Vacancesprovence

6.4

Bestellen

6.7

Service

6.2

Prijs

7.1

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Vacancesprovence

Ontdek nu wat anderen van Vacancesprovence.nl vinden. Het is natuurlijk heerlijk om in Zuid Frankrijk op vakantie te gaan. Een mooie vakantie waar je volop kunt genieten van een eigen zwembad, een zonnig terras, een lekker glas wijn en heerlijk eten. Het is allemaal mogelijk als je via Vacancesprovence.nl een vakantiehuis of villa boekt. Er zijn volop mogelijkheden om volop te genieten van een mooie vakantie in Zuid Frankrijk. De website Vacancesprovence.nl is een eerste stap om dit doel te realiseren. 
Lees op NederlandReview wat anderen van Vacancesprovence.nl vinden en hoe ze hun dienstverlening beoordelen.  

Over Vacancesprovence.nl

Vacancesprovence.nl is de specialist voor het huren van een luxe vakantiewoning, een mooie villa met een eigen zwembad of bijvoorbeeld een karakteristiek vakantiehuis in Zuid Frankrijk, de Côte d' Azur en de Provence. Er zijn vele speciale vakantiewoningen geselecteerd met een mooie ligging, een uitstekend interieur of een mooi strand. Ook een woning met een landelijke omgeving is natuurlijk een uitstekende optie als je naar Zuid Frankrijk op vakantie wilt gaan. 

Vacancesprovence.nl is sinds 2001 actief en is een van de grootste aanbieders van luxe vakantiewoningen in Zuid Franrijk. Ze zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), het Calamiteitenfonds en het Webshop Keurmerk. Hiermee weet je dus dat ze kwaliteit willen leveren en hierbij ook volop garanties aanbieden. 

Diensten van Vacancesprovence.nl

De dienstverlening van Vacancesprovence.nl is onder te verdelen in twee groepen. Ten eerste zijn er de diensten voor de verhuurders  en daarnaast voor de huurders. Het is natuurlijk een combinatie van twee partijen welke niet zonder elkaar kunnen. Voor de verhuurders zorgt Vacancesprovence.nl ervoor, dat ze de woning verhuurt krijgen via advertenties en een uitstekende website. Ook bemiddelen ze voor verhuurders tussen home care bedrijven. Ze zorgen voor het inchecken en uitchecken van de gasten en ook een goede schoonmaak van de woning. Daarnaast kunnen ze ook voor een verhuuronderzoek zorgen. Hiermee kan de verhuurder de huurprijzen bepalen en kijken hoe ze een zo hoog mogelijk rendement krijgen. 
Huurders kunnen via de website luxe vakantiewoningen in Zuid Frankrijk boeken en hierbij vertrouwen op de uitstekende service van Vacancesprovence.nl.  Tips en Klachten over Vacancesprovence.nl 

Op de website van Vacancesprovence.nl is een pagina opgenomen voor klantenservice. Hierbij is ook een onderdeel opgenomen hoe klachten gemeld moeten worden. Het belangrijkste hierbij is, dat de klacht binnen 24 uur gemeld wordt ter plekke en bij Vacancesprovence.nl. Als de klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost is het mogelijk om later nogmaals een klacht in te dienen als je thuis bent. Hierna zal er nogmaals naar worden gekeken om een goede oplossing te vinden. 

Wat vind jij van Vacancesprovence.nl?

Als jij zelf een ervaring hebt met Vacancesprovence.nl  dan stellen we het op prijs als je deze ervaring wilt delen op NederlandReview. NederlandReview helpt consumenten om een verstandige keuze te maken als ze in zee gaan met een bedrijf. Met jouw review en beoordeling kunnen anderen dus ook een verstandige keuze maken rondom Vacancesprovence.nl. Een beoordeling kan slecht zijn, maar natuurlijk ook goed. Beide soorten worden zeer gewaardeerd door de bezoekers van de website NederlandReview.

TIP! 

Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.
 


