NederlandReview

    Ervaringen Jumbo

    Is een grote naam ook garantie voor goede ervaringen? Lees of deel het hier in een review! Lukt het Jumbo om voor die volledige klanttevredenheid te gaan? Wat zijn de meningen over hun supermarktassortiment? Is het echt de laagste prijs? Hoe zijn de ervaringen met de service? Hoe wordt hun ‘niet goed, geld terug’-credo in de praktijk beoordeeld? Hadden consumenten echt het idee dat hun wensen centraal stonden? Wat zeggen de recensies over dat ‘euro’s goedkoper’ uit zijn?

    Dagelijkse kost

    We komen allemaal met behoorlijke regelmaat in de supermarkt. De een doet er dagelijks boodschappen, de ander alleen op zaterdag. Hoe dan ook hebben we allemaal wel een beeld van hoe een prettige winkelervaring uit ziet. Denk bijvoorbeeld aan een overzichtelijke winkel, genoeg winkelwagentjes of mandjes, vers groente en fruit, net afgebakken brood uit eigen bakkerij, van A-merk tot eigen merk en budgetvarianten, de mogelijkheid tot vlot winkelen en klantvriendelijk personeel. Daarnaast is niemand vies van spaaracties, winacties en aanbiedingen. Wie doet er nu niet voordelig zijn of haar boodschappen? Zolang dit niet over de rug van een ander gaat, is daar niks mis mee. Veel supermarkten hebben verder de stap gemaakt, om naast de fysieke winkel, ook een online webshop te hebben. Dan kunnen klanten vanaf de keukentafel bestellen en het vervolgens thuis laten bezorgen. Dat is handig als je bijvoorbeeld groot moet inkopen, maar geen auto hebt. Of thuis zit met een ziek kind wat simpelweg veel verzorging nodig heeft.

    Caissières zijn meestal de laatste medewerkers die het winkelend publiek ziet en daardoor beeldbepalend in de winkelervaring

    Toos&Koos Inspiratieloos

    Iets anders waar veel supermarkten op in lijken te springen, is de eeuwige vraag: wat eten we vandaag? Wie weet heb je wel een prutkonijn thuis zitten dat enkel van doperwten uit de diepvries houdt. Daar wil je natuurlijk zoveel mogelijk variatie in brengen. Als het ‘s zomers weer zo heet is, zijn salades en maaltijdsalades altijd prettig. Naast het koken in de spreekwoordelijke potten en pannen, is een ovenschotel uit de oven ook wel eens lekker. Of wat dacht je van culinaire hoogstandjes voor tijdens de barbecue of de feestdagen? In dat laatste geval zit je ook niet op jaarlijks gourmetten te wachten. Daarom zijn er allerlei soorten recepten, ingedeeld op ingrediënten, thema’s, keukens en verschillende gelegenheden om ons van inspiratie te voorzien.



    De supermarkten van de Jumbo

    Een van de supermarktketens die ons land rijk is de Jumbo. Naast vestigingen verspreid over het hele land, is er ook een webwinkel en een app. Bij vragen, opmerkingen of klachten is het mogelijk contact met de klantenservice op te nemen via Facebook, Twitter, telefonisch of via het contactformulier.

    Recensies van Jumboklanten

    Nieuwe consumenten willen graag alles weten. Om te beginnen of iemand de daadwerkelijke winkel heeft bezocht of via de webshop de boodschappen heeft besteld. Hoe is het winkelpersoneel? En die van de servicebalie? Zijn ze allemaal klantvriendelijk en behulpzaam? Wat vinden mensen van het assortiment? Wat zijn de meningen over het aanbod vega, vegan en raw artikelen? Zijn ze echt zo groen, duurzaam, respectvol en maatschappelijk als ze zelf beweren? Hoe beoordelen consumenten de uitstraling van de winkels? Zelf net terug van een winkelavontuur? Schrijf dan snel een review van jouw ervaring. Recensies helpen nieuwe klanten namelijk bij het maken van een keuze. Alvast bedankt!

    Jumbo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    4.8
    53% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bbq vlees

    (Jumbo Wijchen zuid) ging met mij vader een aantal aankopen doen voor de BBQ. Hierbij werden wij verplicht om 2 karretjes te nemen voor 3 stukken vlees.

