

    Love or hate? Een van de typische reclames van FonQ

    FonQ

    diensten
    FonQ is een groot bedrijf met een grote assortiment zoals ik het net heb verteld. Je hebt categorieën zoals Wonen & Design, Koken & Tafelen, Lifestyle, Tuin & Vrijetijd & Huishouden , Body & Sport en Baby & Kids. In de Wonen & Design categorie heb je producten voor in de badkamer, heb je accessoires voor in de toilet, vloerkleed of zitzak om te luieren.

    Ook hebben ze natuurlijk horloges van verschillende merken, boeken en gadgets. Volgens FonQ kon je van alles vinden en lijkt het dat jou ook zo? Graag willen we uw review horen.

    Klachten

    Een bedrijf als FonQ heeft natuurlijk een klantenservice waar u uw vragen kunt stellen of als u klachten heeft. FonQ streeft namelijk naar een uitstekende klantenservice waarbij het doel van hun de verwachting is. FonQ heeft ook een telefonisch contactlijn die bereikbaar is op werkdagen van 09:00 – 22:00 uur, en zaterdag + zondag van 10:00 – 17:00 uur.

    Heeft u een keer de klantenservice van FonQ benaderd? Zo ja, klopt het dat zij een uitstekende klantenservice hebben? Laat uw mening achter voor de consumenten.

    Beoordelingen & reviews over FonQ. Leuke producten maar ook goed en makkelijke bestellen en retourneren? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Bij NederlandReview

    FonQ
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (40)

    4.6
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Fontein set en lampen

    Maandag via fonq een fonteinset besteld die bij andere leveranciers langer dan 3 weken zou duren. Via fonq zou dit uiterlijk donderdag bezorgd worden.

    Vandaag mijn pakket binnen gekregen en zeer te spreken over de service. Het pakket was daarnaast goed verpakt en is zonder beschadigingen afgeleverd.

    Ook 2 lampen besteld waarvan 1 keurig op tijd binnen was. Van de andere lamp had ik een nette mail ontvangen dat deze vertraagd was. Nu alsnog de 2de lamp binnen het termijn binnen gekregen dat zij aangaven bij aanschaf.

    Ik zou zeker meer bestellen via fonq!

    Door: Romy16-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Lamp voor Sinterklaas besteld

    Ze hebben inderdaad wel wat leuke spulletjes
    Ik had een gekke lamp besteld voor Sinterklaas voor mijn moeder. Die was gelukkig op tijd geleverd, een dag later dan ik deze had besteld, net op tijd voor Sinterklaas.
    Bestellen ging makkelijk en ik vond de prijs wel ok. Niet extreem goedkoop, maar hij was in het echt erg mooi!

    Door: Nina Witmans06-12-2017
    Wenny Verbeek 03-06-2020

    Waardeloze webwinkel. Wacht al sinds 12 april op de levering van 2 tuintafeltjes. Wordt van alles beloofd maar afspraken worden niet nagekomen. Zal hier nooit meer iets bestellen!

    Wenny Verbeek 03-06-2020

    Waardeloze webwinkel. Wacht al sinds 12 april op de levering van 2 tuintafeltjes. Wordt van alles beloofd maar afspraken worden niet nagekomen. Zal hier nooit meer iets bestellen!

    Kelly Bakens03-07-2020

    Hier ook, de klantenservice doet helemaal niets. En mijn review word nog vanzelf aangepast naar goed ook nog!

    Joke Smith15-07-2020

    Heel erg slecht. Ze leveren niets. Niet eens te laat maar gewoon helemaal niet. Het lukt mij maar niet hun giftcard te verzilveren. Gouden tip: bestel hier niets.

    Hans Gabr 06-08-2020

    Dinsdag besteld voet voor parasol, zou andere dag gelvererd worden. Komt nu pas vrijdag.. geef een bestelling meteen af bij post.nl en niet twee dagen later. Lijkt wel een eenmanszaak.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Nr 1 vind ik

    Beter dan wehkamp, bol.com en coolbue. Deze gasten zouden eigenlijk op nr1 moeten staan. Bestel veel online en fonq heeft me nog nooit teleurgesteld. Andere grote warenhuizen wel. factuurtje verkeerd, nooit aangekomen enzo. Bij fonq tot op heden elke keer nagekomen wat ze beloven. Vandaar even een reviewtje wat ik eigenlijk nooit doe.

