BridgeFund

5.3

Bestellen

4.7

Service

3.3

Prijs

5.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

BridgeFund

Soms heb je even wat extra geld nodig. Maar geld lenen is niet altijd even makkelijk. Één bedrijf dat je hierbij wil helpen is BridgeFund. Maar wat kun je van BridgeFund verwachten? Hoe lang zul je mogen doen over het terugbetalen van het geld? Hoeveel geld zal je überhaupt mogen lenen? Zal het lang duren voor het geld op je rekening staat of zul je het hebben voordat je het echt nodig hebt? Zal het echt wel zo makkelijk zijn om geld te lenen via hun website? En wat voor klantenservice zal BridgeFund verlenen als je toevallig hun hulp nodig blijkt te hebben? De enige mensen die hier iets zinnigs over kunnen vermelden zijn de mensen die al eens met BridgeFund in aanraking zijn geweest. Lees hun reviews om te ontdekken of BridgeFund wel betrouwbaar is. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je helpen in je beslissing om wel of geen geld bij BridgeFund te lenen.


Over BridgeFund

BridgeFund is een bedrijf dat geld uitleent. Ze lenen echter niet zo snel aan een particulier. Ze richten zich juist op ondernemers. Deze ondernemers kunnen via BridgeFund een zakelijk krediet aanvragen. Het gaat hierbij om een zakelijk krediet tot zo’n €100.000. Je zal het bedrag op je rekening krijgen en kunt dit besteden aan bijvoorbeeld materialen voor een klus of andere dingen die je nodig hebt om je onderneming succesvol te maken. Soms moet je immers eerst geld ergens instoppen voordat het iets oplevert. Iedere dag zullen ze een gedeelte van je hoofdsom incasseren. Dit doen ze om ervoor te zorgen dat jij zo min mogelijk van de lening merkt. Je hoeft immers niet ineens een groot bedrag per maand te missen. Je betaalt zelfs alleen als je daadwerkelijk omzet draait. En op dagen dat je geen omzet draait betaal je dus ook niets terug. Zo makkelijk zijn ze dan ook weer. Je betaalt dus eigenlijk terug op een tempo dat het jou uitkomt zonder dat je er al teveel van merkt.


 


Diensten van BridgeFund

Je kunt gemakkelijk een lening aanvragen via BridgeFund. Je hoeft alleen maar het gewenste leenbedrag en de looptijd te selecteren. Ook moet je de premie opslag aangeven. Zij zullen dan binnen enkele minuten laten zien hoeveel je uiteindelijk zult moeten terugbetalen. Zo weet je hoeveel rente je zult moeten betalen. Het bedrag zal op je rekening gestort worden zodra zij de incassomachtiging binnen hebben. Mocht je ergens niet helemaal uitkomen dan kun je altijd nog even de klantenservice van BridgeFund benaderen. Zij helpen je graag als je vragen of problemen tegenkomt.


Klachten, Complimenten en Tips voor BridgeFund

Heb je al eens een geldbedrag bij BridgeFund geleend? Dan kun jij ons vast meer vertellen over hoe lenen BridgeFund in zijn werk gaat. Hoe gemakkelijk was het om een lening aan te vragen via BridgeFund? Kreeg je het geld snel genoeg op je rekening? Merk je inderdaad weinig van je lening? En hoe vriendelijk en behulpzaam is de klantenservice van BridgeFund? Schrijf een review over BridgeFund en laat ons weten wat jouw ervaring met BridgeFund is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Niets

Bij bridgefund een financiering aangevraagd, alles aangeleverd wat ze nodig hadden, krijg ik een mail met felicitaties dat ik in aanmerking kom voor een lening, word ik nog gebeld voor wat aanvullende info, ook prima in orde, 2 uur na het gesprek krijg ik te horen dat het niet doorgaat, omdat er een klein deel financiering op mijn pand zit. Eerst het goede nieuws brengen en dan een trap in je rug geven. Ik had voor mijn pand een klein bedrag nodig om te isoleren, ik heb een stalen dak dat condenseert met koud weer, omdat er dan druppel vorming aan de binnenzijde ontstaat komt dit op mijn nieuwe gecoate werk terecht, dus ik had wat geld nodig om het dak te isoleren, zelfs daar willen ze niet in helpen, blijkbaar als je een rekening hebt met veel geld, dan willen ze wel. Als ik genoeg geld had had ik BridgeFund ook niet nodig gehad, Nog Bedankt Bridgefund voor de valse hoop die jullie mij gegeven hebben.

J

J.A. Twaalfhoven

14-02-2023

0

lening

lening aan gevraagd en goed gekeurd maar pas bijna drie weken later binnen nu wel ik het versnelt aflossen maar krijg niet eerst een aflosnota. maar een tikkie. en op mail word ook niet gereageerd en telefonisch slecht te bereiken. bij een andere partij weet je dat het wat langer duurt maar je betaald daar minder en je hebt ten alle tijde inzicht zeker geen aan radder

M

m van kempen

15-08-2022

0

geld lenen (zakelijk)

Als ondernemer en baas van mijn eigen zaak had ik een kleine kapitaalinjectie nodig. Bij BridgeFund was die relatief snel geregeld. Wel veel papierwerk en geregel. Maar als het er dan eenmaal is, ben je toch blij.

K

Karina

12-12-2019

2