NovaMora

4.4

Bestellen

4.1

Service

3.6

Prijs

3.9

Levering

39.3%

Zou hier weer kopen

NovaMora

Soms wil je als stel eens een spannend experiment uitvoeren en een sexy date maken met een ander stel bijvoorbeeld, of misschien ben je ‘gewoon’ single en op zoek naar een leuke relatie? Dit alles en meer is mogelijk via verschillende datingsites. NovaMora is één van die datingsites waar je je in kunt schrijven om op zoek te gaan naar contact. Wat degenen die je voorgingen van deze datingsite vinden lees je hier.


Over NovaMora

 
Novamora is een datingwebsite voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een nieuwe relatie, een innige vriendschap of een spannende date. De website NovaMora is onderdeel van een groter netwerk van datingwebsites van Sexy Dating Networks, de handelsnaam van Orbinair B.V. Alle websites die onder Sexy Dating Networks vallen zijn ook weer aan elkaar gelinkt, waardoor je bij inschrijving van één ervan meteen toegang hebt tot alle profielen van de meerdere datingsites die zij beheren.


Diensten

 
Als je op zoek bent naar een date, relatie of vriendschap dan kun je je eenvoudig inschrijven. Zodra je de website opent kom je terecht op de inschrijfpagina waar je heel eenvoudig zelf een profielnaam kunt kiezen en vervolgens aan moet geven wat je bent (man, vrouw of stel) en waar je naar op zoek bent (man, vrouw of stel). Vervolgens geef je nog even je e-mailadres op en klikt op ‘Inschrijven’. Als je daarna je mail hebt bevestigt is je inschrijving definitief. Daarna kun je inloggen en je profiel nog verder verfijnen met waar je precies naar op zoek bent, wat jouw interesses zijn, etc. Dit alles is gratis, net als het plaatsen van foto’s, het bekijken van hoofdfoto’s, het bekijken van profielen en het standaard zoeken. Wanneer je ook berichten wilt kunnen ontvangen en versturen, extra foto’s wilt bekijken, uitgebreid wilt kunnen zoeken, etc. moet je een betaald lidmaatschap nemen, waarmee je zogenaamd VIP-toegang krijgt. De actuele prijzen die je hiervoor betaalt zijn € 24,99 voor 1 maand, € 19,99 p/mnd. voor 2 maanden of € 14,99 p/mnd. voor 3 maanden VIP-toegang. Je kunt dit lidmaatschap betalen met Creditcard, iDeal, Bancontact of via een overboeking.


Klachten

 
Je hebt 14 dagen de tijd om je te bedenken als je een betaald lidmaatschap hebt genomen. Wanneer je binnen deze 14 dagen wel gebruik hebt gemaakt van de voordelen van het lidmaatschap dan mag NovaMora hiervoor een bedrag inhouden. Wanneer je van je herroepingsrecht gebruik wilt maken dan moet je binnen de termijn via een reactieformulier naar de klantenservice een ontbinding van de overeenkomst aanvragen. Als je vragen hebt kun je terecht op een pagina met veelgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden. Heb je een ander probleem of een klacht, dan kun je deze via het reactieformulier sturen naar NovaMora.


Schrijf hier jouw review over NovaMora!

 
Ben jij enthousiast over deze website omdat je er één of meerdere leuke contacten aan over hebt gehouden? Of ben je teleurgesteld in wat je op deze datingsite vond, en was er slechts weinig aanbod voor je te vinden aan leuke mannen of vrouwen? Laat het ons weten op NederlandReview! Anderen kunnen hier hun voordeel mee doen!


Wat zijn de ervaringen met de datingsite NovaMora? Komt het via hen vaak tot een afspraak, of vinden mensen weinig nieuwe, leuke connecties bij hen?


NovaMora en online dating


Online dating kan heel vreemd voelen en ook wat eng zijn. Toch zijn er duizenden mensen die zich in de online datingwereld begeven. Maar niet elke datingsite is even betrouwbaar, Zo zijn er datingsites waar ze niet zo letten op de profielen van hun gebruikers. De kans dat je op z'n datingsite iemand tegenkomt die een profiel heeft gemaakt uit valse voorwendselen is behoorlijk groot. Maar wat kan je doen om dit te voorkomen en ervoor te zorgen dat je alleen profielen tegen komt van mensen die, net als jij, op zoek zijn naar een nieuwe liefde? Een belangrijke stap hiervoor is het zoeken van een betrouwbare datingsite. Maar ja, welke is er nou betrouwbaar? Waar heb je de grootste kans om iemand tegen te komen om de rest van je leven mee te delen of in ieder geval een leuke date te hebben? Één van de vele datingsites die er bestaan is Novamora. Maar wat kun je allemaal doen op deze datingsite? Hoe werkt het? En wat kun je allemaal doen op deze website? Daar kun je hier wat meer over lezen. Natuurlijk vind je hier niet alles over deze website, maar je vindt er in ieder geval wat meer informatie over hoe Novamora werkt.


