Money2gocard

6.2

Bestellen

4.8

Service

4.5

Prijs

5.5

Levering

41.7%

Zou hier weer kopen

Money2gocard

Waarom zou ik kopen bij dit bedrijf? De site money2gocard.nl biedt de mogelijkheid aan om geld te lenen. Geld lenen kun je natuurlijk op verschillende manieren. Een doorlopend krediet is een optie, maar natuurlijk ook de money2gocard.nl.  Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via money2gocard.nl. Ken je money2gocard.nl nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews over money2gocard.nl op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als money2gocard.nl. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Bedankt alvast!  

Over money2gocard.nl

De money2gocard.nl is een product van de Novum Bank Limited. Het is een flexibel bedrijf welke prepaid kaartprogramma’s maakt, ontwerpt en ook ontwikkeld en implementeert. Ze bieden een totale klanten registratie website aan volgens een white label oplossing. Er zijn verschillende opwaardeer mogelijkheden. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de sms functies om op te waarderen of het saldo op te vragen. Er zijn voor de programma managers goede mogelijkheden voor fraude controle, witwas controle (om dit tegen te gaan uiteraard), klantenservice diensten, risico management en andere opties. Hierdoor is het een goede partner voor je prepaid zaken.  

De money2gocard.nl is een prepaid Mastercard met volop mogelijkheden om als debitcard of creditcard te gebruiken. Het is mogelijk om de bestedingslimieten aan te passen en te gebruiken afhankelijk van je budget. De creditcards worden op money2gocard.nl aangeboden. Het maakt niet uit welke kredietscore of inkomen je hebt. Het is mogelijk om de kaart via Ideal op te waarderen en om hem te gebruiken op meer dan 33 verkooppunten. Het is ideaal voor thuiswinkelen en ook voor een vakantie.
Je kunt je geld goed beheren en je weet altijd wat je hebt uitgegeven.  Het is mogelijk om een vakantie naar Griekenland te boeken, designer kleding te kopen in een webshop en ook om een app te downloaden. Het is altijd veilig en goed. Heerlijk toch! 

Diensten van money2gocard.nl

De money2gocard.nl is een prepaid creditcard waarmee je altijd veilig en ook praktisch je rekeningen mee kunt betalen. Het is mogelijk om gebruik te maken van de voordelen van een creditcard en om toch ook gebruik te maken van Het maakt niet uit of je weinig geld wilt opnemen of juist meer. Het is mooi om de mogelijkheden te ontdekken van een goede creditcard als deze via money2gocard.nl. Er is geen BKR toetsing en werkt als een normale creditcard. 

Klachten, tips en complimenten over money2gocard.nl

Ben je ergens niet tevreden over? Wil je liever zien, dat er wat veranderd wordt? Of ben je teleurgesteld in money2gocard.nl? Dan is het goed om dit bij hun te melden. Ze maken het dan mogelijk om je te helpen en om de zaken te veranderen. 
Laat je ook nog even je mening over hun achter op NederlandReview? Dan kun je een ander bedrijf goed helpen! 

Heb jij ervaring met money2gocard.nl 

Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 


 


Lees duizenden ervaringen bij NederlandReview. Is money2go card betrouwbaar en handig in gebruik? Lees eerst ervaringen hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

prepaid credit card.

Nooit doen, beloven gouden bergen en willen daarna alles van je weten. Wiilen veel te veel info die beslit NIET nodig is voor een PREPAID credit card. Je LEENT niets, het is jouw eigen geld. Deze prepaid cradit car zou ik NOOIT meer doen.

P

Ph.

18-06-2019

1

Prepaidcreditcard

Kaart werkt prima, xowel laden als betalen/ opnemen. In Filipijnen e n China zonder problemen betalen/ pinnen . Voor mij een aanrader. Snap die negatieve reviews niet. Of de service moet n.a.v. klachten nu drastisch verbeterd zijn. Dus, voor mij een prima backup tijdens reizen

H

HJvT

03-06-2019

0

Niet aan beginnen

Kaart kun je nergens voor gebruiken omdat die nergens geaccepteerd wordt. Eerst betaal je 10 euro voor de kaart (gebruikelijk), dan 2% voor het storten van geld op de kaart. Toen kwam ik er achter dat je hem nergens voor kan gebruiken en wil ik geld terugstorten op mijn bankrekening. Kost je weer 10 euro. Dan klop je aan bij de klantenservice en zeggen ze dat mijn saldo niet hoog genoeg was voor deze afschrijvingen terwijl dat wél het geval was. Ik heb gevraagd om volledige restitutie door oneerlijke communicatie maar hier gaan zij helaas niet meer akkoord. Waste of Money

V

Valerie

07-05-2019

0

Kosten zijn ondoorzichtig en vrijwel nergens geaccepteerd

>>>>!!!!Trap er niet in!!!!<<<< N26 = gratis beste alternatief!! 1- Kan er niet mee tanken, 2- Kan geen online bestellingen mee doen. 3- Bij elke handeling komen er kosten bij ook bij niet gebruik. 4- Opzeggen, klantenservice, geld opwaarderen, komt allemaal kosten bij. Voor iets wat geheel onbruikbaar is en vrijwel nergens geaccepteerd, wordt. Alle betalingen die ik wilde doen werden geweigerd. Heb er dus helemaal niks aan. Teveel kosten voor iets wat onbruikbaar is! Ga liever voor een gratis N26 bankrekening krijg je gratis Mastercard creditcard wat je als een debet pinpas kan gebruiken. Money2go is misleidend het is meer money2useless