    Door: Tolzan05-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Veel leuke aanbiedingen

    ze hebben echt heel veel leuke spulletjes en aanbiedingen.

    het leukste als je NIET op zoek bent naar iets speciaals, maar gewoon eens wil shoppen.

    Oh en heb nu al een paar keer iets besteld en elke keer is dat gewoon keurig verpakt en snel verstuurd. Fijn dat ze er nog zijn, winkels die gewoon waarmaken

    Door: L. Kuchar13-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vivere Combo Tweepersoons Hangmat met Standaard

    Website ziet er mooi en betrouwbaar uit. Prijzen zijn prima. En blij met de mogelijkheid voor een 'tweede kans' product.
    Echter al twee keer gehad dat de levertijd niet overeen kwam met het aangegeven bezorgmoment 'vandaag besteld morgen in huis' zoals op de website en mijn order werd aangegeven. Sterker nog, ik kreeg helemaal geen mail met een verzend bevestiging.
    Nadat ik bij mijn eerdere bestelling via het contactformulier mijn melding had gedaan kreeg ik een dag of twee daarna een reactie dat het verzonden was.
    ik wacht nog steeds op mijn tweede bestelling: Voor de verjaardag van mijn vriend was ik op zoek naar een betaalbaar maar degelijke hangmat + standaard. Het tweede kans product gekozen, deze zou de volgende dag bezorgd worden. Maar ik wacht nu 3 dagen later nog steeds op het verzend bewijs van Fonq. Ik heb ze 2 keer gemaild en op 6 verschillende momenten geprobeerd te bellen. Maar wordt er steeds direct of na 10 minuten uitgegooid. Zogenaamd is de 'wachtrij te lang'. Ik bestel hier nooit meer; de communicatie is misleidend en er is geen contact mogelijk met de klantenservice. Onbetrouwbaar dus.

    Door: Marloes12-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Boretti Barilo Houtskoolbarbeque

    Ruim een week moeten wachten op onze bestelling, terwijl er stond dat het de volgende dag geleverd zou worden. Meerdere malen contact opgenomen met Fonq. Echter werden we steeds afgescheept met beloften die niet werden nagekomen. Daarnaast liet de communicatie te wensen over. Volgens hen was er een storing geweest, waardoor alles vertraging op had gelopen. Het minste wat er dan gedaan kan worden, is de klanten die op hun pakketje wachten even op de hoogte brengen. Ook dit hadden ze dus niet gedaan.

    Voor mij de laatste keer dat ik wat bij Fonq heb besteld!

    Door: Janou11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Top

    Na helemaal gek te worden van de reclame van Fonq op tv ben ik toch eens gaan kijken naar wat ze nou eigenlijk allemaal verkochten. Ik was aangenaam verrast en heb toen een aantal leuke accessoires besteld voor in de woonkamer. Goede kwaliteit voor een mooi prijsje. Ik zou zeker nog een keer bij fonq bestellen.

    Door: Marielle24-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Leuke dingen die je elders niet ziet

    Ook al vind ik die reclames een beetje debiel, ik werd toch verleid eens te kijken bij Fonq en ik moet zeggen: ze hebben er echt leuke dingen die ik elders nog niet was tegengekomen. Mooi!

    Verzending telkens snel en alles goed gegaan steeds.

    Door: L. Rijer29-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Leuke gekke spullen

    Leuke collectie aan gekke spullen en ze hebben veel keuze!

    Mijn bestelling duurde drie dagen om te arriveren, niet heel snel vond ik dat, maar het was wel goed verpakt en zag er net zo uit als op de foto

    Door: Else15-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Traditional wijnrek

    We moesten het pakketje helemaal zelf in elkaar inzetten, dit was niet te doen. Alles was scheef, waardeloze aankoop dit. Heel teleurgesteld.

    Door: Jaco 14-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Gift card

    Wat een kut bedrijf! Ze kunnen nog een voorbeeld nemen aan bol.com en coolblue wat service betreft. Ben je ontevreden over een product, krijg je je geld niet terug maar een cadeaubon! Wat opzich prima is, maar dan ga je op zoek naar iets nieuws en kan je die dan uiteindelijk bij het betalen niet kopen omdat de giftcard niet geldig bij verkooppartners nou laat de site daar nou net uit bestaan! Zit nog steeds met een giftcard maar koop hier na nooit meer wat!