Wat is Novamora?

Novamora is een dating site voor mensen van boven de 18. Mensen die op zoek zijn naar liefde kunnen hier een profiel aanmaken en kijken of er iemand op de website is die een match zou kunnen zijn. De website is een site van Novamora B.V. Het hoofdkantoor van dit online datingbureau is gevestigd in Nijmegen.

Sexy Dating Networks

Novamora maakt deel uit van een netwerk van datingsites genaamd Sexy Dating Networks. Deze sites werken nauw samen met de andere datingsites die onder dit netwerk vallen. De profielen van deze websites worden op één hoop gegooid. Je kunt dus profielen tegen komen van mensen die zich op een andere site van Sexy Dating Networks hebben ingeschreven. Een voorbeeld van zo’n andere site is RegioSwingers. Besef wel dat dit dus ook betekent dat jouw eigen profiel ook op al die sites zichtbaar zal zijn. Bedenk dus goed of dit is wat je wilt.


De Novamora Dating App

Net als vele andere dating sites heeft Novamora een app. Deze app kan gedownload worden op je Smartphone. En aangezien de meeste mensen hun Smartphone of iPhone overal mee naartoe nemen, betekent dit dat je overal kunt daten. Je kunt dan via je telefoon op zoek gaan naar een nieuwe liefde. Je kunt gewoon de app downloaden en installeren zodat je hem altijd bij je hebt. Dus of je nou dit te wachten op de bus, op weg bent naar een afspraak of gewoon even een paar minuten pauze hebt, via deze app kun je waar dan ook zoeken naar matchende profielen. Ook kun je, zodra je een berichtje krijgt, meteen reageren zonder te hoeven wachten tot je eindelijk thuis bent en achter je computer kunt kruipen.

Een Profiel Aanmaken op Novamora

Het is eigenlijk heel makkelijk om een profiel aan te maken op Novamora. Op hun website vind je een kort formulier dat je kunt invullen. Allereerst willen ze graag weten of je een man of een vrouw bent. Ook is het mogelijk om je, samen met je partner, in te schrijven als stel. Vervolgens willen ze weten of je een op zoek bent naar een man, vrouw of stel. Verder willen ze nog je e-mail adres weten. Natuurlijk kun je je profiel daarna verder aanpassen. Plaats bijvoorbeeld een leuk verhaaltje over jezelf. Dit verhaaltje moet natuurlijk spannend genoeg zijn om mogelijke liefdes te intrigeren zodat ze je beter willen leren kennen.


Daten voor Stellen bij Novamora

Zoals hierboven al gezegd kun je je ook al stel inschrijven bij Novamora. Dit kan een man/vrouw stel zijn, maar ook twee mannen of twee vrouwen. Je kunt je dus ook inschrijven als je een homostel of een lesbisch stel bent en op zoek bent naar een stel met dezelfde of juist andere seksuele geaardheid.


De Novamora Login Functie

Heb je eenmaal een account aangemaakt, dan kun je voortaan gewoon via hun website inloggen. Je hoeft dan alleen nog maar je e-mail adres en wachtwoord in te vullen. Ook kun je ervoor zorgen dat je browser je automatisch inlogt zodat je helemaal niets hoeft te doen en je automatisch in je profiel terecht komt. Je kunt dan je eigen profiel bewerken en zoeken naar de profielen van anderen. Iedere dag komen er veel nieuwe profielen bij, dus ze adviseren je om iedere dag of in ieder geval regelmatig even in te loggen om te kijken of er nieuwe potentiële dates tussen zitten.


