Johnnys.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Johnnys.nl

Wil je online een echte Amerikaanse hamburger bestellen? Wellicht is Johnnys.nl dan wel een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview wat de ervaringen zijn bij dit hamburgerrestaurant.


Wat is Johnny's?


Johnny's, opererend via Johnnys.nl, is een burger delivery concept in Nederland. Ze staan er vooral bekend om verse hamburgers te bezorgen zonder kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Het betreft hier honderd procent rundvlees en Halal. Johnny’s Burger Company is opgestart in 2011. Naar eigen zeggen is het bedrijf de snelste groeier op het gebied van 'take away & delivery' in Nederland. In eerste instantie werden de burgers verkocht in restaurants waar ook andere producten werden verkochten. Inmiddels zijn ze alleen nog actief als franchiseformule. Op dit moment zijn er 32 vestigingen.


Geschiedenis


Het concept van deze organisatie is ontstaan in Amerika. Tarek, de oprichter, wilde een mooi idee in Holland op de markt brengen. Er waren al veel mogelijkheden om etenswaren thuis te laten bezorgen. Echter was een lekkere hamburgers nog nergens verkrijgbaar. Zijn vakantie in de Verenigde Staten werd uitgebreid met een stage in een hamburgerrestaurant in Las Vegas. Hij leerde dat een hamburger pas telt als deze een Amerikaanse smaak heeft.


Franchisenemers


Deze onderneming is altijd op zoek naar franchisenemers. Een franchise is een speciale manier van zakendoen. Een ondernemer gaat een overeenkomst aan met de eigenaar van een handelsnaam die de franchisenemer het recht geeft om tegen betaling een bedrijf met die handelsnaam te exploiteren. Het productieproces focust zich puur op het afleveren van hamburgers. Samenwerken met exploitanten is belangrijk omdat ze hard groeien. Doordat ze samenwerkingen aangaan voldoen ze aan de vraag vanuit de markt. Ze zijn in het hele land op zoek naar partners om mee samen te werken. De hoofdvestiging zorgt voor ondersteuning waardoor franchisenemers goed kunnen ondernemen. Er wordt aangegeven dat ze de samenwerkende bedrijven ontzorgen doormiddel van goede marketingactiviteiten. Deze onderneming is erg actief op social mediakanalen zoals Instagram, Facebook en Google. Er worden constant advertenties ingezet op toonaangevende websites. Elke nieuwe locatie wordt volgens het bedrijf direct vol in de spotlights gezet. Het hamburgerrestaurant zegt dat alle reclame ervoor zorgt dat ze een vliegende start zullen maken.


Voordelen


Een franchisenemer zal volgens Johnny’s direct vele voordelen ervaren. Zo zal de plek waar je bent gevestigd een nieuwe Amerikaanse service ervaren. Je zal gekoppeld worden aan de originele website wat zorgt voor meer traffic. Er kan ingekocht worden bij dezelfde groothandel. Dit brengt prijsvoordeel met zich mee waardoor er meer winst gemaakt kan worden. Met leveranciers worden centrale afspraken gemaakt, wat zorgt voor inkoopvoordeel. Het verleden toont aan dat jouw bedrijf erg winstgevend zal zijn. Een partner zal gekoppeld worden aan een consultant. Deze persoon is gespecialiseerd in franchise constructies. Je krijgt ook een operations manager toegewezen. Je krijgt ondersteuning bij alle facetten van de formule en het ondernemerschap. Er wordt aangegeven dat iedereen samen zal groeien.


Contactmogelijkheden


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor Johnny's Burger? Dit is van harte welkom. Er zijn diverse manieren om het bedrijf te contacteren. Allereerst kun je een online formulier invullen. Deze is online benaderbaar via de website. De andere contactopties staan op de website beschreven. Op de site zie je alle vestigingen met een bijbehorend telefoonnummer.  


Klantervaringen


Heb jij weleens een bestelling gedaan bij Johnny’s? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Vond je de hamburger van deze organisatie lekker smaken? Is jouw burger op tijd bij je afgeleverd? Wat vind je van het bestelproces? Ben je franchisenemer van dit bedrijf? Hoe ervaar je de samenwerking? Deel alles wat je weet via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)