DAG | Dutch Assets Group

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

DAG | Dutch Assets Group

Midden-kleine bedrijven

zijn de ruggengraat van de maatschappij. Dat ben jij dus! Jouw bedrijf is nodig om de samenleving gaande houden. Je bent in moeilijkere tijdens echter niet zo gauw geneigd om bij een bank aan te kloppen. Je ziet misschien heel erg tegen het vele uitzoekwerk wat je moet doen om misschien een lening te krijgen. Omdat MKBs toch echt de ruggengraat van de economie zijn, wil Dutch Assets Group graag een handje helpen. Zij beweren dat zodra jij de financiering van je bedrijf op orde hebt., je "mensen [kan] aannemen, [je] core business verder uitbouwen en [je] visie verwezenlijken." Als je nieuwsgierig bent geworden naar DAG, specialist in bedrijfsfinanciering, maar je nog wat meer informatie nodig hebt, ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je de ervaringen van mensen die al gehlopen zijn door de adviseurs van DAG, dus grote kans dat je aan de hand hiervan beter inzicht krijgt. Heb je zelf al gebruik gemaakt van de diensten van DAG? Vergeet dan niet om je mening te geven 


Over Dutch Assets Group 

Volgens hun eigen site, is DAG de grootste specialist van Nederland op het gebied van bedrijfsfinancieringen. Als grootleverancier voor geldverstrekkers, dingen zij de gunstigste voorwaarden af. Zij zijn ervan overtuigd dat je nergens anders betere voorwaarden zult vinden. Op hun site staat dat als je die wel vindt, je je geld van hun terugkrijgt. Enkele van hun succesvolle tevreden klanten zijn de Nederlandse Spoorwegen, Mobile express en A Netwerk. 


Wat kan Dutch Assets Group voor jou betekenen?

DAG neemt jouw het grootste deel van het werk uit handen, van het schrijven van de aanvraag tot de implementatie. Je betaalt DAG per uur, uitgaand van een succesvolle deal.  Zo gaat het in zijn werking:


1) Jij vult op de site van dag in welk bedrag jij gefinancierd zou willen krijgen, naarnaast vul je uiteraard je contactgegevens in.


2) Op basis van die gegevens schrijven zij een financiersaanvraag.


3) Zij zoeken de beste financier en begeleiden de gesprekken met de bank,....


4).....zodat die financiering er ook daadwerkelijk komt. 


5) Volgens de site van DAG, verdienen hun cliënten de kosten 4X zo dik terug. 

Na afloop van dit process kan DAG je alsnog jaarlijks blijven monitoren. 


Heb je nog vragen?

Schroom in dat geval niet om contact met DAG op te nemen. Dit kan telefonisch via het nummer 085 066 50 71 of per mail via contact@weknowassetmanagement.nl


Indien je een slechte ervaring hebt gehad, kan je op deze site, waarop je je momenteel bevindt een klacht tegen DAG indienen, evenals ze een tip geven zodat dit in de toekomst niet meer gebeurt. 


Jouw mening telt! 

Heb jij al gebruik gemaakt van de diensten van DAG? Vertel ons wat je ervan vond! Op die manier kunnen bezoekers van NederlandReviews die in dezelfde schoenen staan een weloverwogen keuze maken, en kan DAG haar diensten optimaliseren. Wat vond je van het voorstel en de geldschieter die je DAG je voor heeft gesteld? Heb je er gebruik van gemaakt? Hoe gaat het nu met je bedrijf? Heb je je doel kunnen verwezenlijken? Vond je dat de hulp van DAG goed paste bij jouw soort bedrijf en jouw wensen? Dit zijn enkele vragen waar mensen in een soortgelijke situatie graag antwoord op zouden willen hebben, dus vertel het ze! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

krediet

slechte zaak nooit meer weer.

H

hans

17-11-2020

0forum