YourMastercard

7.1

Bestellen

5.6

Service

5.1

Prijs

6.9

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

YourMastercard

Heerlijk toch?! Hoe ook jij dit bedrijf kunt leren kennen. YourMastercard.nl is natuurlijk een naam welke veel mensen kennen. Het gaat uiteindelijk om de ervaring en niet om het geld. Ze bieden verschillende vormen van lenen aan. Natuurlijk gaat het om een credit card welke veel weg heeft van een doorlopend krediet. Het is geen persoonlijke lening. Het is een gemakkelijke manier van betalen in een online shop en ook op tal van andere plaatsen. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe ook jij hier van kunt genieten. Ken je de YourMastercard.nl nog niet? Dan is het goed om op deze site de verschillende reviews te lezen en om te lezen wat anderen van hun zeggen. Ken je ze al wel? Dan is het goed om jouw beoordeling hier achter te laten. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien wat er allemaal kan.  


Over YourMastercard.nl

Het bedrijf achter deze site is International Card Services BV (ICS). Het is de creditcard specialist en de marktleider als het gaat om creditcards in ons land. Het bedrijf zorgt al meer dan 25 jaar voor de uitgifte en de promotie en ook de administratie plus transactieverwerking van creditcards in ons land van onder andere Mastercard. 


Ze bieden haar klanten ook verschillende financiële diensten en producten aan, waaronder de 24 uur per dag 7 dagen per week fraude preventie en de verschillende verzekeringen welke er zijn. Het is ook mogelijk voor de card houders om gebruik te maken van de verschillende aanbiedingen.  
Het grootste voordeel van de creditcards is dat je op meer dan 27 miljoen locaties in de hele wereld gebruik van de card kunt maken. Het kan gaan om een aankoop in een winkel, in een restaurant, bij een hotel en ook bij een benzinestation. Je hebt altijd de juiste valuta bij de hand. Je hoeft niets te wisselen. 
Ook kun je met de card veilig en gemakkelijk online betalen. Het online shoppen gaat gemakkelijk, snel en eenvoudig. Als een pakje niet aankomt of beschadigd, dan kun je terugvallen op de garanties en de aankoopverzekering. Geweldig toch!


Diensten van YourMastercard.nl

De mastercard heeft volop opties en mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Denk hierbij aan het wereldwijde betaalgemak, het veilig betalen in eigen land en daarbuiten, een 180 verzekering voor bijna alle aankopen, direct inzicht via de app op je telefoon en nog veel meer. 


Er zijn verschillende creditcards waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er de normale en standaard creditcards en ook de speciale betaalkaarten. Denk hierbij aan de Mastercard Gold en de Mastercard Black. Het geeft een royale bestedingsruime en ook toegang tot meer dan 600 Airport Lounges. 


Wil je beter in de hand hebben wat je uitgeeft? Dan kun je voor een prepaid mastercard kiezen. Het heeft alle voordelen van de Mastercard classic. Het enige verschil is dat je er eerst geld op stort, wat je dan kunt gebruiken. Een ander voordeel is, dat er geen BKR controle plaatsvindt bij een prepaid creditcard. 


Klachten, tips en complimenten over YourMastercard.nl

Als je een klacht hebt over deze site of de creditcard hebt dan kun je deze klacht natuurlijk kenbaar maken. Het kan via de post, via de mail en ook telefonisch. Uiteraard wordt de klacht door hun in behandeling genomen en mag je hier een goed antwoord op verwachten. 


Heb jij ervaring met YourMastercard.nl?

Het is goed om ook jouw mening op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven. 


