NederlandReview

  Ervaringen Wijny.nl

  Als je een fles wijn wilt aanschaffen voor een feestje of jezelf, is het vaak lastig om een keuze te maken uit het aanbod. In de plaatselijke supermarkt is maar een kleine selectie wijnen te koop, en de plaatselijke slijterij is vaak verdwenen. Daarom kun je op internet terecht voor wijnen of ander drankjes van jouw smaak. Deze worden onder andere aangeboden door Wijny.nl. Wat de ervaringen van andere consumenten met deze webshop zijn lees je hier op NederlandReview.

  Over Wijny.nl

  Wijny.nl is een internetshop die wijn en aanverwante artikelen verkoopt van BON Import BV en Gadgets & Trends. Dit is een internetonderneming die in 1998 begon met een eenvoudige Startpagina. Nu zijn zij een internetonderneming met honderden afnemers in België, Nederland en Duitsland en duizenden nieuwe klanten per jaar, met hieronder naast particulieren ook bedrijven. Zij hebben ruim 42 eigen online winkels en ruim 100 klanten maken gebruik van de door hen gemaakte structuur voor e-commerce, hosting, opslag en distributie.


  Hoe proef je wijn?

  Diensten

  Wijny.nl is een online wijnwinkel uit Almere met een ruim assortiment wijnen, champagnes en accessoires en champagnes uit de gehele wereld. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in het importeren van wijnen uit o.a. Macedonië, Spanje, Portugal en Hongarije. Je kunt bij hen online wijn bestellen en laten bezorgen, dit doen zij zowel bij je thuis of als cadeau bij een relatie met een persoonlijke boodschap. Ook is het mogelijk om bij de wijnhandel in Almere zelf wijnen uit voorraad te kopen, of je online bestelling af te halen. Dat bespaart je € 7,95 verzendkosten. Als je een bestelling plaatst van € 100,00 is de verzending gratis. De wijnen en aanverwante artikelen in de website zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Outlet
  • Rode wijn
  • Witte wijn
  • Rosé wijn
  • Blauwe wijn
  • Dessert wijn
  • Champagne
  • Mousserende wijn
  • Speciale dranken
  • Koffie en Thee
  • Proefdozen
  • Olijfolie
  • Accessoires & Luxe Kado's
  • Glaswerk

  De dranken zijn vervolgens weer onderverdeeld in land van herkomst. Bij iedere wijn of andere drank zit een omschrijving van de smaak. Je kunt je bestelling bij Wijny.nl betalen met iDeal, Creditcard, Paypal, Achteraf betalen via Klarna, vooruitbetaling via je bank of met een VVV cadeaukaart of YourGiftcard.

  Klachten

  Voor vragen kun je o.a. terecht bij de live chat tijdens openingstijden. Als je een klacht indient dan wordt deze binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als het een voorzienbare langere verwerkingstijd vraagt, krijg je binnen 14 dagen bericht met een indicatie over hoe lang het nog gaat duren. Je moet hen in ieder geval 4 weken de tijd geven om het probleem op te lossen. Lukt dit niet dan ontstaat er een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Jouw mening telt!

  Heb jij al eens een bestelling gedaan op Wijny.nl? Wat vond je van de prijs/kwaliteitsverhouding, de wijze van levering en het evt. contact dat je hebt gehad met de klantenservice? Alle ervaringen zijn welkom op NederlandReview, laat daarom ook jouw review hier achter!

  Kun je bij Wijny.nl een kwaliteitswijn aanschaffen waar je jezelf en je gasten mee pleziert? Of zijn er negatieve ervaringen met deze online wijnshop?

  Wijny.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wijny.nl

  Uw beoordeling

  Carbon Cuvée Brut

  Voor een mooie avond met mijn compagnons deze prachtige fles besteld bij Wijny.nl. Prijs was lager dan bij de concurrent, besluit was daardoor snel gemaakt. De levering van het pakket was te volgen doormiddel van de track en trace code en werd geleverd op de verwachtte leverdatum. Goed verpakt wat altijd fijn is bij zo'n dure fles. Nu gaan we aankomend weekend even lekker genieten!

  Frank

  Door: Frank30-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Ricchi Ribò Cabernet

  Deze hele mooie Italiaanse wijn bij Wijny gevonden en heel simpel en snel besteld. Goed verpakt en te volgen via DPD geheel volgens afspraak en toen begon het feest. Echt een overheerlijke wijn voor zijn prijs!

  Door: Ramon vd Linden18-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Champagne €330,-

  Fles champagne van 270,- besteld als heel bijzonder kado. Tot mijn verbazing geleverd zonder kistje. Contact opgenomen, kistje kon ik voor 60,- extra bijkopen, wel weer verzendkosten, zou gelijk verstuurd worden. 4 dagen later niets vernomen, weer contact gezocht. Blijkt het kistje in een andere plaats bij een afhaalpunt te liggen. Aangegeven ontevreden te zijn over hoe dit loopt. Wat volgt is geen begrip of excuses, maar een botte reactie dat zij er niets aan kunnen doen, want het ligt aan de pakketbezorgers. Zeer klantonvriendelijke ervaring.
  En na het schrijven van mijn review gebruikt men ineens het woord vervelend in hun reactie. Niet vervelend voor mij of vervelend hoe het gelopen is, nee: ‘vervelend dat ik dit zo ervaar’ ofwel het is niet zo...

  Door: Ed18-09-2019
  Vincent09-01-2020

  Beste Ed, Wij betreuren nog steeds dat je dit zo ervaart en vinden het jammer dat je uit onvrede alleen je gevoel heb beschreven. Wij snappen dat teleurstellingen naar een verwachting soms zo kunnen uitpakken. Mocht je in de toekomst toch nog eens willen proberen, zullen wij ervoor zorgen dat deze keer wel volledig volgens verwachting is samen met een extratje van ons om het goed te maken.

  Jan Ik Had Wijn Besteld en afgerekend en de helft werd maar afgeleverd In een telefonisch contact met dhr Peter Meijer 04-05-2020

  werd ik zeer onheus behandeld ik heb gevraagd het resterend gedeelte van de bestelling terug te storten 93,60 tot op heden niet gebeurd.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  FAQ

  Is Wijny.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Wijny.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wijny.nl actief?

  Wijny.nl is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wijny.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.