Suikerarrangement

6.5
7.6

Bestellen

6.2

Service

6.2

Prijs

6

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Suikerarrangement

Wanneer je alleen bent en wel iets te besteden hebt kan het aantrekkelijk zijn om op zoek te gaan als suikeroom of –tante naar het gezelschap van een leuk persoon. Een zogenaamd suikerneefje of –nichtje. Deze jonge mensen kunnen een extraatje vaak goed gebruiken en willen daar tegenover best wel eens een avondje met je uit of een reisje met je maken bijvoorbeeld. Om vraag en aanbod op dit gebied bij elkaar te brengen kun je terecht op Suikerarrangement. Hoe de ervaringen van de klanten met deze website zijn lees je hier.

Over Suikerarrangement

 
Suikerarrangement is een Nederlands/Belgische datingsite waar suikerooms en –tantes op zoek kunnen gaan naar suikerneefjes en – nichtjes en andersom. De site is dus bedoeld voor mensen die naast hun drukke bestaan eens iemand lekker willen verwennen en op zoek zijn naar gezelschap bij het maken van een leuke trip, een luxe diner of op een andere manier. Daar staat tegenover dat de suikernichtjes en – neefjes daarvoor meestal een financiële vergoeding krijgen. Op dit moment (eind 2017) zijn er op de site al ruim 16.000 profielen te vinden.

Diensten

 

Voor suikerneefjes en suikernichtjes

 
Je kunt je bij Suikerarrangement gratis inschrijven waarna je verschillende dingen kunt doen. Je kunt dan de het gehele profieloverzicht doorkijken, berichten ontvangen en natuurlijk een profiel aanmaken. Ook kun je foto’s en video’s plaatsen en je ervaringen delen. Geef duidelijk in je profiel aan waar je naar op zoek bent, het is erg belangrijk dat jouw wensen en grenzen vooraf bepaald zijn. Houd er ook rekening mee dat suikerooms – tantes over het algemeen een stuk ouder zullen zijn dan jij.

Abonnement

 
Om van meerdere opties gebruik te kunnen maken dien je een abonnement te nemen. Deze abonnementen zijn voor suikerneefjes en –nichtjes niet zo duur, voor suikerooms en –tantes liggen de bedragen hoger, zij hebben immers meer te besteden. Abonnementen kunnen betaald worden met iDeal, PayPal en voor België met Bancontact/Mister Cash. Als je geen account hebt aangemaakt, kun je niet inzien wat de verschillende abonnementen kosten.

Voor suikerooms en suikertantes

 
Wanneer je je als suikeroom of –tante inschrijft op de site dan kun je 2 dagen lang gratis gebruik maken van een volledig abonnement voor je beslist of je deze aanschaft. Maak duidelijke afspraken met je contacten, zodat beiden weten wat je van een date kunt verwachten, en wat je daar tegenover moet stellen. Gemiddeld betaald een suikeroom of –tante € 200,- voor het gezelschap. Ook kun je je suikerneefje of –nichtje verwennen met juwelen, een reisje of mee uit shoppen nemen. Alles in overleg.

Klachten

 
Wanneer je niet tevreden bent, krijg je geen geld terug van Suikerarrangement. Wees dus vooraf zeker van welk tijdvak je kiest voor een abonnement en sluit bijvoorbeeld niet meteen een jaarabonnement af. Verder dien je je aan de regels van de Algemene Voorwaarden te houden die op de website te vinden zijn.

Jouw mening hier!

 
Heb jij een account (gehad) bij Suikerarrangement? Wat vind je van deze datingsite, levert hij je datgene op aan contacten wat je ervan verwacht had of valt dit in de praktijk tegen? Laat het ons weten hier op NederlandReview, een ander kan daar zijn/haar voordeel mee doen!

Ontstaan er bij Suikerarrangement leuke contacten waar alle partijen blij van worden? Of wordt er teveel van de suikerneefjes en nichtjes gevraagd?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Anderen bekeken ook

close

Suikerarrangement

Vergelijk reviews en bekijk Suikerarrangement