Lekker weg in een luxe villa? Lees eerst ervaringen over vanaces provence en hoor van vakantiegangers die u voorgingen hoe goed (of slecht) vacances provences is. Lees ervaringen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

vakantiehuis

verschrikkelijke organisatie met misleidende website en abominabele service. Doorgaande weg met veel lawaai, camera's in het huis, dichte luiken, allerlei dingen kapot en geen enkele verantwoordelijkheid van hun kant, ergens anders boeken!

E

erik bar

06-01-2024

0

vakantiehuis

verschrikkelijke organisatie met misleidende website en abominabele service. Doorgaande weg met veel lawaai, camera's in het huis, dichte luiken, allerlei dingen kapot en geen enkele verantwoordelijkheid van hun kant, ergens anders boeken!

E

erik bar

06-01-2024

1

Huisje in de provence

Service en klantvriendelijkheid beneden alle peil. Wij hadden reeds vorig jaar - dus voor er sprake was van corona - een huisje geboekt voor september. De Belgische overheid paste helaas enkele dagen voor vertrek het reisadvies voor het departement Var aan waardoor het niet toegestaan was om naar daar af te reizen. Uiteraard hebben we de organisatie hiervan ingelicht maar er werd geen enkel begrip voor de situatie opgebracht. We zouden een voucher krijgen voor 89% van het betaalde bedrag, te gebruiken binnen het jaar en voor hetzelfde huisje. We kregen dus niet eens de optie om een huisje in een ander departement te zoeken zodat we alsnog zouden kunnen vertrekken. Ook waren ze niet bereid om ons betaalde bedrag (of zelfs maar een deel ervan) terug te betalen. Proberen om tot een redelijk compromis te komen is onmogelijk met deze organisatie. De toon in de communicatie is ronduit onprofessioneel en komt zelfs bedreigend over. We moeten en zouden slechts een voucher krijgen van 89%, waarbij we dus 11% van ons betaalde bedrag in rook zien opgaan én we bovendien opnieuw servicekosten moeten betalen als we opnieuw willen boeken. Zulke praktijken zijn haast crimineel en ik hoop dan ook nooit meer met deze organisatie in contact te komen en raad ook iederen ten sterkste aan om hiervan weg te blijven indien mogelijk. Wij hebben alleszins ons lesje geleerd.

I

Ivan DL

19-09-2020

0

Vakantiewoning Provence

Gezien de huidige omstandigheden met COVID-19 wilden we onze vakantie omboeken naar volgend jaar vanwege de kwetsbare gezondheid van onze dochter. Maar hoe we ook aangaven dat we met alle plezier het willen verplaatsen, dat ze daarvoor de aanbetaling konden gebruiken, was het antwoord nee: zie de voorwaarden, betalen zul je. Dus vakantie geannuleerd en geld weg. Bedankt voor jullie volstrekt niet-empathische en oncoörporatieve houding. Tip: vermijden!

P

Peter

28-05-2020

1

villa roquefort les pins

Prachtige villa gehuurd, huis was eigenlijk mooier dan we dachten en prima service van vacancesprovence

B

bas

05-12-2017

0

Frankrijk is prachtig

Wist niet dat Frankrijk zo mooi was1 We zaten midden tussen de weilanden en landgoederen, prachtige omgeving in een schattig en leuk huisje. We hebben veel gewandeld en rondgereden in dit prachtige gebied.

F

F. Waelwijck

14-02-2017

0

Volgend jaar weer!

Ons huisje was echt ongelofelijk mooi en het uitzicht fenomenaal. Voor die extra luxe en comfort betalen wij graag een centje meer. Volgend jaar overwegen wij gewoon hetzelfde huisje opnieuw te boeken.

H

H. Prot

14-12-2016

0

Goede huisjes

Leuk, onbekend bedrijf. Goede keuzes en echt prima huisjes. Wij hadden een prima verblijf.

D

Diane Hovink

31-01-2016

0

Heerlijke vakantie

Heerlijke vakantie gehad! Het huisje was prachtig gelegen met fenomenale uitzichten. Keurig schoon ook. We vonden de inrichting wel wat gedateerd, maar ergens droeg dat ook juist bij aan de sfeer. Echt Frans!

M

Meryl

20-10-2015

0