Hypotheek Advies Nederland

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Hypotheek Advies Nederland

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur? Zou je graag offertes van gespecialiseerde hypotheekadviseurs willen vergelijken? Wellicht is Hypotheekadvies-Nederland.nl voor jou wel een geschikt bedrijf. Lees via NederlandReview wat de objectieve en onafhankelijke ervaringen zijn bij dit bedrijf.  


Wat is Hypotheek Advies Nederland? 

 


Hypotheek Advies Nederland is een bedrijvengids met alle KVK geverifieerde hypotheekadviseurs in Nederland. Je kunt een keuze maken uit de volgende regio's: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Groningen, Breda, Tilburg, Nijmegen, Arnhem en Maastricht.


Hypotheek Advies Nederland is een organisatie welke particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een hypotheekadviseur op een makkelijke manier in contact brengen met een specialistisch adviseur. Mocht je een aanvraag doen zul je 4 gratis offertes ontvangen van geselecteerde professionals in zijn of haar regio. Hypotheekavies-Nederland.nl geeft aan gespecialiseerd te zijn op het gebied van werven van nieuwe klanten in de hypothekenbranche.  


Kwaliteit 

 


Bedrijven zien dankzij de diensten van Hypotheek Advies Nederland hun klantenbestand groeien met nieuwe opdrachten. Deze ontvangen ze volgens de organisatie via de website Hypotheekadvies-Nederland.nl. Kwaliteit staat bij Hypotheekadvies-Nederland.nl hoog in het vaandel. Alle hypotheek specialisten worden gecontroleerd op basis van KvK-nummers. Het bedrijf neemt hierna contact op met de bedrijven. Als je een aanvraag doet zal de software van Hypotheekadvies-Nederland.nl je verzoek direct matchen met de best passende hypotheekadviseur.   


Kennisbank

 


Op de website van Hypotheekadvies-Nederland.nl kun je een kennisbank raadplegen. Je krijgt onder andere antwoord op enkele veel gestelde vragen. Vragen die worden gesteld zijn bijvoorbeeld bij welke hypotheken je recht hebt op hypotheekrenteaftrek. Je krijgt antwoord op de vraag of je een hogere hypotheek kunt krijgen als je energiebesparende maatregelen neemt. Er worden zeven tips gegeven als je voor het eerst een huis gaat kopen. Je leest daar informatie over wat je moet weten bij het afsluiten van een hypotheek. Er wordt geadviseerd om een check te doen voordat je naar een hypotheekadviseur gaat.  


Contact opnemen 

 


Mocht je contact willen opnemen met deze organisatie dan is dit mogelijk. Je kunt contact opnemen met dit bedrijf. Mocht je telefonisch contact willen opnemen dan is het telefoonnummer 088 088 49 23. De medewerkers van de klantenservice zijn op werkdagen bereikbaar tot 17:00.   


Wetenswaardigheden

 


Mocht het zo zijn dat je energiebesparende maatregelen neemt, dan kun je in aanmerking komen voor een hogere hypotheek. Mocht je dit samen met iemand willen realiseren dan zal het gezamenlijke inkomen minimaal € 33.000,- moeten zijn. Het is mogelijk om tegen enkele voorwaarden extra bedragen te lenen. Zo kun je bijvoorbeeld € 9.000,- lenen als je een energiezuinige woning koopt. Dit kan ook als je energiebesparende maatregelen neemt zoals het nemen van dakisolatie, zonnepanelen of een warmtepomp. Mocht het zo zijn dat je een huis koopt met een energieprestatie-coëfficiënt of energie-index die gelijk is aan lager dan nul, dan kun je vanaf 2019 een bedrag van € 15.000,- extra lenen.  


Welke klantervaringen zijn er bij Hypotheekadvies-Nederland.nl?  


Ben je klant bij Hypotheekadvies-Nederland.nl? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen! Op welke manier heb jij met Hypotheekadvies-Nederland.nl samengewerkt? Heb je via dit bedrijf een geschikte hypotheekadviseur gevonden? Was je tevreden over de samenwerking met Hypotheekadvies-Nederland.nl? Wat vind je van de prijzen die je bij Hypotheekadvies-Nederland.nl moet betalen? Waren alle offertes eigenlijk wel naar wens? Jouw mening is goud waard. Door je visie te delen via NederlandReview help je de gebruikers van dit platform enorm. Mede door jouw inbreng kunnen we het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven.    

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Hypotheek

Alles loopt heel traag en na eerste gesprek begrijp je dat jij een dupe ben. Ze komen op hun belooftes niet na.

M

M. Akbar

06-10-2021

0