Chatten met Andere Leden

Als je eenmaal een profiel hebt gevonden van iemand die je wel wat lijkt, kun je naar hem of haar een berichtje sturen. Wie weet is de interesse wel wederzijds en stuurt hij of zij een berichtje terug. Zo kun je met elkaar in gesprek komen om te zien of er potentie in zit. Mocht het niet klikken heeft het immers weinig zin om af te spreken, al kan iemand in real life anders zijn dan hij of zij via de chat over komt. Niet iedereen is immers comfortabel met digitale communicatie. Maar als je via de chat al merkt dat jullie totaal anders in het leven staan dan kun je misschien beter op zoek naar iemand anders. Mocht het wel klikken vloeit er uit jullie chatgesprekken misschien wel een date of twee voort en wie weet wel meer. De chats worden bewaard in je chatgeschiedenis, dus je kan altijd terugkijken naar wat er is gezegd; handig als je meerdere chatgesprekken hebt lopen en even wilt terugkijken wie wat nou ook alweer heeft gezegd.


Datingtips van Novamora

Natuurlijk moet je alsnog wel uitkijken als je je begeeft in je de wereld van het online daten. Omdat het daten zo leuk en spannend is verlies je soms de belangrijke privacyaspecten al snel uit het oog. Toch moet je voorzichtig zijn en een aantal dingen niet vergeten. Novamora heeft hier een aantal tips voor. Ze adviseren je bijvoorbeeld met klem om nooit in te gaan op verzoeken om geld over te maken. Je zou je nog kunnen verbazen over hoeveel mensen op een datingsite iemand op die manier geld afhandig proberen te maken. Het is sowieso handig om, voor je met iemand afspreekt, eerst zijn of haar gegevens te controleren. Misschien bestaat de persoon waar je mee wilt afspreken wel niet eens. En daarbij moet je uitkijken met het verstrekken van je eigen persoonlijke informatie. Vertel niet meteen teveel over jezelf. Zo bescherm je jezelf, maar het is sowieso ook leuker om elkaar langzamerhand steeds beter te leren kennen. Daarnaast is het handig een goede foto van iemand te hebben. Als laatste adviseert Novamora je om een uitweg te hebben. Zorg dat je niet afhankelijk bent van je date om je op te halen, terug thuis te brengen of iets anders voor je te doen. Neem daarbij je mobiel mee en het nummer van iemand die zeker thuis is en in staat is je te helpen als dat nodig mocht zijn. Vertel diegene ook waar je bent en hoe laat je ongeveer denkt thuis te zijn. En als laatste: spreek af in een open ruimte met veel mensen om jullie heen.

Dates Zonder Verplichtingen

Vele mensen hopen dat er uit een date een relatie voortvloeit. Dit is ook het doel van de meeste dates: aftasten of jullie genoeg interesse in elkaar hebben om elkaar beter te leren kennen en uiteindelijk samen iets op te bouwen. Maar er zitten natuurlijk nooit verplichtingen aan een date. Als één van jullie de ander niet leuk (genoeg) vindt, dan houdt het op, ook als de ander wel serieus interesse blijft hebben. Misschien groeit er geen relatie, maar wel een mooie vriendschap uit voort. En misschien hebben jullie wel een spannende avond of zien jullie elkaar af en toe zonder verdere verplichtingen aan elkaar. Het is allemaal mogelijk bij Novamora. En wie weet vind je op Novamora uiteindelijk wel de liefde van je leven waarmee je je verdere leven kunt delen.

Lopende Acties van Novamora

Naast gewone datingactiviteiten biedt Novamora nog meer aan. Er is een pagina met lopende acties. Hier worden regelmatig leuke acties geplaatst. Zo kun je bijvoorbeeld toegangskaarten winnen naar een activiteit die je met je date of prille liefde kunt gaan doen. Ook zijn er regelmatig leuke prijzenpakketten te winnen die je liefdesleven een nieuwe boost kunnen geven. Wat is er immers leuker dan samen iets winnen? Houdt dus regelmatig de pagina in de gaten waar deze winacties worden geplaatst.Nog een Novamora TV advertentie.


Is Novamora Gratis? Of Zijn er Kosten aan Verbonden?

Bij sommige datingsites moet je geld betalen als je een profiel wilt maken en weer anderen vragen alleen geld als je actief lid bent en zelf de site afzoekt naar profielen die bij je passen. Novamora hoort bij de laatste categorie. Je kunt op hun website gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken en op berichten van anderen reageren. Er zijn dus als standaard lid geen kosten verbonden aan het gebruik van hun website of dating app, zelfs niet als het tot een date met een single of stel komt. Wel is er een betaald lidmaatschap. Lees hiervoor meer bij onderstaande VIP sectie.