A

ask

16-04-2019

0

ZEER slechte DURE service

Ik heb de kaart besteld en direct saldo op de kaart mee besteld via iDeal. Duurde 3 DAGEN voor er geld op mijn kaart stond. Heb 2 x geprobeerd om iets te kopen via internet. Kaart werd in beide gevallen geweigerd. (Verschillende website!!!) Heb getracht saldo via iDeal op de website van money2gocard te zetten. Moest kiezen voor een andere bank in het menu van iDeal om bij mijn eigen bank (ING) te komen. HEEL VREEMD. Ik heb dit gemeld bij money2gocard en geen antwoord gekregen. Ik heb daarna geprobeerd mijn saldo op te nemen bij een geldautomaat. Kaart werd niet geaccepteerd (Niet bij de ING en niet bij de ABN AMRO) Hierna besloten om de koop te ontbinden. Antwoord van money2gocard: Wij kunnen uw kaart binnen 3 werkdagen opzeggen, binnen 3 werkdagen uw saldo terugstorten op uw rekening tegen betaling van € 10,00 kosten!!! Ik heb ze gewezen op de wet koop op afstand en binnen 8 dagen aangegeven van de koop af te zien. Hierbij heb ik recht op VOLLEDIGE restitutie van de door mij betaalde bedragen. Ik heb nu een waardeloze kaart, nooit gebruikt en minsten € 25,00 lichter. Ik ben nog nooit zo opgelicht door een bank. Mijn advies aan een ieder die dit leest: GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE. ps. Bij je eigen bank kun je voor een fractie van de prijs bij money2card een (weliswaar niet debit) creditcard aanvragen. Hierbij zijn vrijwel alle kosten van de kaart (veel) lager dan bij money2gocard.

L

L. Prevenier

25-03-2019

0

Verschrikkelijke service, alles duurt lang en niks werkt

Ruim 2 weken gewacht voor ik de kaart binnen kreeg. Op mails wordt niet geantwoord. Nu eindelijk de kaart binnen en nu werkt de verificatie niet. Ontzettend slecht product met een nog slechtere service. Telefonisch onbereikbaar en ook nog 50 cent per minuut. Schande!

K

Kevin

25-03-2019

0

slechte klanten service

Waarom duurt alles zolang bij jullie stuurt een mail , dan krijg je een ticket vervolgens krijg je weer een vraag op je vraag, of een antwoord waar je niks mee kan dus stuur je maar weer een mail die vervolgens niet beantwoord word heb de kaart gekocht omdat ik bij een buiten camera een paar tientjes moet betalen en dat lijkt ook al niet alleen de afschrijvingen wel maar de betalingen worden afgewezen Kortom drie keer niks Zit er over te denken om hem na een week weer op te zeggen alleen ben ik dan natuurlijk mijn geld kwijt

B

boze klant

13-02-2019

3

moeilijk opwaarderen

+ snelle levering - dure servicedesk 50 cent p/m - Ideal opwaarderen gaat erg traag, staat er niet meteen op, zoals ze beweren, waardoor ik al meerdere keren een mooie aanbieding ben misgelopen. Je zou in dit digitale tijdperk mogen verwachten, dat dit veel sneller gaat. Als ik andere rekeningen met Ideal betaal, is het wel meteen geregeld en zichtbaar. Voor mij is dit een behoorlijk minpunt. Ik ga de kaart dan ook opzeggen.

R

R. Lippe

03-12-2018

0

Overal makkelijk betalen

Met een bankpas loop je op het internet en in het buitenland nog weleens tegen betalingsproblemen aan. Zo kun je op sommige websites bijvoorbeeld alleen met creditcard betalen en die had ik tot voor kort niet. Ik heb onlangs een dergelijke kaart aangeschaft bij Money2gocard. Ik vind de kaart echt ideaal. Heb geen hinder meer dat ik ergens niet kan betalen, want via deze kaart is dat overal mogelijk. Het aanvragen kan heel eenvoudig via de website en binnen een paar dagen wordt de kaart keurig thuis afgeleverd. Heb er al meermaals gebruik van gemaakt en ben blij dat ik hem aangevraagd heb.

R

Rob W.

10-04-2017

0

Credit card van mijn eigen bank was te duur,

Credit card van mijn eigen bank was te duur, hier kon ik voor veel minder aan een credit card komen. Ik heb deze nodig voor bepaalde betalingen die ik anders niet of niet makkelijk kan maken. Kaart werkt naar behoren.

G

Gulio

05-01-2017

0

Money2gocard is niet goed voor mij

Ik weet van mezelf dat ik nogal graag mag gokken en in dat geval was het voor mij dan ook geen slimme zet om een Money2gocard aan te schaffen. Ik heb er dan ook afstand van gedaan. Desondanks moet ik zeggen dat het bestellen heel makkelijk gaat, de medewerkers erg vriendelijke zijn, en de kaart binnen de kortste keren in huis was. De kaart zelf was niet zo duur, maar het heeft mij toch een hoop geld gekost door mijn eigen onhandigheden. Ik kan mensen het dan ook zeker aanbevelen, maar ik zou er enkel één aanschaffen wanneer het echt noodzakelijk is. Anders heb je straks misschien hetzelfde probleem als ik.

S

Spijkstra

30-08-2016

0

Money2gocard is ideaal

Wilde laatste een product online bestellen, maar moest hiervoor een creditcard hebben. Bij Money2gocard eentje aangevraagd en het werkt perfect.

W

W. Kroes

22-04-2016

0