SingleSnow

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

SingleSnow

Het is heerlijk om alleen op reis te gaan. Je hebt alles in eigen handen en kan zelf bepalen wat je wilt doen. Maar, wordt dit niet een beetje eenzaam? Zou je soms niet wensen om alle leuke ervaringen met iemand te delen? Hoe zou je het vinden om samen met een groep vol andere alleengaanden op reis te gaan naar een winter- of zomerlocatie? Je bent niet gebonden aan continu contact, maar kan zeker de anderen opzoeken als hier behoefte aan hebt. SingleSnow biedt dit allemaal aan.


Hoe bevallen de reizen van SingleSnow? Is zo’n reisje goed betaalbaar en is het je geld waard? Lees het hier bij NederlandReview!


 


Over SingleSnow


SingleSnow is onderdeel van reisorganisatie Dynamic Holland die wintersportreizen organiseert voor groepen singles en alleengaanden vanaf 30 jaar en ouder. Het idee kwam voort uit een club vrienden en familie die elk jaar samen op wintersportvakantie gingen, en beetje bij beetje raakten steeds meer mensen geinteresseerd. Ondertussen organiseren ze zowel zomer- als wintersportreizen voor singles en groepsreizen voor families en jongeren. Alle reizen zijn inclusief vervoer en verblijf.


Alle reizen met SingleSnow worden door SingleSnow zelf georganiseerd zodat je zelf niets hoeft te doen. 14 dagen voor vertrek ontvang je een deelnemerslijst met daarop je reisgenoten zodat je alvast een idee hebt met wie je op reis zal gaan. Zeker is in ieder geval dat er een gelijke man/vrouw verhouding is. De reisleiders die mee gaan zijn naar eigen zeggen erg ervaren en kunnen goed improviseren. Ook volgen ze voor ze op reis gaan de interne opleidingsweek zodat ze goed voorbereid zijn. Dus, hoe is de sfeer in de groep? Hoe ervaren klanten de service van de reisleiders? En tot op welke hoogte wordt alles voor ze geregeld?


 
 


Diensten SingleSnow


Als je een leuk reisje hebt gevonden, kun je ‘m gaan boeken. Dit kan je doen via het boekingsformulier of middels telefonisch contact. Zodra je de boekingsbevestiging hebt ontvangen, dien je een aanbetaling van €300 te doen. De rest van de kosten dien je zes weken voor vertrek te betalen. Betalen kan je doen via een eenmalige machtiging op per overschrijving.


Het is bij SingleSnow mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze bedraagt 6% van de totale reissom + 21% assurantiebelasting. Ook betaal je éénmalig €4,50 aan poliskosten. Voor een reisverzekering moet je zelf zorgen, dit wordt zeker aanbevolen.


 


Garantie, vragen en klachten bij SingleSnow


Bij SingleSnow kun je rekenen op gegarandeerd vertrek.


Heb je vragen of opmerkingen over de reizen van SingleSnow? Dan kun je eerst een kijkje nemen bij de FAQ-pagina. Als je vraag hier niet tussen staat kun je contact opnemen met de klantenservice door een mailtje te sturen naar info@singlesnow.nl of door te bellen naar 023 – 553 19 53. Ook kun je ze WhatsAppen naar +31 6 21 324 432 of een bericht achterlaten via de website. De klantenservice is 7 dagen per week tussen 09:00 en 21:00 uur bereikbaar.


 


 


Ben jij al eens op reis geweest met SingleSnow? Zo ja, wat was er zo goed aan en wat kon er beter? Laat het ons weten!


Ook als je nog geen ervaring hebt met SingleSnow zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende reisorganisaties en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch een reisje bij SingleSnow geboekt? Aarzel niet om zelf ook een review achter te laten!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)