NederlandReview

    Ervaringen FonQ

    Wat vindt u van FonQ? En natuurlijk wat vinden de consumenten over het bedrijf FonQ? Wij, NederlandReview, verzamelen reviews van andere consumenten die ervaring hebben meegemaakt met het bestellen van producten, het omgaan met de klachtencentrum en of het wel of niet op tijd wordt aangeleverd. NederlandReview is een platform waar u uw mening/review kunt achterlaten over een bedrijf zodat wij als NederlandReview weten hoe het bedrijf is. Ook kunnen de consumenten hier aan profiteren en kunnen ze hierdoor weten of het bedrijf wel of niet geschikt is om daar iets te gaan kopen. Hiermee bieden we een goede service en samen met andere consumenten kijken we dus of het een geschikte bedrijf voor je is om daar je spullen te gaan kopen. Graag willen we weten wat uw mening is over Fonq.nl.

    Over Fonq

    Wat is FonQ? FonQ is een webwarenhuis met meer dan 40.000 artikelen/producten in hun assortiment. Het zijn kleurrijke en bijzondere producten die het leven iets of net beter maken met cadeau’s, voor je huis of voor in de schuur. Je vindt unieke cadeau- en designproducten en een groot assortiment op het gebied van wonen, koken en tuin producten die je bij Fonq.nl kan vinden voor in en om het huis. Het is een eigentijdse webwarenhuis waar je zeker leuke en unieke designproducten kunt vinden volgens FonQ. In hun grote enorme assortiment met ruim 50.000 producten en de beste merken vind je alles voor in en om het huis volgens hen. Klopt dit volgens jou dat je alles kan vinden voor in en om het huis? En dat er een groot assortiment is op het gebied van wonen, koken en tuin producten? Zo ja, laat je review achter.


    FonQ is onderdeel van RFS Holding BV waaronder ze ook de baas zijn over wehkamp.nl RFS is de marktleider op het gebied van online winkelen in Nederland. Het webwarenhuis is opgericht in het jaar 2003 die een jong en snelgroeiend e-commercebedrijf is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en er werken ongeveer 190 personen in het gehele ordertraject; Marketing, logistiek, voorraad, inkoop klantenservice en flfillment.

    Love or hate? Een van de typische reclames van FonQ

    FonQ

    diensten
    FonQ is een groot bedrijf met een grote assortiment zoals ik het net heb verteld. Je hebt categorieën zoals Wonen & Design, Koken & Tafelen, Lifestyle, Tuin & Vrijetijd & Huishouden , Body & Sport en Baby & Kids. In de Wonen & Design categorie heb je producten voor in de badkamer, heb je accessoires voor in de toilet, vloerkleed of zitzak om te luieren.

    Ook hebben ze natuurlijk horloges van verschillende merken, boeken en gadgets. Volgens FonQ kon je van alles vinden en lijkt het dat jou ook zo? Graag willen we uw review horen.

    Klachten

    Een bedrijf als FonQ heeft natuurlijk een klantenservice waar u uw vragen kunt stellen of als u klachten heeft. FonQ streeft namelijk naar een uitstekende klantenservice waarbij het doel van hun de verwachting is. FonQ heeft ook een telefonisch contactlijn die bereikbaar is op werkdagen van 09:00 – 22:00 uur, en zaterdag + zondag van 10:00 – 17:00 uur.

    Heeft u een keer de klantenservice van FonQ benaderd? Zo ja, klopt het dat zij een uitstekende klantenservice hebben? Laat uw mening achter voor de consumenten.

    Beoordelingen & reviews over FonQ. Leuke producten maar ook goed en makkelijke bestellen en retourneren? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Bij NederlandReview

    FonQ
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (56)

    4.6
    46% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Fontein set en lampen

    Maandag via fonq een fonteinset besteld die bij andere leveranciers langer dan 3 weken zou duren. Via fonq zou dit uiterlijk donderdag bezorgd worden.

    Vandaag mijn pakket binnen gekregen en zeer te spreken over de service. Het pakket was daarnaast goed verpakt en is zonder beschadigingen afgeleverd.

    Ook 2 lampen besteld waarvan 1 keurig op tijd binnen was. Van de andere lamp had ik een nette mail ontvangen dat deze vertraagd was. Nu alsnog de 2de lamp binnen het termijn binnen gekregen dat zij aangaven bij aanschaf.

    Ik zou zeker meer bestellen via fonq!

    Door: Romy16-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    oxo knoflookpers

    Het is opmerkelijk dat mijn review van de Oxo knoflookpers niet werd geplaatst. Ik beschreef dat ik hem op een aantal punten prima vind, maar dat het materiaal uiteindelijk corrodeert in de afwasmachine. Alles overigens in keurige bewoordingen beschreven.
    Deze gang van zaken heeft mij wantrouwiger gemaakt t.a.v. de reviews op de Fonq-website. Het heeft er immers de schijn van, dat kritische geluiden worden uitgefilterd.

