FENOR

5.2
5.8

Bestellen

3.9

Service

5.7

Prijs

5.2

Levering

36.6%

Zou hier weer kopen

FENOR

Iedereen gebruikt in huis wel iets van stroom, gas of energie. Jezelf aansluiten bij een energiemaatschappij is dus van belang. Omdat je energierekening vaak één van de grootste vaste lasten is wil je natuurlijk wel de beste en goedkoopste optie. Wie weet is FENOR dat wel. Maar hoe betrouwbaar zal deze energieleverancier nou echt zijn? Zul je geen vervelende verrassingen krijgen op je jaarrekening? Zal het moeilijk zijn om over te stappen naar FENOR als je al bij een andere energiemaatschappij zit? En wat voor een klantenservice kun je nou eigenlijk echt van FENOR verwachten als je wat hulp of advies van een professional nodig hebt? Alleen mensen die hun stroom al bij FENOR vandaan halen kunnen je hier wat over vertellen. Lees de eerlijke reviews die ze hier op NederlandReview hebben geplaatst om een indruk van dit energiebedrijf te krijgen. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je laten zien hoe FENOR werkelijk in elkaar sreekt.

Over FENOR

FENOR is een energiebedrijf dat groene energie aanbiedt. Op hun website beloven ze scherpe tarieven. Ze geven geen bonussen omdat ze vinden dat je die dan in principe zelf betaalt via je energierekening. Wat ze willen is jou gewoon een eerlijke en scherpe prijs bieden. Dit is, volgens hen, niet alleen zo bij aanvang van een contract. Ook bij een verlening kun je hiervan op aan. Stroom is immers gewoon stroom en gas alleen maar gas. Je kunt bij ze terecht voor twee verschillende diensten. Er is Standaard Groen en Maximaal Groen. Op hun website kun je een goed overzicht zien van wat je voor verschillende diensten betaalt. In het overzicht staan de vaste leveringskosten, vermindering energiebelasting, daltarieven, netbeheerkosten, normaal tarief, enzovoort. Aan het eind zie je dan hoeveel je in sotaal aan stroom en gas betaalt. Je kunt deze kosten per jaar bekijken of, als er momenteel lage energiekosten zijn, die voor 3 jaar vastzetten.


Diensten van FENOR

Je kunt op hun website heel makkelijk overstappen. Op de homepage zie je al de vier verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Ze zijn uit te klappen zodat je naast elkaar kunt zien waar de verschillen in kosten vandaan komen. Ook kun je berekenen hoeveel jij kwijt zult zijn. Voer hiervoor je postcode, huisnummer en energieverbruik in. Weet je je energieverbruik niet? Geen probleem. Ze kunnen je dan helpen je verbruik te schatten. Ook is er een speciale FENOR klantenservice die je kan helpen bij het afsluiten van je abonnement maar ook tijdens de looptijd altijd voor je klaarstaat.

Klachten, omplimenten en Tips voor FENOR

Ben jij al aangesloten bij FENOR of dat in het verleden geweest? In beide gevallen zijn wij heel nieuwsgierig naar jouw ervaring met FENOR. Hoe makkelijk was het om over te stappen naar dit energiebedrijf? Bieden ze nou echt de scherpe prijzen voor stroom die ze beweren? Kon je op hun website makkelijk het verschil tussen de opties zien? En wat voor een klantenservice verleende FENOR je toen je ze nodig had? Schrijf je eigen FENOR review en laat ons weten wat jouw mening over deze energieleverancier is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (41)

Anderen bekeken ook