Gourmetten.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Gourmetten.nl

Wil je gourmetten of barbecueën zonder dat je ergens omkijken naar hebt? Dan is Gourmetten.nl wellicht een interessante website voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over de dienstverlening van deze onderneming.


Wat is Gourmetten.nl?


Via Gourmetten.nl is het mogelijk om zonder zorgen te gourmetten en/of barbecueën. De website is onderdeel van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service. Dit bedrijf is opgericht door Jack Willems, tevens de huidige eigenaar. Passie voor vlees bepaalde mede dat hij slagers-vakonderwijs ging volgen. In de jaren tachtig werd bij hem het verzoek neergelegd een barbecue voor de voetbalvereniging te organiseren. Vanaf dat moment ging het balletje rollen en ging hij meerdere bedrijfsbarbecues organiseren. Later werden er ook gourmetparty’s georganiseerd. Onder het motto ‘alles geregeld van A tot Z’ werd een ware barbecue- en gourmetservice opgestart. Er wordt aangegeven dat je nog lang zal nagenieten van het eetfestijn.


Hoe werkt het


Via de A-Z Gourmet Service kunnen klanten genieten van een geheel verzorgde gourmet-ervaring. Jij en je gezelschap kunnen zorgeloos gourmetten zonder dat jullie vooraf uren in de keuken alles hoeven voor te bereiden. Jouw gourmet- of barbecue droom kan via dit bedrijf werkelijkheid worden. Het assortiment bestaat uit producten die het mogelijk maken een smaakvolle gourmet te beleven. Je hebt geen omkijken naar de vuile vaat want die gaat ook mee retour. Als je een bestelling doet voor 13:00 uur zal deze de volgende dag bij je worden bezorgd. Alles wordt tot in de puntjes geregeld zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Afleveren, ophalen, afwas en schoonmaak zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.


Bestelinformatie


Wil je weten met hoeveel mensen je moet zijn om een order te plaatsen? Er moeten in ieder geval minsten 4 menu's besteld worden. Het kan ook voorkomen dat je een combinatie van een aantal pakketten wilt bestellen. Kijk op de website welk pakket je kunt combineren en hoeveel er besteld dient te worden. De salades en sauzen worden vanaf minstens 4 menu's verpakt. Er kan gecombineerd worden tussen de diverse gourmetmenu's. Voor een volwassene is een menu meestal genoeg. Er wordt op alle feestdagen bezorgd met uitzondering van de eerste dag van het nieuwe jaar. Vanwege drukte tijdens Pasen en Kerst kan het voorkomen dat ze uitverkocht zijn. Zorg dus dat je er op tijd bij bent als je van de services gebruik wil maken.


Herroepingsrecht


Mocht je iets willen annuleren dan moet dit ten minste twee dagen voor de levering gebeuren. Je kunt dit doen zonder dat het een verplichting is. Er worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht. Heb je je bestelling al betaald? Dan zal je je geld binnen twee weken terugontvangen. Wijzingen kunnen ook doorgevoerd worden als dit op tijd wordt doorgegeven. Het kan dan voorkomen dat er meer betaald moet worden. Het resterend bedrag kan online voldaan worden. Een andere optie is om het restant per pin bij de bezorg chauffeur te betalen. Mocht het bestelbedrag minder worden zal je een restitutie ontvangen. Bij het doen van een verkeerde bestelling moet er contact worden opgenomen met de klantenservice. Ze zullen dan hun best doen een goede oplossing te vinden.


Klantervaringen


Heb je al ervaring bij Gourmetten.nl? Dan horen we graag wat je van deze producten en dienstverlening vindt. Leuk als je zoveel mogelijk informatie wilt delen via een review op deze pagina!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)