Toegang Tot Novamora VIP

Novamora heeft ook een Vip sectie. Hiermee kun je de zoekfunctie gebruiken en de profielen filteren aan de hand van bepaalde trefwoorden. Als je dus mensen zoekt met een bepaalde interesse zoekt of naar andere kenmerken kijkt, is een betaald lidmaatschap wel aan te raden. Ook kun je dan zelf berichten naar andere leden sturen. Dit lidmaatschap is per maand afsluiten, maar het is mogelijk een abonnement voor 2 of 4 maanden te nemen en hiermee goedkoper uit te zijn.


Novamora Opzeggen en Uitschrijven

Stel, je bent een tijdje lid geweest van Novamora, maar bent nu niet meer geïnteresseerd in hun diensten. Misschien heb je al een date gevonden met iemand waarmee het goed klikt en wil je voorlopig een tijd kijken of er toekomst voor jullie in jullie prille relatie zit. Of misschien ben je gewoon niet meer op zoek naar liefde om wat voor reden dan ook. Welke reden je ook hebt niet langer van Novamora en hun diensten gebruik te maken, het houdt waarschijnlijk in dat je je abonnement wilt opzeggen en je wilt uitschrijven. Dit kan dan ook gewoon. Je kunt dit via hun website regelen. Ga naar je account en verander je opwaardeerplan naar “geen”. Zodra je credits op zijn en je abonnement is verlopen zal deze niet meer automatisch worden verlengd. Daarna kun je jezelf uitschrijven via de gelijknamige knop.


Novamora Reviews en Ervaringen

Meer informatie over Novamora kan het best gegeven worden door echte leden van Novamora. Lees hiervoor de reviews die zijn achtergelaten door deze leden. Hun verhalen kunnen je vertellen wat lid zijn van Novamora echt inhoudt. Als je zelf al ervaring hebt met Novamora, dan ben je natuurlijk van harte welkom om zelf een review achter te laten. Helemaal omdat de homepage van Novamora nog niet zoveel zegt, kun je hiermee andere klanten informeren over hoe daten bij Novamora echt werkt.


Hoe voelt het idee van online daten voor jou? Is het iets wat je ziet zitten? Misschien heb je nu wel genoeg informatie over Novamora om je met goede moed in te durven schrijven voor deze website of juist te realiseren dat Novamora of welke datingsite dan ook niets voor jou is. Wat je ook beslist, hopelijk kom je op wat voor manier dan ook de liefde van je leven tegen of anders in ieder geval een liefdevolle partner om de rest van je leven samen mee door te brengen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (89)

nova en ondeugend daten

ongelivelijke oplichters nova mora, indeugend daten, regioswingers, friese twarre of zoiets, elen zeker nog 6 andere sites zijn gekoppeld aan elkaar dus waar je ook opzit het komt allemaal op 1 kluit. manieren? nee de organisatie dult geen critiek, een linkbnaar wat dan ook word niet geplaatst profiel met b.v. kik adres oid word niet geplaatst. Mensen doe dit niet houd het geld vast en doe er wat nuttigs mee, hier is het gooien in het riool. groeten een serieus koppel die wat verruiming wilde

M

mart

18-10-2023

0

Samen met mijn man recentelijk ingeschreven en in de eerste week al contact met 3 leuke stellen. Ook al een eerste date met een van hen gepland. Positief verrast over het aanbod.

R

Rachel

13-02-2023

0

maandabo

alles wat de mannen hier boven gezegd wordt heb ik ook ervaren ik ben geen lelijke man, mijn profielfoto is netjes, maar zero positieve reacties. wellicht een paar "echte vrouwen", de rest is fake

E

Erick

23-12-2022

0

1 maand abonnement

Let op! Conform het herroepingsrecht mag binnen 14 dagen opgezegd worden. Als je opzegt dan stopt het abonnement maar niet het recht op teruggave. Je moet dan het herroepingsformulier invullen!

K

Kei

19-11-2022

0

Betaald lid

J

Johan

06-10-2022

0

Novamora

Novamora is naar mijn mening een complete hoax. Nu een aantal maanden lid, samen met mijn partner. Respons is zo goed als nul. De meeste zogenaamde personen die hierop staan is puur fake. Vele fake accounts, en nepprofielen, Novamora's andere side, is Regioswingers, dat is zogoed als 99% fake. Als er al iemand reageert, zijn de reacties standaard, alsof je met een chatbot aan het chatten bent. GEEN LID WORDEN ZONDE VAN JE GELD!!

