Backpackgids Zuid-Amerika

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Backpackgids Zuid-Amerika

Ben je op zoek naar een organisatie welke je kan helpen met je backpackreis in Zuid-Amerika? Wellicht is Backpackgids Zuid-Amerika een mooie uitkomst voor jou. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er over Backpackgids Zuid-Amerika bekend zijn. 


Wat is Backpackgids Zuid-Amerika?


Het bedrijf heeft als product de Backpackgids Zuid-Amerika ontwikkeld. Deze gids is volgens het bedrijf de meest complete Nederlandstalige digitale reisgids speciaal voor Zuid-Amerika-backpackers. Er wordt aangegeven dat ze zich richten op de prachtigste en meest avontuurlijke backpackbestemmingen van het continent. 


Avontuurlijke bestemmingen 


In de ogen van Backpackgids Zuid-Amerika zijn dat de landen Argentinië, Peru, Colombia, Brazilië, Ecuador, Bolivia, Chili, Uruguay, Venezuela en Paraguay. Het bedrijf biedt hulp met jouw droomroute. Ze zorgen er naar eigen zeggen voor dat jij het maximale uit je reis door Zuid-Amerika kunt halen. 


Stukje achtergrond 


De man achter Backpackgids Zuid-Amerika is Robbert. Deze man stelt al jaren spectaculaire reizen over de wereld te maken. Hij geeft ook aan dat dit niet altijd even makkelijk is geweest. Hij heeft hierdoor veel ervaringen opgedaan. Op basis van zijn ervaringen die hij al reizend opdoet, geeft hij adviezen aan andere avonturiers. 


Wat je krijgt 


Mocht je een samenwerking aangaan met deze organisatie dan krijg je een digitale boekenserie. Deze boekenserie bestaat uit een Backpackgids Zuid-Amerika. Hierin staan 55 tips en tricks die je kunt gebruiken in voorbereiding en tijdens je reis. In Backpackgids Zuid-Amerika richten ze zich met name op routes en alles wat daarbij komt kijken. Het zijn de belangrijkste dingen waar backpackers en andere reizigers naar op zoek zijn. Omdat de producten digitaal zijn hoef je geen verzendkosten te betalen.


De gids

 


In de gids vind je hulp die welkom is om goede keuzes te maken. Je maakt uiteindelijk goede keuzes als het aankomt op plekken die je wilt gaan bezoeken. In de gids krijg je adviezen over hoe lang je ergens het beste kunt blijven. Er wordt tevens ingegaan op alternatieve bestemmingen. Dit is voor de mensen die vooral voor de minder toeristische plekken willen gaan. Per bezienswaardigheid krijg je van het bedrijf handige kenners tips. Met deze tips kun je geld en tijd besparen. 


Een missie 


Robbert ziet het als een missie om te zorgen dat andere backpackers hun reis tot een succes maken. Robbert heeft onder andere bekendheid verworden via Backpackblog.nl en de reisgidsen Backpackgids Australië, Backpackgids Azië, Backpackgids Nieuw-Zeeland en Backpackgids Bali.


Solo reis 


Robbert maakte in 2011 zelf zijn eerste solo reis door Zuidoost-Azië. Robbert reist sinds 2016 full time. In al die jaren heeft Robbert van alles en nog wat meegemaakt. Vrienden noemen Robbert soms weleens Nederlands bekendste backpacker. Het staat sowieso vast dat Robbert door het backpacken enorm veel belevenissen heeft meegemaakt. 


Backpacken 


Je kunt backpacken zien als een stukje rugzaktoerisme. Dit is een vorm van reizen, waarbij vaak jongere reizigers met een beperkt budget de wijde wereld intrekken. Vaak zijn de reizen van langere duur en wordt slechts korte tijd op een vaste locatie verbleven. Ze verplaatsen zich te voet, door te liften, met het openbaar vervoer of met de fiets. Backpacken wordt al jarenlang gedaan. 


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je klant bij Backpackgids Zuid-Amerika? Heb je weleens eerder gebruik gemaakt van de adviezen van dit bedrijf? We stellen het zeer op prijs als jij je ervaringen bij Backpackgids Zuid-Amerika deelt op deze pagina. Je mening is veel waard. Dankzij jouw mening weten de gebruikers van NederlandReview wat voor een vlees ze in de kuip hebben. Moeten ze wel of niet in zee gaan met dit bedrijf? 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)