    Door: Thijs14-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Diverse producten

    Ik kan door fysieke problemen het huis moeilijk uit, boodschappen doen is geen optie.
    Voorheen werden online bestellingen door de lokale supermarkt geregeld en uitgevoerd, er ging wel eens iets mis, maar daar heb ik wel begrip voor.
    Echter na de bezorgservice te verplaatsen naar een centrale locatie is het kommer en kwel, ik heb sinds die tijd geen complete bestelling meer ontvangen.
    Hallo Jumbo is hier; pleurop Jumbo...klanten eerst, geld over de balk gooien later....met je sponsoring van Dylan Groenewegen, vieze rat

    Door: J.C. van Veen12-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Grocery

    Hi All,

    You should not buy anything from Jumbo and mainly dont order anything online because they will try to make extra money by pushing you to keep their containers. The mail which I got in which they confirmed that delivery boy will take away containers if I want but when delivery boy came he told us to take containers also along with grocery and when we refused it he told us that we have to take it and he tried to charge us for those containers which we never wanted in first place.

    I can draw one conclusions out of it, either Jumbo started behaving so cheap that they push customers to buy their containers because they cant make decent money by selling groceries.

    Door: Rahul19-03-2020
    Patrik08-05-2020

    Wat een stel oplichter zijn het koop je een PlayStation kaart wil je het stickertje er af halen trek je het hele papier kapot dan ga je terug krijg je geen nieuwe en geen geld terug en dan kijken je ze ook nog smerig aan ook stel oplichters!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Ben niet van plan om te winkelen bij Jumbo

    Geen pluspunten.
    Naamsbekendheid gekoppeld aan race team MV. Niet natuur-milieubewust. Gaan met race teams via strand van Noordwijk naar Zandvoort in mei. Door natuur- stiltegebied, broedseizoen.
    Strandzand kwaliteit loopt hier uiteraard door achteruit, uitlaatgassen.
    Ze komen niet via het strand naar Noordwijk, ......onzin dus. Schoon Nederland, denken aan het milieu . Mensen stop daar mee ! .... Draait om geld, status.
    Voor de leuke foto's laat je kinderen papiertjes prikken, reclames; tegen plastic. Ondertussen liggen ze te dollen in het strandzand waar MV zo nodig doorheen moet voor zijn leuke foto shoots.

    Door: Gerda21-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Batterijen

    Duracell batt gekocht. 2 in de verpakking. 2 weken later wou ik ze gebruiken deed 1 het niet. Bijna ongeloofwaardig. Ik terug. Kreeg 2 nieuwe. Top. Jumbo Winkelwaard Alkmaar bedankt!

    Door: Jeroen Cremer16-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    weinig

    Vandaag voor de zoveelste keer in de rij voor de kassa bij de Jumbo in Hatert Nijmegen. Er waren 2 kassa's open (de "sigarettenkassa" en een gewone kassa. Bij de eerste kassa stonden 4 mensen in de rij, ik was bij de normale kassa de 6e in de rij. Voor de eerste keer een opmerking gemaakt, maar die werd gelijk weggewuifd. Bij die andere kassa zou maar 1 persoon gestaan hebben. Het is me de discussie niet waard, maar ik heb de lagere school met succes afgerond dus ik weet het verschil tussen 1 en 4 en ook dat ik dus de 6e in rij was.
    Het maakt mij niet uit om mijn spullen te betalen, daar ga ik ook vanuit, maar kom dan niet met marketingacties aan waar je je toch niet aan wilt houden. Hierdoor zakt Jumbo toch wel op mijn shoppinglist.

    Door: Henk Benda11-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    groente en fruit

    Ik ben heel blij met de dames en enkele man bij Jumbo Verlengde Houtrakgracht. Het is mij in korte tijd twee keer overkomen dat ik een product had gepakt dat niet helemaal goed was. De cassieres merkten dat op en zorgen ervoor dat ik met tip top spullen de deur uitging.
    En ook in andere gevallen ervaar ik super service. Een dikke zoen voor al die prettige meiden en heer.

    Door: Ton11-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9
    rating

    voedsel/drinken

    oldenzaal jumbo: veel te druk in de winkel, ook door de week. Slecht kunnen parkeren. Vrachtwagens rijden je bijna omver bij lopen/fietsen. Beter de supermarkt plaatsen buiten centrum met meer ruimte op een bestaande terrein zonder natuur te vernielen.

