NederlandReview

  Ervaringen Mijnslijter.nl

  Als je een lekker likeurtje aan wilt schaffen, een goede fles champagne of een frisse prosecco dan is het aanbod in je directe omgeving vaak niet zo groot. De supermarkt heeft weinig aanbod op dit gebied en de hoeveelheid slijterijen daalt in Nederland. Je bent daarom steeds meer aangewezen op het internet. Mijnslijter.nl speelt hierop in, naast een fysieke winkel bieden zij hun ruime assortiment ook aan in een overzichtelijke webshop. Wat de ervaringen zijn met de producten, service en levering van deze webshop lees je hier bij de reviews op NederlandReview.

  Over Mijnslijter.nl

  Mijnslijter.nl is de online webshop van Wijdeveld Wijnhandel & Slijterij. De eigenaar hiervan is Erwin Wijdeveld, iemand met ruim 25 jaar ervaring in de drankenbranche. Alle ervaringen die hij in de loop van de tijd heeft opgedaan past hij toe bij het exploiteren van zowel zijn fysieke winkel als de webshop. De winkel is een echte drankenspeciaalzaak met speciale aandacht voor whisky, wijn, champagne, ambachtelijk gedistilleerd (sterke drank), geschenken en proeverijen. Dat laatste gebeurt uiteraard in de fysieke winkel, die je kunt bezoeken in Oosterbeek. Via Facebook en de nieuwsbrief worden de verschillende activiteiten die regelmatig op vrijdag- en zaterdagmiddag plaatsvinden gecommuniceerd.


  Komt een man bij de dokter - Slijterij

  Diensten

  In de webshop kun je allerlei dranken en aanverwante artikelen bestellen. Een greep uit de belangrijkste artikelgroepen:

  • Rode wijn
  • Rose
  • Champagne
  • Port, sherry, vermouth
  • Glaswerk
  • Kadoverpakkingen
  • Hollandse Gedistilleerd
  • Wodka
  • Gin
  • Likeuren
  • Cognac
  • Etc.

  Je kunt gemakkelijk navigeren in de webshop door links op de site eerst te kiezen voor de drankengroep, dan het land, dan het type en vervolgens de prijs. Zo kies je bijvoorbeeld voor ‘Wijn’, als land ‘Afrika’, type ‘Rood’, en dan zie je nog twee soorten in de webwinkel staan waar je uit kunt kiezen.

  Bestelling en verzending

  Bij mijnslijter.nl kun je dus eenvoudig bestellen, betalen kan met iDeal, PayPal of voor bedrijven in overleg achteraf per factuur. Als je binnen de regio Arnhem woont bezorgen zij zelf, daarbuiten wordt een gespecialiseerde koerier ingeschakeld om gebroken flessen te voorkomen. Van maandag t/m donderdag kan je bestelling, onder voorbehoud, binnen 48 uur worden geleverd, je bestelling moet dan wel vóór 13.00 uur binnen zijn. Bestellingen die op vrijdag vóór 13.00 uur worden gedaan worden doorgaans op maandag bezorgd. Bestellingen op zaterdag en zondag worden in de regel op dinsdag of woensdag bezorgd. Je hoeft bij mijnslijter.nl geen minimale bestelling te doen voor een bepaald bedrag, of een bepaald aantal flessen te bestellen. De bezorgkosten van een bestelling zijn € 7,50.

  Klachten

  Als je een klacht indient, wordt deze binnen 14 dagen van ontvangst beantwoord. Gaat dit langer duren, dan zal Mijnslijter.nl dit tijdig laten weten. Ook kan een klacht worden ingediend via het klachtenformulier van de Stichting Webshop Keurmerk. Deze wordt dan zowel naar Mijnslijter.nl als naar de Stichting Webshop Keurmerk gestuurd. Wordt de klacht niet in onderling overleg opgelost, dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Vertel hier over jouw ervaringen met Mijnslijter.nl!

  Vind je bij Mijnslijter.nl voldoende keuze zodat iedereen een heerlijk drankje kan bestellen? Of zijn er negatieve ervaringen met deze online slijter?

  Mijnslijter.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mijnslijter.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mijnslijter.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mijnslijter.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mijnslijter.nl actief?

  Mijnslijter.nl is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mijnslijter.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.