F

Funlovers

27-08-2022

0

Twee maanden VIP

Voor twee maanden betaald, aangenomen dat dit wel een koosjere datingsite zou moeten zijn, immers Novamora maakt reclame op radio en TV. Vervolgens bij elkaar zo´n 35 berichtjes gestuurd naar verschillende vrouwen in mijn leeftijdscategorie (rond de 50 jaar) en nu na bijna twee maanden 4 berichtjes terug gekregen met de standaard zin : "Bedankt voor je reactie. Bij deze wil ik je echter laten weten geen interesse te hebben" . Hoe kunnen vier verschillende vrouwen deze zelfde zin gebruiken ? Verder helemaal geen berichten gekregen. Ik ben echt geen lelijke kerel maar zie er ook niet uit als bijv. Brad Pitt. Het heeft natuurlijk te maken met het feit dat er onnoemlijk veel mannen zich aanbieden aan een handjevol vrouwen (ik denk dat de site voor vrouwen gratis is) Dus na twee maanden bijna geen respons te hebben gekregen en € 49.50 armer is de datingsite Novamora voor mannen, frustrerend en bedroevend te noemen. Gezegd moet worden dat andere seks getinte datingsites het nog erger maken ! Heren ik waarschuw jullie, ga niet in zee met sexdatingsites men komt er bedrogen en gefrustreerd uit ! Gebruik de reguliere datingsites die betrouwbaarder zijn (Parship, Badoo etc.) Keppfler

A

Ari

15-08-2022

1

VIP

Nep site. Heel weinig leden online, zoveel erichtrn verzonden en je krijgt nooit antwoord. Weer zo als alle andere sex date websites. Begin er niet aan! althans kijk eerst een paar maanden gratis en je zal merken dat het niets is.

J

Jan

16-07-2022

0

Maand abonnement

Na eerst een tijdje bij de concurrent actief te zijn geweest heb ik mijn geluk ook maar eens op deze website beproefd. En ben nu tot de ontdekking gekomen dat SL in verhouding tot Novamora helemaal zo slecht nog niet was… Wat een drama; deze website is wel heel erg op seks gericht, en schijnbaar het speelparadijs van snuivende en pillen slikkende “gelegenheidsstellen” die van gekkigheid niet meer weten wat ze moeten doen om nog een beetje geil te worden. Verder natuurlijk ook hier de absurde verhouding mannen tot vrouwen en veel inactieve profielen die leuk als site-vulling dienstdoen maar voornamelijk valse hoop geven. De enkele vrouwen die daadwerkelijk actief zijn worden dagelijks met dusdanig veel berichtjes gebombardeerd dat ze je berichtjes niet eens meer lezen. En waarom zouden ze ook… ze kunnen immers zelf gewoon de knapste mannen uitzoeken, en er zit er altijd wel eentje tussen die het geen bal uitmaakt waar hij zijn lul in duwt. Dat draagt weer bij aan het vertekende zelfbeeld dat vrouwen op dergelijke websites hebben. Ik heb vrouwen gezien waar ik echt mijn hond nog vanaf zou trappen en die te lelijk waren om het te helpen onweren.. en die wezen mij dan af omdat ik toevallig niet 1.85M lang, gespierd en meer dan gemiddeld geschapen ben (verder weinig mis met mij, dat mag je aannemen). En discretie is ver te zoeken bij Novamora; waar concurrent SL nog moeite doet om een neutrale en niet traceerbare naam op je rekeningafschrift te zetten, zet Novamora gewoon in blokletters “NOVAMORA BV NIJMEGEN” op je rekeningafschrift. Top, en bedankt jongens… het lukt me zelf prima om mijn relatie om zeep te helpen, daar heb ik jullie hulp niet bij nodig. Kortom.. een dikke vette deceptie. Niet aan beginnen!

R

Rob

28-04-2022

1

niets

ik heb mijn aan gemeld bij Novamora ik zag er een mooie dame naam was Joyce50 een berichtje gestuurt niets terug toe er een gestuurt naar laura23134 ook niets gestuurt das was gisteren nu vandag nog niets het is allemaal nep ben geen geld kwijt.geleuke maar

B

boyboy51

20-04-2022

0

Heleboel nepprofielen

Hoop nepprofielen. Ook is het lastig je eigen profiel goed in te vullen.

