Depindakaaswinkel.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Depindakaaswinkel.nl

Wil je lekkere pindakaas bestellen? Wellicht is de Pindakaaswinkel.nl dan wel een mooie uitkomst voor jou. Via de webshop kun je verschillende smaken pindakazen bestellen. Om te weten of dit een goed idee is doe je er verstandig aan de reviews op deze pagina door te nemen.


Wat is de Pindakaaswinkel.nl?


Via Pindakaaswinkel.nl kun je allerlei soorten pindakaas bestellen. De webshop is onderdeel van De Pindakaaswinkel in Amsterdam. Het is de eerste winkel in Nederland welke zich richt op pindakaas. Pindakaasfan Michiel Vos is de bedenker en eigenaar van het concept. Het idee om een shop voor pindakaas te beginnen is ontstaan aan de keukentafel. Daar startte Michiel met het combineren van verschillende smaken. Al sinds zijn jonge jaren is de eigenaar groot pindakaasfan. Hij miste variatie in het pindakaas aanbod dat al bestond. Na een testfase werd besloten de speciale pindakaaswinkel te openen. De mensen die bij het bedrijf werken zijn enorm trots op de winkel. Als je niet online wilt bestellen kun je ook een bezoekje aan de fysieke winkel brengen. Deze shop is gelegen in de Czaar Peterstraat en geopend op vrijdag en zaterdag van 12:00 - 17:00 uur.


Workshop volgen


Je kunt bij deze speciaalzaak eveneens zelf pindakaas leren maken. Via een workshop die je kunt volgen is het mogelijk om een eigen proeverij te houden. Je maakt dan echt je eigen pindakaassmaak terwijl je ondertussen van alles leert over lekkere pindakaas. Je kan je fantasie de vrije loop laten gaan en een geweldige nieuwe smaak ontdekken. Het is ook mogelijk om de pindakaas dan zelf te eten. Als je smaak als beste uit de test komt zal je een geweldige pindaprijs ontvangen. De workshops kunnen in de winkel worden bijgewoond. Als je een workshop wil volgen dien je contact op te nemen. Jouw pindakaasbeleving zal ongeveer zestig minuten duren. De pindakaas trainingen vinden plaats op woensdag, zaterdag en zondag. De sessies kunnen plaatsvinden vanaf zes personen. Als je met minder personen bent zal een training samen met andere reserveringen geschieden.


Ledenvoordeel


Je kan via 'GOUDEN PINDABAAS' een pindakaas lidmaatschap afsluiten. Er wordt aangegeven dat dit een aantal voordelen met zich meebrengt. Zo krijgen leden twintig procent korting op aankopen en bestellingen in alle winkels. Je ontvangt een extra pot gratis bij een nieuwe bestelling. Dit is zo geregeld om de verzendkosten van € 6,95 te compenseren. Een lid zal een gouden ticket ontvangen om deel te nemen aan een exclusieve workshop pindakaas maken. De kosten zijn € 3,95 per maand. Het lidmaatschap wordt aangeboden om de trouwe klanten te belonen en beter te leren kennen. De voordelen van lid zijn gelden bovenop andere acties die door het bedrijf zijn gestart. Je zal nergens aan vastzitten en kan het lidmaatschap na 12 weken alweer opzeggen. Deze organisatie stelt er alles aan te doen dat je profijt hebt van je abonnement. Om lid te worden zal je jouw bankrekeningnummer, e-mailadres en naam moeten doorgeven. Deze gegevens dien je in te vullen via de website. Vervolgens zal de rest door het bedrijf geregeld worden.


Ervaringen


Heb je weleens een pot pindakaas via Pindakaaswinkel.nl besteld? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen. Is dit lekkere pindakaas voor op brood? Ga je hier vaker pindakaas bestellen. Is je bestelling eigenlijk op tijd bij je afgeleverd? We zijn erg benieuwd naar hoe je alles hebt ervaren. We stellen het op prijs als je dit deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)