NederlandReview

    Ervaringen FonQ

    Wat vindt u van FonQ? En natuurlijk wat vinden de consumenten over het bedrijf FonQ? Wij, NederlandReview, verzamelen reviews van andere consumenten die ervaring hebben meegemaakt met het bestellen van producten, het omgaan met de klachtencentrum en of het wel of niet op tijd wordt aangeleverd. NederlandReview is een platform waar u uw mening/review kunt achterlaten over een bedrijf zodat wij als NederlandReview weten hoe het bedrijf is. Ook kunnen de consumenten hier aan profiteren en kunnen ze hierdoor weten of het bedrijf wel of niet geschikt is om daar iets te gaan kopen. Hiermee bieden we een goede service en samen met andere consumenten kijken we dus of het een geschikte bedrijf voor je is om daar je spullen te gaan kopen. Graag willen we weten wat uw mening is over Fonq.nl.

    Over Fonq

    Wat is FonQ? FonQ is een webwarenhuis met meer dan 40.000 artikelen/producten in hun assortiment. Het zijn kleurrijke en bijzondere producten die het leven iets of net beter maken met cadeau’s, voor je huis of voor in de schuur. Je vindt unieke cadeau- en designproducten en een groot assortiment op het gebied van wonen, koken en tuin producten die je bij Fonq.nl kan vinden voor in en om het huis. Het is een eigentijdse webwarenhuis waar je zeker leuke en unieke designproducten kunt vinden volgens FonQ. In hun grote enorme assortiment met ruim 50.000 producten en de beste merken vind je alles voor in en om het huis volgens hen. Klopt dit volgens jou dat je alles kan vinden voor in en om het huis? En dat er een groot assortiment is op het gebied van wonen, koken en tuin producten? Zo ja, laat je review achter.


    Love or hate? Een van de typische reclames van FonQ

    FonQ is onderdeel van RFS Holding BV waaronder ze ook de baas zijn over wehkamp.nl RFS is de marktleider op het gebied van online winkelen in Nederland. Het webwarenhuis is opgericht in het jaar 2003 die een jong en snelgroeiend e-commercebedrijf is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en er werken ongeveer 190 personen in het gehele ordertraject; Marketing, logistiek, voorraad, inkoop klantenservice en flfillment.

    FonQ

    diensten
    FonQ is een groot bedrijf met een grote assortiment zoals ik het net heb verteld. Je hebt categorieën zoals Wonen & Design, Koken & Tafelen, Lifestyle, Tuin & Vrijetijd & Huishouden , Body & Sport en Baby & Kids. In de Wonen & Design categorie heb je producten voor in de badkamer, heb je accessoires voor in de toilet, vloerkleed of zitzak om te luieren.

    Ook hebben ze natuurlijk horloges van verschillende merken, boeken en gadgets. Volgens FonQ kon je van alles vinden en lijkt het dat jou ook zo? Graag willen we uw review horen.

    Klachten

    Een bedrijf als FonQ heeft natuurlijk een klantenservice waar u uw vragen kunt stellen of als u klachten heeft. FonQ streeft namelijk naar een uitstekende klantenservice waarbij het doel van hun de verwachting is. FonQ heeft ook een telefonisch contactlijn die bereikbaar is op werkdagen van 09:00 – 22:00 uur, en zaterdag + zondag van 10:00 – 17:00 uur.

    Heeft u een keer de klantenservice van FonQ benaderd? Zo ja, klopt het dat zij een uitstekende klantenservice hebben? Laat uw mening achter voor de consumenten.

    Beoordelingen & reviews over FonQ. Leuke producten maar ook goed en makkelijke bestellen en retourneren? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Bij NederlandReview.nl

    FonQ
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    6,6
    58% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,4
    Service
    rating
    5,6
    Prijs
    rating
    6,6
    Leveren
    rating
    6,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Diverse

    Assortiment en prijs lijkt goed maar als je bestelt is het product ineens fors duurder! 3 x meegemaakt.
    Dit kan echt niet!

    Door: Andrea Brandsma 19-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Diverse fotolijsten

    Wat een verschrikkelijke klantenservice! FonQ heeft mooie artikelen, stuurt veel mailtjes met allerlei aanbevelingen maar geven niet thuis als ze je geld moeten retourneren, een klacht indiend of gewoon een e-mail stuurt. En de klantenservice is onbereikbaar en hangt na 15 minuten in de wacht te hebben gestaan vanzelf op. De aanhouder wint zou je zeggen dus na 3 keer 15 minuten in de wacht te hebben gestaan heb ik eindelijk een medewerker gesproken. Deze zeer sjacherijnig persoon wist mij te vertellen dat er waarschijnlijk een typefout is gemaakt in het bedrag dat ik terug zou krijgen en ik wel degelijk 29,95 ipv 9,95 terug zou krijgen. Ook werd mij beloofd dat ik het spoedig terug zou krijgen. Helaas, op 12/12/19 is de ontvangst van mijn retour bevestigd en tot op heden, 15 dagen later, nog geen geld terug ontvangen. Klantenservice gooit nu gelijk de telefoon er op wegens drukte. Kennelijk zijn er meer mensen die klachten hebben. E-mailen heeft ook geen zin want ondanks het bericht dat ze er snel op terug komen hoor je nooit meer iets. Zelfs een eigen verzoek om een review wordt pas geplaatst na hun reactie wat ik nooit krijgt. Vanwege de slechte review verwacht ik dat ik nooit een reactie krijg zodat er alleen maar positieve reviews op hun site geplaatst kunnen worden. Ik verwacht dat ik naar mijn geld kan fluiten. Voor mij nooit meer fonQ want helaas is dit niet mijn eerste slechte ervaring.