    Door: sammi04-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Prepaid Beltegoed

    Ik heb bij de jumbo beltegoed gekocht tot mijn verbazing heb ik beltegoed van Vodafoon gekregen maar het moest van KPN zijn. ik ben terug gegaan naar de winkel en daar werd mij gezegd dat ik de volgende dag terug moest komen. De volgende dag werd mij gezegd dat ik pech heb gehad en dat op de bon staat dat het niet vergoed werd. Maar op de bon staat niet dat er garantie is tot aan de deur , Ze willen geen oplossing geven voor mijn probleem. Heb al contact gehad met vodafoon, die zegt als je melk bij de super hebt gekocht wat niet goed is ga je ook niet bij de boer klagen,dus dan maar de klantenservice van Jumbo bellen die doet ook aan struisvogelpolitiek en schuift alles op het filiaal waar ik ben geweest. Nu zit ik met 40 euro beltegoed van Vodafoon opgescheept en kan er niks mee. bedankt Jumbo carboonplein Kerkrade. Ik ben echt niet happy hoe er met mij wordt omgegaan grrrr..... waarom kan dit niet worden opgelost ? Want verder heb ik geen klachten over deze winkel alleen het gevoel dat die "winkel baas'' me niet moet .

    Door: Arno Peters16-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Kipfilet

    Jumbo kondigt groots aan in de winkel dat ze kipfilet verkopen voor €7,- Ze "vergeten" er even het gewicht bij te vermelden!
    Bij de Lidl koop je voor €7,- een kilo kipfilet, bij de Jumbo 750 gram! Dat is nou typisch Jumbo. Dan dat gezeur over 4e in de rij! Als je zo'n regel hanteert, houd je er dan ook aan. Stop er anders mee, want het is de zoveelste ergernis. Niet meer voor mij, trouwens.

    Door: A.Mulder07-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dicht bij huis

    Eigenlijk vind ik de Albert Heijn fijner maar Jumbo zit dichter bij mijn huis en ik rij erlangs als ik naar huis ga. daarom kom ik er best vaak.
    Ik vind Jumbo ook wel een fijne winkel, alles is ruim uitgestald, het is er licht en de mensen zijn vriendelijk (meestal).
    Beter dan een Aldi ofzo!

    Door: J. Timmers12-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    geen aankoop

    Al weken is de groentesaus van Honig niet verkrijgbaar. Ook de wolwas van het merk Neutral. En zo is er nog veel meer dat uit de schappen verdwijnt. Voor een en ander ga maar naar de concurent, A.H. oftewel Appie Happie. Is wel duurder maar heeft echt ALLES!

    Door: Henk Siteur31-10-2019
    H.J. Siteur03-11-2019

    Aanvulling: Het betreft het filiaal aan de Euterpedreef bij winkelcentrum Overkapel in Utrecht Overvecht. nb nb n

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    diverse


    vanmorgen geen koopzegels gekregen. vroeg aan de kassa om deze zegels. ik heb al aangeslagen, zonder zegels dus zei de cassiere. ik kreeg de zegels niet!!
    het is een puinhoop wat dit betreft bij jumbo. bijna geen van de cassieres vraagt of de klant koopzegels wil. ze zijn dat wel verplicht. ik schrijf deze review over de jumbo hier in utrecht aan de Euterpedreef.

    Door: H.J. Siteur22-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Bacon

    Zondag kwamen mijn zoon en schoondochter met de twee kleinkinderen pannenkoeken eten.
    Pannenkoeken met spek, de favoriet van oma en mij, met bacon van de Jumbo.
    Nou dat hebben we geweten. Oma en ik zitten al de hele week op het toilet en zijn doodziek en beide al kilo’s afgevallen. geen idee waarom totdat we lezen in de krant dat de vleeswaren besmet zijn met de listeria bacterie.
    Bedankt Jumbo, NOT!!!!!!!!!!!!.

    Door: Los04-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Iglo Lekkerbekjes Oergranen

    Vanmiddag deed ik boodschappen bij de Jumbo in Sneek en zag een nieuw product van Iglo, zie hierboven. Ik wil het graag proberen, dus neem een pakje mee. Thuis gekomen zie ik op de kassabon dat ik bovenstaand doosje 2x afgerekend heb, terwijl ik er maar eentje had, ben ik voor 3,60 euro opgelicht door caissière Sanne (volgens de kassabon is dat haar naam).

    Door: Marianne Roethof21-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Jumbo

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Jumbo een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Jumbo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 53% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Jumbo actief?

    Jumbo is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jumbo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.