Travelhome

8.6
9.2

Bestellen

8.8

Service

7.6

Prijs

8.8

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Travelhome

Ga jij graag op reis? Dan ben je misschien wel op zoek naar niet alleen de beste maar ook de goedkoopste vakantieaanbieder. Maar welk reisbureau of andere vakantieaanbieder is dat? Één van de bedrijven die misschien wel jouw droomreis aanbiedt is Travelhome. Maar wat voor reizen bieden zij precies aan? Naar welke landen kun je reizen? Wat kun je verwachten van hun campers en hotels? Zal het makkelijk zijn om een reis te boeken via hun website? En wat voor een klantenservice kun je verwachten als je vragen of klachten hebt over hun reizen? Zullen ze hun best doen om je te helpen of zul je niet veel aan ze hebben? De beste personen om deze vragen te beantwoorden zijn de klanten die al eerder met Travelhome hebben gereisd. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor reisbureau Travelhome echt is. De meningen, beoordelingen en andere opmerkingen van deze klanten kunnen je helpen te beslissen of Travelhome de beste reisaanbieder is voor jou en je medereizigers.


Over Travelhome

Travelhome is een bedrijf dat reizen aanbiedt. Het bedrijf is gespecialiseerd in camperreizen. Deze camperreizen bieden zij al aan sinds 1986. Ze bestaan dus al meer dan 30 jaar en hebben heel wat ervaring. Ze zijn aangesloten bij organisaties zoals SGR en ANVR. Ook werken ze samen met de ANWB. Ze zijn hier zelfs een reisdochter van.


Via de website van Travelhome kun je reizen boeken naar vele vakantiebestemmingen. Als je in Europa wilt blijven kun je kiezen voor Portugal, Spanje, Zweden, Finland, Noorwegen en sommige andere landen. Maar ze bieden ook andere bestemmingen aan zoals Nieuw-Zeeland, Cuba, Amerika, IJsland, Zuid-Afrika, Argentinië, Namibië, Chili en Japan. Dat ze een camping specialist zijn betekent dat ze je kunnen helpen om de beste campings te vinden waar je met je auto en camper kunt overnachten. Als je wat inspiratie nodig hebt kun je hun inspiratiedagen bezoeken. Tijdens deze dagen zullen ze je door middel van inspirerende korte presentaties informeren over wat belangrijk is om te weten als je naar een bepaalde bestemming afreist. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met één van hun reisexperts. Deze reisexperts kunnen je helpen je reisplannen door te spreken en concreet te maken.


Diensten van Travelhome

Je kunt een reis boeken via de website van Travelhome. Ook kun je je via hun website inschrijven voor één van hun inspiratiedagen. Daarbij hebben ze een klantenservice die je kan helpen als je wat advies, tips of andere informatie nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Travelhome

Heb je al eens eerder met Travelhome gereist? Dan zouden wij heel graag willen horen wat jij over dit bedrijf te melden hebt. Was het makkelijk een reis of campertrip te boeken via hun website? Heb je van je vakantie genoten of liet die te wensen over? Heb je nog tips over hoe Travelhome  kan verbeteren? Zou je nogmaals bij Travelhome  boeken? En hoe hulpvaardig is hun klantenservice echt? Laat een review achter en vertel ons alles over jouw Travelhome ervaring.


Wat voor ervaring zullen andere reizigers met Travelhome hebben? Lees reviews over dit reisbureau en hun camper reizen door Europa, Amerika enzovoort.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook