NederlandReview

  Ervaringen Tuinderij de Stroom

  Iedereen weet dat het gezond is om groente en fruit te eten. Bovendien is het natuurlijk harstikke lekker. Toch komt niet iedereen aan de juiste hoeveelheden per dag.

  Een oplossing kan een groente- en/of fruitpakket zijn, dat bijvoorbeeld iedere week wordt geleverd. Zo zit je nooit verlegen om die lekkere banaan, die sappige sinaasappel of die knapperige bloemkool.

  Tuinderij De Stroom levert groente-, fruit- en combipakketten. De groente en fruit van het bedrijf zijn allemaal biologisch.

  Lees hier op NederlandReview hoe klanten Tuinderij De Stroom beoordelen: wat zijn hun ervaringen en beoordelingen?

  Wat is Tuinderij De Stroom?

  De biologische tuinderij De Stroom ligt op het Landgoed Hemmen in de Overbetuwe, een bosrijke omgeving in de provincie Gelderland. Het bedrijf wordt gerund door Angelien, Welmoet en Linde. Zij werken op biologische wijze, wat betekent dat er geen kunstmest of bestrijdingsmiddelen worden gebruikt.

  Het bedrijf teelt allerlei gewassen. Die komen vervolgens terecht in groentepakketten, of "De Hemmense groentetas". Je kunt als klant een abonnement nemen. Daarmee krijg je iedere week een tas vol met verse groentes en/of fruit.

  De tuinderij levert daarnaast groente aan winkels in de omgeving. Ook wordt er op vrijdagmiddagen een verkoop georganiseerd op boerderij De Groentestek in de buurt.

  24 UUR LANG ALLEEN MAAR SNOEP ETEN! ( EXTREEM )

  Welke groente en fruit kun je vinden bij Tuinderij De Stroom?

  De tuinderij kweekt allerlei soorten groente en fruit. Daarbij wordt meestal het seizoen gevolgd.

  Zo kun je in de lente raapstelen, sla, spinazie en bosuien in de pakketten vinden. In de zomer is het tijd voor onder andere bospeen, courgette, tomaten, aubergines, bonen en paprika. In de herft komen de knolselderij, wortelen, bieten en kolen uit de grond. En tot slot vind je in de winter prei, boerenkool, spruitjes en veldsla. Maar zoals het de natuur betaamt, is ieder jaar en ieder seizoen weer anders, dus er is veel meer variatie aan groente dan hier nu genoemd!

  Qua fruit kun je bijvoorbeeld appels uit de eigen hoogstamboomgaarden in de fruittas vinden. Daarnaast bijvoorbeeld peren en pruimen uit de regio. Of sinaasappels, mango's en kiwi's uit Europa.

  Wat voor abonnementen biedt Tuinderij De Stroom?

  Je kunt als klant bij Tuinderij De Stroom kiezen voor allerlei soorten abonnementen. Vaak beginnen klanten met een proefabonnement. Na vier weken kun je dan overstappen op een doorlopend abonnement.

  Daarbij heb je als klant de keuze uit een groente-, een fruit- of een combipakket. In een groentepakket zitten altijd tenminste vijf verschillende groentes. Het fruitpakket bevat vier of vijf verschillende fruitsoorten. In het combipakket vind je drie soorten groente en drie soorten fruit.

  Daarnaast kunnen klanten kiezen uit verschillende tasgroottes:

  • Eenpersoons Groentetas
  • Tweepersoons Groentetas
  • Driepersoons Groentekrat
  • Vierpersoons Groentekrat
  • Combitas
  • Fruittas Klein
  • Fruittas Middel
  • Fruittas Groot

  Hoe werkt een abonnement op een groentetas, fruittas of combitas van Tuinderij De Stroom?

  Heb je een abonnement bij Tuinderij De Stroom, dan kun je wekelijks een pakket afhalen. Dat gebeurt bijvoorbeeld bij een particulier afhaalpunt dat vrij en meestal ook 's avonds toegankelijk is. Je geeft je naam door en kunt vervolgens jouw tas meenemen.

  In Wageningen, Nijmegen en Ochtenzijn de pakketten ook verkrijgbaar bij een aantal winkels en universiteiten. Hier is het het handigst om contact op te nemen met het afhaalpunt zelf, bijvoorbeeld op de Radboud Universiteit Nijmegen.

  Afzeggen en opzeggen kan op ieder moment. Wil je het abonnement onderbreken, bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat, dan moet je even een email sturen.

  Contact met Tuinderij de Stroom?

  Tuinderij De Stroom is op verschillende manieren te bereiken: telefonisch op 06-49315692 en via email op info@tuinderijdestroom.nl.

  Tuinderij de Stroom
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tuinderij de Stroom

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tuinderij de Stroom een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tuinderij de Stroom. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tuinderij de Stroom actief?

  Tuinderij de Stroom is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen, Maaltijdboxen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tuinderij de Stroom gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.