Accorhotels.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Accorhotels.com

Ben je op zoek naar een hotel om in te verblijven? Zoek je een locatie om een bijeenkomst te organiseren? Wellicht is AccorHotels dan een goede optie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bekend zijn over dit bedrijf.


Wat is AccorHotels?


AccorHotels is een Franse hotelketen. Via deze site kun je hoofdzakelijk hotels boeken. Daarnaast lees je op de website dat er ook nog andere diensten worden verleend. Zo kunnen bezoekers op de site gebruik maken van dienstverlening met betrekking tot activiteiten, events, appartementen en villa’s. Voor reis inspiraties, spafaciliteiten, bijeenkomsten en evenementen ben je hier ook aan het goede adres. Een hotelovernachting is te boeken via de homepage. Je moet hiervoor een aantal gegevens invullen. Geef allereerst door op welke bestemming je wilt slapen. Vervolgens voer je de incheck- en uitcheckdatum in. Selecteer het aantal gasten en klik op zoeken. Overweeg je een evenement via de AccorHotels te organiseren? Selecteer allereerst het land waar je het event wilt houden. Er wordt vermeld dat ze je bij iedere stap tijdens het organisatieproces zullen begeleiden. Een combinatie van ervaring en kennis moet zorgen voor de allerbeste oplossingen.


Vergaderen


U kunt uw vergadering bij AccorHotels organiseren. Er worden dan een aantal diensten gegarandeerd. Allereerst benoemen we de vergaderzaal. Er wordt catering aangeboden met lunch, mineraalwater en koffie. Andere voorzieningen zijn WiFi, whiteboard, water, bewegwijzering en anderen. Er wordt een aanspreekpunt aangewezen, waarmee u kunt schakelen. Klanten kunnen beschikken over audiovisueel materiaal zoals een projector en scherm. Wereldwijd heeft AccorHotels de beschikking over bijna 14.000 vergaderruimten.


Seminar


Krachten kunnen volgens dit bedrijf worden gebundeld in een seminar. Zij stellen deze nog effectiever te maken. Tijdens seminars kan er gewerkt worden aan teamspirit. Werk en ontspanning wordt gecombineerd. Er kan gekozen worden uit bijna 2.500 hotels. Tijdens deze bijeenkomsten kan er gekozen worden uit verschillende vergaderzalen. Men krijgt de beschikking over kwalitatieve technologische apparatuur zodat er productief gewerkt kan worden. Een en ander kan in combinatie met een hotelovernachting, diner in het restaurant of iets anders.


Congressen


Er wordt ook ingezet op het organiseren van congressen. Tijdens deze events wordt kennis aangeboden en gedeeld. Een congres kan online via de website worden geboekt. Het aantal deelnemers en de duur spelen geen rol. Er kan volgens deze onderneming gebruik gemaakt worden van goede kamers en zalen van diverse groottes. Maak bijvoorbeeld gebruik van een plenaire zaal, expositie- of pauzeruimte. Op het gebied van voorzieningen stellen ze snelle wifi en bewegwijzering aan te bieden. Er kan een speciaal ondersteunend team ingezet worden.


Contactmogelijkheden


Vragen, opmerkingen en/of feedback zijn welkom. Er kan via verschillende manieren contact worden opgenomen. Zo kan er onder andere een online formulier ingevuld worden. Alle contactopties staan vermeld op de website van AccorHotels. Voordat je een vraag stelt kun je ook een kijkje bij de veel gestelde vragen nemen. Wellicht dat daar het antwoord al tussenstaat.


Duurzaamheid


Het bedrijf geeft aan duurzame ontwikkelingen belangrijk te vinden. Wat dat betreft proberen ze steeds meer hun grenzen te verleggen. Ze willen zowel hun eigen medewerker als hotelgasten hiervan bewust maken. De duurzaamheid komt terug in voeding en de gebouwen. Ze stellen te innoveren en samen te werken met de lokale overheid.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij AccorHotels? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen. Heb je vaak hotels via deze organisatie geboekt? Ben je een samenwerking aangegaan voor een bijeenkomst, evenement of iets anders? Deel dan je ervaringen op deze pagina van NederlandReview. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)