    Door: Elise16-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Lamp voor Sinterklaas besteld

    Ze hebben inderdaad wel wat leuke spulletjes
    Ik had een gekke lamp besteld voor Sinterklaas voor mijn moeder. Die was gelukkig op tijd geleverd, een dag later dan ik deze had besteld, net op tijd voor Sinterklaas.
    Bestellen ging makkelijk en ik vond de prijs wel ok. Niet extreem goedkoop, maar hij was in het echt erg mooi!

    Door: Nina Witmans06-12-2017
    Wenny Verbeek 03-06-2020

    Waardeloze webwinkel. Wacht al sinds 12 april op de levering van 2 tuintafeltjes. Wordt van alles beloofd maar afspraken worden niet nagekomen. Zal hier nooit meer iets bestellen!

    Wenny Verbeek 03-06-2020

    Waardeloze webwinkel. Wacht al sinds 12 april op de levering van 2 tuintafeltjes. Wordt van alles beloofd maar afspraken worden niet nagekomen. Zal hier nooit meer iets bestellen!

    Kelly Bakens03-07-2020

    Hier ook, de klantenservice doet helemaal niets. En mijn review word nog vanzelf aangepast naar goed ook nog!

    Joke Smith15-07-2020

    Heel erg slecht. Ze leveren niets. Niet eens te laat maar gewoon helemaal niet. Het lukt mij maar niet hun giftcard te verzilveren. Gouden tip: bestel hier niets.

    Hans Gabr 06-08-2020

    Dinsdag besteld voet voor parasol, zou andere dag gelvererd worden. Komt nu pas vrijdag.. geef een bestelling meteen af bij post.nl en niet twee dagen later. Lijkt wel een eenmanszaak.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Veel leuke aanbiedingen

    ze hebben echt heel veel leuke spulletjes en aanbiedingen.

    het leukste als je NIET op zoek bent naar iets speciaals, maar gewoon eens wil shoppen.

    Oh en heb nu al een paar keer iets besteld en elke keer is dat gewoon keurig verpakt en snel verstuurd. Fijn dat ze er nog zijn, winkels die gewoon waarmaken

    Door: L. Kuchar13-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Slechte service

    Een van mijn eetkamerstoel is na 1 keer zitten kapot gegaan. Ik ben nu al drie weken bezig om dat te laten oplossen. Fonq wacht op antwoord van leverancier. En stuurt 1 keer in de week een reminder,en daar maar moet ik het mee doen. Heel slecht service voor mij aanleiding om nooit meer iets bij fonq te kopen

    Door: Maureen Mohlmann13-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Bestekset

    Verkeerde artikel geleverd. 16.45 uur bellen en na een half uur wachten gooien ze je eruit. Slechte service en zal hier niet weer bestellen

    Door: T poppe19-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Nr 1 vind ik

    Beter dan wehkamp, bol.com en coolbue. Deze gasten zouden eigenlijk op nr1 moeten staan. Bestel veel online en fonq heeft me nog nooit teleurgesteld. Andere grote warenhuizen wel. factuurtje verkeerd, nooit aangekomen enzo. Bij fonq tot op heden elke keer nagekomen wat ze beloven. Vandaar even een reviewtje wat ik eigenlijk nooit doe.

    Door: Tolzan05-02-2017
    En dan geef je 1 ster ?27-12-2020

    Als je zo vol bent van de website en je geeft maar 1 ster vin ik ongeloofwaardig

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Top

    Na helemaal gek te worden van de reclame van Fonq op tv ben ik toch eens gaan kijken naar wat ze nou eigenlijk allemaal verkochten. Ik was aangenaam verrast en heb toen een aantal leuke accessoires besteld voor in de woonkamer. Goede kwaliteit voor een mooi prijsje. Ik zou zeker nog een keer bij fonq bestellen.

    Door: Marielle24-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Leuke dingen die je elders niet ziet

    Ook al vind ik die reclames een beetje debiel, ik werd toch verleid eens te kijken bij Fonq en ik moet zeggen: ze hebben er echt leuke dingen die ik elders nog niet was tegengekomen. Mooi!

    Verzending telkens snel en alles goed gegaan steeds.

    Door: L. Rijer29-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Leuke gekke spullen

    Leuke collectie aan gekke spullen en ze hebben veel keuze!

    Mijn bestelling duurde drie dagen om te arriveren, niet heel snel vond ik dat, maar het was wel goed verpakt en zag er net zo uit als op de foto

    Door: Else15-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    BBQ

    Super slecht bedrijf. Mijn bestellling drie keer uitgesteld en telefonisch niet te bereiken.

