boldsmartlock.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

boldsmartlock.com

Wil je jouw huis goed beveiligen? Heb je weleens gehoord van een slot waarbij je geen sleutels hoeft te gebruiken? Wellicht is Bold Smart Lock een ideale oplossing voor jou. Bekijk de ervaringen bij dit bedrijf op deze pagina van NederlandReview.


Wat is Bold Smart Lock?


Bold Smart Lock is een handig deurslot welke je in de cilinder van je deur plaatst. Het slot maakt via bluetooth draadloos verbinding met je smartphone. Via je mobiele telefoon kun je handmatig de deur ontgrendelen en vergrendelen. Je hebt voor deze methode dus geen fysieke sleutels nodig. Via boldsmartlock.com kun je ook toebehoren in relatie tot het deurslot bestellen. Sloten zijn onmisbaar voor als je er even niet bent of tijdens een verdiende vakantie.


Veilige sloten


De sloten zijn volgens dit bedrijf veilig. Er wordt aangegeven dat je hierop kunt vertrouwen. Het slot is beveiligd met specifieke beveiligingssystemen. Het slot dat wordt verkocht is SKG*** gecertificeerd. De drie sterren geven aan dat het een product is met de hoogste veiligheidsscore. Bold Smart Lock wordt omschreven als zeer inbraak werend. Ook als dieven extra gereedschap gebruiken maken ze geen schijn van kans.


Digitale veiligheid


Mensen hoeven zich volgens Bold Smart Lock nergens zorgen over te maken. Er zijn diverse functies in de sloten ingebouwd om digitale veiligheid te kunnen garanderen. Berichten tussen je Bold-producten en de Bold-server zijn via een 'end-to-end' verbinding versleuteld. Ieder product beschikt over een unieke code, die niet gekopieerd kan worden.  Zo kunnen jouw gecertificeerde artikelen alleen met elkaar en de beveiligde server van het digitale slotenbedrijf communiceren.


Formaat


Er wordt aangegeven dat de Bold Smart Lock hoogstwaarschijnlijk op je deur zal passen. Het artikel is geschikt voor bijna alle deuren in Europa. Er zijn 8 verschillende maten beschikbaar en welke je nodig hebt, hangt af van je deur. Pas je afmetingen aan en kies de maat die je deur veilig maakt. Bekijk het in slechts een paar eenvoudige stappen. Je hebt alleen de binnen- en buitenmaten van je oude slot nodig om het te weten te komen.


Bestelinformatie


Bestellingen kunnen online via de website worden verricht. Op de website staan in totaal 9 betaalmethodes vermeld. Er kan onder andere betaald worden via Visa, MasterCard, Maestro, iDEAL en Apple Pay. Nadat je je bestelling hebt afgerond, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Nadat je pakket is verzonden, ontvang je een schrijven met Track & Trace code. Zo blijf je altijd en overal op de hoogte van waar de zending zich bevindt.


Retourinformatie


Als je onverhoopt ontevreden bent kun je een retour in gang zetten. Je moet dan op een link klikken die op de website benaderbaar is. Je krijgt dan het retourformulier te zien die ingevuld moet worden. Vervolgens is het de bedoeling dat je een verzendlabel download. Volgens deze organisatie hoef je niet lang te wachten op je terugbetaling. Er wordt aangegeven dat ze binnen zeven werkdagen zullen terugbetalen. Ze stellen te geloven in de producten die ze verkopen. Dat is de reden dat klanten items gratis mogen retourneren. Vanaf welke plek op de wereld je je ook bevindt. Wil je de spullen met een eigen koerier terug laten sturen? Dat is geen probleem. Dan kunnen er wel kosten aan verbonden zijn.


Klantervaringen


Gebruik jij al een 'Bold Smart Lock' deurslot? Dan willen we graag weten wat jouw ervaring met dit product is. We waarderen het als je dat wilt delen via een review op deze pagina.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)