    Door: Saskia 27-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5
    rating

    Lezing Miami sunrise wekker

    Voor de feestdagen heb ik een bestelling geplaatst bij Fonq. Op 2 plekken op de site stond namelijk nadrukkelijk 'vandaag besteld, maandag in huis'. De levering verloopt via PostNL en daar lees ik op maandag dat zij nog wachten op de zending... Uiteraard hoop ik toch dat hier een fout is en dat er aan een oplossing gewerkt kan worden. Dus ik bel de klantenservice van VT wonen-Fonq op. Ruim 45 minuten heb ik totaal in de wacht gestaan. Ik voel me machteloos in deze situatie en vooral heel erg teleurgesteld omdat er nu iemand een cadeau moet missen.

    Door: Jennifer Lubbersen 23-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Infrarette tafelgrill

    Toen ik de grill bestelde stond er ' vandaag besteld, over 2 dagen geleverd'. 2 dagen later, niks. Op zaterdag kijk ik en staat er 'uitverkocht' bij de grill. Alwel betaald via ideal. Klantenservice gebeld. 3x een uur aan de telefoon gehangen. Iedere keer na 10 minuten verbinding verbroken. Tenslotte tot mijn verbazing toch contact. Stomme muts hoeft mijn ordernummer niet want ze had mijn order al op de pc. Geloof het zelf. Dezelfde muts noemt mij mevr. Ineke in plaats van mevr. R. Ze kon mijn achternaam niet noemen. Hoezo heeft mijn gegevens voor zich????? Ze zou mijn gegevens aan een ander doorspelen en ik zou diezelfde avond nig terug gebeld worden. Nou je raad het al..... Niet dus. Dag later weer paar uur aan telefoon gehangen. Niks. Dus maar mail gestuurd in de hoop dat daar op gereageerd word. Zo niet en als mijn geld niet binben 14 dagen op mijn rekenning staat dan worden er verdere stappen ondernomen. Voor mij noou geen fobq meer!!!

    Door: Ineke 21-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Dekbed

    Wil artikel retour sturen. Maat niet goed. Krijg na twee keer mailen en een klantenservice die telkens wegens drukte de verbinding verbreekt. Maar geen contact. Wil alleen maar een retouradres hebben. Dit valt niet mee bij Fonq. Slecht hoor. Kan toch niet zo heel moeilijk zijn!!!!!!!

    Door: Ellen Janssen 19-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6
    rating

    Lamp voor Sinterklaas besteld

    Ze hebben inderdaad wel wat leuke spulletjes
    Ik had een gekke lamp besteld voor Sinterklaas voor mijn moeder. Die was gelukkig op tijd geleverd, een dag later dan ik deze had besteld, net op tijd voor Sinterklaas.
    Bestellen ging makkelijk en ik vond de prijs wel ok. Niet extreem goedkoop, maar hij was in het echt erg mooi!

    Door: Nina Witmans 06-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Leuke gekke spullen

    Leuke collectie aan gekke spullen en ze hebben veel keuze!

    Mijn bestelling duurde drie dagen om te arriveren, niet heel snel vond ik dat, maar het was wel goed verpakt en zag er net zo uit als op de foto

    Door: Else 15-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Waardeloos

    Kansloze webwinkel. Ten eerste een beschadigde stoel geleverd. Kan gebeuren. Vervolgens wordt een vervangende stoel in de verkeerde kleur!!! geleverd en dus staan er inmiddels twee stoelen die retour moeten. Klantenservice onmogelijk te bereiken maar via een omweg (bel het showroom nummer 030 - 760 04 80) toch een medewerker aan de telefoon.
    Na 16 dagen gezeik met Fonq -waarna er nog steeds 2 stoelen retour moeten-, onderneemt deze winkel een vakkundige poging haar klant af te wimpelen met €10 cashback of een flesje slobberwijn uit de webshop. Totaal kansloos. Nooit meer Fonq!!!

    Door: b 16-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Leuke dingen die je elders niet ziet

    Ook al vind ik die reclames een beetje debiel, ik werd toch verleid eens te kijken bij Fonq en ik moet zeggen: ze hebben er echt leuke dingen die ik elders nog niet was tegengekomen. Mooi!

    Verzending telkens snel en alles goed gegaan steeds.

    Door: L. Rijer 29-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Nr 1 vind ik

    Beter dan wehkamp, bol.com en coolbue. Deze gasten zouden eigenlijk op nr1 moeten staan. Bestel veel online en fonq heeft me nog nooit teleurgesteld. Andere grote warenhuizen wel. factuurtje verkeerd, nooit aangekomen enzo. Bij fonq tot op heden elke keer nagekomen wat ze beloven. Vandaar even een reviewtje wat ik eigenlijk nooit doe.

    Door: Tolzan 05-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Veel leuke aanbiedingen

    ze hebben echt heel veel leuke spulletjes en aanbiedingen.

    het leukste als je NIET op zoek bent naar iets speciaals, maar gewoon eens wil shoppen.

    Oh en heb nu al een paar keer iets besteld en elke keer is dat gewoon keurig verpakt en snel verstuurd. Fijn dat ze er nog zijn, winkels die gewoon waarmaken

    Door: L. Kuchar 13-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Top

    Na helemaal gek te worden van de reclame van Fonq op tv ben ik toch eens gaan kijken naar wat ze nou eigenlijk allemaal verkochten. Ik was aangenaam verrast en heb toen een aantal leuke accessoires besteld voor in de woonkamer. Goede kwaliteit voor een mooi prijsje. Ik zou zeker nog een keer bij fonq bestellen.

    Door: Marielle 24-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over FonQ

    Uw beoordeling