NederlandReview

  Ervaringen By the Grape

  We gaan met zijn allen steeds biologischer eten. Dat vinden we gezond en is beter voor het milieu. Hetzelfde zien we bij biologische wijn. Je kunt er niet meer om heen. De biologische en ‘organic’ wijnhandelaren schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen ‘gewone’ wijn en biologische? Biologische wijn wordt gemaakt van biologisch geteelde druiven. Er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Voor mensen die niet goed tegen sulfiet kunnen en er hoofdpijn van krijgen, zijn biologische wijnen goed nieuws. Aan biologsche wijnen wordt minder sulfiet toegevoegd.

  Wijnen van By the Grape

  De webwinkel van By the Grape verkoopt uitsluitend biologische wijnen en hebben zo’n 150 biologisch gecertificeerde wijnen in hun assortiment. Zij gaan op zoek naar kleine wijnboeren met een bijzonder verhaal die alleen biologisch verbouwen en betalen de boeren een eerlijke prijs waar topkwaliteit tegenover staat. By the Grape werd in 2014 verkozen tot de beste online wijnwinkel.

  Wijn proeven Draadstaal - YouTube

  Eerst door de keuring..

  Bij By the Grape gaan de wijnen voordat ze ingekocht worden eerst langs een Tasting Panel. Alleen de lekkerste duurzame wijnen worden geselecteerd uit diverse wijnlanden zoals Spanje, Frankrijk, Italië, Chili en Oostenrijk. Om een indruk te krijgen hoe dat in zijn werk gaat, kun je lezen op de website in de blogs van proever Gert-Jan Boone.

  Omgekeerde wereld: recepten voor bij de wijn

  Op de website van By the Grape kun je inspiratie opdoen voor heerlijke recepten bij hun wijnen. Van pasta tot lamsvlees en saltimbocaa prikkers. Yummie!


  Cursus volgen?

  En wil je zelf meer leren over wijn en de mooiste wijnen proeven? Dan voorziet By the Grape ook in wijnproeverijen voor beginners of ervaren wijnliefhebbers op een locatie in Hilversum.

  Bestellen en kennismakingspakket

  Vind je het lastig om zelf een keuze te maken uit alle wijnen die aangeboden worden, dan kun je een kennismakingspakket bestellen met zes flessen van de best verkochte biologische huiswijnen. En neem je 12 flessen of meer af, dan betaal je geen verzendkosten. Anders betaal je maximaal € 4,50. Via de website kun je zelf een selectie maken in rode en witte wijn, rosé, mousserende en natuurwijn op biologisch, biodynamisch of duurzaam. Je kunt een smaal selecteren en een land, ras en streek. Bij elke wijn wordt vind je een uitleg over onder andere de wijnsoort, de maker en hoe de wijn het beste tot zijn recht komt. Reviews van wijnschrijvers kun je er ook vinden.

  Binnen 14 dagen kun je gratis retour sturen bij bijvoorbeeld een verkeerde levering of bestelling. Voor bijna alle producten geldt vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis. Betalen kun je met iDeal, Creditkaart, Paypal en achteraf met Klarna.

  Laat een review achter bij NederlandReview

  Wat is jouw ervaring met biologische wijnwebwinkel By the Grape? Heb jij wel eens wijn besteld bij By the Grape? Laat ons weten hoe je ervaringen zijn. Of lees hier de mening van anderen die jou voorgingen.

  Bij By the Grape koop je online biologische wijnen met zorg geselecteerd bij kleine wijnboeren in Europa en Chili.

  By the Grape
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over By the Grape

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is By the Grape een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over By the Grape. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is By the Grape actief?

  By the Grape is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van By the Grape gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.