LoanStreet

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

LoanStreet

Zoek je een bedrijf waarbij je een zakelijke lening kunt afsluiten? LoanStreet kan een uitkomst voor je zijn. Bekijk eerst aandachtig welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Je leest dit op deze pagina van NederlandReview. Het meest objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews. Let op: geld lenen kost geld.  


Wat is LoanStreet?

 


LoanStreet heeft als doel om ondernemers tegen de beste condities aan een zakelijke lening te helpen. Het bedrijf is opgericht in 2013. LoanStreet is de handelsnaam van Sparkholder B.V. Het bedrijf werkt vanuit Amstelveen. Daar komen ze samen met het team om klanten sneller, simpeler en eenvoudiger aan een zakeijke lening te helpen via de LoanStreet app.


De ondernemers van LoanStreet stellen knowhow van software en de financiële wereld te hebben. Daarnaast wordt er aangegeven dat ze bedreven zijn in het bouwen van risicomodellen. Op de website is ook te lezen dat dit bedrijf over een ervaren development team beschikt, welke software bouwt volgens het principe security by design. Ze vinden dat jouw gegevens altijd veilig moeten zijn.  


Eigen risico

 


In de algemene voorwaarden is te lezen dat het gebruik van diensten binnen LoanStreet voor eigen risico en rekening zijn. Mocht je gebruik willen maken van de Dienst Kredietscore zijn er geen kosten aan verbonden. Er wordt aangegeven dat het je eigen keus is als je een Kredietscore wilt delen met een financiële partij. Dit geldt ook bij het indienen van een financieringsaanvraag bij de door jou gekozen financiële partij(en), of als je een financiële partij inzage wilt geven in je gegevens via monitoring.


Je draagt zelf de verantwoordelijkheid voor de inhoud en of de gegevens die je plaatst correct zijn voor het doen van een financieringsaanvraag en monitoring. Je verklaart dat je geen illegale informatie zult plaatsen en je verricht geen frauduleuze handelingen.  


Management

 


De top van het bedrijf bestaat uit Sergio Torres (Chief Executive Officer), Bastiaan Burgwal en Michiel Thalen (Chief Technology Officer). Er is ook een Raad van Advies actief. Deze bestaat uit Peter Verhaar, Merien ten Houten, Pieter Gabes en David Veenman. Mocht je meer details willen weten over de werkzaamheden die door deze personen wordt verricht, dien je een kijkje op de website van LoanStreet te nemen.  


Zakelijk krediet en bedrijfsfinanciering

 


De financiële kredietverstrekkers waarmee dit bedrijf samenwerkt om je een zakelijk krediet te kunnen aanbieden, bestaat uit meerdere bedrijfsfinancieringen. De soorten zakelijk kredieten waar het meeste mee wordt gewerkt zijn de zakelijke lening, inkoopfinanciering, rekening-courant, lease en factoring.


De situatie en behoefte van financiering worden door het bedrijf gebruikt om een passende bedrijfsfinanciering voor ondernemingen te vinden. Mocht je willen weten of je bedrijf in aanmerking komt voor zakelijk krediet, dien je op de button te klikken, die vermeld staat op de 'Kredietvormen' pagina.  


Welke klantervaringen zijn er bij LoanStreet?

 


Ben je klant bij LoanStreet? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij LoanStreet gekocht? Ben je tevreden over de service bij LoanStreet? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met LoanStreet aan? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij LoanStreet te kopen? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)