NederlandReview

  Ervaringen Koffievergelijk.nl

  De dag beginnen met een goed kop koffie is het halve werk. Misschien heb je daarna nog acht koppen nodig om de hele dag door te komen, maar die eerste kop smaakt toch altijd het lekkerste. Bij Koffievergelijk.nl weten ze hoe belangrijk koffie is. Je kunt op de website daarom al jouw favoriete merken met elkaar vergelijken en de koffie kiezen die het beste bij jou past. Het was nog nooit zo makkelijk, toch? Want wat vinden hun eigen klanten van de website? Kun je de koffie makkelijk vergelijken? En wat vinden ze van de kwaliteit van de koffie? Je ontdekt het hier in hun reviews!

  Over Koffievergelijk.nl

  In de webshop vinden klanten een uitgebreid assortiment met kwaliteit koffie van de bekende A-merken. De webshop biedt klanten alleen nog een extraatje. Ze kunnen de verschillende merken in de webshop eenvoudig met elkaar vergelijken. Door de uitgebreide zoekfilters vindt de klant altijd de koffie die het beste bij hem of haar past. Koffieadvies noemen ze dat! De webshop verkoopt echter niet alleen koffiesmaken. Ze hebben nog meer producten in het assortiment. Je kunt natuurlijk koffiebonen, gemalen koffie, koffiepods en -capsules kopen, maar ze hebben ook koffiemachines en alles voor onderhoud. Overigens kun je ook verschillende theesmaken bij Koffievergelijk.nl vinden.


  Ditgebeurterals laat je zien wat er gebeurt als je te veel koffie drinkt!

  Diensten Koffievergelijk.nl

  De webshop garandeert klanten altijd de beste kwaliteit door alleen bekenden merken te verkopen. Je vindt daarom alleen producten van Illy, Lavazza, Jolly Caffè, Mocca D’Or, Segafredo, Medellin Secret, Gaggia, TIKTAK, Fingerprinted, Hesselink, Maromas, Caffè Kimbo, Leptin (Green Coffee), Pure Tea, Bradley’s en Sally Williams. De meeste bestellingen kunnen ook altijd binnen 24 uur geleverd worden. Heb je jouw bestelling voor 21:00 afgerond, dan heb je de koffie altijd de volgende dag in huis. Bestellingen vanaf 75,- worden ook nog eens gratis verzonden. Je betaalt bij Koffievergelijk.nl ook altijd veilig met iDeal, PayPay, vooruitbetaling of creditcard.

  Klachten Koffievergelijk.nl

  Neem bij klachten altijd eerst contact op met de klantenservice van Koffievergelijk.nl, voordat je een review schrijft. Je kunt op de website het contactformulier invullen en je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie. Op de website vind je echter ook het telefoonnummer en e-mailadres. Je kunt Koffievergelijk.nl ook volgen op Facebook en Twitter. Je kunt ook proberen daar je vraag te stellen. De klantenservice probeert altijd zo snel mogelijk op berichten te reageren en klachten af te handelen. Heb jij een klacht gemeld bij Koffievergelijk.nl of voor een andere reden contact opgenomen met de webshop? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de klantenservice en laat weten of je goed bent geholpen.

  Schrijf een review over Koffievergelijk.nl!

  Bestel jij je koffie altijd in de webshop? Of ontdekte je door de vergelijker dat je altijd te veel betaalde? Vertel dan over jouw ervaringen met de website en de producten. Is de koffie lekker? Krijg je echt de beste kwaliteit? Kun je de vergelijker makkelijk gebruiken? En wat vind je van de levering? Schrijf een review en geef jouw beoordeling. Raad jij andere klanten aan koffie te bestellen bij Koffievergelijk.nl?

  Vind altijd de goedkoopste koffie op Koffievergelijk.nl. Je kunt alle merken vergelijken, maar is het betrouwbaar? Lees hier reviews en ervaringen.

  Koffievergelijk.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Koffievergelijk.nl

  Uw beoordeling

  De Koffiejongens koffie cups

  Snelle levering,heerlijke koffie,volledig biologisch afbreekbaar.Weggooien in gft bak.

  Door: Anita22-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Koffievergelijk.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Koffievergelijk.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Koffievergelijk.nl actief?

  Koffievergelijk.nl is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Koffie & Thee

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Koffievergelijk.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.