 


Lees hier de ervaringen van echte klanten met de service van YourMastercard. Is dit een betrouwbare en veilige partij om een Mastercard online bij aan te vragen? Is de app handig en de kosten laag?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Mastercard Black

Conciërge service? -> ze zijn NIET normaal te bereiken per telefoon (8min standaard, 20min ook geregeld) Priority lounge -> zojuist geweigerd, Priority Card houders mochten niet naar binnen, alleen business class met de juiste airline. Maar wel adeevteren met 'toegang tot 1300 lounges' Deze Black Card belooft een hoop, maar maakt er echt niks van waar. - Misschien moeten ze zelf eens AMEX proberen en zien hoe het wel moet....alleen die wordt in NL te weinig geaccepteerd als betaalmiddel. Black Card...Zwart Gat zou een passendere naam zijn

R

Robert

03-10-2022

0

Mastercard Black

Let op!! Momenteel gelden de reis- en annuleringsverzekeringen niet omdat we niet geacht worden naar het buitenland te gaan. Ze gelden zelfs niet voor noodzakelijke reizen. Terwijl men reclame maakt dat wintersport gedekt is blijkt dat langlaufen niet als wintersport gezien wordt en niet verzekerd is!

A

Arend Klomp

22-01-2021

0

MasterCard niet te gebruiken Oost Timor

Deze week wilde mijn zoon Oost Timor bezoeken. Op de luchthaven wilde hij direct dollars uit de ATM halen. Lukte niet, de hotels accepteerden geen MasterCard, de banken niet. Nergens te gebruiken Vervolgens heb ik hulp gezocht bij MasterCard, bij ING, etc. Overal kreeg ik een ontwijkend antwoord. Mijn zoon is de volgende dag teruggekeerd naar Bali Slechte service voor zo'n organisatie, die er prat op gaat wereldwijd aanwezig te zijn!

J

Jakob Hopster

14-10-2018

0

MasterCard niet te gebruiken Oost Timor

Deze week wilde mijn zoon Oost Timor bezoeken. Op de luchthaven wilde hij direct dollars uit de ATM halen. Lukte niet, de hotels accepteerden geen MasterCard, de banken niet. Nergens te gebruiken Vervolgens heb ik hulp gezocht bij MasterCard, bij ING, etc. Overal kreeg ik een ontwijkend antwoord. Mijn zoon is de volgende dag teruggekeerd naar Bali Slechte service voor zo'n organisatie, die er prat op gaat wereldwijd aanwezig te zijn!

J

Jakob Hopster

14-10-2018

0

Kaart overal geaccepteerd

Ik had mijn kaart snel in huis en op vakantie werd deze overal geaccepteerd. Echt vele malen handiger dan contant betalen in een vreemd land. Vooral voor korte (zaken)reisjes echt een uitkomst

M

Martin Bovenakker

08-06-2017

0

Master card voor reis

Wegens een lange reis langs verschillende verre landen hebben wij een master card aangeschaft. We hebben geen problemen ondervonden, onze kaart werd overal geaccepteerd en we hebben nooit meegemaakt dat we zonder geld hebben komen te zitten Ook een veiliger gevoel dan altijd met veel los geld op zak te lopen, ook al ontkom je er niet aan ook regelmatig met cash te betalen, aangezien niet elk klein winkeltje de pas aanneemt of wil aannemen.

M

Martin de Zwart

04-05-2017

2

overal geaccepteerd, ook in het buitenland.

Werkt naar behoren. Al tijden in bezit van een Mastercard en het wordt overal geaccepteerd, ook in het buitenland.

L

Leon Pieters

20-01-2017

0

Dhr.

Prima kaart, altijd zonder problemen te gebruiken. Het enige minpunt is de slechte lay-out van online rekening en app. Er staat niet duidelijk wat nu debet en wat credit is en dat is soms een gepuzzel. Hoe gemakkelijk zou het zijn met een gewoon balansoverzicht. Rechts de uitgaven en links de inkomsten... Dit heb ik al eens besproken met ICS maar blijkbaar vinden zij dit niet belangrijk.

D

Dutch

17-06-2016

0

Snel een creditcard bij YourMastercard

Voor een betaling aan een buitenlandse ondernemer moes tik per se een creditcard hebben. Deze had ik niet en moest ik dus aanvragen. Dit heb ik gedaan bij YourMastrecard. Binnen enkele dagen had ik de creditcard in huis en kon ik zonder problemen mijn aankoop betalen.

K

Killian Waanders

09-06-2016

0