Taco Mundo

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Taco Mundo

Wil je eten laten bezorgen? Zou je graag Mexicaans willen eten? Dan kan eten bestellen bij Taco Mundo misschien wel iets voor jou zijn. Bekijk op deze pagina wat de ervaringen bij deze onderneming zijn.


Wat is Taco Mundo?


Bij Taco Mundo kunnen Mexicaanse gerechten besteld worden. Deze zijn af te halen in de winkels. Ze kunnen ook bij je thuisbezorgd worden. Het bedrijf wil Nederlandse klanten graag een lekker Mexicaans gevoel geven. Deze organisatie richt zich als enige bedrijf op het bezorgen van Mexicaanse gerechten. De keuken uit Mexico is altijd de basis van de gerechten. Er wordt samengewerkt met topchef Gustavo. Hij helpt mee goede gerechten te ontwikkelen. De laatste culinaire trends uit Mexico worden meegenomen bij het bedenken van de nieuwe menu's. Je kan hier onder andere Burritos en Nachos bestellen of huisgemaakte Salsas. Een kijkje bij het menu leert dat er veel gevarieerde producten worden aangeboden. Bij Mundo Menus kun je je ook laten inspireren. Volgens het bedrijf worden de menu's met liefde klaargemaakt. Allemaal om mensen een lach op hun gezicht te laten toveren. Kernwaarden bij Taco Mundo zijn verrassend, betrouwbaar, kleurrijk en toegankelijk zijn.


Geschiedenis


Taco Mundo is opgericht door Tom Filippini. Voordat hij de Mexicaanse keuken aan Nederland voorstelde, woonde hij in diverse landen in Zuid Amerika. In Mexico ontwikkelde hij zijn liefde voor Mexicaans eten. De gerechten vond hij gevarieerd, smaakvol en kleurrijk. Dat DNA speelt nog steeds een belangrijke rol binnen het bedrijfsproces. De opening van de eerste winkel in Amsterdam was in het jaar 2000. Binnen een mum van tijd werd dat aantal uitgebreid naar vier. Jaren later zijn er bijna 40 winkels van Taco Mundo in Nederland. Er komen er nog altijd meer en meer bij. In 2021 werd de 20e verjaardag gevierd. Ze hebben nog steeds dezelfde missie en dat is Nederlanders laten genieten van lekker eten.


Leveringsinformatie


Er geldt een minimumbedrag om iets te bestellen. De exacte bedragen staan per winkel aangegeven. De kosten op de website zijn exclusief bezorgkosten. Als je iets boven een bepaald bedrag besteld, worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Orders kunnen tot 5 minuten voor sluitingstijd geplaatst worden. De openingstijden staan allemaal vermeld op de site van Taco Mundo. De streeftijd om bestellingen af te leveren is vastgezet op 30 minuten. Toch kan het voorkomen dat het een langere tijd in beslag neemt. Dit kan bijvoorbeeld door het weer of verkeer komen. Na de aflevering en betaling liggen de risico's van een maaltijd bij de klant. Er mogen geen alcoholische versnaperingen door mensen onder de 18 jaar gekocht worden. Bij het doen van een bestelling geef je door minimaal 18 jaar te zijn. Bij twijfel kunnen bezorgers om legitimatie vragen.


Betaling


Op de site van het bedrijf staat hoe er betaald kan worden. Betalingen kunnen op meerdere wijzen gedaan worden. Het kan voorkomen dat je favoriete betaalmethode niet beschikbaar is. Soms betalen klanten liever contact. Het is dan goed om te weten dat er bij de bezorger betaald kan worden. In verband met de veiligheid heeft de persoon die komt leveren nooit meer dan € 15,- op zak. Het verzoek is om zoveel mogelijk met gepast geld te betalen. Wil je een promotionele actie inzetten, dan zal dit tijdens het bestelproces doorgegeven moeten worden.


Klantervaringen


Bestel je weleens eten bij Taco Mundo? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Vind je dat ze lekker eten maken? Ben je tevreden over de prijzen die je moet betalen? Is je maaltijd op tijd bij je bezorgd? Leuk als je jouw ervaringen deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)