Jumbo

3.8
3.9

Bestellen

3.4

Service

4.4

Prijs

3.5

Levering

41.2%

Zou hier weer kopen

Jumbo

Is een grote naam ook garantie voor goede ervaringen? Lees of deel het hier in een review! Lukt het Jumbo om voor die volledige klanttevredenheid te gaan? Wat zijn de meningen over hun supermarktassortiment? Is het echt de laagste prijs? Hoe zijn de ervaringen met de service? Hoe wordt hun ‘niet goed, geld terug’-credo in de praktijk beoordeeld? Hadden consumenten echt het idee dat hun wensen centraal stonden? Wat zeggen de recensies over dat ‘euro’s goedkoper’ uit zijn?

Dagelijkse kost

We komen allemaal met behoorlijke regelmaat in de supermarkt. De een doet er dagelijks boodschappen, de ander alleen op zaterdag. Hoe dan ook hebben we allemaal wel een beeld van hoe een prettige winkelervaring uit ziet. Denk bijvoorbeeld aan een overzichtelijke winkel, genoeg winkelwagentjes of mandjes, vers groente en fruit, net afgebakken brood uit eigen bakkerij, van A-merk tot eigen merk en budgetvarianten, de mogelijkheid tot vlot winkelen en klantvriendelijk personeel. Daarnaast is niemand vies van spaaracties, winacties en aanbiedingen. Wie doet er nu niet voordelig zijn of haar boodschappen? Zolang dit niet over de rug van een ander gaat, is daar niks mis mee. Veel supermarkten hebben verder de stap gemaakt, om naast de fysieke winkel, ook een online webshop te hebben. Dan kunnen klanten vanaf de keukentafel bestellen en het vervolgens thuis laten bezorgen. Dat is handig als je bijvoorbeeld groot moet inkopen, maar geen auto hebt. Of thuis zit met een ziek kind wat simpelweg veel verzorging nodig heeft.

Toos&Koos Inspiratieloos

Iets anders waar veel supermarkten op in lijken te springen, is de eeuwige vraag: wat eten we vandaag? Wie weet heb je wel een prutkonijn thuis zitten dat enkel van doperwten uit de diepvries houdt. Daar wil je natuurlijk zoveel mogelijk variatie in brengen. Als het ‘s zomers weer zo heet is, zijn salades en maaltijdsalades altijd prettig. Naast het koken in de spreekwoordelijke potten en pannen, is een ovenschotel uit de oven ook wel eens lekker. Of wat dacht je van culinaire hoogstandjes voor tijdens de barbecue of de feestdagen? In dat laatste geval zit je ook niet op jaarlijks gourmetten te wachten. Daarom zijn er allerlei soorten recepten, ingedeeld op ingrediënten, thema’s, keukens en verschillende gelegenheden om ons van inspiratie te voorzien.De supermarkten van de Jumbo

Een van de supermarktketens die ons land rijk is de Jumbo. Naast vestigingen verspreid over het hele land, is er ook een webwinkel en een app. Bij vragen, opmerkingen of klachten is het mogelijk contact met de klantenservice op te nemen via Facebook, Twitter, telefonisch of via het contactformulier.

Recensies van Jumboklanten

Nieuwe consumenten willen graag alles weten. Om te beginnen of iemand de daadwerkelijke winkel heeft bezocht of via de webshop de boodschappen heeft besteld. Hoe is het winkelpersoneel? En die van de servicebalie? Zijn ze allemaal klantvriendelijk en behulpzaam? Wat vinden mensen van het assortiment? Wat zijn de meningen over het aanbod vega, vegan en raw artikelen? Zijn ze echt zo groen, duurzaam, respectvol en maatschappelijk als ze zelf beweren? Hoe beoordelen consumenten de uitstraling van de winkels? Zelf net terug van een winkelavontuur? Schrijf dan snel een review van jouw ervaring. Recensies helpen nieuwe klanten namelijk bij het maken van een keuze. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (102)

Anderen bekeken ook