    Door: Nancy08-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Pols potten stoel nooit geleverd

    Na bestellen werd alleen de bovenkant van de stoel geleverd. De poten ontbraken. De stoel werd opgehaald (ipv dat de poten werden bijgeleverd). Daarna hoor je niets meer! Zelf elke week erachteraan bellen ( je hebt al betaald). Na 6 weken! dit zo zat dat ik de bestelling geannuleerd heb. Dat je niet kan leveren kan gebeuren maar al het fatsoen ontbrak met als klap op de vuurpijl een zeer onvriendelijke dame aan de telefoon. Met deze service kan Fonq het faillissement wel vast aanvragen. Bij andere aanbieders word je namelijk wel fatsoenlijk behandeld.

    Door: Marleen Dijkgraaf08-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Uien "blokjes" snijder

    Kreeg de ui blokjes snijder
    Geprobeerd maar lijkt meer op een handbediende staafmixer de blokjes waarop werd gefocust blijkt ui pulp te zijn.
    Zo slecht.
    Als je fonq aanspreekt verschuillen ze zich achter de lever partner habits die niets oplost.

    Dus bijn 40 euro kwijt.
    Maar fonq dit kost u klanten let maar op
    Beste mensen koop hier niets. Zo een slecht bedrijf
    Wees gewaarschuwd.

    Door: LG Dekens28-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    bureau

    Ik heb een bureau besteld bij Fonq, maar dat deugt van geen kant. Eén poot is te kort en schuin afgezaagd, en de schroeven grijpen niet goed aan in de pluggen in het tafelblad. Eén ervan blijft überhaupt niet zitten.

    Overigens is het pakket op straat gezet zonder dat er aangebeld is, op een dag dat het de hele dag regende. Ook niet een goed idee met een houten product. Daar is Fonq niet eens op ingegaan in de mailwisseling.

    Dat kan gebeuren, maar als ik dit meld bij fonq, dan moet ik het zelf maar gaan uitzoeken met de fabrikant. En dan kom je in een spel waarbij je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Fonq ontwijkt zijn verantwoordelijkheid en biedt geen enkele service.

    Ik hoor graag van Fonq terug (bestelling 44589555-A).

    Door: Leon10-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Ferm living bloempotten

    Meerdere keren iets besteld bij fonQ. Is altijd goed gegaan tot heden. 2 bloempotten besteld maar die zijn niet geleverd. Kontakt met de klantenservice verloopt moeizaam. Ze reageren niet of laat op mails. Uiteindelijk telefonisch contact gezocht. Werd beloofd dat de potten z.s.m. geleverd zouden worden. Maar daarna niets meer gehoord of gezien. Ik zal hier niets meer bestellen. FonQ moet eerst eens orde op zaken stellen mbt de klant service.

    Door: Ellen03-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Blomus Fera bijzettafels

    Slechte ervaring met Fonq! Meer dan twee maanden op een bestelling gewacht terwijl de verwachte levertijd 2 weken was. Er kwam later nog een extra maand op omdat het tóch niet op voorraad was. Eindstand, niet geleverd gekregen en zelf de bestelling maar geannuleerd. Tijdens dit proces meerdere keren de klantenservice gesproken en waren heel klantonvriendelijk. Heb de bijzettafels bij een andere webwinkel besteld en had het product toen binnen een paar werkdagen in huis.

    Door: Daphne18-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Tefal pannenset.

    Zeer slechte service.
    Niet in contact kunnen komen met webshop.
    KOOP HIER NIETS.

    Door: Harry Kleinen11-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    beschadigd Handvat gebroken van een wokpan 200, 19

    De bezorger heeft het neergezet3 in een andere wijk wel op een zelfde nummer Niemad thuis, wij kregen bericht het was bezorgd.
    Mijn man is gaan zoeken na een tijd Het pakket stond er nog Nog niemand thuis Men reageerde netjes bij de klantenservice .
    Ben benieuwd wat ze hiermee doen.
    Nooit meer fonq voor ons
    Jammer doe wat met yassin de bezorger.

    Door: C Amptmeijer26-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Wandlamp

    Ik wil graag mijn wandlamp retourneren. Er wordt niet opgenomen door Fonq. Ik heb meerdere malen gebeld nadat er geen verificatiemail gestuurd is, zodat ik mijn retour kan indienen. Slechte service!!!!!

    Door: Amy10-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Magimix Le Micro Hakmolen

    Product zou 27 augustus bezorgt worden.......
    Volgens de vervoerder product gestolen uit de auto ?
    Nu is het 2 september
    Nog niets vernomen van FonQ.......
    product is wel reeds door ons betaald.....

    Zeer slechte service van FonQ
    Waarom reageert FonQ niet ?????

    Door: Ron Thuis01-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over FonQ

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is FonQ een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 56 ervaringen geplaatst over FonQ. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 46% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is FonQ actief?

    FonQ is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen, Elektronica, Kantoor, hobby, feest & merch, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FonQ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.