    Door: Sarah de Leeuw 24-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Eva Solo Fireglobw

    Geen enkel pluspunt aan mijn ervaring.

    Als je iets op je site zet dat geleverd wordt tussen 5-7 dagen, verwacht ik niet na 3 weken te moeten wachten we hebben het niet op voorraad, je moet tot oktober wachten!

    Door: Jelmer Buis 22-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Lounge set

    Levering zou binnen 2 tot 4 dagen zijn , werd een week , nou oke
    Komt de levering is hij niet compleet zou 2 dagen later komen , nu weer een week verder en nog niks .
    Klantenservice niet bereikbaar en track en tracé code wordt elke dag ge-update maar helaas .

    Als je zo met klanten omgaat dan zou ik er nooit meer iets bestellen

    Door: Ary10-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Allibert Lyon tafel

    1-3 dagen levertijd en nu na 5 weken nog steeds aan het wachten op het pakket. Klantenservice doet zowel via email als telefonisch helemaal niets. Kan het pakket ook niet annuleren. Ik ga hier nooit meer iets bestellen! Slechtste klantenservice die er is

    Door: Kelly Bakens03-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Menu lamp

    De lamp is maar voor de helft bezorgd. Direct contact opgenomen zowel per mail als telefonisch. Een week geleden een medewerker gesproken die zou het oplossen maar nooit mee wat vernomen. Inmiddels weer geprobeerd te bellen maar ‘door drukte’ word je er na 10 minuten uitgegooid (zonder iemand te spreken) en per mail en social krijg ik geen enkele reactie. Al meer dan een week mee bezig en ondertussen zit ik dus met een halve lamp van 200 euro die ik niet kan gebruiken!

    Door: Tamara 30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Pizzasteen

    Klantenservice is niet te bereiken. Op mail wordt niet gereageerd en de prijs!😱 echt niet kopen hier! Kijk eerst verder bij Bol.com, Coolblue etc. Die hebben een betere service, zijn goedkoper en boven al: bereikbaar!

    Door: Anne29-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Platinum aruba parssol

    KOOP AUB NOOIT IETS BIJ FONQ!!!!
    bestellen en betalen gaat goed..maar zodra je t product hebt..ik kreeg een kapotte parasol...trekken ze hun handen terug!!!!!..mensen ga naar n ande site

    Door: Miranda24-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Nordic toiletborstel houder 79,95

    De toiletbrostelhouder lekt als een vergiet en roest vreselijk.Blijf mailen en foto's sturen naar FOnq maar geen reaktie. Is toch een item van 79,95 en 2jaar garantie.

    Door: Betty Mikkers22-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    bureau WOOOD

    Echt ontzettend teleurgesteld in vtwonen by fonq.
    Ik heb een bureau besteld die 1-3 werkdagen later zou binnenkomen en ik wacht inmiddels al 6 weken! Heb meerdere malen contact opgenomen omdat ze niks lieten weten en telkens wijzen ze op een 'technische storing' en kunnen ze niet aangeven hoe lang dit gaat duren. Ik had het bureau besteld omdat ik thuis aan mijn scriptie wilde werken, maar aangezien ik deze over 4 dagen moet inleveren heeft het geen zin meer. Echt hele slechte communicatie vanuit hun en niet betrouwbaar!!

    Door: Silke van de Put22-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hangmat

    4 week geleden een hangmat besteld.
    Tot op heden nog niets ontvangen.
    Gebeld en gemaild.
    Je bestelling staat klaar om verzonden te worden, maar er gebeurt niets.
    Annuleren kon ook niet meer.
    Echt een service van niks.

    Door: K.Stulen10-06-2020
    K. Hartman, 12-06-2020

    Niet bestellen!!

    K. Hartman, 12-06-2020

    Niet bestellen!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over FonQ

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is FonQ een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 40 ervaringen geplaatst over FonQ. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is FonQ actief?

    FonQ is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen, Elektronica, Kantoor, hobby, feest & merch, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FonQ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.