B

BenH

15-04-2022

0

NovaMora

Deze site heeft maar 1 doel: geld uit uw zakken kloppen. De meeste profielen zijn fake. Verschillende "mensen" antwoorden woordelijk identiek op je berichten... Als dit toeval is, kan je beter op de loterij spelen ;-) Als je geen betalend lid bent, kan je wel berichten ontvangen maar je kan ze jammergenoeg niet lezen en uiteraard er ook niet op antwoorden... nutteloos dus. Deze site is zuiver tijdverlies.

B

bart vdp

11-04-2022

0

voor 2 maanden

Het lijkt zo mooi, tot je op gaat letten. Er zitten wel een paar echte profielen tussen. Als je op gaat letten zijn het nagenoeg iedere keer de zelfde profielen die online zijn. Mocht je de moeite nemen om een berichtje te versturen kun je er vergif op innemen dat je de volgende tekst terug krijgt: Bedankt voor je reactie. Bij deze wil ik je echter laten weten geen interesse te hebben. Bedankt voor je reactie. Bij deze wil ik je echter laten weten geen interesse te hebben. Bedankt voor je reactie. Bij deze wil ik je echter laten weten geen interesse te hebben. Iedere keer exact het zelfde regeltje, dat is onmogelijk bij zoveel verschillende mensen, vrouwen en stellen. Kan er maar 1 conclusie aan vast knopen en dat is dat het merendeel FAKE is. Dus bespaar je de moeite en kosten om je in te schrijven. Gr Hans

H

Hans

10-04-2022

2

Scam watch

Dus je hebt je zuurverdiende geld geïnvesteerd in binaire opties, om erachter te komen dat je geen geld kunt opnemen wanneer je er klaar voor bent. Dit is slechts een van de manieren waarop oplichting met binaire opties u kan oplichten. Helaas zijn er veel frauduleuze handelsplatforms voor binaire opties en makelaars die dagelijks profiteren van eerlijke beleggers. Als u echter het slachtoffer bent geworden van een zwendel met binaire opties of een romantiekzwendel, wanhoop dan nog niet. Er zijn een paar verschillende methoden die u kunt proberen om uw geld terug te krijgen. Je kunt gewoon Lallroyal .org bezoeken voor meer hulp bij het terugkrijgen van je verloren geld.

D

Donald Faruk

16-03-2022

0

Abonnement

Al snel overladen met berichten, maar uiteindelijk enkele leuke dates aan over gehouden.

R

Rebecca

26-01-2022

0

Lidmaatschap

Ik ben het zeer eens met de uitstekend verwoorde, review van Es. Heb je je uiterlijk niet mee, dan ben je bij voorbaat kansloos, ongeacht hoe je bent als persoon. Voor vrouwen werkt het allemaal anders, ze kunnen kiezen uit de catalogus van mensen die zich aanbieden. Staat je uiterlijk haar niet aan? Pech, ze bladert door naar de volgende pagina. Van mij kunnen ze kapotvallen daar op die datingtroep, het is een grote bron van desillusie en teleurstelling, ongeacht die gelikte commercials op radio en tv

K

Karel Kontknaller

14-01-2022

1

Hoeren

Kei goeie hoeren, dankjewel novamora.

P

Pietje hooimakers

08-01-2022

0

VIP abonnement

Waardeloze site. Als vrouw abonnement moeten afsluiten. Foto’s geüpload en vervolgens geblokkeerd worden. E-mail ontvangen waarin gesteld werd, dat ze twijfels hadden over of ik wel echt die persoon ben. Vragen dan om indentiteit en gegevens door te sturen. Mooi niet dan….Voor mij echt geen optie. Gelukkig zijn er andere sites.

S

Sandra

28-12-2021

2

1 maand vip

Allemaal fake. Heb eens getest en meer dan 200 dames bericht gestuurd. Je krijgt een standaard zelfde bericht terug. Allemaal netje Nee geen interesse.

R

Ronnie

23-12-2021

0

nova mora voor 2 mnd.

een waardeloze site zeker voor mannen met repeterende antwoorden. Bij deze enz enz. Weg gegooid geld van 19 euro per mnd. als je 75 jaar bent en eerlijk in je leeftijd wordt je automatisch is een hokje geplaatst ondank goede foto's van mijn sportieve lijf. Iedereen zegt 55 /60 jaar. echt je wordt automatisch af geserveerd. ik zie er goed uit. sport 3x in de week. Echt mannen ga maar naar een parenclub gezelliger,, op den duur goedkoper beter succes, en niet zo Denigrerend.echt waardeloos

I

ibiza-man

20-12-2021

1