De Hypotheekadviseur

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De Hypotheekadviseur

Wil je een hypotheek afsluiten? Heb je alleen niet zoveel verstand van hypotheken? Zou je hypotheekadvies willen krijgen? Wellicht is de Hypotheekadviseur een mooie uitkomst voor je. Bekijk op deze pagina wat de klantervaringen bij de Hypotheekadviseur zijn. Je leest hier objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is de Hypotheekadviseur?

 


De hypotheekadviseur is een bedrijf waar je advies kunt inwinnen met betrekking tot je hypotheek. Het hoofdkantoor van de Hypotheekadviseur is gelegen in Putte. De locatie in Putte dient als overkoepelende organisatie waarbij alle locaties zijn aangesloten. Het bedrijf heeft ook een postadres in Bergen op Zoom. Dit kun je in eerste instantie doen door een aantal zoekopdrachten te geven via de website van de Hypotheekadviseur.  


Historie

 


Dit bedrijf is opgestart in 1998. De formule is al vanaf het begin gericht op onafhankelijk financieel advies als je het hebt over hypotheken en verzekeringen waarbij de klant centraal staat. De hypotheekadviseur stelt een onafhankelijke organisatie te zijn. Ze werken bijna allemaal met hypotheekverstrekkers. Omdat ze dit doen zijn ze in staat om hun klanten het best passende advies te geven. Ze zorgen ook voor de voordeligste rente. Het bedrijf adviseert en begeleid je vanuit één van de kantoren die er in Nederland zijn.  


Zekerheden

 


Het bedrijf geeft een aantal zekerheden door. Hier krijg je mee te maken als je een samenwerking met de Hypotheekadviseur aangaat. De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend. Er is volgens het bedrijf altijd een hypotheekadviseur bij je in de buurt. Klanten zijn volledig onafhankelijk. Ze zijn transparant over alle kosten. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat je deskundig en onafhankelijk advies op maat krijgt. Mocht je een samenwerking aangaan krijg je volgens het bedrijf deskundig en onafhankelijk advies op maat. Je krijgt snel duidelijkheid over je eigen situatie. Je hebt de keuze uit alle geldverstrekkers.  


Advies en diensten

 


Er wordt door de Hypotheekadviseur aangegeven dat je naast hypotheekadvies ook advies kunt krijgen op het gebied van pensioenen, verzekeringen, sparen, kredieten en beleggen. Er kan ook bemiddeld worden op het gebied van financiële producten. Het bedrijf geeft aan dat de producten die ze adviseren ook daadwerkelijk aangeboden kunnen worden. Andere locaties van de Hypotheekadviseur zijn verspreid over Nederland.  


Zelfstandige onderneming

 


Alle vestigingen kun je zien als zelfstandige ondernemingen. Volgens de Hypotheekadviseur heeft ieder bedrijf alle kunde en kennis in huis om klanten optimaal te adviseren. Mensen kunnen ook op de hoogte gehouden worden van eventuele wijzigingen. Het is wel zo dat de organisatie professionele ondersteuning krijgt van de hoofdvestiging. Je kunt dus lokaal terecht terwijl je op hetzelfde moment zult profiteren van de kennis en opties van een landelijke organisatie. Onafhankelijkheid staat volgens deze organisatie centraal bij de Hypotheekadviseur. Het bedrijf geeft aan vrij te zijn om hun hypotheek onder te brengen bij alle financiële instellingen. Ze zijn niet verplicht om de hypotheek onder te brengen bij een specifiek bedrijf.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens gebruik gemaakt van hypotheekadvies via de Hypotheekadviseur? Ben je tevreden over de diensten van deze organisatie? Zijn de personeelsleden van de Hypotheekadviseur goed in staat geweest je de helpende hand te bieden? Als je een advies over de Hypotheekadviseur zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking aan met de Hypotheekadviseur? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)