Qeldr

9

Bestellen

8

Service

5

Prijs

9

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Qeldr

Qeldr: Ervaringen

Is je wijn altijd op? Of hou je van goede wijn maar weet je er niet zo veel van af? Qeldr (klinkt als ‘kelder’) kan een oplossing bieden. Het bedrijf verzorgt wijnabonnementen naar keuze en levert deze aan huis. Wie heeft ervaring met dit bedrijf, en kan dus aan anderen vertellen hoe zo’n abonnement bevalt? Want voor je het weet, zit je vast aan een bezorgdienst die je elke maand een doos met flessen wijn brengt, die je helemaal niet lekker vindt. Lees hier alles over Qeldr en de wijnservices die het bedrijf biedt en natuurlijk hoe klanten hun diensten ervaren!


Over Qeldr

Kies > Ontvang > Drink > Weet. Met die termen komt Qeldr binnen. Vanaf €7,50 heb je al een abonnement en ben je verzekerd van elke maand een doos wijn. Online kun je ‘in slechts 1 minuut’ een doos naar keuze samenstellen en zo je eigen wijnkelder aanleggen. Je voorraad wordt elke maand aangevuld. Je moet dus wel heel veel drinken, wil je met Qeldr zonder voorraad komen te zitten. Tot nu toe zijn er enkel lidmaatschappen voor rode wijn: ‘Zacht en Lekker’, speciaal voor een feestje, relaxen of een date en vanaf €7,50 per maand; ‘Soepel & Vol’ voor thuis koken, op de bank of een goede film en vanaf €10,- per maand; en Stevig & Vol voor een uniek moment, een heerlijk diner of om te genieten, kostende vanaf €12,50 per maand. Prijzen zijn inclusief bezorgkosten.
Diensten van Qeldr

Voor wie eerst wil weten wat Qeldr precies inhoudt en hoe het aanbod eruitziet is er een proefdoos, zonder abonnement met twee flessen van elke categorie voor de prijs van €60,- Zo kun je tegelijk kennis maken met Qeldr en er achter komen welke wijn jouw voorkeur geniet. Erg handig is dat de wijnflessen altijd thuis worden afgeleverd en je dus niet meer met flessen hoeft te zeulen vanaf de slijter of de supermarkt. Abonnementen zijn altijd te pauzeren of op te zeggen.


Qeldr stelt zich als doel om een nieuwe generatie wijnliefhebbers op te leiden. Je hoeft dan ook geen kenner te zijn om je aan te melden voor Qeldr: ze helpen je aan alle kanten met het maken van een keuze. Zo kun je 24/7 via Twitter persoonlijk advies krijgen. Je kunt hier bijvoorbeeld leren wat de juiste serveertemperatuur is, hoe je de wijn het best combineert met een diner, wat het perfecte cadeau qua wijn is voor je baas en zelfs hoe je wijnvlekken uit je shirt kunt krijgen.


Klachten over Qeldr

Wanneer er contact moet worden opgenomen met Qeldr, bijvoorbeeld voor advies, opmerkingen of klachten, dan kun je op verschillende manieren bij ze terecht. Via @Qeldr krijg je binnen dertig minuten antwoord, zo wordt beloofd. Ook is er een algemeen telefoonnummer.


Vul jij jouw wijnkelder aan met de wijnen van Qeldr? Laat hier je review achter!


Handgeselecteerde wijnbezorging zeggen ze! Maar is dat ook zo? Hoe lekker zijn de wijnen en goede bezorging? Lees onafhankelijke ervaringen over Qeldr bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

veel te duur

Leuk idee, maar veel te duur natuurlijk.

K

K. de Lange

09-11-2015

0forum

chill abonnementje

Abonnementje afgesloten hier, zker wel chill! De wijnen zijn goed genoeg voor mijn feestjes en ik hoef niet meer te sjouwen vanaf de supermarkt

P

Pieter-Jan

18-10-2015

0forum