Prepthefood.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Prepthefood.nl

Ben jij iemand die bewust met voeding bezig is? Dan is Prep The Food misschien wel een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn.


Wat is Prep The Food?


Via Prep The Food kunnen gezonde maaltijden zonder toevoegingen gekocht worden. Dit is vooral interessant (en lekker) voor mensen die bewust bezig zijn met gezonde voeding. Er kunnen vegetarische en koolhydraatarme maaltijden worden besteld. Er zijn ook diverse soepen verkrijgbaar. Een gerecht kan zelf samengesteld worden en er kunnen pakketten worden besteld. Mocht je een vraag hebben ben je altijd welkom om contact op te nemen. Alle contactgegevens staan vermeld op de website van Prep The Food.


Maaltijden


Er worden allerlei verschillende maaltijden, soepen en sappen aangeboden. Bijvoorbeeld ook vegan gerechten. Deze worden bereid met producten van een vegetarische slager. De meeste vleesvervangers bevatten soja. Het eten en drinken kan vijf dagen in de koelkast bewaard worden. In de diepvries is bijna alles tien weken te bewaren. Dit geldt niet voor de houdbaarheidstermijn van de wraps. Deze moeten binnen twee dagen gegeten worden. In het eten is weinig of geen zout aanwezig.


Bestelinformatie


Het is niet lastig om een bestelling te doen. Volgens deze onderneming is dit goedkoper en sneller dan koken op basis van boodschappen bij de supermarkt. Kies allereerst zes maaltijden uit. Vervolgens maak je de keuze voor het formaat. Stop de selectie vervolgens in de online winkelwagen en doorloop het bestelproces. Ten slotte ontvangt Prep The Food je order. Bij het betaalgedeelte kan een bezorg dag gekozen worden. Ze stellen hun uiterste best te doen dit te realiseren. Soms kan er door drukte vertraging optreden. Het bedrijf levert zelf en werkt samen met een koeriersdienst. De maaltijden worden vers geleverd.


Leveringsinformatie


Ze stellen hun best te doen alle klanten van vers eten te voorzien. Als iets binnen 55km bezorgd moet worden, zal het op diezelfde dag vers klaargemaakt worden. Woon jij buiten deze straal? Dan zal een bestelling vers verpakt en verzonden worden. Dit gaat via koeriersdienst PostNL. Klanten zijn zelfverantwoordelijk om aanwezig te zijn als er bezorgd gaat worden. Zo kunnen de maaltijden direct ontvangen worden. Zorg dat het eten vervolgens koel bewaard wordt. Transparatie, kwaliteit en tevreden klanten staan hier hoog in het vaandel. Dit blijkt onder andere uit persoonlijk contact. Er wordt geluisterd naar specifieke wensen van de consument.


Retourbeleid


Wil je toch afzien van jouw bestelling? Dan is het mogelijk om een retournering in gang te zetten. Orders kunnen binnen een termijn van twee weken worden geretourneerd. Een retour moet aangemeld worden via een link op de website. Dit kan ook gedaan worden door een e-mail te sturen naar info@prepthefood.nl. Hierna kan het pakket worden afgeleverd bij de betreffende pakketservice. Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, zal aan de retourvoorwaarden moeten worden voldaan. Zo mag een product niet geopend zijn en moet het in de originele verpakking zitten. Nadat het pakket is ontvangen wordt een controle uitgevoerd. Als alles klopt zal het bedrag binnen 14 dagen worden terugbetaald. Deze overboeking gaat naar de bankrekening waarmee in eerste instantie betaald is. Versproducten of producten inclusief houdbaarheidsdatum kunnen niet teruggestuurd worden.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Prep The Food? Bestel jij al maaltijden en/of soep bij deze organisatie? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. We stellen het enorm op prijs als jij je mening geeft via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)